Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

....''ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΡΙΑ''....

''Τελικα η κατάσταση μονο για γελια δεν είναι...''




Μπραβο σας.
Μπράβο στα παιδιά των 700 ευρώ της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τα παιδιά που μοχθούν για το ψωμακί τους,για να θρέψουν τα αθώα στοματακια των παιδιων τους,και των γυναικων τους..
Που καθε πρωί που ξυπνάνε τρέμουν αν γυρισουν στο σπιτάκι τους και φιλάνε τα παιδια τους μην τυχον καποιοι αλήτες ''αναρχικοι και αντιεξουσιαστες''τους πάρουν τη ζωη...
Τωρα εξηγουνται ολα..αυτό προστατευουν καθημερινα στο δρόμο που κατεβαινουν..προστατευουν με τη σταση τους τις δικές τους οικογενοιες..για να τις ξαναδουν το βραδυ και να αναστενάξουν απο ικανοποιηση,που ξαναβλεπουν τα αγαπημενα τους πρόσωπα.

Τωρα ναι.
Τωρα εξηγιουνται.
Τωρα εξηγειται που στη σημερινη πορεία χτυπάγαν χωρις έλεος οποιον βρίσκαν μπροστά τους.
Που βριζαν χυδαια ολα τα παιδια και τα χτυπάγαν..που πετάξαν δεκαδες δακρυγόνα,και αλλα χημικα,που τρεχαν το κοσμο σε όλα τα πέριξ απο προπυλαια μέχρι εξαρχεια και οποιον εβρισκαν του δίναν και καταλαβαινε..
Που ακόμα και ολοι οι κατοικοι απ οπου πέρναγαν τα παιδια τρεχοντας να σωθουν απο τη μανια των αγανακτησμένων 700αρηδων της ελ.ας. τους ανοιγαν τα σπιτια να μπουν μέσα να σωθουν..
που ενα γκλοπ εξωστρακίστηκε στο καροτσακι μιας κοπέλας με αναπηρικά προβληματα..
για τα 4 κεφάλια που ανοιξαν σήμερα και ποτισαν το δρομο με άλλο λιγο αιμα καταστολής και προσπαθειας να επανερθουμε στην ηρεμία σας.

Αλλα βέβαια σήμερα τη πορεια την διοργάνωνε το κομμάτι του αναρχικου-αντιεξουσιαστικου πυρηνα..ξύλο στους κουκουλοφορους αναρχικους..
Και η κοπελα στο καροτσακι κουκουλοφορος ήταν-επρεπε και αυτή να τη φάει την γκλομπιά της.
Τρομο θέλετε να θερήσετε.
Επειδη την οργή μου δεν μπορώ να την συγκρατήσω για τα απιστευτα που είδαν τα ματια μου σήμερα(για άλλη μια φορα) δεν έχω τιποτα αλλο να πω

Εαν Κ.Παπουλια που σέβεστε τα δικαιωματα ολων των ανθρωπων και ο κοσμος σας έχει δείξει οτι σας στηριζει κατεβαινατε μια φόρα κάτω και βλέπατε ολα αυτά να σας δω μετα τι θα λεγατε

Αποψη να βγάζετε οσοι τα βλέπετε με τα ματια σας..
Δεν ειναι δυνατόν να γινεται ειρηνικη πορεια και επειδη ήταν πολύ δυναμικη σε παλμο και σε φωνή(και σε όγκο) να τη μετατρεπουν σε ξύλο κατα πάντων.
Οσοι εισασταν σήμερα στο κέντρο τα ειδατε..
Οσοι οχι ακουστε τα Μ.Μ.Ε....ετσι για να έχετε ενα αλλωθι που δεν στηριζετε τις πορείες αυτές..
Αγανακτισμένα παιδιά των 700 ευρώ της ΕΛ.ΑΣ μπράβο σας..
Πηγαιντε στα παιδια σας σημερα και πειτε τα κατορθωματα σας.
Οσο για σενα ρε γελοιε που χτύπησες το κοριτσακι στο αναπηρικο αμαξιδιο να σε χαίρετε η μανουλα σου που αγωνιά μήπως σε χτυπησουν τρομοκρατες νέας γενιάς..ξεφτίλα!
Πηγαινε στη γυναικουλα σου να τις πεις αναλυτικά τι εκανες..πες το και στα παιδια σου..

Εγω θα θυμηθω έσενα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ..ΣΤΑΛΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ..''ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΕΞΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ..''
ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ..ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΑΝ..ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...

...ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...






Υ.Γ. ''ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ!
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΡΙΑ..''

6 σχόλια:

Unknown 24 Ιανουαρίου 2009 στις 9:40 μ.μ.  

κοιτα φίλε στην πορεία δεν ήμουν..
γιατί δεν μπορούσα να είμαι ....
όμως αυτό δεν μου αφερει το δικαίωμα να πω την άποψη μου....
συγκλονιστικη η αφήγηση σου για τα περιστατικά και μπράβο σου που μας κρατάς ξυπνιους ....συγκλονιστικό αυτό με την ανάπηρη κοπέλα....αν ήταν ανάπηρος σερίφης θα τον σεβόντουσταν μαλλον...όσο για αυτά τα ελεεινά ανθρωπίδια των 700 ευρω...δεν μπορεί να κάνει κανεις τίποτα ανθρωπίδια γεννηθηκαν....ζώα θα πεθάνουν
συνέχα artistz...πριγκηπα

Artistz 24 Ιανουαρίου 2009 στις 10:15 μ.μ.  

φιλε μου αν ειπα να μη λεει καποιος τη γνωμη του οταν δεν τα βλεπει με τα ματια του,εννοουσα αυτό το συρφετό των ηλιθιων δημοσιογραφων,των ηλιθιων προβοκατόρων της αστυνομιας αλλα και τους δημοσιογραφισκους του ιντερνετ,που φροντισαν να βγαλουν γνώμη χωρις να εχουν δει..
και αν τρελαινομαι καμια φορά με τον απλο κοσμο τρελαινομαι γιατι,εχουν φροντισει να περιθεροποιησουν ενα κομματι που αγωνιζεται(..ξερεις ποιους εννοω..)μιλωντας πολυ προσβλητικα γι αυτους..οποιος ηταν σημερα κατω και εβλεπε τι εγινε θα καταλαβαινε..δεν ηταν χαζοι οι κατοικοι που τους ανοιξαν το σπιτι για να τους σωσουν..βλεπαν οι ανθρωποι τι γινοταν..
σε ευχαριστω για αλλη μια φορα γι ατο σχολιο σου..
ετοιμαζα το επομενο κειμενακι μου για αυτο που αρχισα αλλα..με προλαβαν αλλοι..και δυστηχως πολυ φοβαμαι οτι ερχονται χειροτερα..
να σαι καλα..
sorry που τις τελευταιες μερες δεν εχω ερθει στο blog σου..
θα επανορθωσω..

Unknown 24 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 μ.μ.  

κανενα προβλημα πριγκηπα...
δεν πειράζει ερχομαι εγώ εδώ
το ίδιο είναι σιγά.....
νάσαι καλά φίλε....
και θα νικήσουμε...

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 π.μ.  

Ουτε κι εγω ημουν στην πορεια σημερα.
Ισως θα ηταν καλυτερα να μην αφησω σχολιο, απλα να ξερεις ηθελα πως πιστευω σ αυτο που ξεκινησε και που συνεχιζει να καιει.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ 25 Ιανουαρίου 2009 στις 6:06 μ.μ.  

Οι αντιδρασεις των περαστικων και των κατοικων ειναι αυτο που κραταω απο χθες.
Οσο για τα παιδια της εργατικης ταξης με τις χακι και μπλε στολες ενα πραγμα εχω να πω. Ο σκλαβος που περνει εξουσια απο το αφεντικο του γινεται χειροτερος απο αυτον.

Artistz 25 Ιανουαρίου 2009 στις 6:25 μ.μ.  

ακριβώς φιλε μου Οδυσσεα..ετσι ακριβώς.
Μα για αυτό το λογο μπαινουν στην αστυνομια.
Γουστάρουν εξουσία,γουστάρουν να επιβαλλονται με το ξυλο.
Το κακο ειναι φιλε μου οτι ο κοσμος ολος δε τα βλεπει.Εχω βαρεθει να λεω οτι τα γαμημενα Μ.Μ.Ε. δε δειχνουν τιποτα.κατι πρεπει να γινει.δε παει αλλο αυτη η κατασταση.Δεν γινεται να κυνηγιεται χθες 4000 κοσμος και να δεκαδες παιδια να χτυπιουνται τοσο βιαια και το μονο που τους ενοιαζε ήταν το βιβλιοπωλειο του μπουμπουκου.Εαν χθες ολη η αληθεια παρουσιαζοταν στα Μ.Μ.Ε. πολύ κοσμος θα ξυπναγε.Αν και ο κοσμος βεβαια θα επρεπε ήδη να ειχε παρει μπρος.
Αλλα ας μην ειμαστε απαισιοδοξοι.ΧΘΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ.ΜΕ ΠΑΘΟΣ,ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟΚΟΜΟΙΣΑΝ ΧΘΕΣ..ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ.

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP