Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ...feat.. LOGOS_EN_DRASEI


Με πάρα πολλά ιστολογια μπορώ να πω εχω ταυτιστεί,με παρα πολλά εχω νιωσει οτι οι ιδεες μας,και τα θελω μας έχουν κοινή συνισταμένη,και βαδίζουν στο ιδιο δρόμο.

Παραθέτω λοιπόν μία απο τις αναρτήσεις του ιστολογίου ''logos_en_drasei'' (αν και θα ήθελα να βάλω και αλλες ανάρτησεις,που πραγματικά ειναι εξαιρετικές)...
Περιττό να πω το δικό μου σχόλιο για οτί λεει η Έλλη...τα σχόλια δικά σας...


LA RAGE
''Με εξοργίζουν οι άνθρωποι που κάθε νέο παιδί όταν διαμαρτύρεται το αντιμετωπίζουν σαν κακοποιό στoιχείο και οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει του το καταλογίζουν αβίαστα.
Μάλλον φταίμε που φωνάζουμε ακόμη και δεν καθόμαστε στ' αβγά μας αφήνοντάς τους να μας καβαλήσουν. Αναρωτιέμαι μήπως να τους πούμε και "περάστε, είσοδος ελεύθερη, γαμήστε ό,τι βρείτε";
Φταίμε που ζούμε έντονα τη ζωή μας τώρα που μπορούμε. Φταίμε για τον παρορμητισμό μας, για τα όνειρά μας που τολμάν να διαφέρουν από τα καθιερωμένα, που τολμάν να μην ψάχνουν την ασφάλεια αλλα το αστέρι που κρύβει ο κάθε άνθρωπος στην ψυχή του και τον καθοδηγεί στο δρόμο που του ταιριάζει καλύτερα...Για ποια αστέρια μας μιλάει κι αυτή τώρα, θα σκεφτεί κάποιος...
Κι όμως μας έχουνε κάνει να μην ψάχνουμε αρκετά την ψυχή μας. Δεν προλαβαίνουμε καν να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να τον αφήσουμε ελεύθερο να υπάρξει διαφορετικός από τους άλλους. Σα ρομποτάκια...Κι εμείς οι νέοι φταίμε και που αναπνέουμε τελικά. Πώς θα ήταν άραγε αν ήμουν συμβιβασμένη και μαλθακή στα 23 μου χρόνια; Θα ήμουν πιο ασφαλής...Να τη βράσω την ασφάλεια της μιζέριας. Δεν τη θέλω, τη χαρίζω σε όποιον την προτιμά..
.Με εξοργίζουν οι "δήθεν" που νομίζουν πως είναι ανώτεροι επειδή υποτάχτηκαν στους τύπους και παραχώθηκαν πίσω από τη φράση "τι θα πει ο κόσμος" για να γίνουν αρεστοί σε όσους εντυπωσιάζονται με φαινομενικές φαμφάρες. Και μέσα κενό...
Μ' εξοργίζουν οι κυβερνήσεις και η κλισέ πια διαφθορά που παρατηρείται σ'αυτές.
Ούτε ένας για πρωτοτυπία δε σκέφτηκε να νοιαστεί πραγματικά
.Μ' εξοργίζει που άνθρωποι κούφιοι αναγνωρίζονται ως σπουδαίοι και μυαλά φωτισμένα παραμένουν στην αφάνεια ώσπου να σβήσει το φως τους ανεκμετάλλευτο.
Μ' εξοργίζει η εξουσία επειδή τυχαία κάποιος βρέθηκε από πάνω και ατυχώς κάποιος βρέθηκε στη θέση του θύματος κι έτσι κυλάει η ροή του κόσμου.
Μ' εξοργίζουν οι βολεμένοι που ό,τι παρεκκλίνει από την τραγική γαλήνη τους του κολλάν την ταμπέλα "γραφικό", "ονειροπαρμένο" κλπ.
Μ' εξοργίζουν οι άνθρωποι που ζουν στις πλάτες των άλλων παρασιτικά και θεωρούνται εξυπνοι.Μ' εξοργίζει που στις μέρες μας ένα ελεύθερο πνεύμα δεν το παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Μ' εξοργίζει ο κόσμος όπως τον κατάντησαν οι άνθρωποι αλλά και όσοι δε βγαίνουν να μιλήσουν.Δε με νοιάζει αν κάποιοι με θεωρούν γραφική.
Δεν εξοργίζομαι γιατί έτσι απλώς με δικαιώνουν...''
Το παν σε αυτή τη ζωή θα συμπληρώσω εγώ,δεν είναι να είσαι ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ,αλλά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ..
Υ.Γ.Πριν μερικά χρόνια μια κοπέλα με ρώτησε τι ειναι αυτό που ακούω,βλέποντας με εκστασιασμένο σε μία γωνιά ενος bar στη Θεσσαλονίκη...
Χωρίς να ξέρει καθόλου απο τη συγκεκριμένη μουσική φροντισε να εμπιστευτεί τη καρδιά της που ενιωσε κατι ακουγωντας αυτό το κομμάτι..
Πριν μια βδομάδα με πληροφορησε για τον χαμό του κιθαρίστα που οπως έλεγε''φροντισε να με κάνει να ταξίδευψω απο κείνο το βράδυ..''
Οπως έλεγες και εσύ Miika το συγκεκριμένο τραγούδι θες να το ακούς οταν ταξιδεύεις σε μέρη τοσο μακρινά στο μυαλό..
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ MIIKA..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ



10 σχόλια:

Jimmy Kane 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 2:19 μ.μ.  

Πολύ ωραία τα είπε...
Ευχαριστώ....

Artistz 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:22 μ.μ.  

Και στο ιστολογιο της τα λεει ακομα πιο ωραια,για οποιν το επισκευφθει..αξιζει το κοπο..
μην ευχαριστεις για τιποτα ''jimmy Kane..''
γεια χαρα!

Ονειρα... 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:24 μ.μ.  

Μωρο μου που χαθηκες; Που ταξιδευει η καρδουλα σου και μας εχεις αφησει;
Ωραια η αναρτηση σου!
Ποια σε ταξιδευει. Θελω να σου μιλησω.
Φιλακια

Ονειρα... 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:25 μ.μ.  

*Στο ποια σε ταξιδευει ηθελε ερωτηματικο! χιχι! Λαθος.
Φιλια

Artistz 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:46 μ.μ.  

κουκλα μου(ονειρα) το e-mail μου ειναι antonis.tsakalis@gmail.com
Ελα να τα πουμε εκει..σε περιμενω!

mnisikakos 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:45 μ.μ.  

μου άρεσε αυτό..από τις λίγες φορές ;) επειδή είμαι λίγο αργόστροφη μου στέλνεις το λινκ για το blog της?

Artistz 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:03 μ.μ.  

http://logosendrasei.blogspot.com/

Καλημέρα!Ειναι εξαιρετικο ολο το blog(..ελλη δεν κάνω διαφημιση,απλα τα αυτονοητα πρέπει να λέγονται..να μη τα θεωρουμε αυτονοητα και να τα ξεχνάμε)
φιλια πολλά!

zoyzoy 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:22 μ.μ.  

Η φωνή των εξοργισμένων νιάτων!!Καλά έκανες και το έβγαλες ταιριάζει με τις πεποιθήσεις σου. Καλή σου μέρα!!

Artistz 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:54 μ.μ.  

Ελένη προσπαθώ απο χθες να σου στειλώ,αλλα δε μπορω..και σχολια δε μπορω να αφησω και γενικοτερα κολλάει οπως εμαθα σε πολλά blog!
να σαι καλα για το σχολιο..
Σε ευχαριστω πολύ.φιλια πολλά

Elli P. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:56 μ.μ.  

Απλα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP