Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ(..ΛΕΓΕ ΜΕ ΧΑΛΚΙΔΑ)

''Ο Κόσμος όπως τον ξέρουμε, καρδιά μου, πονάει κάθε μέρα, πέφτουμε και μας πατάει από πάνω.Μα μην ξεχνάς καρδιά μου...ο Κόσμος αυτός είναι δημιούργημα του ανθρώπου...''



..Και φρόντισε ο άνθρωπος να δημιουργήσει έναν ωραίο κόσμο..κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο φανερό το πόσο εξουσιαστικό όν είναι ο άνθρωπος.

Πόσο πολύ τον γεμίζει η εξουσία σε οτιδήποτε τον περιβάλει..

Δεχόμαστε τη βλακεία για αλήθεια και το χειρότερο;την πιστεύουμε κιόλας!



Χιλιάδες ανθρωποι έχουν αναλλωθεί στο να προσπαθήσουν να βρουν τους τρόπους αυτούς που θα μας κάνουν να πάμε ένα βήμα μπροστά,που ψάχνουν τρόπους για να άλλαξουν το ρου αυτής της ιστόριας..μάταιο.;..ο χρόνος θα δείξει..



Δυστηχώς οι βάσεις δεν είναι σωστές..που σημαίνει αυτόματα πως εύκολα γκρεμίζεται οτιδήποτε με κόπο φτιάχνεται..



Και πως να μη γκρεμιστεί οταν ο ανθρωπος έχει αποκτήσει τόσο εξουσιαστική μορφή στο τρόπο σκέψης του;



Πριν λίγους μήνες η Εισαγγελία Αθηνών αποφάσισε πως η δίκη του δολοφόνου Κορκονέα και του συναδέλφου του(..συνάδελφοι παντού-ακόμα και στις δολοφονίες παιδιών),θα γινόταν στο δικαστηρίο της Χαλκίδας.

Ενα ανευ κύμα αγανάκτησης απο τους κατοικούς της πόλης ξεκίνησε απο την ημέρα που έγινε γνωστό το που επρόκειτο να γίνει η δίκη.

''..Θα μας κάψουν τα μαγαζιά οι αλήτες'', ''θα μας τα κανουν λαμπόγιαλο οι τραμπούκοι οι αναρχικοί..''..''εαν κάψαν την Αθήνα σκεφτείτε τι θα κάνουν στη πόλη μας..'', ''πρέπει να προστατέψουμε τη πόλη μας απο τους απάνθρωπους'', και άλλα πόλλα ζουμερά..

Προτεστάντης στην δημιουργία κλίματος ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας και η Αστυνομία Χαλκίδος η οποία διατυμπανούσε όλο αυτό το διάστημα και έσπερνε κλίμα τρόμου προς όλους τους μαγαζάτορες αλλά και τον απλό κόσμο της Χαλκίδας στο πόσο κακό για τη περιοχή θα ήταν να γίνει η δίκη στη περιοχή τους..

...Και τα κατάφεραν..''Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με διαδικασία κανονισμού αρμοδιότητας παρέπεμψε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας στο ΜΟΔ Άμφισσας την εκδίκαση τη υπόθεσης των αστυνομικών Επ. Κορκονέα και Βασ. Σαραλιώτη''(tvxs)



Ενα μεγάλο μπράβο σε όσους συνετέλεσαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία...

Πρώτα απο όλα στον Δήμαρχο Χαλκίδας τον κύριο Ζεμπίλη..Εναν ανθρωπο που επι 4 χρόνια δεν έχει κούνησει ούτε το ενα δαχτυλάκι του για να κάνει κάτι..(..οπως και οι προηγούμενοι φωστήρες βέβαια),για μία πόλη που όλα τα εργοστάσια κλείνουν το ένα μετά το άλλο,που η ανεργία φτάνει σε δισθεώρατα ύψη,που όλος ο κόσμος(..και εγώ μέσα)αφήνουμε τη πόλη γιατί δεν υπάρχει ούτε για πλάκα δουλειά,που οι μοναδικές δουλειές που υπάρχουν είναι σε καφε-μπαρ γιατί πανω απο όλα εκει θα στηρίξουμε την ανάπλαση της πόλης μας..που έχουν δώσει άδειες σε επιχειρηματίες να θησαυρίσουν στην Χαλκιδα ανοίγωντας πολυτελή μπαρ και καταστήματα,την ίδια ώρα που όλος ο κόσμος φεύγει,που οι διαρήξεις και οι κλοπές φτάνουν σε σημεία απίστευτα ακόμα και δίπλα απο το Αστυνομικό Τμήμα,και άλλα και άλλα και άλλα..



Ενα ακόμα μεγάλο μπράβο στον Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύλλογο Χαλκίδας για την δράση του ώστε να μη γίνει το δικαστήριο,ενα εμπορικό σύλλογο άλλωστε που μάχεται καθημερίνα για το καλό του κόσμου..τι και αν τα μαγαζια στη χαλκίδα είναι πιο ακριβά ακόμα και απο τη Αθήνα;τι και αν εκμεταλεύονται τους εργαζόμενους με πρόσχημα την ανεργία που υπάρχει και τους δίνουν ψίχουλα;ενας εμπορικός σύλλογος τόσο ξεφτυλισμένος με πρώτον απο όλους τον Κυριο Αρμόνη που είναι και πρόεδρος της..ενδεικτικό για να καταλάβετε τη ξεφτίλα τους θα σας πω ενα παράδειγμα που στη κοινωνία της χαλκίδας είναι γνωστό..

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο Δημαρχείο Χαλκίδας συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Αρμόνης με τον Δήμαρχο Χαλκίδας, Θανάση Ζεμπίλη και πρότεινε την Συνολική Πεζοδρόμηση της Αβάντων με διέλευση οχημάτων τις ώρες που τα καταστήματα είναι κλειστά. Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου δεν έγινε αποδεκτή.Ο Εμπορικός Σύλλογος επειδή θεωρεί ότι είναι άμεσα θιγόμενος από αυτές τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής, καλεί τα μέλη του σε Συσπείρωση και Κινητοποιήσεις, με στόχο την Συνολική Πεζοδρόμηση της Αβάντων.

Το γελοίο τώρα ποιο είναι..;Ο ιδιος Εμπορικός Σύλλογος αντιδρούσε έντονα πριν λιγα χρόνια οταν ξεκινησε η προοηγουμενη δημοτική αρχή την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της Αβάντων..βεβαια τι σχέση θα μου πείτε έχουν όλα αυτά..;



Για μένα έχουν και παραέχουν..οταν οι φορείς της πόλης μας είναι τόσο βρώμικοι και τόσο επικινδυνοι όλα θα έχουν σημασία!

Θέλετε συνέχεια..;

Που είναι ο εμπορικός σύλλογος όταν κλείνουν τα εργοστάσια στη πόλη;που ήταν να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων;που ήταν στο ξεπούλημα της NEOSET των ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, του STANDAR του SHELMAN και τόσων άλλων;



Που όταν αποφάσιζαν τα συνδικάτα να περάσει η πορεία απο την Αβάντων και να ενημερωθεί ο κόσμος,(..για αυτους που δεν ξέρουν η Αβάντων είναι ο εμπορικός δρόμος στη Χαλκίδα με δεκάδες καταστήματα),στέλναν την αστυνομία να κλείσει τα σημεια πρόσβασης ώστε να μη περάσει η πορεία απο κει και χάσουν το μεροκάματο τα κεφαλαιόπαιδα;



Πέρυσι το Δεκέμβριο όταν ξέσπασαν τα επεισόδια στην Αθήνα,διαλαλούσαν σε όλο το κόσμο στη Χαλκίδα οτι πούλμαν γεμάτο αναρχικούς έρχεται να καψει τα μαγάζια στη Χαλκίδα(..ούτε να γελάσεις δε μπορείς με αυτα..ουτε να γελάσεις..),αποτέλεσμα;όλοι οι έμποροι(..άλλοι έξυπνοι απο κει)να είναι μέσα στα μαγαζιά τους με τουφέκια και πιστόλια(..ναι ναι..)και να περιμένουν!





Και βέβαια ενα μεγάλο μπράβο στο απλό κόσμο της Χαλκίδας στους απλούς κατοίκους αυτής της περήφανης πόλης που μπροστά στο κινδυνο που ερχόταν όρθωσε ανάστημα..

Χανουν τις δουλειές τους,τους κοροιδεύουν ένα μάτσο ηλίθιοι και αυτοί ούτε καν να μπουν στο κόπο να μάθουν 5 πραγματάκια..μπραβο σας λοιπόν!



Και έρχομαι και αναρωτιέμαι εγώ λοιπόν τώρα..;Οταν πέρυσι το μπατσογούρουνο των 700 ευρώ σκότωνε εν ψυχρώ τον Αλέξανδρο όλοι αυτοί οι άνθρωποι τι λέγαν;λογικά είχαν και αυτοί θυμό...(λογικά λέω εγώ τωρα).



Ερχεται ενα Ποινικό Τμήμα και αποφασίζει η δίκη να γίνει στη πόλη τους(μας).Αντι να το βουλώσουν όλοι τους,μα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ οχι για τη μνήμη του Αλέξανδρου γιατι αυτή δεν τη σέβονται,αλλά για τη μάνα του παιδιού αυτού που περιμένει μία δικαίωση για το παίδι τους που έφυγε,αυτοί τι κάνουν;σκέφτονται την περιουσία τους και τη πόλη τους..

Και καλά θα κάνουν να σκεφτούν την περιουσία τους(..αλίμονο),αλλά ποιος τους λέει οτι ο κόσμος που θα πάει να διαδηλώσει θα έρθει να σπάσει τα μαγαζιά;(..ας μην ανοιξουμε κουβέντα ποιος έσπασε τα μαγαζιά του κοσμου στην Αθήνα..).Ερχεται να δικαστεί ενα δολοφόνος και αυτοί πιπιλάνε τη καραμέλα του Καρατζαφέρη και του Αδωνι.




Λεφτά..Λεφτά..αυτά να διαφυλάζονται και όλα τα άλλα να πάνε να γαμηθούν...


Αντι να φροντισουν βούβα να είναι στο πλευρό της μάνας του Αλέξη και να το βουλώσουν οργίαζαν παντού να μη γίνει η δίκη..


Νοιάζεστε για το ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου..;..σιγά μη νοιάζεστε..τα λεφτά να μπαίνουν στη τσέπη(έχουμε και οικονομική κρίση) και ολα τα άλλα είπαμε που να πάνε..


Παιδιά..κακά τα ψέματα...ο κόσμος αλλιώς σκέφτεται..αλλιώς πράττει..γιατί άραγε να θέλουμε να τους χαλάσουμε την ηρεμία τους;τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή;εαν δεν θέλουν οι ίδιοι να ανοίξουν τα ματια τους τυφλοί θα μέινουν-και ας μείνουν στη τελική.

Λιγο φως λίγοι ανθρωποι ευτυχώς μπορούν να μας δώσουν..δεν έχω λόγια για αυτό που είδα..



Τι να πεις..;Η Κωνσταντίνα δίνει μαθήματα ανθρωπιάς και μερικοί άλλοι δίνουν μαθήματα επιχειρηματικότητας και απανθρωπιάς..

Υ.Γ.Αλήθεια στην Άμφισσα δεν υπάρχουν μαγαζιά;Εαν θέλει κάποιος να κάνει κακό θα σκεφτεί 130 χιλιόμετρα επιπλέον;τι να πεις..

Υ.Γ.1 Στη Κίνα λόγω έλλειψη νερού επιστήμονες έριξαν χυμικό υγρό στα σύννεφα για να ρίξει βροχή(..καλά μας κάνει η φύση και μας γαμάει..και θα μας κάνει και χειρότερα),και αντί για βροχή έριξε χιόνι!!!..και σκέφτομαι τώρα..Δεν τους φαίρνουμε το καλοκαίρι που έχουμε φωτιές να κάνουν τα σύννεφα να φέρουν βροχή(...έστω χιόνι) για να σβήσει η φωτιά;..ΝΤΡΟΠΗ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΟΣ!!

Υ.Γ.2 Μου έστειλαν ενα βιντεάκι δήθεν για να γελάσω με στιγμές απο μία σειρά που ονομάζεται top model..Και αυτή η γυναίκα παίρνει 50000 ευρώ κάθε εκμομπή..Η Βικύ Καγιά..Μπραβο Βικυ..Να σε χαίρονται οι γονεις σου κουκλα μου..να σε χαίρονται για τις ιδέες σου,που κάθεσαι και λες σε κοριτσάκια(..δυστηχώς μειωμένης ευθύνης και αυτά)οτι ''τα πανεπιστημια δεν είναι για αυτές''.. .''έχετε μπροστά σας μία καριέρα και πρέπει να είστε υπεύθυνες για αυτό..''..ΟΧΙ Αυτό δεν είναι χαζομάρα..Η Γυναικα είναι επικίνδυνη..ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΒΙΚΥ.

Υ.Γ.3 Γεια σου ρε Νανά....

Υ.Γ 4 Πολυτεχνείο έρχεται(..ξέρετε εσείς..επεισόδια..σπασίματα..όπως και πέρυσι που δεν ανοιξε μύτη και δεν έδειξαν τίποτα..)..και δεν έχουμε ανάγκη να δείξουν..δεν θέλουμε να δουμε..γιατί πολύ απλά θα είμαστε μαζί στο δρόμο..





Αφιερωμένο στους κατοίκους της πόλης που ζω..

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ(..ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ/ΙΣΣΕΣ

10 σχόλια:

mariw 11 Νοεμβρίου 2009 στις 8:38 π.μ.  

Χείμαρρος για άλλη μία φορά.

Είναι αλήθεια ότι αν δεις πως λειτουργούν οι τοπικές αρχές θα καταλάβεις γιατί ως χώρα πάμε κατά διαόλου!!! Αλήθεια δεν ξέρω γιατί σκέφτονται έτσι οι άνθρωποι. Με τρομάζει αυτό. Όταν σταματήσουμε να νοιαζόμαστε μόνο για τον εαυτό μας, τότε θα είναι και η μέρα που θα αρχίσει η αλλαγή του κόσμου.

Η μάλλον όχι, κάνω λάθος. Δεν είναι έτσι ο κόσμος επειδή σκεφτόμαστε έτσι. Είναι έτσι επειδή αφήνουμε κάποιους άλλους να σκέφτονται για εμάς. Κάποιοι μας είπαν πως πρέπει να νοιαζόμαστε μόνο για τον εαυτό μας και εμείς το πιστέψαμε. Κάποιοι μας είπαν πως οι σπασμένες βιτρίνες είναι πιο σημαντικές από μια σφαίρα στο κορμάκι ενός εφήβου και εμείς τους πιστέψαμε. Κάποιοι μας είπαν ότι πρέπει να φοβόμαστε τα παιδιά με τις σφιγμένες γροθιές και τα πανό στα χέρια και εμείς τους πιστέψαμε.

Artistz 11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:20 π.μ.  

Καποιοι μας είπαν να δεχομαστε την βλακεία για αλήθεια και εμείς τους πιστέψαμε..

Καποιοι μας είπαν οτι η ζωή είναι ετσί όπως μας την παρουσιάζουν αυτοι και τα φερέφωνα τους τα Μ.Μ.Ε. και τους πιστέψαμε..

ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ..

Η Αλλαγή του κόσμου..ματαιοδοξία,ουτοπία ή ενα στοίχημα καλό για αυτούς που θέλουν να θυσιαστούν και να βάλουν μπροστά τα στήθη τους και τη φωνή τους..;

Η αλλαγή της μέρας θα έλεγα εγώ..ας αλλάξουμε πρώτα τη καθημερινοτητα μας..τις συνηθειες μας,το τρόπο που αντιλαμβανομαστε καποια πράγματα,να απομονωσουμε λίγο(..όχι πολί ρε γαμώτο)τη βλακεία απο οπου και αν προέρχεται και άλλα πολλά..Καθημερινοτητα Μαρία..

Οπως είχε πει και Κατερινα Γωγου και ταιριάζει απόλυτα στη περίσταση...
''Θα την αλλαξουμε την ζωή!Παρ' όλα αυτά Μαρία..''


Καλημέρα..

Φοίβη 11 Νοεμβρίου 2009 στις 4:59 μ.μ.  

Καλά έκαναν Αντώνη μου οι Χαλκιδείς και δεν δέχτηκαν να γίνει εκεί η δίκη.
Για άλλους λόγους βέβαια το γράφω εγώ….
Καμία πόλη δεν πρέπει να δεχτεί.
Στην Αθήνα έγινε το έγκλημα, εδώ πρέπει να γίνει η δίκη.
ΕΔΩ!
Εδώ τον δολοφόνησαν, εδώ και να τον συκοφαντήσουν .
Γιατί δεν πιστεύω πως ο νεκρός δεδικαίωται…
Για να θέλουν τη δίκη αλλού…δεν είναι οι καταστηματάρχες που προφυλάσσουν. Μακάρι να γράφω ξανθά, αλλά μου μυρίζει μαγείρεμα…
και όταν μου μυρίζει φαγητό, στο νου μου έρχονται χύτρες…
και φοβάμαι ρε Αντώνη, τρέμω. Φοβάμαι μη τις απαγορεύσουνε και που θα μαγειρεύω εγώ μετά…ρε Αντώνη ? πες μου …που…


να σαι καλά παλικάρι μου.



MAGDALENA

BUTTERFLY 11 Νοεμβρίου 2009 στις 6:54 μ.μ.  

Αχ βρε Αντωνη! Ολα για τα φραγκα ετσι!Μαθαμε να ζουμε για τα λεφτα, να πιστευουμε πως χωρις τα λεφτα δεν ζουμε! Εδω στο γραφειο τους λεω διαφορα απο αυτα που διαβαζω και με απασχολουν και μου κανουν ερωτησεις του τυπου "αν σου διναν τοσα, εσυ δεν θα το εκανες;" κι οταν τους απανταω ρητα και κατηγορηματικ "ΟΧΙ", με κοιτανε σαν εξωγηινη!!!
Με τη Μαγδαληνη τεινω να συμφωνησω, εδω εγινε το εγκλημα, εδω πρεπει να δικαστει...δυστυχως εχω κι εγω καποιες υποψιες για "μαγειρεματα", αλλα ελπιζω πως μετα το χαμο του Δεκεμβριου δεν θα το τολμησουν!
Ο κοσμος δεν ενημερωνεται Αντωνη, γιατι η ενημερωση συνεπαγεται ευθυνη! Ειναι πολυ ευκολοτερο να κατηγορεις τους παντες και τα παντα για τη μαυρη σου τη μοιρα, παρα να μαθεις τι μπορεις και τι πρεπει να κανεις, οποτε μετα αν δεν το κανεις να πρεπει να εχεις τα κοτσια να πεις οτι δε σου φταιει κανεις, απλα δεν γουσταρεις να προσπαθησεις...
Για το Τοπ Μοντελ, τι να πω, δεν περιμενα η Καγια να συμμετεχει σε κατι τετοιο, την ειχα πιο ψηλα...
Ποσω μαλλον να λεει τετοιες μπαρουφες!

Η Κωνσταντινα δινει μαθηματα ανθρωπιας, ειναι ενα μαθημα απο μονη της, αυτοι που της το εκαναν δεν μπορουν να χαρακτηριζονται ανθρωποι...

Καλα η φυση δεν εχει αρχισει ακομα το τρελο το γλεντι! Περιμενε, τα καλυτερα ερχονται!

Καλησπερα! Καλη δυναμη ρε Αντωνη!

Artistz 12 Νοεμβρίου 2009 στις 11:58 π.μ.  

Καλημέρα

Magdalenia είναι προφανές οτι η δική έπρεπε να γίνει στην Αθήνα.
Και δεν ξέρω αν είναι μαγείρεμα ή οχι αυτό που ετοιμάζουν και θέλουν να εχουν όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις,αλλά εαν τυχόν η αποφαση είναι τέτοια που έχει παιχτεί μαγείρεμα σε οποιαδήποτε πόλη και αν είναι,οπουδηποτε και αν βγει η απόφαση(..στην Ορεστιαδα σου λέω εγώ),δεν θα βγει ο κόσμος στην Αθήνα να αντιδράσει..;

Απλα τι κάνουν..
Σου λέει..Εαν κάνω το δικαστήριο στην Αθήνα θα έχει πορείες θα έχει ξεσηκωμό(..όχι οτι τωρα δεν θα εχει..),γενικότερα θα υπάρχει πολύ εντονη κινητοποιηση.Δεν το θέλουν αυτό..Δεν θελουν να δουν κινητοποιησεις..Εννοειται οτι θα το δικασουν εννοειται οτι θα μπει ισοβια(..ξερουν πέον οτι δεν μπορουν ακομα και να θελαν να του βάλουν ελαφρότερη ποινή,γιατί ξερουν τι θα επακολουθησει..)

Αλλά εδώ δεν τους νοιαζει τι θα επακολουθησει..τους νοιαζει η προετοιμασια..δεν θελουν να βλέπουν κόσμο στους δρόμους γιατί φοβούνται αυτό που φέρνει..δεν θελουν καταληψεις στα σχολεια,δεν θελουν να δουν ξανα τα παιδια στους δρόμους..και θες αποδειξη για αυτό..;
Φετος και για πρωτη φορα στα χρονικά η 5θημερη εκδρομη και οι 3μερες εκδρομές των Λυκείων γίνονται απο 10 Δεκεμβριου έως 20..

Για να μη ξεσηκωθουν τα παιδια..σκέψου ξεφτίλα..και το καλύτερο..;τα στέλνουν εξωτερικό κιόλας τα περισσοτερα..να μην είναι καν Ελλαδα όταν πιαθανολογουμενως άλλοι θα είναι στους δρόμους..΄

Για τη Χαλκίδα τώρα..στο είπα και στην αρχή...εχεις δίκιο συμφωνα με το μερος της τέλεσης του διακστηρίου..αλλά Magdalenia μου το τι κουτόχορτο τρώει όλος ο κόσμος με βγάζει απο τα ρούχα μου..
Εχουμε τόση ανεργια σα πόλη και ξαφνικα θυμηθηκαν οτι κινδυνευει η πόλη μας..
Οταν τον πατερα μου και άλλους εργαζόμενους τους πετάξαν απο το εργοστασιο οι εργολαβοι και οι μεγαλοπατερες των ναυπηγείων σαν τα σκυλία στο αμπέλι, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους βοηθησε..δεν τους ενοιαζε οπως κανουν και τώρα για τα άλλα 7 σε αριθμο που κλεισαν μεσα σε 3 μηνες εργοστασια..
Οταν αποφάσισε ο Παυλοπουλος να κάνει στη Ριτσωνα τις ''φυλακες'' για τους μεταναστες εξαγριωθηκαν όλοι..γιατί ομως ξέρεις..;οχι για τον ανθρωπινο παραγοντα,αλλά γιατι φοβήθηκαν οτι τα φθηνά εργατικά χέρια των μεταναστών που εκμεταλευονται τα αφεντικα,θα τους στερήσει τη δουλεια,ειδικά στην περιοχη του Σχηματαριου-Οινοφυτων οπυ είναι βιομηχανικη περιοχη..Τοσα χρονια που τους πίνουν το αιμα οι ξεφτίλες δεν μιλανε..ξαφνικά νιώσαν απειλή.

Και τωρα αυτοί θα μιλησουν για τη Χαλκιδα και για τη πολη τους;..για αυτο τρελαινομαι..ποτε δε σεβαστηκαν το μερος και τις συνθηκες που ζουνε,ουτε τους συναδελφους εργαζομενους που πεινανε και ψαχνουν δουλεια χρόνια τωρα..
Τωρα ομως ερχοταν η απειλη των αναρχικων..τι να πω..;τι να πω..;
σε κουρασα..;σε κουρασα!

φιλια πολλα Magdalenia..

Υ.Γ. Σου προτεινω αν δεν εχεις φάει να φας στη πολυδιαφημισμενη παραλία Χαλκίδας ψάρι..(..Χαλκιδα θα πεις,καλά ψάρια έχουν θα αξίζει..)..Ενα πιάτο καλαμαρι 13 ευρώ..ε..;..γαριδουλα;..σου αρέσει η γαριδουλα..;..ε μετα απο τη τιμη που θα δεις δεν θα ξααναφας ποτε..Σεβασμος παντα στο πελατη..

Ελα εσυ Χαλκιδα και θα δεις τι μαγαζακια ωραια που υπάρχουν..(..εξω απο αυτή βεβαια..εκει που το χρημα δεν ειναι καί τόσο ψηλα στις καρδιες των ανθρώπων)

Artistz 12 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 μ.μ.  

Καλως την..
Μου χει κάτσει στο λαιμό αυτή η Πέγκυ(..χαχα..πλακα κάνω)

Στα του θέματος μας έγραψα τη γνωμη μου και στη Magdalenia απο πάνω για τη Χαλκιδα και το δικαστηριο..

Η ευθυνη βαραίνει τους πάντες..και αυτους που την αναζητουν την ενημέρωση και αυτους που δεν την αναζητούν.
Σε κοιτάνε σαν εξωγηινη ε..;
Δε πειράζει..αστους να σε κοιτάνε..οταν εσυ θα κανεις απόβαση σε άλλους κόσμους όντας εξωγηίνη,έχωντας μαζι σου ενα ταγαράκι μόνο(..που έλεγε και η συγχωρεμενη γιαγιά μου)γεμάτο όχι απο λεφτα άλλα απο χιλιάδες άλλα πραγματα,τότε θα καταλαβουν..
''Φροντισε το ταγαρακι να έχει μέσα αστέρια..πολλά αστέρια..λαμπερά..κανε το ταγάρακι σου να λάμπει..και ας είναι μικρό..θα χωρέσουν..θα χωρέσουν πολλά..λεφτά μη βάλεις..χάνουν το χρώμα τους τα αστέρια..μην τα κάνεις να χάσουν τον προορισμο τους..τα αστέρια σε οδηγούν κάπου.ακουλουθησε τα..''(..αποσπασμα απο κάποια χείλη που έφυγαν..)

Σε λενε τρελό και βλακα την σημερον ημερα να ονειροπολεις και να δινεις παραμυθια στην καθημερινοτητα σου..Λεφτα να εχουμε δουλεια να κανουμε ταξιδια λένε καποια άλλα χείλη..λεφτα να μεγαλωσουμε και να κανουμε οτι μπορουμε κάποιοι άλλοι..λεφτα να κανουμε οικογενοια άλλα..όλα μέσα τη λεξη λεφτα..

Αστερια να βρω στο δρομο και να μην εχουν τσεπες θα πει καποιο ''άλλο'' στόμα..

Φιλιά πολλα...

BUTTERFLY 12 Νοεμβρίου 2009 στις 1:58 μ.μ.  

Αχ τι ομορφο αυτο με το ταγαρακι με τα αστερια! Της γιαγιακας σου λογια;

Κοιτα, δεν μπορω να πω ψεμματα. Κι εγω τα θελω τα λεφτα, να κανω ταξιδια, να ψωνιζω τα 500 ρουχα και παπουτσια που γουσταρω, να βγαινω και να περναω καλα, να παρω σπιτια...αυτο που απεχθανομαι ειναι να γινονται αυτοσκοπος τα χρηματα και μαλιστα απο αυτους τους σκοπους που αγιαζουν τα μεσα...Οχι, η αξιοπρεπεια και η ανθρωπια δεν ειναι ειδη εμπορευσιμα..για μενα εστω..
Ναι, με κοιτανε σαν εξωγηινη!
Μου λενε "αν σου διναν 1.000.000 ευρω να ανατιναξεις ενα δασος θα το εκανες;" Λεω ΟΧΙ. Μου λενε, "το σωστο ειναι να πεις ναι και μετα να πας να φυτεψεις αλλα"! Τοσο κοντοφθαλμοι...τη ζημια που στο μεταξυ θα εχει γινει δεν την υπολογιζει κανεις...
Μου λενε "για 2.000.000 ευρω δεν θα υπεγραφες εσυ τη συμβαση με τουσ Κινεζους για το λιμανι ως εχει;" Λεω ΟΧΙ, αν ηταν να χασουν τοσοι ανθρωποι τη δουλεια τους. Αλλοι συμφωνουν, αλλοι λενε "εγω θα πω την αμαρτια μου, ειναι απαισιο, αλλα θα το εκανα"
Για να μην τους αδικω ομως, πιστευω πως ειναι περισσοτερο λογια, παρα οτι θα το εκαναν στην πραγματικοτητα η τουλαχιστον δεν θα εκαναν ολα αυτα...ασε που μαλλον τη βρισκουν να με πειραζουν γιατι αρπαζω σαν κουτσουρο στο τζακι..
Βρε συ, παλι τα ιδια θα λεμε; Peggy rules!!! ;P

Καλημερα!

Artistz 12 Νοεμβρίου 2009 στις 2:40 μ.μ.  

Ολοι χρειαζομαστε τα λεφτά,ο καθένας για τους δικούς του σκοπους..και εγω χρειάζομαι λεφτά..όχι για ικανοποιήσω οτίδηποτε μου πασάρρεται ως αναγκαίο..χρειαζομαι αυτά που θα με κανουν να νιώθω ανθρωπινα..τις υπερβολές δεν μπορώ και οι οποίες δυστηχώς δηλαδή είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά..εχουν δημιουργησει σε σημείο μάλιστα τελειότητας ψεύτικα αγαθά και ψεύτικες ανάγκες..όλα αυτά βέβαια κάπου αποσκοπούν.
Οσο δημιουργεις ανάγκες κρατάς το κόσμο σε διαρκή επαγρύπνιση..επαγρύπνιση οχι για ότι γίνεται,αλλά για την εύρεση λεφτών..
Μας θέλουν να ζητάμε πολλά και ασφαλώς να πέρνουμε λίγα..
Παρε για παράδειγμα ένα νιόπαντρο ζευγάρι..Τι δεδομένα έχει όταν ξεκινάει να κάνει ενα προυπολογισμό για το τι χρειάζεται..;1ο Αγορά Σπιτιού(..δάνειο),οικιακές συσκευές(..άλλο δάνειο),λεφτά για το γάμο(..νυφικο κουστουμι και χιλιαδυο άλλα),αυτοκίνητο καινούργιο(..έχει γίνει και πολύ μόδα πια) και χιλιαδυο άλλα..τι περιμένουν τα ζευγάρια οταν πατρεύονται..;τα λεφτά των καλεσμένων για να κλείσουν καμιά τρύπα οικονομική.κάνω λάθος;
και όλα αυτά γιατί.;συγνωμη δεν μπορώ εγώ με τη γυναίκα που θέλω να ζήσω να είμαι καλά χωρίς όλα αυτά;χωρίς να χαλάσω ένα κάρο λέφτα;..και σου λέω το πιο απλό απο τα παραδείγματα..υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα άλλα..ζητάμε τη πλεονεξία στη καθημερινοτητα μας γιατί αυτή μας ανεβάζει το status στο περιγυρω μας..

Δεν έχω προβλημα με αυτον που αναζητεί αναγκές τέτοιες στη ζωή του..αφού αυτές θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα ως ανθρωπος με γεια του με χαρά του.
Ειναι καθαρά προσωπική η γνώμη που παραθέτω..και ας έχουν αλλάξει οπως λένε οι αναγκες και τα θέλω στην εποχή μας..
Και έξω μπορώ να βγαίνω,και ρουχαλάκια μπορώ να έχω,και τα πάντα..
Δεν μιλάω για αυτό που οι άλλοι λένε ''σεμνά και ταπεινά''...οχι δεν εννοώ αυτό..

Και βέβαια αυτό που καταντάει γέλοιο είναι άλλο..σε βομβαρδίζουν συνέχως λεγωντας χρειαζεσαι αυτό,χρειάζεσαι αυτο,και το άλλο και το άλλο,το βλέπεις εσύ να το έχει ο άλλος γιατι έχει περισσότερα λεφτα,τσακ το θες και εσυ γιατι σε ωθουν να το πάρεις(..πάρε ενα δανειάκι και είναι δικό σου),..ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΓΚΕΣ-ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;

Πριν χρόνια ενας αρχιδάτος διαφημιστής τον οποίο τον ξεσκίσαν(..οταν θα διαβάσεις θα καταλάβεις..),ετοιμασε μία διαφήμιση την οποία αφιλοκερδώς συμφωνα με το συμφωνητικό τη εταιρείας ζήτησε να παιχτεί στα κανάλια(..εξωτερικό πάντα)..τι έδειχνε αυτή η δαιφήμιση;

Χωρισμενη η εικονα σε 2 μερη..στη μία δείχνει τη ζωή ενος ανθρωπου που συνέχεια αποκτά πράγματα,συνέχεια καταναλώνει,ρουχα καθε χρόνο-κάθε εποχή-ενα καταναλωτικό ον,και στην άλλη...παιδια εξαθλιώμενα απο τη πείνα στην Αφρική,μανάδες να κλαίνε,ενα σκηνικό αντι-καταναλωσης..και λεει η διαφημιση..ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ..ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ..

Το πέρναγε το μηνυμα του ο κύριος..;το σπάσαν στο ξύλο απο οτι διάβασα..για να μη το βλέπει ο άλλος..και πρόσεχε..δεν σε εκανε να νιώθεις ασχημα ότι δήθεν εσύ εχεις λεφτά και οι άλλοι ανθρωποι όχι...σου έλεγε μην ακους αυτους που σου ζητάνε να καταναλώνεις!..τι πιο ωράιο μηνυμα;..

Φιλια πολλά κουκλα!

buzzer 12 Νοεμβρίου 2009 στις 8:40 μ.μ.  

Και στο Τιμπουκτού που λέει ο λόγος να ορίζανε να δικαστεί, κανένας , που τουλάχιστον έχει λίγο φιλότιμο, δε θα ξεχάσει το αδικοχαμένο παιδί.... Το πόσα θα φάει, συγχωρέστε με αλλά δε το ΄χω σίγουρο το ισόβια... βλέπεις η υπερασπιστική γραμμή είναι ικανή να περάσει τη τριχιά απ΄το βελόνι... Θα δούμε...
Η ελπίδα μου... οι όποιες εκδηλώσεις μνήμης να περιφρουρηθούν σωστά και να μη γίνουν το βούτυρο στο ψωμί όλων εκείνων που περιμένουν στη γωνία τρίβοντας τα χέρια τους... (από την όποια πλευρά..)
Η προσευχή μου.... κανένας, και πρωτίστως παιδί, να μη κινδυνέψει... Έλεος πια! Όχι άλλη βία!
Η απαίτησή μου... να αφήσουν τη μάνα του παιδιού ήσυχη....

Γεια χαρά σου Αντώνη!!! Καταπέλτης όπως πάντα...

Artistz 13 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 π.μ.  

Εγώ Μάγια να σου πω την αλήθεια θεωρώ βέβαιη την καταδίκη του..ξέρω σαφώς που ζω,ξερώ πολύ καλά(..όσο μπορω έστω)τι εστί δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα,αλλά ξέρω και κάτι άλλο..
Ο Δεκεμβρης που πέρασε όσο και να θέλουν μερικοί να το απαξιώσουν στο μυαλό του καθέ ανθρώπου,μιλώντας μόνο για επεισόδια-σπασίματα μαγαζιών κτλ,ξερουν πλεον και κατι αλλο..
οτι την οργη του κοσμου ποσο μαλλον των νεων ανθρωπων τη φοβουνται..και αυτο θα τους εγινε μαθημα..

θα τα πουμε και στη δικη σου σελιδα..εχεις ωραια θεματολογιο..σου ρχομαιιι

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP