Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Η θάλασσα χαμογελάειμε στόμα από αφρό και χείλια απ' ουρανό,
σαν σκοτεινό κορίτσι,που τον άνεμο σπάει πουλώντας το νερό των θαλασσών.
Η θάλασσα χαμογελάει.έχει στόμα από αφρό και μάτια ουρανό σαν μητέρα
που ένα δάκρυ σκορπάει και πικραίνει το νερό των θαλασσών.
Τι μας φέρνεις αγόρι..?Τι κυλάει στο αίμα σου ..?
-Σας φέρνω το νερό των θαλασσών...
Τι φταίει μητέρα για τα μεγάλα σου δάκρυα..?
-Κλαίω το νερό των θαλασσών.
Πως γεννιέται η μεγάλη σου πίκρα..?
-Κύριε, πικραίνει το νερό των θαλασσών.
Πουλάω το νερό των θαλασσών.
Πουλάω το νερό των θαλασσών.
Η θάλασσα χαμογελάει...
Πουλάω το νερό των θαλασσών.
Πολλες φορες οι στιχοι ειναι πολυ μικροι για να περιγραψουν αισθηματα και σκεψεις..Παρολο που μεγαλος fan τον ΟΝΑΡ δεν ειμαι αλλα ομολογω οτι αυτο το τραγουδι σε στιχους Federico Garcia Lorca ειναι εκπληκτικο.. Οσοι λοιπον αγνοουν την υπαρξη του ας κανουν ενα κλικ εδω http://www.youtube.com/watch?v=ktaMYFxgiHI&feature=related
Για τους λατρεις της καλης μουσικης(..οχι της μαντονα που απο οτι διαβασα η καημενη πηρε διαζυγιο και θα εισπραξει 72.000.000 εκατομμυρια ευρω..)
ΠΕΜΠΤΗ-ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ-ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Β MOVIES και
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ - ΟΝΑΡ-ΜΠΛΕ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ.
Θελω τοσα πολλα να γραψω αλλα κυριολεκτικα δε ξερω απο που να αρχισω...
για τι να μιλησεις?για πολιτικη?α πα πα εγω δε κανω τετοια πραγματα που λεει και η μεγαλη τραγουδοποιος καλλιτεχνης Δεσποινα Βανδη(..μονο το ονομα της εγραψα και ενιωσα ασχημα..)..
να μιλησεις για αυτα που γινονται με τους εκατομμυριουχος εκπροσωπους της πιστης μας-της ορθοδοξιας μας-της εκκλησιας μας...?(..τωρα ποιο ειναι το κακο ας με βοηθησει καποιος..οτι περνουν εκαττομυρια αυτοι οι γελοιοι ή η λεξη πιστη?)..
κατα τα αλλα ο κοσμος την βρηκε τη λυση...το κρατος φταιει...εμεις δε φταιμε καθολου και ποτε..
ας μη συνεχισω για την ωρα...θα ανεβασω σε λιγες μερες αρκετα απο αυτα που με τρωνε-αυτα που σκεφτομαι-αυτα που θα ηθελα να κανω αλλα ακομα ψαχνομαι..αρκετα απο αυτα που με φτιαχνουν και εχουν πραγματικα αξια...μακαρι καποια στιγμη να ενωθουμε ολοι εμεις που νιωθουμε την αλλαγη πρωτα στη καρδια μας και να κανουμε κατι να αλλαξει αυτη η σκατοκατασταση που μου προκαλει αηδια...
Εβεπα πριν λιγο σε μια ιστοσελιδα για τη κατασταση στο 40 % της αφρικης και κυριολεκτικα πηρα το μαθημα μου...πραγματα γνωστα βεβαια σε ολους αλλα πολλες φορες οσες φορες και να το διαβασεις δε μπορεις να το συνειδητοποιησεις τι γινεται και τι τραβανε καθημερινα συνανθρωποι μας...και εδω εμεις κλαιγομαστε καθημερινα..
Βεβαια ο καθενας τραβαει τα δικα του αλλα ελεος..ας παρουμε ο καθενας τη κατασταση στα χερια του..επιτελους ας ξυπνησουμε..και απο εδω αυτο το χωρο αν μπορεσουμε μπορουμε να κανουμε πολλα..ας κανουμε λοιπον μια αρχη να δωσουμε νοημα στη ζωη μας..ας ξεκινησουμε μια σωστη εκστρατεια ενημερωσης προς πασα κατευθυνση....στην ιταλια σε διαφορες επαρχιες μια χουφτα 7 παιδιων ξεκινησαν εκστρατεια σε ολα τα σχολεια της περιοχης τους μιλωντας και μοιραζοντας υλικο κατα των ναρκωτικων..μιλωντας για μουσικη παραδοση με νοημα...και αλλα πολλα...
Αλλα θα μου πεις Στην Ελλαδα βρισκεσαι..θα αφησει ο αλλος το καφε του τη κοπελα του για αυτα τα πραγματα?(..γιατι στη σημερον ημερα αυτο περναει η πουτανα η τηλεοραση σε ολους μας..κανε λεφτα βρες γυναικα και αραξε...παντρεψου κανε παιδια..μαθε τα να πανε εκκλησια..και τοτε ναι τα καταφερες στη ζωη σου..)..αυτοι ειμαστε...και περνουμε αυτο που μας αξιζει..
Οπως λεει και ο μεγαλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ που ειχα τη μεγαλη τυχη να τον δω αλλη μια φορα σε συναυλια το Σαββατο...''θα παω να χτισω μια φωλια στον ουρανο, θα κατεβαινω μονο αν θελω να γελασω-ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΨΩ ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΩ''

2 σχόλια:

Kristin 23 Οκτωβρίου 2008 στις 2:15 μ.μ.  

CHYPEΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ:ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΙΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΟΦ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ 500 (ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ?)ΑΤΟΜΑ. ΔΙΛ. ΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ 10000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ , ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ , Η ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΠ΄ΕΞΩ. ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗΜΕ ΤΗΝ "ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ" ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚ, ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ,ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ. ΚΑΙ ΝΑΙ. ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΝΑΡ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.

Kristin 23 Οκτωβρίου 2008 στις 2:17 μ.μ.  

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΕΝΝΩΟΥΣΑ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP