Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..



ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ...ΓΙΝΕΣΑΙ..

Όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνω, ολοένα και περισσότερο το μίσος μου για οτιδήποτε απαρτίζει την καθημερινότητα μου μεγαλώνει..τι είναι το μίσος θα μου πείτε;Δεν ξέρω τι δεν είναι,αλλά ξέρω ότι αυτό που νιώθω δεν καταλαγιάζει..



Σε ένα κόσμο αδιαφορίας και μόνιμης αποχαύνωσης..

ΠΟΡΕΙΑ 6-12-2010


Ένας συρφετός από επικίνδυνα κτήνη έδειξαν ακριβώς αυτό που προστάζει η φύση της εξουσίας..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!



Τι έκαναν;
Δεν υπάρχει λόγος να κάθομαι και να αραδιάζω τα τόσα που έκαναν χθες..από που να αρχίσω και που να τελειώσω κιόλας..
Για όσα χοιρινά γελάγατε που βλέπατε παιδιά να μην μπορούν να ανασάνουν από τα δακρυγόνα έννοια σας..γελάκια ε;ήταν αστείο για τα παιδιά του μόχθου των 700 ευρώ η εικόνα αυτή..τα λέτε και στα παιδιά σας αυτά;τα ίδια σας τα παιδιά ρε αποβράσματα θα σας τσακίσουν..



Και καταπάτηση ασύλου έτσι για το τσαμπουκά και για το σπάσιμο της πορείας..σε πορεία που έχει καλεστεί για τις 4 και τις 5 τα παιδιά του μόχθου θέλησαν να τη σπάσουν απο τις 4 παρά βλέποντας το κόσμο να συρρέει κατά χιλιάδες..

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ..
Φταίνε οι από πάνω και φταίνε οι από πάνω..Η εικόνα το ξαναλέω της διμοιρίας να γελάει βλέποντας παιδιά να μην μπορούν να ανασάνουν τα λέει όλα..ψάξτε εσείς για ενόχους και για φαντάσματα..



Η συνέχεια βέβαια ήταν στη γενέτειρα της τρομοκρατίας,στα Εξάρχεια..
Άκου εκεί να μαζευτούν τα τσογλάνια να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τον Αλέξανδρο..πάρτε χημικά,πάρτε ντου σε πολυκατοικίες,σε μαγαζιά, ακόμα και στο χώρο που πριν 2 χρόνια ο φίλος και συνεργάτης τους δολοφόνος Κορκονέας δολοφόνησε εν ψυχρώ ένα παιδί, οι νέοι δολοφόνοι έκαναν παρέλαση και έσπειραν Τρομοκρατία..



Ίσως να μην έχω τα αρχίδια,ίσως ο φόβος πλέον να μπαίνει σαν σκέψη στο υποσεινήδητο και να με κάνει να δειλιάζω..αλλά όχι..έχω ευθύνη και θα το αποβάλλω από μέσα μου ότι και αν είναι.


Η ΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ..ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ..ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ..ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΩ,ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ..
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑ.



Για όλα αυτά τα κτήνη και για τα αφεντικά τους δεν είμαστε τίποτα..δεν τους νοιάζει έτσι απλά..στα αρχίδια τους μας έχουν γραμμένους..κόσμος να ποδοπατιέται, να ανοίγουν κεφάλια, και αυτοι ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ..
Αυτο είναι το γέλιο της εξουσίας..σου λέει..''τι κάνεις;Αντιδράς;χαχαχαχα...ουστ από δω άπλυτε...''



Αλλά για να το μεταφέρεις αυτό το μήνυμα χρειάζεσαι και τα κατάλληλα εργαλεία..μαλάκας κανένας δεν γεννήθηκε..έγιναν όμως πολλοί..και στριμώχθηκαν πολλοί κιόλας σε ένα σώμα..







ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ..



Όχι δεν έχω απλά θυμό μέσα μου και οργή..



''Ημουνα μικρό παιδί και είχε ανεργία...''




Υ.Γ.''Υπάρχουν και άξιοι άνθρωποι στο τμήμα της Αστυνομίας..'και όχι μόνο άξιοι..περήφανοι και με το χαμόγελο στο στόμα(..και με το δακρυγόνο στο χέρι..)



Υ.Γ2 Δεν είναι μόνο ο Αλέξης..είναι τα δεκάδες παιδιά που πέσαν από σφαίρες και από την ωμή κρατική βία,είναι η Κατερίνα Γκιουλώνη είναι οι δεκάδες απροστάτευτοι αυτής της μολυσμένης κοινωνίας..ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ..

..Αλλά το ξέχασα..δεν φταίνε τα ΜΑΤ..οι από πάνω φταίνε..και το κράτος που τους συντηρεί!



ΟΥΣΤ ΡΕ!!ΚΩΛΟΧΩΡΑ..



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.



ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ..





7 σχόλια:

BUTTERFLY 7 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:00 π.μ.  

Εγιναν τοσα εχτες ε; Ειδησεις δεν ειδα Αντωνη, αλλα γιατι ειμαι σιγουρη οτι το αποσιωπησαν το θεμα; Κριμα...Ποσο κριμα, για εναν αλλοτε περηφανο και ανυποταχτο λαο!

A Walk To Remember 7 Δεκεμβρίου 2010 στις 7:51 μ.μ.  

Ειδα εγω λιγο...Εδειξαν αποσπασματικα καποια επεισοδια..Οπως παντα...
Ουτε που εδειξαν την πορεια...


Εχουν ενα οπλο...Τον εκφοβισμο μας...Αυτο επιτυγχανεται και μεσα απο την κινδυνολογια των ΜΜΕ.Και εγω φοβαμαι και φανταζομαι και οι περισσοτεροι που ηταν μαζι μας χθες.Δεν θα το βαλουμε κατω.Ηρθε η ωρα να φοβηθουν αυτοι.!

viva la revolucion mi amigo!

HappyHour 8 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:44 π.μ.  

Και είχε και συνέχεια το θέμα χτες έξω απο την Ευελπίδων, πλάκωσαν στο ξύλο και όσους είχαν συγκεντρωθεί για τους έξι συλληφθέντες κατηγορούμενους ως τρομοκράτες, αλλά και όσους είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση στους 42 συλληφθέντες της 6/12/10.
Με αποτέλεσμα ο γραμματέας της νεολαίας του Συριζα και ένα μέλος να πάνε στο νοσοκομείο.
Επίσης αυτό το άκουσες; Μου σηκώθηκε η τρίχα, το βράδυ της 6/12/10 πήγαν έξω απο τα γραφεία της νεολαίας του Συριζα και φώναζαν (άκουσε να φρίξεις) "απο δω θα βγει ο επόμενος νεκρός", "θα είστε οι επόμενοι γρηγορόπουλοι" και άλλα τέτοια ωραία! Οι ΑΛΗΤΕΣ! Α ναι και στο τέλος φώναζαν "ζήτω ο 'Αδωνις Γεωργιάδης"!!!
Και το καλύτερο, χτες στην βουλή, έλεγε στον Βορίδη ο Γεωργιάδης, "είδες Μάκη τα παιδιά φωνάζαν το δικό μου όνομα, να μου στείλουν το βιντεάκι να το ανέβασω στο μπλογκ μου" !!!! Άκου ρε τι είπε ο φασίστας!!!

Η βία ΔΕΝ γεννά βία, γεννά άμυνα. Και η καλύτερη άμυνα είναι η ΕΠΙΘΕΣΗ! Ηρθε η ώρα να σηκώσουμε κεφάλι!

Mpaountolino 8 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:56 μ.μ.  

μίλησες για αγώνα για αξιοπρέπεια και αυτό είναι το ζητούμενο,δεν είναι εύκολο πάντα αλλά υποχρέωση του καθενός είναι να διασώσει την αξιοπρέπεια του,τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Artistz 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:23 μ.μ.  

Χριστίνα δεν έδειξαν απολύτως τίποτα..μα απολύτως τίποτα..αν όμως τραυματιζόταν κανένα χοιρινό σοβαρά θα το είχαν πρώτο θέμα.
Μας έπρηξαν αυτές τις μέρες να μας δείχνουν για γιάφκες και για τρομοκράτες επικίνδυνους. Και τα κτήνη που τρομοκρατούν στο δρόμο τους πάντες τσιμουδιά..

Γάμησαν τη περιοχή των Εξαρχείων και το μόνο που λέγαν ήταν για κλεφτοπόλεμο με τους κουκουλοφόρους..
Χτυπούσαν με μανία όποιον έβρισκαν στο δρόμο μετά το τέλος της πορείας και αυτό το βάπτισαν ''Προστασία για τυχόν καταστροφές...''
Απειλούσαν τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ ότι έρχονται νέοι Γρηγορόπουλοι και τους φώναζαν κάτω από τα γραφεία Αδωνις Γεωργιάδης..
Και αν ένα από αυτά τα παιδιά χριστίνα μετά από τόσο βία ξεσπάσει τον λένε κουκουλοφόρο, και ότι δεν έχει μυαλό και χίλια-δυο άλλα..
Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ με το μπουρδέλο τους..

Καθόμαστε και ψάχνουμε τρόπους πως να αλλάξουμε την κοινωνία και αυτοί γελάνε..
Και χαλιόμαστε μεταξύ μας και ρίχνουμε την ευθύνη στον εαυτό μας και..και ...και..και..

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ..
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ..

Artistz 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:32 μ.μ.  

A Walk To Remember

Εκφοβισμό και τρομοκρατία..και τα Μ.Μ.Ε σαν πιστά σκυλάκια τα αναπαράγουν από πίσω.
Όλους θα τους πάρει η μπάλα..πλέον δεν υπάρχει το ρητό..''αυτοί τι φταίνε,και προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους,και φταίνε τα αφεντικά τους,και αυτοί για να μη χάσουν τη δουλειά τους τα κάνουν,και έχουν παιδιά, και άλλα πολλά πιπεράτα που μας λένε κατά καιρούς..''

Και εγώ έχω φοβηθεί πολλές φορές με όσα βλέπω κάτω, αλλά πλέον αυτός ο φόβος πρέπει να πάρει την άγουσα..και προπάντων να μεταφερθεί απέναντι..ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν θα γίνουμε..αυτό είναι προνόμιο της εξουσίας..θα γίνουμε όμως οι βιαστές της καθημερινότητας τους..

Γεια χαρά..

Artistz 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:58 μ.μ.  

Επίθεση happy..
Τι να πεις για το φασιστόμουτρα;

Εχει γίνει η δημοκρατία η προστασία του φασίστα..να τη χαίρονται τη δημοκρατία τους.

Andreas_S

Αξιοπρέπεια και τίποτα άλλο..

Θα τη διαδώσουμε φίλε μου..θα γίνει ο εφιάλτης τους ο αγώνας μας για αξιοπρέπεια.

Γεια χαρά..

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP