Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΑΕΡΙΚΟ ΕΙΣΑΙ.......

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.

ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ...ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΕΙΩΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ..ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.

Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΙΑ...ΝΙΩΘΩ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΜΑΝΩΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ:ΤΟΝ ΑΦΕΡΦΟ ΜΟΥ(..ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ..ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ..),ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ(..''ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ''..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...),ΣΤΗΝ ΕΡΑ(..ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ),

ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(..ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΑΝΩΛΗ),...ΣΤΟ ΤΕΛΗ(..''ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ''),....ΣΠΥΡΟ(..ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ)...,ΒΑΓΓΕΛΗΣ(..''ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΕΣΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ,ΣΤΗ ΘΑΛΕΙΑ,ΣΤΗ ΒΙΚΥ,ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ(..ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΕΝΝΟΩ...ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ)..ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ Χ(..ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..)...ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ..

Maybe I always knew My fragile dreams would be broken... for you.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΕΛΠΙΔΑ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...

Υ.Γ.(ΠΡΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ)...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ..ΑΛΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ..ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ..Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ...ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ..

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Υ.Γ.2 MAGDALENIA ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ!

Υ.Γ.3 ΑΑΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ....

8 σχόλια:

Αυτόχθονας 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:41 π.μ.  

Συνεχιζω οσο πιο πολυ μπορω Αντωνη. Παλι καλα εισαι και εσυ εδω να με εμπνεεις με τις μουσικες σου και τις ιδεες σου! Εμαθα πολλα τις τελευταιες μερες αυτου του χρονου και σε ευχαριστω για αυτο.Ελπιζω να συνεχισουμε και το 2009 ανανεωμενα και ανατρεπτικα φιλε. Υπαρχουν πολλα να ειπωθουν που δεν ειπωθηκαν τον περασμενο χρονο.

Καλη χρονια και ευτιχισμενος ο καινουριος χρονος ας ελπισουμε πιο ειρηνικα και πιο ανθρωπινα.

Αυτόχθονας 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 π.μ.  

Θα συνεχισω οσο μπορω Αντωνη. Παλι καλα που εισαι και εσυ να με εμπνεεις με τις μουσικες σου και τις ιδεες σου. Εμαθα πολλα τις τελευταιες μερες αυτους του χρονου και σε ευχαριστω για αυτο φιλε.Ελπιζω να συνεχισουμε και το 2009 πιο ανανεωμενα και ζωντανα.

Καλη χρονια και ας ελπισουμε ο καινουριος χρονος να κρυβει μεσα του λιγη περισσοτερη ανθρωπια και ειρηνη!

Unknown 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 5:06 μ.μ.  

Oλοι ευχόμαστε το νέο έτος να μην πληρώνουν αθώοι τα σπασμένα αλλων...σ'όλο τον κόσμο..για την μουσική σου ανάρτηση πολύ ωραία ..μπράβο σου καλή χρονιά αλλα να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι όλο τον χρόνο....κρίμα που ένα νεκρό βρέφος πουλά ποσοστά ακροαματικότητας κρίμα για το επίπεδο αυτών που τόβαλαν.....άραγε θα τούς αρεσε γι'αυτους.....πηξαμε στους φίλους του δάσους....τι καλή χρονιά να γράψω....υγεία -υγεία τουλάχιστον

Artistz 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 5:40 μ.μ.  

να σαι καλά homemade!..Απο ευχές εχουμε πίξει τα τελευταια χρόναι..καλο ειναι βεβαια να υπάρχει ελπιδα-αλλα στο ονομα αυτης της ελπιδας έχουμε χάσει αλλη μια θεμελιωδης εννοια..την εννοια της ανθρωπιας...παιζουνε με τα ονειρα και τις ελπιδες ολου του κοσμου..
Τελοσπαντον χαιρομαι που σου αρεσε και η μουσικη επενδυση,,
Καλή δυναμη!

Φοίβη 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:33 μ.μ.  

Δηλώνω την παρουσία μου κι εγώ
κι αφού… τις ευχές μου στις έχω καταθέσει…
Θα σου αφιερώσω ένα τραγούδι των active member.
Το …κάνε μου τη χάρη….

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια για τα τραγούδια που επέλεξες…
Ούτε και για τη στάση ζωής…
Προχώρα και πρόσεχε….

Magdaleina

Ανώνυμος 2 Ιανουαρίου 2009 στις 3:29 μ.μ.  

kai kati ligo ap ayth pou den kserei na ta pei kala..
xairomai pou uparxoun ayta ta tragoudia pou, ta akouw kai mporw na ta niwsw,
epishs xairomai pou kapote kapoios filos mou edeixe ton dromo tous kai mporw na akolouthhsw .
polu kalh h epilogh , opws panta allwste

kalh xronia

Artistz 2 Ιανουαρίου 2009 στις 4:24 μ.μ.  

LENA σε ευχαριστω πολυ για το comments..και περιμενω βέβαια να ξεκινησεις και εσυ τις δικες σου αναρτησεις εδω μέσα..εχεις και εσυ να πεις πολλα..
Υ.Γ.μπραβο στο φιλο που σε εβαλε σε αυτο το δρομο....

Eύη Καφούρου Αλιπράντη 3 Ιανουαρίου 2009 στις 4:31 μ.μ.  

καλή χρονια θα ευχηθώ υγεία ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο... τί θα γίνει στη Παλαιστήνη δεν ξέρω, ξέρω όμως οτι δεν πάμε καθόλου καλα.Το 2008 μας άφησε τις πληγές του Φαραώ νομίζω...
Ας ΕΛΠΊΣΟΥΜΕ να γίνει κάτι σύντομα γιατί πάντα μιλάμε για ανθρώπινες ζωές... πάντα μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές...

ΕΥΗ Κ.

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP