Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ...

(...Η μουσικη είναι αυτή που δίνει αξία σε αυτα που νιώθουμε..3 τραγούδια λοιπόν αφιερωμένα σε ολους εσας...παντα μου άρεσε διαβάζοντας κάτι να ακουω μουσική..αυτό κάνω και τώρα διαβάζοντας εδώ μέσα τις σκέψεις και τα συναισθήματα όλων των παιδιών που καταθέτουν κάτι απο τη ψύχη τους..βάζοντας ενα τραγούδι που με εκφράζει σε αυτό που διαβάζω πολλές φορές πιστεύω πως πιάνω πιο εύκολα το πάλμο του άλλου..δοκιμάστε και εσείς..βάλτε ένα τραγούδι που πιστεύετε πώς αντιστοιχεί σε αυτό που διαβάζετε και διαβάστε το μετά χωρίς μουσική...κάτι δεν αλλάζει?...
......εγώ θα προτείνω λοιπόν...James - tomorrow,... Τρύπες - Γιορτή,...και ένα τραγούδι που θα ήθελα πολύ να το ακούγατε διαβάζοντας το...Παυλος Παυλίδης & B Movies -ΑΕΡΙΚΟ)

Πολλές φορές είναι δύσκολο να περιγράψεις αισθήματα και σκέψεις σε μία κόλλα χαρτί..

Ισως να ειναι μικρό το χαρτί ωστε να χωρέσει αυτή τη συναισθηματική έκρηξη που κυριεύει το σώμα σου και τη ψυχή σου...

Ισως γιατί τέτοια αισθηματα δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε μια κόλλα χαρτί..πρέπει να τα ζήσεις,να τα νιώσεις,να αποτυπωθούν και να περιλούσουν ολο σου το σώμα..

Δεν σας έχει τύχει φορές που πραγματικά τα λόγια σας ήταν πολύ μικρά και πολύ λιγα ωστε να περιγράψουν αυτό που είχατε νιώσει?

3 Εβδομάδες τώρα προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη όλα αυτα που αισθάνομαι αλλά χάνομαι κυριολεκτικά σε οτι σκέφτομαι...

Προσπαθώ να τα βάλω σε μια τάξη και να καταλήξω κάπου αλλά μάταια..

Ας κάνω εδώ μια προσπάθεια...

26 δεκεμβρίου λοιπόν..20 μέρες που δυνάμωσαν πολλούς και αποδυνάμωσαν ακόμα πιο πολλούς..

Για αυτούς που αποδυναμωθηκαν στα ματια μας(..παντα ήταν αλλά τωρα ξεγυμνωθήκαν) τα έχουμε πει και θα τα ξαναλεμε γιατι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε-γιατι εκεί ποντάρουν πλεον-να επαναυτούμε και να συνεχίσουν στην ίδια καταστροφική μίζερη ζωή που θέλουν να μας αναδείξουν..

Ειναι καιρός να μιλήσουμε για όλα τα παιδιά που αυτές τις μέρες χάσαν τον υπνο τους,χάσαν τις δουλειές τους-προς τέρψιν των ονείρων που έχουν στη ζώη τους.

Ενα κύμα ονείρων που κατάκλυσε τους δρόμους-και φώναξε για όλους αυτούς που θέλουν να μπουν τροχοπέδη μπροστά τους.

Απο που να ξεκινήσω?

Απο τους μαθητές?15-16 χρονών παιδιά που στα μάτια ολων των αλλων φαντάζουν ανώριμα και χώρις σκέψη...Δεν υπάρχει κύριε του καναπέ πιο όμορφο πράγμα να βλέπεις νέα παιδιά στο δρόμο γεμάτο πάθος για ζωή-για όνειρα,να πάλευουν και να σου λένε ξύπνα...

Παιδιά λεβέντες που μπήκαν μέσα στη τηλεοραση σας και σας είπαν ελάτε μαζί μας και ακολουθήστε μας,σβήστε αυτό που σας οδήγει στην τρέλα και γίνεται εσείς οι συνοδοιπόροι μας...Εχω ακόμα στο μυαλό την εικόνα του κοριτσιού που γέλαει μπροστα στην οθόνη της κρατικής τηλεόρασης κρατώντας το πανό στην ιστορική κατάληψη της ψευτιάς και της αηδίας της τηλεόρασης..Γελουσε γιατί αυτό ειναι το οπλο της..Το χαμογελο της και η διάθεση της να φέρει ένα κύμα αλλάγης και αισιοδοξίας στο κοιμισμένο κόσμο της..Και εσεις αυτό το χαμογελο το πυροβολήσατε απαξιώντας το...

15 χρονών παιδιά που με την ομιλία τους με αυτά που γράφαν(..ποιος ξέχναει το γράμμα στον ΑΛΕΞΗ την ημέρα της κηδείας του?)...ποιος θα μπορούσε να αποτυπώσει καλύτερα όλο αυτό που ζούσαμε?μονο αυτά τα παιδιά...και έσεις τα απαξιωσατε με την απουσία σας...

Η παιδικοτητα τους και η ανωριμοτητα τους μας έδειξε το δρομο...

Εμεις οι λίγο μεγαλύτεροι υποτίθεται οτι είμαστε πιο ωριμοι..κοιταχτειτε στο καθρέφτη και πείτε οτι είστε πιο ώριμοι...για να δούμε θα το πιστεύψετε?...

Φοιτητές που χώρις να επιζητούν το συμφερόν μιας κομματικής ταμπέλας έγιναν όλοι ένα φώναξαν τα προφανή...παιδια που κατεβήκαν απο την επαρχία για να ενώσουν τη φώνη τους με ολους τους άλλους...
Πρέπει να αναδείξουμε και αυτό πιστεύω θα ειναι το πιο χρήσιμο εργαλείο απο εδώ και πέρα την συνεισφορά όλων αυτών των παιδιών αυτές τις μέρες..
Ειδα παιδιά να χάνουν τις δουλειές του για να βρεθούν στο δρόμο.παιδια που ξέροντας πως αυτο που κάνουν δεν είναι σωστό(..να χάνουν τη δουλεια τους δηλαδή)..προτίμησαν να θυσιάσουν αυτό που ειχαν για να διεκδικησουν κατι καλύτερο..Οταν καλοι μου φίλοι η συνειδηση ξυπνάει τα συνεπέρνει ολα στο διάβα της..Δεν αφήνει τίποτα..
Δεκαδες παιδιά που μιλάγαν και αντάλλασαν αποψεις-που προσπαθουσαν ο ενας στον αλλον να του μεταφέρουν το παθος τους-τις αγωνίες τους-τα θέλω τους-την ανάγκη τους να βοηθήσουν έστω και λίγο-να θυσιάσουν οτι μπορούν για ενα καλύτερο αύριο...
Το μεγαλύτερο κέρδος αυτών των ημερών ήταν αυτό.
Οτι εκαντοντάδες παιδιά μάθαν ο ενας απο τον αλλον...Εκτός απο τις φωνές του στις πορείες,ένωσαν και τη σκέψη τους και πλέον ξέρουν πως δεν ειναι μόνοι τους..
Και εδώ ειναι το κλειδί για τη συνέχεια..Ολα αυτά τα παιδια,ολοι εμείς που δε σταματάμε να μείνουμε ενωμένοι..Οσο μένεις ενωμένος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Και ρώταω τώρα ολους αυτούς τους εγκλωβισμένους...υπάρχει πιο ελπιδοφορο πράγμα να βλέπεις νέα παιδια στους δρόμους να διεκδικούν αυτά που εσύ φοβάσαι να εκφράσεις?Σου δείχνουν το δρομο..εμπιστεψου τα..μια φορά κάνε τη χάρη στον ευατο σου και δώσε μια ευκαιρία σε ολα αυτα τα παιδιά..ακομα και τους πιο μεγάλους που έχουν μπει μπρόστα σε αυτο τον αγώνα που γίνεται..ακούσα πολλούς στην πορεία στην ερμου προχθές να λένε ''πώς να κατέβει ο κοσμος να στηρίξει αυτή τη προσπαθεια?''(..οχι απο παιδια που συμμετειχαν στη πορεία..απο περαστικους και καταστηματαρχες)..κρίνοντας απο την εμφάνιση των παιδιών...Φτασαμε λοιπον να κρίνουμε ανθρωπους απο τα ρουχα που φοράνε-απο τα κασκολ που φορανε-απο το παπουτσι που φοράνε...Δεν θα ήθελα να πω περισσοτερα για αυτο(ειναι κωμικό) ..Ενα θα πω...Μην κοιτάτε τι φοράνε..αφουγκραστείτε το παλμό τους..αφουγκραστείτε την αγώνια τους-και μπείτε και εσείς μέσα..Μπείτε και δοκιμάστε να μιλήσετε σε ολους αυτους που αποκαλουνται αναρχικοί και κουκουλοφόροι..Μιλήστε και επαληθεύεστε αυτό που σας πασάρουν ολες αυτές τις μέρες...Ακούστε τι έχουν να σας πουν, πείτε και εσείς τη γνώμη σας, και να δείτε ποσο ωφελιμένοι θα βγουμε όλοι..ΕΛΑΤΕ ΟΜΩΣ..Δε χρειάζεται να σπουδάζεις στο πολυτεχνειο ή να εισαι σε κάποια παράταξη(..μακριά απο κει...),ή σε κάποια μη κυβερνητική οργάνωση ή σε καποια ανθρωπιστική οργάνωση για να συμμετέχεις σε οτι γίνεται..και εδώ πρέπει να επενδύσουμε..και εγώ δεν ανήκω κάπου..την κάρδια μου ακολουθώ που μου προστάζει να βρίσκομαι στο δρόμο και σε ολα αυτά τα παιδιά..πάρε ενα φίλο σου-μια φίλη σου και έλα έκει που σε πρόσταζει η συνειδηση σου..μη λες ποτέ πως δεν θα γίνει τίποτα και δεν θα αλλάξει τίποτα αν κάτεβεις κάτω..ακόμα και να μην αλλάξει τίποτα εσυ θα ξέρεις πως έδωσες στον ευατό σου την ευκαίρια να συμμετέχεις σε αυτή τη προσπάθεια που γίνεται..Θα έχεις να λες πάνω απο ολα στον ευατο σου και πουθενά αλλου οτι διεκδικήσες κάτι,οτι πάλεψες για κάτι.Ακομα και αν δεν συμφώνεις με όλα αυτα που γίνονται δώσε την ευκαιρία στον ευατο σου να ακούσει και κάτι αντίθετο σε αυτά που πιστεύεις..Οχι εδώ..ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.κρίνε αυτό που πιστεύεις οτι είναι λάθος με τα μάτια σου και όχι με τα αυτιά σου.

''Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη, γκρεμίζω ουρανούς''
Γκρεμίστε τον δικό σας ουρανό και δείξτε το δρόμο σε ολους μας..Ο ουρανος ειναι βάμενος με χρώματα αισιοδοξίας που βάψαν αυτές τις μέρες ολα αυτά τα παιδιά,μην τους παίρνετε το πινέλο απο τα χέρια-βάλτε και εσείς το δικο σας χέρι πάνω στά χερια τους και δημιουργήστε μαζί..
Μην ακούτε κανέναν..ακούστε το παλμό της καρδιάς σας..και αφήστε τον να σας ταξιδεύψει..Ο ουρανός μας έχει ελπίδα,έχει χρώματα..και μια συνείδηση που φωναζει''ΑΛΕΞΗ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ''
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΝΙΞΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗ ΓΑΖΑ..ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

R.I.P ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ..!

9 σχόλια:

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 μ.μ.  

Φιλε rage
Απο τον τροπο που γραφεις φαίνεσαι ιδεολόγος και σταθερός στις απόψεις σου. Αν και διαφωνώ με πολλα απο αυτά που γραφεις ομολογώ οτι εχεις ευπρέπεια λόγου παραλληλα με την ενταση.
Ποτέ δεν θα διαφωνούσα με μαζικές κινητοποιήσεις νεων σε ολοκληρη την χωρα με σκοπό να σωσουν το μελλον τους και μαζι με αυτο, το μελλον της χωρας μας.
Το κακο ρε φίλε ειναι οτι καποιοι σιγουρα εχθροί του ελληνισμου, εκμεταλλεύονται τις κινητοποιήσεις αυτές με προφανείς σκοπούς αποσταθεροποίησης και δημιουργίας χαους, και οι διαδηλωτές δεν μπορούν (ή δεν θελουν να προστατεψουν) τις πορείες τους.
Ξερω οτι τα μεσα μαζικής επικοινωνίας παιζουν το δικό τους παιχνίδι, και προσπαθούν να καθοδηγούν την κοινη γνωμη οπου γουσταρουν.
Θες να σου πω λογια που ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρέσουν;
Πιστεύω οτι σημερα στην Ελλάδα δεν υπαρχει δημοκρατία αλλα πλουτοκρατία.
Γι αυτο η διαφθορά ακμαζει και επικρατεί παντου. Και ναι πιστεύω οτι εμεις οι νεοι (εσυ νεωτερος κι εγω λιγο μεγαλύτερος) μπορούμε να παλεψουμε για την πατριδα μας.
Με ποιον τρόπο όμως;
Εγω δεν θελω να βγώ στον δρόμο με πανό και συνθήματα κατα του ξευτελισμένου ανθελληνικού κρατους, και κατα την διαρκεια της πορείας να δω μπροστα μου κουκουλοφόρους, αλητες, να σπανε την περιουσία του οποιουδήποτε κακομοίρη Ελληνα αδερφού μου (γιατι μη μου πεις οτι σπαγανε μονο τραπεζες και πολυεθνικές), δεν θελω να βγω στον δρομο και να δω να συνανθρωπους μου να μενουν ανεργοι την επόμενη μερα και να μην μπορούν να θρέψουν την οικογένεια τους, δεν θελω να βγω στον δρόμο και να δω καποιους να καινε την Ελληνική σημαία που για μενα εκφραζει κατι που δεν εχει καμια σχεση με το συγχρονο γελοιο κρατος ή την εκαστοτε κυβέρνηση. Ας καψουν κομματικες σημαίες, ας καψουν τα σπιτια των πολιτικών.
Δεν θελω να βγώ στον δρόμο για να πληξω τα ιερα και τα όσια των Ελληνων. Ειμαι Ελληνας περήφανος για την καταγωγή μου, απαιτώ να σεβονται την παραδοσή μου, και καθε πραγμα που μου αφησαν οι προγονοί μου. Ειμαι Χριστιανός και απαιτώ να σεβονται την Εκκλησία μου και τον Χριστό και τους Αγίους της, κι οχι να γραφουν βλάστημα συνθήματα για την Παναγία πανω στους τοιχους της Μητρόπολης.
Θελεις να διαμαρτυρηθείς για τον Εφραίμ, ή για κατι που σε πειραξε απο την σταση καποιου στελέχους της Ιεραρχίας κανε πανό και καταδίκασε τους. Τι σχεση εχουν οι βρισιές στους τοιχους του ναού;

Για να μην συμβαίνουν αυτα τοτε κατι αλλο παιζετε εδω πέρα.
Αφού αντι για ειρηνικές πορείες προκύπτουν βιαια και ανεξελεγκτα επεισοδια, οχι ευχαριστώ δεν θελω.
Και μην μου πεις πως το κρατος φταίει για τα επεισόδια. Εχεις δει εσυ καμια κυβέρνηση (που τρωει εδω και 5 χρονια με χρυσα κουταλια μεσα απο τεραστια σκάνδαλα) να θελει να προκαλεσει επεισοδια και να χασει την κουτάλα; Δεν νομιζω.
Αρα τι γινεται λοιπον;
Να σου πω εγω πως το βλεπω.
Ουτως ή αλλως η ελληνική νεολαία και η ελληνική οικογενεια ταλαιπωρούνται και υποφέρουν και ολοι μας ξερουμε οτι μια σπίθα ισως χρειαζεται για να αρχίσει η λαική εξεγερση.
Οταν λοιπον καποιος ανεγκεφαλος αστυνομικός τραβηξε οπλο και σκότωσε ενα 15χρονο παιδι (οχι και τοσο αγγελουδι οσο το παρουσιαζουν) αλλα εν παση περιπτώσει, ο βλακας αφησε 3 παιδια ορφανα, για να κανει τον νταη σε καποιους άοπλους πιτσιρίκους, δοθηκε η σπιθα για εξεγερση.
Ομως απο τις πρωτες κιόλας στιγμές (κι εκει που ολοι μας βριζαμε τον αστυνομικό) φανηκε οτι καποιοι άλλοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον θανατο, εκτος απο την ελληνική οικογενεια και νεολαία.

Απο τις πρωτες στιγμες αρχισε μια πρωτογνωρη καταστροφή των παντων. Πλιατσικο απο αλλοδαπούς, επιθεσεις απο εγκληματίες του κοινου ποινικού δικαίου, κουκουλοφόρους που έκαιγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους, τα ΜΑΤ που χτυπούσαν οποιον έβρισκαν μπροστά τους. Επικρατησε αναρχία και χάος. Κι εκει που ολοι ειμασταν μουδιασμένοι και καταλαβαίναμε οτι ΑΥΤΟ δεν μπορεί να ειναι λαική ελληνική εξεγερση, ηρθαν καποιες άλλες ειδήσεις (ακομα και μεσα απο τα blog) και το πραγμα αρχισε να αλλαζει χροια. Καποιοι ξενοι, ξενες μυστικες υπηρεσίες, και τελοσπάντων καποια ανθελληνικά κεντρα έτριβαν τα χερια τους απο χαρα για την κατασταση αυτη.
Και η ειδησεις αυτές δεν προέρχονταν απο κυβερνητικούς κυκλους (οπως θα περιμενε καποιος). Αγγλος διπλωματης βγήκε και ειπε οτι "οποιος θελει να λυσει της διαφορές του με την Ελλάδα ο καταλληλότερος χρονος ειναι τωρα" !!!!
Βγηκε η Παπαρήγα σε συνέντευξή της προς πρακτορείο ειδήσεων και συνέδεσε ευθέως τη δράση των κουκουλοφόρων με δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών!
Αρχισαμε να βλεπουμε κατι ξενες σημαιες στην τηλεόραση άλλων κρατών κλπ.
Τοτε αρχισαμε να υποψιαζόμαστε οτι κατι άλλο συμβαίνει.Ποιοι ειναι ολοι αυτοί και τι θέλουν; Ποιος τους καλεσε;
Καταλαβαμε οτι ήρθε η ωρα μαλλον να προστατεύσουμε την πατριδα μας.
Και η ωρα για πραγματικούς λαικούς αγωνες παει παρακατω.
Μην ξεχνάμε ο Πρωθυπουργός, η κυβερνηση, η αντιπολίτευση, η αστυνομία, οι μαθητές, οι κουκουλοφόροι, τα κομματα, η Εκκλησία, οι δημοσιογράφοι και οι οργανώσεις καθε ειδους αποτελούνται απο δικους μας ανθρώπους, Ελληνες, αδέρφια μας, συμφωνούμε ή διαφωνούμε θα ασχοληθούμε εμεις και κανενας άλλος μαζι τους. Και το δημοκρατικό μας δικαίωμα της κριτικής, αυτοκριτικής θετικής ή αρνητικής το ασκούμαι ΜΟΝΟΙ μας κι οχι γιατι θα μας το υποδείξει οποιοσδήποτε ξένος.....
Γι αυτό και ο περισσότερος κοσμος (κατα περιεργο τροπο κατα την γνωμη σου, αλλα κατα καθόλου περίεργο κατα την δική μου) απαιτησε να σταματήσει το χαος και να επελθει ηρεμια στην πατρίδα μας.
Οσον αφορά την κυβερνηση και το κρατος θα λογαριαστούμε στο μελλον, στις εκλογές, ή με μια λαική εξεγερση με χαρακτηριστικά νεολαιίστικα και με την μαζική και ειρηνική συμμετοχή ολων των Ελληνων.

Χαιρομαι για τον διαλογο που ανοιξαμε μεσω τον blog μας. Ειναι σπανιος ο ευπρεπής και εποικοδομητικός διαλογος αντιθέτων αποψεων στις μερες μας.
Γεια χαρα.

Artistz 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 3:30 π.μ.  

Επιστολή των φίλων του Αλέξη στα ΜΜΕ..._eng.sp.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Δεν είμαστε τρομοκράτες, «κουκουλοφόροι», «γνωστοί-άγνωστοι».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι....

Κάνουμε όνειρα - μη σκοτώνετε τα όνειρά μας.
Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ. Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο για τη «βιτρίνα», παχύνατε, καραφλιάσατε.
ΞΕΧΑΣΑΤΕ.

Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε. Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε, να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους. ΜΑΤΑΙΑ.

Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι, έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και
περιμένετε τη μέρα που θα πεθάνετε.

Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε, δεν δημιουργείτε.
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ

Πού είναι οι γονείς;
Πού είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω:

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Υ.Γ.: Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα.ΕΜΕΙΣ κλαίμε κι από μόνοι μας.

Artistz 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 4:20 π.μ.  

περασα αυτουσιο θάνο την επιστολη των φίλων του αλέξη μονο και μονο να καταλαβετε εσεις οι μεγαλυτεροι οτι οικυριοι εκφράστες ολων αυτών που γίνονται είναι τα παιδια..και τα οποια πρέπει επιτελους να τα σεβαστείτε!να τα ακουσετε ακομα και αν δε συμφωνείτε..ουτε αυτό δε κανετε ομως..
θα μπορουσα να γράψω και να σου απαντησω σε ολα οσα εγραψες... δε θα το κανω..και δεν το κανω για ένα λογο..
Γραφεις λοιπον θανο...
''Οταν λοιπον καποιος ανεγκεφαλος αστυνομικός τραβηξε οπλο και σκότωσε ενα 15χρονο παιδι (οχι και τοσο αγγελουδι οσο το παρουσιαζουν)''δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αναφέρω τιποτα αλλο..συνεχιζετε ολοι σας να πυροβολειτε ενα νεκρό παιδι..μα τι ανθρωποι ειστε εσεις τελοσπαντον που μιλατε ετσι για ενα παιδι που εχει φυγει απο τη ζωη?τι παει να πει ρε θανο οχι και τοσο αγγελουδι οσο το παρουσιαζουν?δηλαδη μας λες οτι υπηρχε και ενα δικιο μεσα στη πραξη του ''γλυκου'' μας μπατσου?..καταλαβαινετε τι λετε και τι γραφετε ρε?εχετε δειγμα ανθρωπιας μέσα σας?..και ποιοι ειστε εσεις να κρινετε ακομα και αν τον ξερετε ενα παιδι(..το λεει και η λεξη γαμω τη πουτανα μου..παιδι ρε συ..παιδι..),15 χρονων?
τον πυροβολειτε ξανα και ξανα...ντροπη σου.εισαι μεγαλος ανθρωπος και οικογενοιαρχης φανταζομαι..και μιλας ετσι?..εαν ηταν το δικο σου παιδι και μιλαγαν ετσι τοτε να δουμε πως θα μιλουσες..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ Ε?ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ..ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ?ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ..ΟΧΙ ΚΡΙΝΕ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ?ΕΣΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ε?..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΥΣ..ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ(..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΙΝΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ?)..ΑΙΣΧΟΣ!ΑΗΔΙΑ!

Φοίβη 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 1:19 μ.μ.  

Μπήκα να σε διαβάσω κι έπεσα στο σχόλιο του κυρίου Θάνου…
Δεν θα το σχολιάσω… ο καθένας έχει την άποψη του…
Θέλω να ξέρεις ότι ,ΕΓΩ, ντρέπομαι για τον κόσμο που σου παραδίδω….
Ντρέπομαι που είμαι από την γενιά των βολεμένων…
Ντρέπομαι, και σου απλώνω το χέρι…
Αν μη τι άλλο, να ξέρεις ότι υπάρχουμε κι εμείς.
Εμείς που δεν τα ξεπουλήσαμε ακόμα όλα…

Artistz 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 1:46 μ.μ.  

Magdalenia αποδεικνυεις οτι τουλαχιστον υπάρχουν ανθρωποι με σεβασμό σε αυτή τη χώρα..και οχι βέβαια επειδη συμφωνεις μαζι μου.
Ειναι το λιγοτερο εξοργιστικο να βλέπεις ανθρώπους την σήμερον ημέρα να μιλανε κατα αυτό το τρόπο.Πες μου εσυ μετά πως να σεβαστει ενα παιδί τετοιους ανθρώπους?που προσβάλλουν παιδιά που εχουν πεθάνει?πες μου πως γίνεται να λες οτι εισαι ανθρωπος της εκκλησιας του Χριστου(..εαν ήταν ο Χροστος στη γη να δουμε που θα κρυβοντουσαν ολοι αυτοι..)και να ξεστομιζεις τετοια πράγματα?..το τραγικο της υπόθεσης είναι οτι τα πιστευουν..για κατι τετοιους ανθρώπους λειπάμε ειλικρινα..σεβομαι οτιδηποτε πιστευουν και λένε, αλλα δεν θα σεβαστω ποτε κανεναν που μιλαει ετσι για ενα παλικαρακι που εφυγε απο τη ζωη,και μάλιστα δε θα σεβαστω διπλα τετοιους ανθρωπους που μου το παιζουν και θρησκοληπτοι...ο δογματισμος σε ολο του το μεγαλειο..μπραβο σας λοιπον!(..γιατι δυστηχως σαν τον θανο χιλιαδες υπάρχουν..)..συνεχιστε ετσι κυριοι..και παλι magdalenia ευχαριστω για το σχολιο σου..εχω κυριολεκτικα εξοργιστει οχι μονο για το θανο αλλα απο ολους τους θάνους που ολο αυτο το διαστημα μιλανε και φερονται ετσι..και ειναι και μορφωμενοι ανθρωποι(...)!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 4:38 μ.μ.  

Ωραιος εισαι λοιπον φιλε rage.
Σου γραφω ενα μηνυμα με πληθος αποψεων και ιδεών και εσυ απο ολο αυτό κρατας μονο την φραση μου "(οχι και τοσο αγγελουδι οσο το παρουσιαζουν)" αυτο σημαινει 2 πραγματα ή οτι με ολα τα άλλα συμφωνεις ή οτι τα εχεις γραμμενα οποτε το να συζηταμε ειναι μαλλον αχρηστο.
Εγω εφόσον δεν απαντας σε τιποτα αλλο, θα αναφερθω σε 2 μονο θεματα.

Πρωτο αυτο που σε ενόχλησε. Λες να μην λυπηθηκα για το παιδι που εχασε την ζωή του. Σε πληροφορώ οτι δεν εχω συναντησει μεχρι τωρα κανεναν που να μου πει για το ποσο λυπήθηκε για την ζωή του μικρου αυτού παιδιού που χαθηκε. και ναι αν ηταν το δικό μου παιδί θα ημουν στα χαλια των γονιών του και χειρότερα.
Εσυ μετα τον θανατο και την ταφή του αθώου αυτού παιδιού και την καταδίκη του αλήτη νταη αστυνομικού, εχεις να κανεις κανενα σχόλιο ή αυτοί που σε καθοδηγούν σου λενε μεχρι εκει; Η μηπως ακομα χειρότερα τωρα που χαθηκε αυτή η ζωή σου λενε, οτι θα πρέπει κι εμεις να φαμε εναν μπατσο, να σπασουμε βιτρινες, να καψουμε καταστήματα, περιουσίες κλπ ασχετων αθωων επισης ανθρώπων;
Ρε φιλε μαλλον με την σταση αυτή βεβηλωνεται και προσβαλλεται ακομα περισσότερο η μνημη του παιδιού.
Οταν στη μανα του ειπαν οτι στην μνημη του παιδιού της καιγεται η πολη, εβριζε και καταριόταν τους ταραξίες. Κι ακομα βριζει τον εαυτό της που αφησε το αγγελούδι της ανεξέλεγκτο μεσα στην φωτιά των Εξαρχείων. Και θα μετανοιώνει για μια ζωή.
Η μηπως αυτα δεν σας τα είπαν; Εγω εχω παιδί 19 ετών και δεν τον μεγαλωσα με τετοιον τροπο ωστε να βρισκεται στα Εξαρχεια το επόμενο βραδυ απο αυτο που αρχισαν τα επεισόδια. Γιατι ως γνωστόν τα επεισόδια δεν αρχισαν με το που σκοτωθηκε το παιδι, αλλα την προηγούμενη μερα. Εσυ οταν φτασεις να εχεις παιδί, να το στέλνεις στα Εξαρχεια οποτε εχει φασαρίες "να πίνει καφέ" και να τα βαζει με ανεγκεφαλους δολοφόνους αστυνομικούς.
Εν τω μεταξυ βλέπω ότι αναφέρεις λέξεις που δεν ειπα και αυτοπορώνεσαι "γλυκός" μπατσος;
Ηρεμα ρε φίλε.............

Δεύτερο αυτο που με ενόχλησε.
Μου ζητάς να απολογηθώ αν ειμαι καλός χριστιανός. Αν και δεν οφείλω να απολογηθώ σε κανεναν εκτος απο τον Θεό για το τι ειμαι. Κι ουτε απο εσενα ζητησα, και μαλιστα με τον προσβλητικό τροπο σου, να απολογηθείς για τιποτα. Παρόλα αυτα σου λεω, οτι ναι προσπαθω να ειμαι καλός χριστιανός. Δεν ειμαι καλος Χριστιανός γιατι αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα. Κερακι αναβω και για μενα, και για το παιδι και για ολα τα παιδιά κι εσενα μαζι. Γιατι ετσι ειπε ο Χριστός.

Εσυ στο μεταξυ κανε αυτο που λεει ο δικός σου Θεός.
Σπαστα ολα και φαε κανενα μπατσο.

Και για να δεις λοιπον ποσο ενοχλητικό ειναι να απομονωνεις απο οσα ειπα στο πρωτο μηνυμά μου μονο αυτα που θες.
Ακου το κι εσυ παρομοίως. Ολα σου τα μηνύματα αλλα και τα αρθρα που περνας σαν αναρτηση τα γραφω, και κραταω μονο τις παρακατω φρασεις.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ Ε;
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ..
Αφου λοιπον την εχετε χεσμενη την Ελλαδα, σας εχει χεσμενους και η Ελλαδα. Αφου καιτε την σημαια της Ελλαδας τοτε κι εμεις λυπαμαι αλλα πρεπει να αφήσουμε οπλισμένους τους εγκληματίες αστυνομικούς μηπως επιτέλους αρχισουν να προστατεύουν τον λαό της Ελλάδας και να πυροβολούν αντι για τον αθώο Αλέξη, τα ρεμαλια που χρονια τωρα καταπατούν και καταστρέφουν καθε τι ελληνικό. Τωρα οσοι απο εσας θελετε να αλλαξετε την Ελλαδα γιατι την αγαπάτε ελάτε με τον λαό της Ελλαδας να διαδηλώσουμε ειρηνικά οταν ερθει η ωρα.
Ειδαλλως μπορείτε ελευθερα να φύγετε και να πατε να ζήσετε σε καποια αλλη χωρα οπου εκει εθνικό συμβολο εχουν το κοκκινο αστερι. Τι να κανουμε εδω σε αυτην την γωνια της γής λυπαμαι αλλα ποτε δεν ειχαμε κι ουτε θα εχουμε τετοια σύμβολα. Αφου λοιπον δεν θεωρείτε τον εαυτό σας Ελληνα τι στα κομματια ζητατε εδω πέρα;
Σε καποια φωτογραφία ειδα τον Αλέξη να κρατα μια ελληνική σημαια με περηφάνεια. Αρα εμεις μονο δικαιούμαστε να τον κλαιμε και να καταδικάζουμε την δολοφονία και τους δολοφόνους τους.
Μ' αρέσει που χρησιμοποιείς το μηνυμα των φίλων του Αλέξη για να με συγκινήσεις. Εσυ ομως δεν καταλαβαίνω τι σχεση εχεις μαζί τους; Μηπως κι εσυ "πινεις καφε στα Εξαρχεια" οταν πεφτουν οι μολότωφ;
Ρε αντε δουλευτε τους ανυποψίαστους.
Ξερεις γιατι νικησε παγκοσμίως ο καπιταλισμός, που τον αναφερεις και στο username σου; Και τωρα με την παγκοσμιοποίηση παει να μας αλλαξει τα φώτα;
Γιατι καποιοι σαν κι εσας σβησατε μονοκοντυλιά καθε τι ελληνικό, ενστερνιστήκατε ξενες ιδεολογίες, πηρατε ξενα εβραιομασωνικά συμβολα με αστερακια, ξεκρεμασατε και αποκαθηλωσατε και τον Χριστό απο σχολεία, δικαστήρια και απο το λεξιλόγιό σας. Τον θυμαστε τον Χριστο μονο οταν εχετε κατι να κατηγορήσετε την Εκκλησία.
Την Εκκλησία φιλε μπορώ να την κρινω εγω που θεωρώ τον εαυτό μου μελος της, την Ελλαδα μπορώ να την κρινω εγω που θεωρώ τον εαυτό μου Ελληνα, την κυβερνηση μπορώ να την κρινω εγω που ψηφίζω (και δεν βαζω μουτζες και αλλες μ.....ς).
Εσυ μαλλον δεν σου επιτρέπεται να κρινεις τιποτα απο αυτά.
Με βαση τα πιστεύω σου αν θες, κρινε τον Τσε Γκεβαρα, τον Μαο Τσε Τουνγκ, την πρωην Σοβιετική Ενωση, τον Φιντελ, την Κουβα κλπ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΙΝΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ?)..ΑΙΣΧΟΣ!ΑΗΔΙΑ!
Για να μας πεις για την Ελλαδα θα πρεπει πρωτα να αποδείξης οτι θεωρεις την Ελλαδα πατριδα σου και την τιμας.
Και με λογια ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ Ε; δεν νομιζω να μπορείς.

Ελα φίλε κουραγιο ο δικός σου χριστός ο Μαρξ, ειπε "η θρησκεία ειναι το οπιο του λαού" γι αυτο αν τυχόν σου εχει μεινει καμια εικονα του Χριστού τρεχα αμεσως να την κατεβασεις και να βαλεις κανεναν απο τους δικούς σου σωτηρες. (μην τους ξαναλεμε)

Λυπαμαι που χρησιμοποιησα τετοια γλωσσα (ενω δεν ειχα καμια προθεση και το απεδειξα στο πρωτο μου μηνυμα) αλλα δεν μου αφησες πολλες επιλογές με την ευθεία επιθεση που μου έκανες για μια και μονο φράση.

Σεβομαι το δικαιωμα σου να λες ελευθερα την γνωμη σου, αλλα λυπαμαι, δεν σεβομαι καμια απο τις ιδεολογίες που πρεσβευεις τελικά. Πιστευα οτι θα βρουμε κοινα σημεια και να συζητήσουμε αλλα η καθολική απορριψη απο μερους σου καθε μου αποψης και η υποκριτική υπερασπιση του Αλεξη, υψωνοντας γροθιές, μολοτωφ, αντεθνικά, αντιχριστιανικά και ξενα συμβολα και σημαίες με αφηνουν παγερα αδιάφορο.
Σταματηστε την ξευτελιστική, καταστροφική, συμπεριφορά προτου σπρωξετε ολοκληρη την ελληνική κοινωνία στην αγκαλια μιας αδιστακτης και εγκληματικής αστυνομίας.
Χαιρετισματα στον Τσιπρα...ΓΙΑΤΙ ΞΙΝΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ?)..ΑΙΣΧΟΣ!ΑΗΔΙΑ!

Artistz 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:38 μ.μ.  

το να σου απαντησω το θεωρω ανώφελο..και τι να πω δηλαδη?εσυ νομιζεις πως το να γραφεις μια αραδα πραγματα και μαλιστα με σωστη γραμματικη και συντακτικο νομιζεις οτι ειναι και σωστα..οχι καλε μου κυριε..δεν θα σου πω τι κάνω εγω στη ζωη μου..οποιος διαβαζει τις αναρτησεις μου ξερει την θέση μου σε ολα οσα έχουν γινει(..βανδαλισμους-αναρχικους-κουκουλοφρους και ολα τα άλλα)...και μη νευριαζεις τοσο...ηρεμησε..η σιωπη φιλε δεν σημαινει οτι δεν μπορω να σου απαντησω αλλα οτι προτιμω κατι πιο ουσιαστικο να κάνω απο το να μιλαω με εναν ανθρωπο(...)που δε σεβεται...και οντως έχεις δικιο με καθοδηγουν καποιοι..ξερεις ποιοι? η καρδια μου(λεξη αγνωστη για σενα...)και η συνειδηση μου..(εκει εχεις χάσει λιγο τη μπάλα)....
τα πες και ξελαφρωσες..μπραβο!εχεις δικιο σε ολα..τι να σου πω δηλαδη..εχω συγκλονιστει που με αποστώμοσες..
ΑΧ!ΑΧ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ...''Αρα εμεις μονο δικαιούμαστε να τον κλαιμε και να καταδικάζουμε την δολοφονία και τους δολοφόνους τους.''...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 π.μ.  

Αφου την πρωτη φορα επιασες μια φραση και τωρα προσεξες το συντακτικό μου και την γραμματική παλι καλα.
Εγω μια φορα φίλε μου δεν βρηκα πουθενα την καρδιά σου, οσο κι αν προσπαθησα.
Τωρα οσον αφορα την δική μου καρδιά. Σε πληροφορώ οτι αυτη ηταν που με εσπρωξε να σου απαντήσω και να κανω διαλογο μαζί σου.
Καλη καρδιά...

ΕΛΕΝΗ 3 Ιανουαρίου 2009 στις 2:50 μ.μ.  

Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του
άποψη και ο Βολταίρος προασπίστη-
λε σθεναρά την πνευματική ανεκτικό-
τητα. Η ουσία είναι ότι, πέρα από
ιδεολογίες και αντιλήψεις, χάθηκε
ένα παιδί που δεν πρόλαβε να ζήσει
προσθέτοντας άλλο ένα τεράστιο
"γιατί" στην πυραμίδα της οδύνης.

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP