Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ


Γεια χαρά σε όλους..

Θήσειο ώρα 10(..περίπου)..(..το βράδυ),..με καλή παρέα σε ένα απο τα ωραία μαγαζιά της περιοχής(..και όχι αυτά του πεζόδρομου που επιεικώς είναι απαράδεκτα..)...δίπλα μας μία παρέα νέα παιδιά συζητάνε για μουσική..ακούει το αυτί μου τη λέξη Pink floyd και λέω εδώ είμαστε..τα παιδιά μιλάνε για όμορφα πράγματα..που να ξέρα τι θα ακολουθούσε..
Για αρχή λοιπόν κρατάμε την ώρα και το μέρος..πίστεψε με πρέπει να μείνει στην ιστορία..

Θα διαφωνήσω απόλυτα με πολλούς ανθρώπους που συμμερίζονται την άποψη οτι η μουσική έχει ταμπέλες..για μένα υπάρχει η ΜΟΥΣΙΚΗ όπου διαλέγεις ανάλογα με τα γούστα σου τι θα ακούσεις,και υπάρχουν και αυτοί που ΒΙΑΖΟΥΝ τη μουσική νομίζωντας οτι παίζουν και είναι μέρος αυτής.

Η Μουσική δεν είναι μόνο τα όργανα..είναι ο στίχος..είναι το συναίσθημα..έχω ακούσει τραγούδια χωρίς μουσική(ακαπέλα που λέμε)που τη μουσική την έντυνες εσύ έτσι όπως ήθέλες..και αυτό είναι μουσική..όπως και το αντίθετο..ενα instrumental κομμάτι χωρίς στίχους είναι και αυτό μουσική γιατί πάνω σε αυτό μπορείς να δώσεις εσύ τους στίχους που νιώθεις σύμφωνα με τη δική σου ψυχοσύνθεση,συμφωνα με τα δικά σου θέλω..

Υπάρχουν τώρα και αρκετοί(..μα αρκέτοι όμως) οι οποίοι κυριολεκτικά ντροπιάζουν τη λέξη αυτή..ναι ναι ξέρω..ο καθένας έχει τα γούστα του..το τι ακούει ο καθένας ειναι δικαίωμα του και επιλογή του..και σαφώς θα συμφωνήσω απόλυτα..όπως θέλω ο άλλος να δεχτεί και να σεβαστεί τη μουσική που ακούω,έτσι και εγώ θα σεβαστώ τα ακούσματα του άλλου(..όποια και να ειναι αυτά..)

Αυτο όμως δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να κρίνουμε και να πούμε τη γνώμη μας για κάτι που δεν μας αρέσει..πόσο μάλλον οταν γίνεται κατά τέτοιο τρόπο που κυριολεκτικά σε βγάζει απο τα ρούχα σου.
Εδω στην Ελλάδα μία ολόκληρη μουσική βιομηχανία έχει επενδύσει σε ήχους εφήμερους..μοστράρωντας μέσα όλο το συγχρονο ψευτο-lifestyle της εποχής,έχει δώσει στην έννοια μουσική μία άλλη διάσταση..μία διάσταση εντελώς αγνώστη για τα ιδανικά και τις αξίες που έχει προσφέρει η μουσική κατα το πέρασμα των αιώνων.
Πως μπορεις να θεωρήσεις μουσική τη θέα μίας ξεβράκωτης γυναίκας να τραγουδάει και να λέει ''..το νινί το νινί το νινί σέρνει καράβι''(πω πω αήδιασα ρε παιδιά..);

Με αυτό το κομμάτι των δήθεν ''τραγουδιστών''δε θα μιλήσω..άλλωστε δεν έχει αξία..το κακό είναι οτι στη νοημόσυνη του έλληνα αυτό το είδος ''τραγουδιστών'' έχει πέραση..και έχει πέραση με την πολύ ασχημη πλευρά του νομίσματος..τι εννοω;
Υπάρχουν αυτοί που τη βρίσκουν με αυτά τα τραγούδια(..μα είναι δυνατόν ρε γαμώτο;..)..άντε αστους αυτούς..υπάρχει όμως και ενα άλλο κομμάτι που τα χλευάζει αυτά-τα θεωρεί βλακείες και σαχλαμάρες ΑΛΛΑ θα πάει να τα δει και να αφήσει τα λεφτάκια του(..κοινώς να δώσει πνοή στην ύπαρξη τους)με την δικαιολογία οτι βγάζουν γέλιο μέσα απο τη χαζομάρα τους..''καλά αντώνη πήγα μπεζεντάκου..πεθάναμε στα γέλια με το σούργελο..το τι γίνεται εκεί μεσα δεν σου παει ο νους..πολύ γελιο σου λέω..ΝΑ ΠΑΣ..''

Ουτε στο Avatar δεν τα βλέπεις αυτα..
Θα θέλω να γελάσω και θα πάω στη μπεζεντάκου;ή στη θέλξη;ή στη Αλεξανδράτου;
μα είναι δυνατόν;
Χώρια βέβαια οτι τα συγκεκριμένα μαγαζιά για αυτο δημιουργήθηκαν..για να τα θεωρεί ο κόσμος χαζά-τελευταίας ποιότητας και για να πάει δήθεν να δει τη κατάντια μερικών που τραγουδάνε..ποιανού είναι η κατάντια βέβαια ας μη το συζητήσουμε..

Βέβαια σου γενούνται δεκάδες ερωτήματα με όλο αυτό το σκηνικό..
-Μα καλά τόσο πολύ λείπει το γέλιο απο τον ανθρωπο στη καθημερινοτητα του και ξεσπάει εκεί;
-Μηπως ο άνθρωπος έχασε το χιούμορ του και γέλαει για πράγματα που μόνο γέλιο δεν προσφέρουν;
και άλλα πολλά..

Κατι θελει να πει ο Ψαραντώνης..έλα μεγάλε Αντώνη..Ελα Ψαραντώναρε μιλα εσύ..





Εγώ με αυτούς που θα ασχοληθώ και οι οποίοι πραγματικά τους σιχαίνομαι είναι αυτή η γενιά των ''δήθεν'' μουσικών οι οποίοι εκμεταλευομένοι στο μέγιστο τα μέσα που τους ανεβάζουν παρουσιάζονται ως μουσικοί που δίνουν ''κάτι'' στο κόσμο..
Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις..

Διάβαζα τις προάλλες(..καλά να πάθεις αντώνη..) μία συνέντευξη του leader(..) του συγκροτήματος Ονιράμα.
Το παιδί αυτό λοιπόν ισχυρίστηκε οτι νιώθει rock(..τι λες ρε παιδί μου;..) στους Ονιράμα..και σε έρωτηση του δημοσιογράφου είπε οτι και οι Ονιραμα ειναι rock..ναι ναι παιδιά μου!
Δίπλα απο τις Τρύπες και απο τα Κρίνα βρήκαμε τι έλειπε για να δέσει η τριάδα..οι ΟΝΙΡΑΜΑ..να ναι καλά τα παιδιά που ήρθαν και έδωσαν τέλος στην αγωνία μας..
Ο ιδιος ο Παύλος ο Σιδηρόπουλος είχε απαρνηθεί αυτή τη λέξη και έρχεται ο ονιράμας να δείξει οτι το rock ζει και αναπνέει στις φλέβες του..
Μαζι με το rock βέβαια κάνει και τις βόλτες του στο x factor(..που είναι μία μεγάλη μουσική σχολή ανεύρεσης ταλέντων..),δίνει το παρών σε όλα τα lifestoειδη μαγαζάκια μαζί με τα μοντελάκια να το περικυκλώνουν..κοινώς ενας rocker σε όλο του το μεγαλείο..(..για να μη πω το άλλο που λένε μερικοί, οτι και καλά αυτοί που τον βρίζουν τον ζηλεύουν λέει για τη γυναίκα που έχει και ότι πλέον έχει μία άνετη ζωή..)..πω πω ζήλεψα τώρα!

Για αυτά που παιζουν σαν συγκρότημα δεν θέλω να πω κάτι..(..και τι να πεις;..)

Αμ ο άλλος..ο τροβαδούρος της αγάπης..ο mister ''μιλάω στις καρδιες σας''..το ''αγγελικό παιδί''..ο ''lover boy''..αυτό το καταπληκτικό παιδί που λέγεται Χατζηγιάννης;
τι;τι;του ζήτησαν φοιτητές να πάει στη σχολή τους να παίξει και αυτός μέσω του manager του ζήτησε καμιά 20χιλιάρικα ευρώ;ρε τροβαδούρε γιατί ρε γαμώτο;εσύ είσαι λαικό παιδί..σε αγαπάει και όλος ο κόσμος,γιατί τους φέρεσαι έτσι;..για την ακρίβεια η σχόλη που του ζήτησε να παίξει είναι απο το Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας πριν μερικά χρόνια..
Εισέπραξε βέβαια ενα πανέμορφο φάσκελο και αι στα τσακίδια..βέβαια αυτός ούτε καν σκοτίστηκε..υπάρχουν άλλοι που του δίνουν πολλά περισσότερα..για τους φοιτητές θα νοιαστεί;
Υπάρχει και η άλλη η άποψη που λέει ''καλά κάνει και τους τα παίρνει-και εσύ θα τα παιρνες''...και εγώ θα τα παιρνα φίλε,αλλά ξέρεις τι;στους φοιτητές θα έπαιζα ΤΣΑΜΠΑ..και να χέσω τους manager και όλο τους το κύκλωμα..ήταν τίμη του ενα ΤΕΙ στη Καστοριά να του ζητήσει να τραγουδήσει σε πάρτυ του ΤΕΙ..και αυτός ήθελε 20 χιλιάρικα..
Και ξέρεις κάτι φίλε μου;δεν με απασχολεί μόνο η μουσική αυτή καθ΄αυτή,με νοιάζει και το ποιόν του ανθρώπου..όταν ενας τραγουδιστής ζητάει 20 χιλιάρικα απο φοιτητές θα με νοιάξει και πολύ κιόλας..
Οι Μίκρο ήταν χαζοί που παίξαν τσάμπα..τι να πεις;
Εγω θα προχωρήσω λίγο τη σκέψη όμως..γιατί να φωνάξουν το Χατζηγιάννη;..έλα μου ντε..πήξαμε στη ''ποιότητα'' και στη ''κουλτούρα''!

Θα αναρωτηθείς τι κάθεσαι και ψάχνεις;Τιποτα ρε παιδιά δεν ψάχνω..βαρεθηκα όπου σταθώ και όπου βρεθώ να ακούω για όλο αυτό το συρφετό των τραγουδιστών..βαρέθηκα και απο τον ίδιο το κόσμο να ακούω τα ίδια και τα ίδια..''υπάρχει κόσμος που τους αρέσει''-''και αυτοί που ακούς τα ίδια κάνουν''...και άλλα πολλά..
Έλεγε η γιαγιά μου μία κουβέντα όσο ζούσε..''μπροστά κούκλα και απο μέσα πανούκλα''
Νομίζω αντικατοπτρίζει πλήρως όλο αυτό που νιώθω για όλο αυτό το μουσικό συνολο..θα μπορούσα να γράφω για ώρες ατελειώτες για πάρα πολλούς(..γιατί τώρα τι κάνεις ρε Αντώνη;) αλλα δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό..

Θησείο λοιπόν και ακούω απο τη παρέα δίπλα μου το όνομα Pink Floyd..ωραία συζήτηση σκέφτομαι θα εχουν τα παιδιά..και καπου εκεί μέσα απο αναφιλήτα απο τη παρέα και απο το γενικό χαμό που προκάλεσε η λιποθυμία μου απο αυτό που μετέπειτα άκουσα,να σου και ο ανύπαρκτος με ένα γιαούρτι στο χέρι απο ψηλά, να σημαδεύει το τράπεζι δίπλα μου που γινόταν η συζήτηση..ούτε αυτός δεν άντεξε με αυτό που άκουσε..

pink floyd ή going through..;ποιοι πιστεύεις είναι καλύτεροι;
το ξαναγράφω...
Pink floyd ή going through..;
το ξαναγράφω...
Roger Waters ή Νίβο;

Φωνάζει το βίντεο από μόνο του..




Ακόμα και ο ανύπαρκτος έριξε το καντήλι του..δεν άντεξε..
Το να κάτσει βέβαια κάποιος και να μπει στη διαδικασία να απαντήσει σοβαρά το θεωρώ το λιγότερο χαζό..συγχωρέστε με καλά μου παιδιά αλλά σε κάνενα μυαλό δεν θα κάνω τέτοια παρέμβαση..
Ειναι σα να πεινάς,να σου βγάζουν 2 πιάτα μπροστά,το ένα να έχει σολωμό(..σιγά να μην έχει και ξιφία,ηρέμησε λίγο..)..το ένα λοιπόν να έχει μακαρόνια με κυμά και το άλλο να έχει σκατά..(..σχωρέστε με καλοί μου φίλοι..)..και εσύ να το σκέφτεσαι τι θα φας..

Δυστηχώς δεν είναι για γέλια..είναι απόδειξη και αυτό, πόσο πόλυ έχει επέμβει στο μυαλό ενος παιδιού η μουσική ανυπαρξία που πλασάρεται καθημερινά..φταίμε όμως και εμείς..είναι υποχρέωση μας να ψάξουμε και να βρούμε τις αξίες και τα ιδανικά που υπάρχουν..και στη μουσική μπορείς να βρεις πολλά απο αυτά.πόσο μάλλον για ενα συγκρότημα όπως οι pink floyd.
Δεν θέλω να μίλησω για το νίβο και τη παρέα του..παρόλο που στον συγκεκρίμενο βλέπω την απολύτη ανάγκη που έχει το σάλιο να φύγει απο το στόμα,δεν θα μιλήσω..συγκρότημα που πασάρεται ως επαναστατικό κιόλας(..τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας ρε γαμώτο;..) επειδή λέει τα βάζει και βρίζει το σύστημα..
Μόνο για απαξιωτικές ροχαλές είστε going through..και το τονίζω για να το καταλαβετε τι εννοώ..απαξιωτικές ροχάλες!




Πως μπορείς να κάνεις ειδικά τα νέα παιδιά να μη σκέφτονται έτσι;να μπαίνουν στη διαδικασία να ψάχνουν όμορφα ακούσματα,να ακούνε ανθρώπους που έχουν να τους πουν κάτι,που θα τους ακούσουν και θα ακουστούν και αυτοί;

Και πλέον ας κάνουμε ενα βήμα μπροστά..δεν είναι όλα θέμα Παιδείας..χρειάζονται ερεθίσματα τα παιδιά και οι πιο μεγάλοι βέβαια..είναι χρέος μας να αναδείξουμε μουσικές και αξίες..
Η μουσική δεν είναι για να παιρνάς για το χρόνο σου..είναι για να γεμίζεις τη ζωή σου με ήχους και με στίχους που θα σου δώσουν ενα έναυσμα για να δημιουργήσεις..μπορείς να δημιουργήσεις όνειρα,μπορείς να δημιουργήσεις προσδοκίες,να σκεφτείς καλύτερα τη ζωή σου..να ταξιδέψεις..και τόσα άλλα..

Αλλά εδώ σε θέλουν εκφραστή με το κάτω κεφάλι..όχι με το πάνω και πόσο μάλλον με τη καρδιά..

Ειναι πραγματικά τραγικό να έχουν περάσει στη νοοτροπία του κόσμου(.που δεν θέλει και πολύ όπως βλεπουμε)οτι η μουσική πρέπει να συνδυάζεται με το όμορφο φύλο και γενικότερα με την απορέουσα ομορφιά..ακούς ανθρώπους να σου λένε ''που να πάμε στο Ψαραντώνη ρε συ;πάμε κάπου να δουμε και λίγο ωραίο κόσμο-πάμε στο Βέρτη και ας παιζει μαλακίες-θα έχει γκομενακια''..και ενοειται και απο τα δύο φύλα αυτό το πράγμα..τι σχέση έχει η μουσική με όλα αυτά μη με ρωτάται..

Θα επανέρθουμε να τα πουμε καλύτερα και στη μουσική,όπως και για τη ΚΡΙΣΤΙΑΝΙΑ για την οποία βρήκα και άλλα πολύ ωραία πράγματα τα οποία αξίζουν προβολής.

Επίσης να προσθέσω μία πολύ ενδιαφέρον κίνηση την οποία έκαναν παιδιά απο τον κοινωνικό χώρο nosotros και η οποία αξίζει τη προσοχή σας(..ότι γίνεται στο nosotros είναι εξίσου αξιόλογο και αξίζει τη στήριξη πολλων ακόμα απο μας)
Πατήστε εδώ λοιπόν και ενημερώθειτε απο πρώτο χέρι για τη άκρος αξιόλογη προσπάθεια που ξέκινησε στο nosotros.

Υπάρχουν τόσα θέματα που τρέχουν που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα..

Αερικά...

Υ.Γ Οι Αυτόνομοι Παπάρες συνέχιζουν ακάθεκτοι..πλέον όμως χτυπάνε άσχημα και κόσμο..η θέση των σκουλικιών είναι να γυρίσουν στις τρύπες τους..ΠΙΣΩ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

Υ.Γ.1 the child is grown, the dream is gone, and i have become,comfortably numb…

Υ.Γ.2 ''Δεν κάνω διακοπές σου δίνω αυτό που θες''..10 φάσκελα για αρχή παιδιά και ελάτε και για άλλα..για σας έχουμε απόθεμα..αι στο διαόλο ξεφτύλες!

Υ.Γ.3 Δημοψηφισμα στους Μεταναστες θέλει ο ελληνικός λαός..μπράβο έλληνα μου,μπράβο ελληνίδα μου,μπράβο παιδιά..για τους σεισμοπαθείς στην Αιτή δεν πιστεύω να μην δε δώσατε λεφτά;ε;είστε ευαίσθητοι άνθρωποι μωρέ και ας βρίζετε τους μετανάστες..ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!

Υ.Γ.4 Κουγια εξωστρακίσου..έννοια σου όμως..ρόδα είναι και γυρίζει..έτσι όπως πυροβολάς ενα νεκρό παιδί είσαι άξιος της μοίρας σου..

Υ.Γ.5 ''Τα χρόνια φευγουν θες δε θες σαν των ματιών σου τις βαφές..και συ φοβάσαι''..Χρόνια πολλά Πόκο..τα καλύτερα έρχονται!

Την εσωτερική μιζέρια σας σκοτώστε
Σ’ αυτό κι εγώ ατομιστής
Μα σύντροφέ μου σε καλώ, αν θέλεις,
όρσε Μαζί μου να συνεργαστείς…
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ ''Ματογυάλια''

ΕΙ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ..
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!

39 σχόλια:

BUTTERFLY 28 Ιανουαρίου 2010 στις 6:41 μ.μ.  

Λοιπον, καλησπερα!
Ξερεις κατι; Το εχω πει πολλες φορες. Μουσικη και τραγουδι καλο για μενα ειναι αυτο που θα μιλησει στην καρδια μου, μεσα ρε παιδι μου, βαθια πως το λενε!
Ασχετα αν χοροπηδαω πολλες φορες με σουξεδακια τις εποχης, ως εκει ομως.
Αυτα τα οποια περιγραφεις, οχι μονο την καρδια μου δεν αγγιζουν, αλλα ενα ξερατο μου το προκαλουν. Και ειναι εξαιρετικα βαθυτερο το θεμα απο το χαβαλε. Ειναι θεμα αξιων, προτυπων, προτεραιοτητων κλπ.
Ελπιζω να μη μου συγκρινεις την Πεγκυ, τον Καρρα, τον Τερζη κτλ με τετοιου τυπου "ασματα", γιατι θα πεσεις κι εσυ στην παγιδα να προσομειαζεις το αμιγως λαϊκο τραγουδι με το σκυλαδικο και αυτο δεν θα ηταν δικαιο.
Pink Floyd...ενταξει τι να πει κανεις, η ιστορια τους μιλαει απο μονη της...και γενικα δεν μπορω τετοιου ειδους συγκρισεις, οχι απο θεμα ειδους μουσικης, αλλα απο ιστορια.
Για παραδειγμα, ισως σου φανει γελοιο, αλλα οταν συγκρινουν ας πουμε (ενα ειδος που εσυ δεν ακους) Βισση- Βανδη, που η μια εχει ιστορια στο τραγουδι 40 χρονια και η αλλη 15, δεν ειναι ατοπο;;
Τεσπα...περι ορεξεως...
Εγω ομως θελω να σε ρωτησω το εξης: συμφωνεις μαζι μου οτι η μονη πραγματικα ροκ φιλοσοφια βρισκεται στη ροκ μουσικη και στα ρεμπετικα;

Τωρα, οσον αφορα στη δικη..πηγες; Τι γινεται εκει...δεν εχω μαθει τιποτα, παιζει αποσιωπηση η απλα εγω επειδη δεν εχω χρονο για τηλεοραση δεν εχω ακουσει τιποτα;

Καλο αερικο απογευμα Αντωνη!

Ανώνυμος 29 Ιανουαρίου 2010 στις 1:38 π.μ.  

Καλησπέρα τσακάλι

συμφωνώ με την πεταλούδα, η μουσική έχει γραμμένες τις νότες της στις καρδιές μας, εκεί μιλάει, μέσα από τον οποιονδήποτε ερμηνευτή..
με το ρυθμό από ένα πιασάρικο εμπορικό, μπορεί να σκαλώσει ο καθένας και να κολλήσει.
διαφέρουν τα γούστα!
απλα όπως και παντού τα σάπια προωθούνται και πουλάνε.

τον νου σου νεαρέ..ciao

mariw 29 Ιανουαρίου 2010 στις 7:45 π.μ.  

Συμφωνώ και προσυπογράφω Αντώνη. Από τη στιγμή που η μουσική έγινε βιομηχανία (στην Ελλάδα έγινε βιοτεχνία), τέτοια θα ακούμε. Ότι καταπίνεται εύκολα, χωρίς μάσημα!!! Τι περιμένεις από μια χώρα, που έχει για καλύτερο τραγουδιστή της τον Χατζηγιάννη. Οκ, τα προσόντα τα διαθέτει, είναι καλλίφωνος, τα χρησιμοποιεί όμως λάθος και είναι και αντιπαθητικός. Καλά για τους τύπους με τα φαρδιά παντελόνια που δηλώνουν Hip hop, δεν έχω λόγια (αλλά μάλλον ούτε και αυτοί έχουν).
Ξέρεις κάτι, εμένα περισσότερο με θυμώνουν αυτοί που δηλώνουν και το παίζουν κάτι που δεν είναι. το παίζουν «ποιοτικοί» ή επαναστάτες (ναι καλά). Οι άλλοι (της μαζικής κατανάλωσης) τουλάχιστον δεν δηλώνουν κάτι που δεν είναι (εκτός φυσικά από αυτούς που λένε ότι είναι τραγουδιστές) .

Καλημέρα.

Artistz 29 Ιανουαρίου 2010 στις 11:44 π.μ.  

Καλημέρα Μαρία.
Το έγραψα και πάνω το λέω και τωρα.
Ο καθένας έχει τα γούστα του.ας ακουει ο καθένας ότι θέλει..
αλλά μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται.

Ειναι πολύ σοβαρό σε μία χώρα που θεωρεί οτι προάγει το πολιτισμό να έχει ως αντιπρόσωπο της το Χατζηγιάννη.δεν είναι μόνο αυτό που λες-οτι είναι αντιπαθητικος ειναι διπρόσωπος και ψεύτης.

Δε μπορεί να λέει οτι είναι θα έκανε τα πάντα για τη νεόλαια που τόσο τον στηρίζει και τον αγαπάει και απο την άλλη να βάζει απιστευτη ταρίφα σε φοιτητες για συναυλίες!πως τους αγαπάς;ζητώντας απο ενα Δ.Σ 20.000 ευρω;του τεστιν να βάλει εισητηριο το Δ.Σ.των φοιτητων το λιγοτερο 25 ευρώ για να καλυψει τα εξοδα ενος ανθρωπου που αγαπαει τη νεολαια..συν οτι ζηταγε ξενοδοχειο πληρωμενο,εξοδα μεταφορας και αλλα πολλα..
ακαι η δικαιολογια ετσι ειναι αυτοι οι τραγουδιστες(..κανουν οτι τους πει η εταιρεια τους)αποδεικνυει περιτρανα ολα αυτα που λεμε..ποσο ψευτες ειναι!

Δεν εχουν αληθεια μεσα τους..δεν ειναι αληθινοι με το κοσμο που τους στηριζει!
Και το αλλο επιχειρημα οτι παιρνεις απο αυτον τη μουσικη του και αφηνεις τα αλλα είναι η μεγάλη παγιδα.
Ναι να ακους τη μουσικη του αφου σου αρεσει-μην αφηνεις όμως ενα ολοκληρο κυκλωμα απο πισω να κανει οτι γουσταρει εκμεταλευομενο την αγαπη σου για μουσικη.

Περυσι οταν ξεκινησε ο Μαλαμας στον ΖΥΓΟ ακουσα τις τιμες που παιζαν και τρελαθηκα..πηγα για να το δω απο μονος μου.

Για το κοσμο που δεν ηθελε μπουκαλι και τραπεζι(..οπως εγω)ειχε εισοδο 15 ευρω με ποτο και το επομενο ποτο 5 ευρω..κοινως με 30 ευρω επινες 4 ποτα!σε κλαμπ δινεις περισσοτερα..και εκει ακουγες και Σωκρατη.
Και για να τελειωνει το παραμυθι με αυτους που στησαν τον Μαλαμα περυσι.
Ο Μαλαμας σεβαστηκε απολυτα το κοσμο του.για αυτον που δεν ειχε λεφτα για μπουκαλι τους ειχε πολυ φθηνα.αυτος που ηθελε να τα σκασει ας επαιρνε μπουκαλι..
Στην Ευβοια σε συναυλια φωναξε ο ιδιος απο τη σκηνη να ανοιξουν οι πορτες και να μπουν τα παιδια που δεν ειχαν λεφτα να μπουν.και αυτον τον χαρακτηρισαν οτι συμβιβαστηκε με το συστημα.

Πλατιασα Μαρια μου..

Για τους επαναστατες μουσικους(..going through-stavento και αλλα πολλα) δεν θα πω τιποτα!
Απαξιωτικες ροχαλες και χαστουκια θελουν.

Φιλια πολλα Μαρία..

Artistz 29 Ιανουαρίου 2010 στις 11:53 π.μ.  

Ξερεις βρε Λενα μου γιατι σκαλώνω;
Λες οτι παντου τα σαπια πρωοθούνται και πουλανε!

Ας μου δωσει καποιος μια λογικη εξηγηση..ολοι τα βρίζουν και ολοι τα βλεπουν και αγοραζουν.
πειτε μου ρε παιδια πως γινεται αυτο;ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω..πως γινεται να βριζεις καποιους και καπακι να τους στηριζεις.
Μηπως φταιμε εμεις αποκλειστικα;

Τεσπα..θα γραψω και απο κατω στη Χριστινα για αυτο που συμφωνεις το οποιο σαφως και εχει βασει και ειναι σωστο..

Καιρο εχω να ερθω απο τα μερη σου..τωρα οντως εχεις δικιο..ειμαι υπόλογος!

Το νου σου Λενα

Artistz 29 Ιανουαρίου 2010 στις 2:54 μ.μ.  

Ωρα για το σεντονι της ημερας..(..οχι οχι θα ειμαι λακωνικος και γρηγορος..δυσκολο το βλεπω.)

Λοιπον..
Για τη δικη να σου πω οτι σημερα που επροκετο να συνεχιστει πηρε αναβολη για τη τετάρτη που μας ερχεται λογω οικογενοιακου προβληματος της εισαγγελεα(..εχασε τον πατερα της) και οπως ηταν λογικο η διαδικασια δεν μπορουσε να συνεχιστει.
Την πρωτη εβδομαδα εγιναν πολλα κωμικοτραγικα με μεγάλη ατραξιον βλακειας και ηλιθιοτητας τον ξεφτυλα το κουγια.
Δεν περιμενω απο τη δικαιοσυνη τιποτα..το παιδι το σκοτωσαν και το πυροβολουν ακομα..και πλεον πυροβολουν και όλο το κοσμο που εξεγερθηκε που τρελαθηκε που διαδηλωσε την οργη του.οταν μετα απο οσα εγιναν η δικη πλεον δεν αποτελει σημείο αναφορας για τα Μ.Μ.Ε τότε καταλαβαίνεις πολλα..

Εχει δρόμο παντως πολύ ακόμα η δικη.
Ειδομεν..

ξεκινάω ανάποδα οπως βλέπεις και συνεχιζω στην ερωτηση που εκανες..

Το παλιο ρεμεπτικό το όποιο μου αρεσει πολυ(..αν και δεν είμαι γνώστης όσο θα ηθελα)γέννησε όχι μόνο αληθίνους ρεμπέτες αλλά και ανθρώπους.

Ειχε πει ο Αγγελακας πριν καιρό κατί..οι μεγαλύτεροι ροκάδες που πέρασαν ήταν ο Βαμβακάρης ο Παύλος και στα τωρινά ο Πουλικάκος και ο Ψατραντωνης.
Μεγάλοι ροκάδες οι ρεμπετες..και πάνω απο όλα στη ζωή τους.γιατί εκεί βρίσκεις το ροκ..στο δρόμο της ζωής σου!..όχι μονο στους στίχους σου αλλα και στο περπατημα σου.
Υπαρχουν πολλα ροκ-γκρουπ που παίζουν ροκ αλλα δεν είναι ροκ..και το αντίθετο βεβαια..υπάρχουν πολλοί που δεν παίζουν ροκ αλλα ειναι ροκ!
Οταν εγραφα οτι για μενα η μουσικη δεν εχει ταμπελα αυτό εννοούσα..ολα αυτα εμενα στα αυτια μου ειναι ΜΟΥΣΙΚΗ.
Ο Ψαραντωνης δεν παίζει ροκ-ο ανθρωπος όμως ειναι η προσωποποιηση του ροκ-ανθρωπου-της ροκ ζωης..ενος ανθρώπου που τα λόγια είναι λίγα.
Τις προαλλες εδωσε μία συνεντευξη στην ΝΕΤ..Ενας μπλογκερ εδω μεσα τον εκραξε λεγωντας ''οτι ειναι διπροσωπος πηγαινωντας στην κρατικη τηλεοραση''

Οποιος ειδε τη συνεντευξη ας απαντησει..οποιος όχι ας κανει ενα κοπο στο youtube..δεν εχω να πω τιποτα!
Τετοιοι ανθρωποι ειναι κοσμημα για τη χώρα μας..έιναι μεγάλειο για την Ελλάδα ενας τετοιος ανθρωπος να υπαρχει...
..ομως εδω είναι που τα παιρνω και τρελαινομαι..
δεν είναι δυνατον ενας Ψαραντωνης, να μην υπαρχει καν στη καθηνερινοτητα ωστε να τον μαθει ο κοσμος-και να πλασάρονται ενα σωρό άλλοι.

Δεν θελω να δω τον Ψαραντωνη στη τηλεοραση έτσι όπως είναι φτιαγμενη η τηλεόραση..αλλα είναι ντροπή να μην υπαρχει μουσική του..να μην μιλάνε για εναν ανθρωπο που όλη η Ευρωπη μιλάει για αυτόν.
Hendrix της λυρας τον είπαν..και εδώ δεν ξέρουμε καν οτι ειναι ο αδερφος του αείμνηστου Ξυλούρη.
Πως μετά να δουν προκοπή τα νέα παιδιά;
και συνεχίζω..

..σαφως και διαφέρει το αμιγώς λαικό τραγούδι απο το σκυλάδικο,αλλα θα μου επιτρεψεις να σου πω κατι.
εαν αφήσεις στην ακρη το θέμα γούστων και αυτο που λες και το οποίο ειναι σωστο(''Μουσικη και τραγουδι καλο για μενα ειναι αυτο που θα μιλησει στην καρδια μου, μεσα ρε παιδι μου, βαθια πως το λενε!'')-μου αρέσει να ανακαλύπτω την αλήθεια μεσα απο αυτό που μου αρεσει.
Αφήνω στην άκρη το οικονομικό κομμάτι και στο οποίο θα μπορούσα να σταθώ.Εν μέσω κρίσης κιόλας ακους οτι το μπουκάλι στη Ζήνα(γκουχου γκουχου)φτάνει στα 230 ευρώ;εαν κάνω λαθος συγχωρεσε με...
και συνεχιζω απο κατω

Artistz 29 Ιανουαρίου 2010 στις 4:44 μ.μ.  

και συνεχιζω χριστινα..

ψάχνω λοιπόν την αληθεια απο καθε τραγουδιστη..δεν θελω να βλεπω κατι στιγμιαία ωραίο..θελω να μου μενει σε ενα καλλιτεχνη/τραγουδιστη όλη του η παρουσια..
Βλέπω τους περισσοτερους που τραγουδανε σε πιστα να αμοιβονται με κατι μισθους απιστευτους/να έχουν μεινει σε αυτο και να μην γίνονται στοιχειο ανάφορας στο κοσμο..
δεν ειναι δυνατον να ακούω το σακη το ρουβάκο να λεει οταν το ρωτανε τη γνωμη του για οτι εγινε το δεκεμβρη να απανταει ''εγω εχώ τα τραγουδια μου και με αυτο προσπαθω να μιλησω''..ειναι ανθρωποι που εμπνεουν τους νεους ανθρωπους,που γινονται σημειο αναφορας στα στεκια που υπάρχει κοσμος..ειναι δυνατον να μην γίνονται εφαλτηριο αυτοι;..και να μην παιρνουν θεση;..να παρουν ρε γαμωτο..καθε μερα αυτους εχει η τηλεοραση..για σκεψου να βγαιναν μπροστα στους αγωνες που κανει η νεολαια η οι φοιτητες;..γιατι να ειναι δυσκολο;
ο Πουλικακος συνεχεια τους στηριζει οπως και πολλοι αλλοι..

Και θα σου πω και το αλλο..
Περυσι που εγινε η συναυλια αλλυλεγυης που ηταν οι τραγουδιστε της πιστας και των λαικων ασμάτων;
που ηταν να τους δει ο κοσμος ολος οτι στηριζουν τον αγωνα των παιδιων;
εγινε μια τεραστια συναυλια με δεκαδες τραγουδιστες που κατεβηκαν στα προπυλαια και μιλησαν με τα παιδια..αυτοι που ειναι;
θελω ανθρωπους να εμπνεουν..οχι μονο με τη μουσικη τους..αλλα και με αλλα πραγματα.
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι μόνο αυτη η μουσικη κανει σουλατσο στα καναλια..γιατι μονο αυτη δεν αποτελει στοιχειο εναλλακτικο απο τα Μ.Μ.Ε.Οπως ειναι τα Μ.Μ.Ε ετσι και αυτοι..

Απέχουν απο κει που πρεπει..
και ΝΑΙ ο ρόλος τους δεν ειναι αυτος ΑΛΛΑ έχουν δυναμη..και μπορουν να κανουν πολλα..
Αντιθετως εκμεταλευονται απολυτα όσα τους χαρίζονται..και τους χαριζονται επειδη ο κοσμος γουσταρει τη μουσικη τους..
Δεν κρινω τη μουσικη τους οπως βλεπεις..κρίνω οτι το 90% απο δαυτους δεν ειναι αληθινοι..

Μια συναυλια να δω τσαμπα απο δαυτους δεν γίνεται..

Και για να μη νομιζεις πως βριζω μονο τους συγκεκριμενους,βρίζω πολλους που ξεκινησαν ροκ εμπνευσαν το κοσμο και πλεον εχουν γινει χειροτεροι των χειρεοτερων..
Ειναι δυνατον ενας Βασιλης Παπακωνσταντινου(..που εινα δηλωμενος Κ.Κ.Ε και παιζει συνεχεια στα φεστβαλ τους) να μη κατεβει περυσι και να λεει κατι απιστευτα πράγματα;..ειναι δυνατον ο μικης θεοδ. να υποστηριζει τους μπατσους μετα τα δεκμβριανα και να σπιλωνει τον αγώνα όλων;ο μικης;που τοσο ξυλο που εχει φαει απο τα σωματα ασφαλειας δεν εχει φαει κανένας;

τελοσπαντον..επιγραμματικα μου αρεσιε η αληθεια στη μουσικη.

Η μουσικη ειναι επανασταση..
Η μουσικη ενώνει..και ομως μερικοι την εκμεταλευονται βαναυσα..

Η μουσικη ειναι η καθημερινοτητα μας..αυτο θελω..
ΖΩΗ ΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ..
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟ..

Σε ευχαριστω Χριστινα γιατι μου δινεις τη δυνατοτητα να μιλαω και να λεω πολλα πραγματα απο οσα σκεφτομαι..
και ας μη συνφωνουμε..και ας εχω αλλη αποψη..και ας ειναι λαθος..
το κερδος ειναι οτι μιλαμε..οτι ο καθενας λεει αυτο που νιωθει και πιστευει..

ΑΕΡΙΚΑ..

Πατα και ακου Χριστινα..

ΧΑΙΝΗΔΕΣ - ΤΙΓΡΗΣ..και καπάκια

ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ - ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΦΥΣΑ

Γεια χαρα

HappyHour 29 Ιανουαρίου 2010 στις 5:47 μ.μ.  

Λοιπόν, η μουσική είναι τέχνη ( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE ) τελεία και παύλα που λένε.
Τώρα γιατί προβάλλονται όλα αυτά τα "σκουπίδια" η απάντηση είναι απλή Αντώνη. Γιατί η κοινωνία έχει φτάσει σε τέτοια παρακμή, που η καλαισθησία και η καλλιέπεια είναι άγνωστες λέξεις. Το εύκολο άκουσμα, δηλαδή αυτό που θα το ακούσεις και θα το θυμάσαι, πουλάει γιατί είναι τόσο πρωτόλειο και εύπεπτο, δεν σε προβληματίζει, δεν σε πάει σε μια δεύτερη σκέψη. Κάνει ακριβώς το αντίθετο, σε «βοηθάει» να ξεφύγεις από τις σκέψεις σου και τα προβλήματα σου. Στην ουσία σε αποτρέπει από το να σκέφτεσαι γενικά ώστε να μην αντιδράσεις σ’ όλη αυτή την κατάντια που μας περικυκλώνει. Ο σύγχρονος τρόπος διασκέδασης (αυτού του τύπου που λες) είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη, διασκέδαση. (διασκεδάζω από τον αόριστο διεσκέδασα του αρχαίου διασκεδάννυμι =διασκορπίζω). Άλλο η ψυχα-γωγία και άλλο η διασκέδαση. Όλη η ζωή μας έχει γίνει καταναλωτικό προϊόν. Όλα προβάλλονται σαν καταναλωτικά προϊόντα, από το σεξ (ποιος μιλάει πια για έρωτα) και το φαγητό μέχρι τον τρόπο που θα γλεντήσουμε και θα κάνουμε οικογένεια. Για να μαζέψω κάπως το σεντόνι μου (τι σεντόνι δηλαδή πάπλωμα), η προσπάθεια να γίνει ο άνθρωπος από (homo sapiens σε homo consumis) φύσει κοινωνικό και πολιτικό ζώο σε (πάρα)φύσει καταναλωτικό ζώο οδηγεί σε τραγούδια που απλώς πουλάνε, σε κέντρα που απλώς τα σπας, σε εκπομπές που απλώς προβάλλουν στήθη, μπούτια και γλουτούς και σε ανθρώπους που απλώς δουλεύουν για να καταναλώνουν.
Κι όπως λέει κι η διαφήμιση γνωστής τράπεζας «επειδή η ζωή γεννάει ανάγκες» τσάκο ένα δάνειο π@π@ρα να βρεις τη υγειά σου !

BUTTERFLY 29 Ιανουαρίου 2010 στις 5:47 μ.μ.  

Λατρευω Χαϊνηδες και κυριως Ψαραντωνη!
Δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν που μπορει να εχει επιρροη, επειδη επιλεγει να μην το κανει...ειναι προσωπικες επιλογες αυτα και δεν ειμαι σε θεση να κρινω..
Εγω απο τους καλλιτεχνες περιμενω ενα επιπεδο και ναι, αυτο εχει χαθει δυστυχως κατα πολυ, οπως σου εγραψα και στο πρωτο σχολιο, υπαρχει μεγαλο προβλημα ηθικης, αξιων και προτυπων.
Μου αρεσει η Ζηνα πχ, γιατι ειναι κυρια! Μου αρεσει ο Καρρας γιατι αθορυβα βοηθαει στη Θεσσαλονικη με το χωριο που εχει χτισει πολυ κοσμο. Και αλλα απειρα τετοια παραδειγματα.
Οσο για το Σακη, το Χατζηγιαννη κτλ, δεν θα ηθελα να τους κρινω απο μεμονωμενα περιστατικα, ισως στο παρασκηνιο να κανουν πολλα που δεν φαινονται, ειτε επειδη εκεινοι δεν θελουν να φανουν ειτε επειδη καποιοι τους το απαγορευουν.
Αυτο που πουλαει σημερα ειναι το σαπιο, το φτηνιαρικο...ομως πουλαει για οσο το αγοραζουν.
Και ολοι αυτοι τελικα θα μεινουν ως ενα ακομα ονομα στη λιστα με τους τραγουδιστες. Οσοι ομως επιλεγουν να βγουν εξω απο τα μετρα, να ειναι ΡΟΚ πραγματικα, θα γραψουν ιστορια. Σε 50 χρονια απο τωρα ενδεχομενως να μη θυμαται κανεις τον Βερτη, αλλα σιγουρα θα θυμουνται ολοι τον Θεοδωρακη!
Το να προβαλονται περισσοτερο οι αληθινοι καλλιτεχνες εγκειται στον καθενα απο εμας, να το ζηταμε και να το επιδιωκουμε.
Το ΡΟΚ οπως λες ειναι σταση ζωης και χαιρομαι που συμφωνουμε για το ρεμπετικο.
Ομως τελικα, ειναι στο χαρακτηρα μας η ισως αποτελεσμα του ποσο πιεσμενοι ειμαστε πλεον καθημερινα, το να επιζηταμε την ελαφροτητα, να μην εμβαθυνουμε. Ερχονται στιγμες που κι εγω δε το αντεχω, θελω μονο να μη σκεφτομαι..
Ακομα και το παραδειγμα της δικης, που απο οσο καταλαβαινω εχω δικιο για την αποσιωπηση, φαινεται αυτο. Αν ειχαν ζητησει πολλοι πολιτες να μαθουν, αν τηλεφωνουσαν σε σταθμους και ραδιοφωνα και απαιτουσαν να μαθουν, θα ειχαν πει πολλα περισσοτερα, σιγουρα οχι ολα, αλλα περισσοτερα.
Οσο για τα σεντονια και τις ατερμονες μερικες φορες συζητησεις μας,μπορω να σου πω με βεβαιοτητα πως τις απολαμβανω παρα πολυ, εχουν παντα να δωσουν κατι και κατι να παρουν...
Καλο ΣΚ!

BUTTERFLY 29 Ιανουαρίου 2010 στις 6:00 μ.μ.  

Και ξεχασα και να σου πω οτι η Κρητικη μουσικη (η γνησια οχι αυτη που παιζουν με τις ηλιθιες μαντιναδες με το chivas)και η κρητικη παραδοση ειναι λατρεμενες!

Crux 30 Ιανουαρίου 2010 στις 11:05 μ.μ.  

Αντώνη η μουσική αυτή καθαυτή είναι μέσω αφύπνισης,μέχρι και επαναστατικό εργαλείο.Οπότε κανονίστηκε να αλλάξει η έννοια της.Το ίδιο το σύστημα προωθεί και γνωστοποιεί τραγουδιστές οι οποίοι δεν θα θίξουν τα κακώς κείμενα.Το 99% των διάσημων τραγουδιών έχουν θέμα τον έρωτα.Ξεφτιλίστηκε η μουσική τελείως.Μην με ρωτάς πως μπορεί και ακούει κόσμος αυτά τα σούργελα.Προφανώς κεντρικός άξονας γύρω απ΄τον οποίο περιστρέφεται η σκέψη του σύγχρονου ανθρώπου είναι το σεξ.Η μουσική έχει καταντήσει πρόστυχη και η πλειοψηφία των καλλιτεχνάδων πουλημένη και διεφθαρμένη.
Όσον αφορά τη σύγκριση pink & goin μην την παίρνεις στα σοβαρά.Πρόκειται για άσχετους περί του θέματος.Πρώτα απ΄όλα είναι άλλο είδος μουσικής.Σχετικά με τους goin through πάντως μέχρι το lasagrada familia-2004 αν δεν κάνω λάθος- ήταν ποιοτικοί σε μουσική και στίχο.Έπειτα αποφάσισαν να αλλάξουν θεματολογία,το έκαναν και έγιναν διάσημοι.

Michalis 31 Ιανουαρίου 2010 στις 10:15 π.μ.  

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά που γράφεις στο κείμενο και με κάποια από τα σχόλια.

Διάβασα ότι δεν είναι απόλυτα θέμα παιδείας, οι μουσικές επιλογές κάποιου. Πιστεύω ότι είναι απόλυτα θέμα παιδείας. Αν ο άλλος μπορεί να κρίνει, τότε θα καταλάβει ότι αυτό που του πλασάρουν και του δίνουν είναι μάπα και θα το απορρίψει. Ούτε θα πάει να πάρει το cd ούτε θα πάει να τους ακούσει στο κέντρο που "τραγουδάνε".

H όλη αυτή η σαπίλα που έχει κατακλύσει τη μουσική και πουλάει κιόλας, αντικατοπτρίζει απόλυτα τη σαπίλα της κοινωνίας.

Όσο για τους ονιράμα, αν είπε κάτι τέτοιο είναι για γέλια ο τύπος. Ας μας πει ένα ροκ κομμάτι που έχει γράψει. Γιατί όπως είπες πιο πάνω, τη ροκ δεν την κάνουν μόνο τα όργανα. Με ακουστική, ούτε ντραμς ούτε ηλεκτρική, παίζει το "Κάποτε θα ρθουν", ο Παυλάρας, αλλά ροκ κομμάτι είναι.

Για το Χατζηγιάννη τι να πεις. Εδώ τόλμησε να βγει και μιλήσει ειρωνικά για τον Κατσιμίχα. Που τι έχει γράψει ο ένας και τι ο άλλος.

Πλάκα πλάκα είχε έρθει ο Πασχαλίδης προχθές εδώ στη Ξάνθη και το "ματιών σου τις βαφές δεν το έπαιξε" (μιας και έχεις το στίχο στο τέλος!). Ότι και να πούμε, είναι λίγο. Κορυφαίος. Αλλά οι κλασσικοί Ελληναράδες, πήγαν στο μαγαζί όχι για να τον ακούσουν αλλά για να μιλήσουν. Δεν ξέρω για σας, αλλά αυτό μου βαράει υπερβολικά σε ένα live.

Αυτά προς το παρόν. Το θέμα μουσική σε συνδυασμό με τις επιλογές του κόσμου είναι πολύ μεγάλο και δεν χωράει σε λίγες γραμμές.

Καλώς σας βρήκα.

alitaki 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 4:14 π.μ.  

yparxoun kai nea paidia pou einai ok,pou den akoune mono pegi zina kai vandi eftixos.kali evdomada kai kali xronia ,esto kai arga.

Artistz 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:48 π.μ.  

Happy Happy..Hour!
Το εμπεριστατωμένο σου σχόλιο με βρίσικει σύμφωνο απο τη πρώτη γράμμη μέχρι τη τελευταία(έγινε και αυτό..)!

Συνφωνώ απόλυτα σε οτιδήποτε παραθέτεις.
Για να συμπληρώσω βέβαια το γεγονός,οτι όλη αυτή η ευκολία που πηγάζει μέσα απο το συγκεκριμένο κομμάτι μουσικής(;;),είναι ενα δείγμα της καθημερινοτητας μας.
Ετσι είμαστε σε πολλους τομείς της ζωής μας.

Ψαχνουμε το εύκολο γιατί μας έμαθαν οτι δεν προλαβαινουμε για το δύσκολο..

Σε ευχαριστω για το σχόλιο σου..
Οπως βλέπεις σεντόνι δεν έχει σημερα απο μένα..Λίγο το γεγονός οτι ήσουνα ΑΠΟΛΥΤΑ κατατοπιστική,λιγο οτι είμαι άρρωστος σήμερα..λίγο οτι είμαι συγκλονισμένος με την Μενεγάκη και το Λάτσιο..όπως καταλαβαινεις υπάρχουν θέματα αρκετά τα οποία με κρατάνε..

φιλιά πολλά.
Πηγες συναυλία Γιάννη Αγγελάκα και Επισκεπτών;ε;..ή την έκανες για Μαζωνάκη λίγο πιο πάνω που έχεις φαγωθει να τον δεις;ε;

Αερικά..

Artistz 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:16 π.μ.  

Καλη εβδομάδα Χριστίνα.

Θα ξεκινησω λεγωντας σου οτι συμφωνω απόλυτα με αυτό που έγραψες για τη Κρητική μουσική.
Ακόμα και εκεί φροντιζουν να προωθούν το πολύ ευκολο που περιγραψαμε απο πάνω..
Κουβεντα δεν γινεται για τους δεκαδες εκπληκτικούς μουσικούς που έχει βγάλει το νησί-και έχουν ουσιαστικά να σου πουν κάτι!

Πάμε στα αλλα..
Θα προσπαθησω να ειμαι συντομος και να μη σε κουράσω.
Για τον Κύριο Χατζηγιάννη το Σάκη και τα άλλα παιδιά ας μην μιλήσω περισσοτερο.
Γνώμη μου είναι και δεν το αλλάζω αυτο που νιώθω για αυτους..
Απλά θα πω κάτι τελευταίο το οποίο είπαν τα χειλάκια του Μιχάλη πριν βγει σε ενα live και ενώ τα κοριτσάκια απο κάτω ζητωκραύγαζαν και φώναζαν(..βέβαια δεν το φωναξε απλά το ρητό ''και οι τοιχοι εχουν αυτιά'' δεν το ξερει ο Μιχάλης)..''ΚΑΒΛΩΣΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ..ΚΑΒΛΏΣΤΕ''
Βέβαια η πήγη για μένα που μου το είπε είναι και αυτή που με κανει και το πιστευω απόλυτα οτι το είπε.
Αυτός ειναι ο Μιχάλης-αυτοί είναι η γενια των μπουζουκιων..
Εαν εσύ πίστευεις οτι ενας τέτοιος ανθρωπος έχει μπέσα μέσα του και κάνει αλλα πραγματα..οκ!
Απλα να ξέρεις οτι αν αυτοί έκαναν προσπαθειες για κάτι ΑΜΕΣΩΣ θα έβγαινε προς τα εξω..
anyway..απλά δε τους πάω γενικότερα αυτούς τους ανθρωπους και για αυτό είμαι τόσο επιθετικός απέναντι τους..δεν είμαι επιθετικος με αυτον που τους ακουει.τελοσπαντον!

Για το Θεοδωρακη πάντως αν συνεχίσει έτσι θα χουμε θέμα..
Συνεχίζει να λεει και να κανει πράγματα απίστευτα που είλικρινα δεν ξέρω αν πρέπει να στεναχωρηθώ ή όχι.και η κληρονομια του δεν ειναι δικιολογία(..για μένα πάντα)


Λες..''Ομως τελικα, ειναι στο χαρακτηρα μας η ισως αποτελεσμα του ποσο πιεσμενοι ειμαστε πλεον καθημερινα, το να επιζηταμε την ελαφροτητα, να μην εμβαθυνουμε. Ερχονται στιγμες που κι εγω δε το αντεχω, θελω μονο να μη σκεφτομαι..''
Ακριβώς για το λογο που είμαστε πιεσμένοι θα πρέπει να εμβαθυνουμε.
Δεν είναι κουραση ψυχολογική να εμβαθυνεις τις καταστάσεις γύρω σου.εκεί θα βρεις την ελπίδα,εκεί θα βρεις τις απαντήσεις.
Ακόμα και το γεγονος να μη σκεφτεσαι είναι δημιουργία οταν γίνεται κάτω απο συνθηκες που το απαιτούν.

Αυτά Χριστίνα μου.
Ευχαριστώ για το χρόνο σου που διαθετεις εδώ για αφήνεις τα σχόλια σου.
Και ας διαφωνουμε..εμεις κερδίζουμε και αυτό ειναι το μόνο σίγουρο!

Γεια χαρά.

Αερικα..

Artistz 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:25 π.μ.  

crux τι κανεις;
όλα καλα;
Μαγκα μου συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.
''Η Μουσική είναι επαναστατικό εργαλείο..''

Και ειναι απο τα εργαλεια εκείνα που δίνουν τροφή ειδικά σε νέους ανθρωπους να βλέπουν διαφορετικα΄την πραγματικότητα γύρω τους.
Σου δίνει το έναυσμα να σκέφτεσαι και να πράττεις αλλιως..

Τωρα για τα σουργελα που λες-ας τους άκουνε φίλε μου αυτοί που τους πηγαν εκεί...όλος αυτός ο ''αθώος''κόσμος που απλά θέλει να διασκεδάσει..

Για τους going through φίλε μου δεν ξερώ αλλά βγάζω χόλη οπου τους βλεπω..
Εχω ακουσει και παλιό υλικό τους..δεν με συγκινει..
Προτιμω active(..no sponsors)!

Γεια χαρά μάγκα μου!

Artistz 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:46 π.μ.  

Γεια σου Μιχάλη και καλως ηρθες εδω στα αερικά μας μέρη.
Καταρχην θα ξεκινησω λίγο αλλιως.
Με τη Ξάνθη έχω μία ιδαιτερη σχέση(..πριν χρόνια βέβαια).

θυμάμαι να φανταστεις ενα μαγαζί πο με είχαν πάει ρε φίλε το chili(τσίλι)..Ρε παιδιά να τους λέω τι είνα εδώ;κανά άλλο μαγαζί;..Ωραια η Ξανθη-ωραίο το καρναβάλι σας-ωραία όλα..καταπληκτικές αναμνήσεις και ας εχω ερθει μόνο 3 φορες..

Για τον Μίλτο επείδη τον εχω δει και εγω αρκετές φορες,χώρια οτι είναι καταπλητκικός άνθρωπος,έχει και μουσική που αξίζει να τον δει καποιος.

Αυτο που λες για τα live γίνοται παντού.
Περυσι στον Μαλαμα εδώ στην Αθήνα ήταν δίπλα μου αρκετά παιδιά που μιλάγαν για το Παναθηναικό και για τον ολυμπιακό(..και τσακωνοντουσαν κιόλας)..Ρε παιδιά τους λέω αφήστε αυτά τώρα και ακούστε το Σωκράτη..τίποτα αυτοί!εκεί να πούνε αν ο Σαριεγκι είναι καλύτερος απο τον Ζεβλάκοφ(..είναι βέβαια!!).

Για το Χατζηγιαννη τα είπα και πιο πανω..
Δεν εξρω φιλε μου τι εχει πει για το Κτσιμηχα και αν εχεις την καλοσυνη θα ηθελα να πεις τι είπε ο βλάκας..
Σε ενα σημειο φαντάζομαι τι θα εχει πει-αλλα ενδιαφερομαι να δω πόσο ηλίθιος είναι ακόμα.

Οσι για το αν είναι αποκελιστικά θεμα παιδεια θα σου πω πως για μενα καλό ειναι να υπάρχουν και τα κατάλληλα ερεθίσματα απο όλους.
Σαφως και η παιδεία που διακρίνει τον κανεναν είναι το εφαλτήριο για να καταλαβεις τι γίνεται γύρω σου-αλλά χρειάζεται και λίγο σπρώξιμο απο όλους.

Anyway.

Χαρηκα για το περασμα σου και θα τα πουμε καλυτερα με το καιρο.

Αερικά..

Artistz 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:50 π.μ.  

alitaki ποτε δεν ειναι αργα..

καλη εβδομαδα και καλη χρονια και σε σενα.

Ευτυχως να λες που υπαρχουν παιδιά που δεν ακούνε τετοια πραγματα και ψαχνονται διαφορετικα.
Το Θέμα είναι η μουσική να σου δώσει το εναυσμα και για κατι παραπανώ..γιατί η μουσική το έχει αυτό!
Σου δίνει το εναυσμα για ακόμα περισσότερα πράγματα.

Γεια χαρα!

Michalis 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:28 μ.μ.  

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=1050

Εδώ έχει για το θέμα που σου είπα. Το είχα διαβάσει αρκετό καιρό και δε θυμόμουνα κι εγώ ακριβώς τι είχε πει. Οπότε να διορθώσω, ότι έκρινε γενικά για το έντεχνο και ο Κατσιμίχας του απάντησε. Τον γείωσε βασικά, όχι απλά του απάντησε!

Φοιτητής είμαι κι εγώ εδώ στη Ξάνθη. Ευτυχώς έχει πολύ πιο αξιόλογα μαγαζιά από το chili. Εκεί έχω πάει 2-3 φορές μόνο στα live που φέρνει. Αν προχωρούσατε λίγο πιο πάνω, θα βρίσκατε και τα καλά μπαράκια της Ξάνθης.

Ευτυχώς που υπάρχουν παιδιά που ακούνε καλή μουσική και το ψάχνουν παραπάνω, δεν λέτε τίποτα. Πριν τρία χρόνια που τέλειωσα το σχολείο, ήξερα το πολύ 5 τέτοια άτομα. Είχα απογοητευτεί τελείως. Ευτυχώς όταν ανέβηκα εδώ, βρήκα κι άλλους και όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνω ότι υπάρχουν αρκετοί που ακούνε, ή ακόμα καλύτερα, στρέφονται σιγά σιγά στην καλή μουσική.

Θα συμφωνήσω και με αυτό που λέτε για το έναυσμα που πρέπει να δίνει η μουσική. Κατά τη γνώμη μου, αυτός πρέπει να είναι και σε μεγάλο βαθμό ο σκοπός της. Να προσπαθήσει να ξυπνήσει και να αφυπνίσει. Τουλάχιστον της ροκ μουσικής. Και ευτυχώς στην Ελλάδα, υπήρχαν και υπάρχουν, αλλά σε μικρότερο βαθμό πλέον, ροκ συγκροτήματα, αλλά και καλλιτέχνες, που το κάνουν αυτό.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:04 μ.μ.  

Αντώνη
τι αναρωτιέσαι και χολοσκάς;
Χατζηγιάννηδες, Βανδήδες, Κόκκινα Χαλιά ( ουστ ) και σία πάντα θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κατανάλωσης.
Εύπεπτα τραγουδάκια, δίχως βάθος, κακέκτυπες κόπιες. Είναι επίπονο να σκέφτεσαι. Και η πλειοψηφία δε γουστάρει να χαλάει φαιά ουσία σε προβληματισμούς. Ρουφάει το ξερατό στα μούτρα, τη μασημένη τροφή και διασκεδάζει δίχως να ψυχαγωγείται.

Είναι σα να αναρωτιέσαι γιατί κόβουν τρελα εισιτήρια ταινιάκια αμερικάνικης αφόδευσης και γιατί ο ασιατικός και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος είναι για τους περισσότερους κάτι σα μαύρη τρύπα.

Αν το σκεφτείς, το πρώτο που θα δεις στη θάλασσα είναι το σκατό που επιπλέει. Πρέπει να βουτήξεις για να καβλώσεις με τη μαγεία του βυθού. Και μεταξύ μας, ευτυχώς που αυτός ο βυθός εξερευνάται από λίγους. Έτσι, για να μη γεμίζει περιττώματα.

Υ.Γ
Χθες πέτυχα το "Ο Τρελός τα είχε 400" και σε σκέφτηκα, ένεκα Γώγου. Είπα "ρε, αυτή δεν είναι η κοπελιά του Αντώνη;":D

Φιλιά

Artistz 2 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:01 π.μ.  

Καλημέρα Μιχάλη.

Καταρχήν να σου πω πως νιώθω άσχημα να μου μιλάς στο πλυθηντικό.
28 χρονών είμαι φίλε μου..και 50 να ημουν και 70 και 15 να στο πω έτσι,θα ηθελα να μιλάμε στον ενικό.

Αυτο το σκηνικό με το Χατζηγιαννάκο έχει γίνει εδώ και 2χρόνια όντως.
Περιττό να πω οτι ο μεγάλος Κατσιμήχας του απάντησε όπως πρέπει και μπορώ να πω οτι και λίγα του είπε.ποιος;ο Χατζηγιάννης θα μίλησει για μία σκήνη στην οποία υπάρχουν τόσα ονόματα που έχουν κάνει τόσα..
τι να πεις;τι να πεις με το βλάκα..

Χάρηκα για τη γνωρίμια φίλε μου και ευχαριστώ που βρήκες την επιστολή του Κατσιμήχα και την έστειλες..να σαι καλά.



Σχιζοφρενή τι κάνουμε;

Πολύ ωραίο αυτό που έγραψες για το βύθο..και αντικατορίζει πλήρως την πραγματικότητα.Η μαγεία θέλει ψάξιμο.εαν θες απλά να κολυμπήσεις(..για να πεις οτι κολύμπησες και οτι πήγες στη θάλασσα)θα επιπλέεις μέσα στα σκάτα που θα έχει η θάλασσα..εάν θες κατι πιο καθαρό και ζωντάνο για να νιώσεις πιο όμορφα θα την ΄ψαξεις τη θαλασσα..

Μόνο η κοπέλα;..εδώ με ρωτήσαν αν είναι φίλη μου και δεν είναι κοπέλα μου να τους τη γνωρίσω!!!!(..ΖΝΤΟΙΝΓΚΚΚΚ)..Μιλάμε για απίστευτα πράγματα που δυστηχώς δεν είναι μόνο για γέλια..

Ενα παλεστινιακό και ενα σκουφί ζητάει το κατοχο του(..χαχαχαχα)

Φιλιά πολλά.

Αντώνης

Michalis 2 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:06 π.μ.  

"Αν προχωρούσατε λίγο πιο πάνω". Εννοώ με την παρέα σου.

"Θα συμφωνήσω και με αυτό που λέτε". Αναφέρομαι σε αυτό που λέτε με τον/την alitaki.

Οπότε μην αγχώνεσαι δε σου μίλησα στον πληθυντικό!

Artistz 2 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:17 π.μ.  

Εχεις δίκιο..

Μαλλον μεγάλωνω και τα χάνω σιγά σιγά φίλε μου..

Καλα εκανες και με διορθωσες Μιχάλη.

Καλημέρα

Katerina 3 Φεβρουαρίου 2010 στις 1:31 μ.μ.  

Μουσική... η ζωή μου ολόκληρη!!
αλλά έχω και ένα ελάττωμα.. δεν μπορώ με τίποτε να ακούσω σκυλάδικα, αρρωσταίνω...

Καλήμερα Αντώνη μου :))

Artistz 3 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:25 μ.μ.  

Γεια σου Κατερινα μου.

Δεν είσαι η μόνη που στο ακουσμα του σκυλιού με μεγάφωνο τρέχεις..

Ειναι μία υγιης αντίδραση που θα έλεγα χρειάζεται να τη κάνουν και άλλοι..

Εσένα κάτι σου χρώσταω,δεν το έχω ξεχάσει..σύντομα θα το έχεις!
φιλιά πολλά

Ανώνυμος 3 Φεβρουαρίου 2010 στις 3:01 μ.μ.  

Θυμάμαι ενα σκηνικό στη Θεσσαλονίκη να τσακώνεται ενα ζεύγαρι δίπλα μας για το αν ο Τσαλίκης μπορεί να γίνει μεγαλύτερος σταρ στην Ελλάδα(..έλα μου ντε).
Ελλείψη αξιών τίποτα δεν είναι περίεργο..
Ας είμαστε καλά που σε μας χτύπησε το καμπανάκι και τηΝ είδαμε αλλιώς και ακούμε κάτι διαφορετικό και πιο αληθινό.

''..Μου χες πει πως θα ρθει κάποια μέρα..''..λες να ήρθε;

Υ.Γ.(..σε αντιγράφω τώρα..)Μη ξεχνάς τη κατάρα της γριάς(..ξέρεις εσυ..)

Υ.Γ.2 το στοίχημα το κέρδισες..μου είχες πει πως θα μπλογκάρω έστω και λίγο..τι κατάλαβες;..χαχαχαχα..ξέρεις γιατι γελάω..

Το νου μας..

Ciao!

Michalis 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 4:31 π.μ.  

Καλά είναι δυνατόν Katerina, που δεν ακούς σκυλάδικα (απαράδεκτη, τι να πω;) να μην έχεις αυτοκτονήσει; Εγώ στη θέση σου θα είχα πέσει ήδη από το μπαλκόνι. Θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορήσω έξω δηλαδή όχι τίποτα άλλο.

Καλά αν δεν μπορεί να γίνει ο Τσαλίκης, ποιος μπορεί να γίνει;

Πέρα από την πλάκα. Εμένα αυτό που μου τη σπάει ακόμα περισσότερο, από όσα ήδη έχουν αναφερθεί, είναι αυτό που ακούς συχνά "μα γίνεται να πας εκεί και να περάσεις καλά; θες να βγεις να διασκεδάσεις και θα πας στον ζερβουδάκη πχ;". Η απάντηση είναι απλή. "Ναι ρε φίλε. Που είναι το περίεργο; Αν το δοκίμαζες κι εσύ και ξεκολλούσες το μυαλό σου από τα σκατά (όπως πολύ καλά είπατε) που ακούς, θα πέρναγες κι εσύ μια χαρά".

Και το ακόμα χειρότερο, το οποίο ευτυχώς πλέον δεν μου το έχουν πει, αλλά πριν μερικά χρόνια το άκουγα συχνά είναι "μα είσαι 17. Είναι δυνατόν να ακούς έντεχνο και ροκ; Πως θα περάσεις καλά; Δες τι ακούνε οι περισσότεροι της ηλικίας σου". Εδώ απαντάς "οκ. ότι πεις." ή "στα τέτοια μου τι ακούνε οι υπόλοιποι της ηλικίας μου". Ηλικιακά πάει δηλαδή η μουσική; Όταν είσαι μικρός ακούς κλαμπάκια, μετά πας στα σκυλάδικα (είναι κοινωνική καταξίωση να πετάς τα γαρύφαλλα με τις σακούλες, μάλλον) και όταν πια θα έχεις γίνει 30-40, άντε μπορείς να ακούσεις κάτι πιο έντεχνο. Μην το παρακάνεις όμως γιατί θα πάθεις τίποτα.

Έχουμε απίστευτη μουσική παιδεία σε αυτή τη χώρα. Τι να λέμε.

Artistz 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:15 μ.μ.  

Επείδη το είπες φίλε μου Μιχάλη να πω οτι ο Ζερβουδάκης είναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ..
Έχωντας τη τύχη να τον έχω παρακολούθησει αρκετές φορές απλά θα πω οτι είναι απο τις πιο όμορφες φωνές που υπάρχουν(..και κανει πανέμορφα Live).

Το αν παιρνάς ωραία σε τέτοια μέρη με τέτοια μουσική, ίσως πότε δεν θα το καταλάβουν άνθρωποι που πίστευουν πως η διασκέδαση είναι το γαρύφαλλο που θα πετάξουν στο γκομένακι που τραγουδάει στη πίστα,με τραγουδιστη(..δεν εχει διασταυρωθει μετα απο τόσα χρόνια)τον Λευτερη Παντάζη που τραγουδάει ''το πε το πε ο παπαγάλος''!!
Τι να σου πουν αυτοί;
Εννοειται οτι αν ακουσουν το Νεραιδες του Ζερβουδακη θα ξυνίσουν..το αυτί τους θέλει μπουζουκάκι που θα συνεπάγει χόρο απο το γκομένακι που θα συνεπάγει τριανταφυλλάκι και πάει λέγωντας..

Εγω τη μουσικη που ακουω απο τα 12 ακούω και τώρα(..και ολοένα βάζω και άλλες μουσικές μέσα μου..κοινώς ανακαλύπτω και αλλα πράγματα..αλλά δεν σταματάω να ακούω αυτά που άκουγα)..και μπορώ να σου πω οτι πολλές φορες με πιάνω να παθιάζομαι ακόμα πιο πολύ..

Εδω στην Ελλάδα το παρουσίασες σωστα..πιο μικρός ακου ροκ μετα πας στα κλαμπάκια μετά σσκυλάδια μετά έντεχνο και κάπου εκει στα 70 μιλάς σαν γνώστης για τη μουσική προτείνωντας στα εγγονάκια σου να ακούνε παραδοσιακή ελληνική μουσική..

κατσε τώρα γιατι τα πήρα..
κάτσε να βάλω ενα grip.inc - pathetic liar να στρώσω...

Να σαι καλά Φίλε..

Μολις τελειωσει η εξετεαστικη μπουκαλάκι στο Βερτη Μιχάλη..

Katerina 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:36 μ.μ.  

Αμάν Michali,
γιατί με μαλώνεις? Θα μου δημιουργήσεις ψυχολογικά τραύματα και θα πέσω με τα μούτρα στα σκυλάδικα...
δεν θα το αντέξω αυτό τον ξεπεσμό :Ρ

Artistz 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:51 μ.μ.  

οταν μιλάει ο αντώνης ανώνυμε(..)να τον ακους.τόσα χρόνια ακόμα να το μάθεις;δεν είμεσθα τίποτα τύχαίοι(..το λεώ πολύ το τελευταιο καίρο και τα γιαούρτια θα φεύγουν κατά ριΠάς).
πάντως η 3 φΕβρουρίου θα γραφτεί στην ιστορία..ναι ναι..άφησε σχόλιο.

ας απάΝτησω λοιπόν στο σχόλιο σας..

για τη κατάρα της γριάς έΝα έχω να πω..''ήρα στις χαρές σοΥ και στις λύπες θα μαι πάντα κοντά δε λογαριάζω μπάτσους ούτε περιπολικά..σ'ακολουθώ πιστά..''

liquid fashion..ηρθε μάλλον..

το νου σου..and the nounou sou..

groupo autonomo 10

φιλιά

صباح الخير أميرة

Artistz 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 3:04 μ.μ.  

Κατερίνα μάλλον θα αλλαξω αυτά που εχω ετοιμασει..

θα ετοιμασω κατι διαφορετικό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Πάολα της Θελξης του παιδαρά Οικονομοπουλου της Πεγκούλας(..γουάου)και γιατί όχι και λίγο απο πάνο κιάμο έτσι να μερακλώσουμε λίγο..

ποιος ζερβουδάκης και ποιος περίδης..εαν δεν ακούσω τον απίστευτο αυτό στίχο της πάολα που μου τον στείλαν και τον κοιταζα σα χαμένος ωστε να πιάσω το ποιητικό οίστρο αυτής της εκπληκτικής καλλίτεχνης δε μπορω λέμε.
''Είσαι τρελός
είσαι τρελός
που πας εμένανε με άλλη να συγκρίνεις
είσαι τρελός
είσαι τρελός
γυαλιά σπασμένα σου το λέω καταπίνεις''

πω πω ..υμνος!

Katerina 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 3:21 μ.μ.  

χαχαχαχαχα
έλεος
θα το φάω όλο το φαγητό μου σήμερα...
Είναι και Τσικνοπέμπτη, και τα κοψίδια με περίμενουν!!
Μην μου κόβεις την όρεξη πληζζζζζζ

Artistz 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 3:55 μ.μ.  

Αυτός ο στίχος ''γυαλία σπασμένα σου το λεω καταπίνεις'' νομίζω αρκεί για να σου κοψει όχι μόνο την όρεξη αλλα και να μη ξαναφας για δύο μερες(..τουλάχιστον)!

Σκέψου τι ωραία θα κατεβαίνει το παιδάκι με μουσική υπόκρουση απο τον μεγάλο Θανο Πετρελ(αιο)η!
πάρε στίχο(..καλά μιλάμε εχουμε πάρει το φτυάρι και δεν σταματάμε)..

''Δεν εχω ξαναδει ποτέ τέτοια γυναίκα σου βάζω 20 με άριστα το 10''(..Τι έγραψε ο τύπος ρε παιδιά;..πωωω μιλάμε έχω πάθει αλλαλούμ)

Υ.Γ Οι στιχοι είναι μία ευγενική προσφορά της google..

Crux 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 4:42 μ.μ.  

Καλησπέρα και απο εδώ Αντώνη.
Σου προτείνω να εξερευνήσεις τους παλιούς goin through.Δεν έχουν φυσικά απολύτως κανένα συσχετισμό με τους τωρινούς.
Κομμάτια όπως το "βήματα,το ζήσε,το δεν υπάρχουν λέξεις,ο δρόμος που ζω,"
αξίζει να τα ακούσεις αν δεν τα ξέρεις.Ωραία σε μουσικό,στίχο και νόημα.

Michalis 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:20 μ.μ.  

Εδώ που τα λέμε το να πέσεις με τα μούτρα στα σκυλάδικα είναι χειρότερο από το να πέσεις από το μπαλκόνι. Οπότε το παίρνω πίσω.

Ρε πειράζει που μετά την εξεταστική λέω να πάω άγαμους; Αν πειράζει να το αλλάξω και να κανονίσω για τον τύπο που είπες.

Michalis 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:20 μ.μ.  

Σόρρυ για το διπλό σχόλιο, αλλά ξέχασα να γράψω, ότι το Ζερβουδάκης δεν το έγραψα τυχαία, μιας και εχθές το βράδυ είχε έρθει εδώ στη Ξάνθη.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:07 μ.μ.  

Αντώνη εμένα μου αρέσει το
"σ'αφήνω τώρα στον επόμενο
τον άτυχο το γκόμενο"

το άκουσα την πρωτοχρονιά στο ροκοπανκάδικο-ξέρεις- και μουρλάθηκα.
άσε που μάλωσα με την παρέα γιατί οι μισοί το άκουγαν

"σε αφήνω τώρα στον επόμενο
τον ΑΤΡΙΧΟ το γκόμενο"

και οι άλλοι μισοί

"σε αφήνω τώρα στον επόμενο
τον ΑΠΛΥΤΟ το γκόμενο"
( καθαρό καρφί για τους αναρχικούς:D )


Y.Γ
Σκουφί και παλαιστινιακό θα πορευθούν σε αντιρατσιστικό και θα περιμένουν τον κάτοχο.

Artistz 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 6:14 μ.μ.  

Τι έπος τραγούδι είναι αυτό ρε σχιζοφρενή;..


πωπω..

ποιος/α λέει αυτό τον υμνο;

Εννοείται οτι ο κάτοχος θα βρέθει στο αντιρατσιστικό..!

Τα σεβη μου ξανα για το τραγουδι που θα το ψάξω οποσδήποτε.
τι γράφει ο ανθρωπος οταν έχει κέφια ε;

να τον φτυσουμε να μη το ματιάσουμε τον άνθρωπο..

bye!!

Χαπι 10 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:05 μ.μ.  

Αααααχαχαχαχαχα, γυαλιά σπασμένα σου το λέω καταπίνεις ; Απλά respect !
Φοβερό χαχαχαχαχα !

Μιχάλη τα γράφεις ωραία...

Υ.Γ. Ήθελα να ξέρα που τα μαθαίνεις όλα αυτά τα σκυλάδικα (...ντροπή του ροκ...χαχαχαχα...)

Το νου μου

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP