Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

NOI CON LE MANI VOI CON LE PISTOLE...

Ειναι πραγματικά απίστευτό αυτό που γίνεται με την ελληνική rock σκηνή..Είχαμε Τρύπες..πάνε αυτοί..Είχαμε Ξύλινα Σπαθιά..πάνε και αυτοί...Είχαμε και κάποια άλλα..είχαμε όμως δυνατά και πολυ μπροστά από όλους τα Διάφανα Κρίνα..και πρίν λίγες μέρες πάνε και αυτά..τι να πω..;πολύ θα έχετε μάθει τι έχει γίνει..η προσωπική κόντρα του Θάνου με τον Παντελή σε πολλά επίπεδα(..που σε πολλά ποτέ δεν θα μάθουμε και δεν μας πέφτει και λόγος βέβαια)..έφερε το τέλος και στα Κρίνα..τι να πω ρε παιδιά..;ειλίκρινά ένα μεγάλο κρίμα..τίποτα άλλο..ΚΡΙΜΑ και πάλι ΚΡΙΜΑ..θα αναφερθώ στη επόμενη ανάρτηση και θα πούμε πολλά για ότι έχει γίνει..για αρχή ενα κομμάτι απο το τελευταίο Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο cd τους με τίτλο..ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΛΕΙ..Απίστευτο τραγούδι..πραγματικά εκπληκτικό..






Πάμε στα άλλα τώρα..
Λοιπόν..

Τελικά μερικοί δεν βάζετε μυαλό..και θέλετε να τη δω αλλιώς τη δουλειά..
ΟΚ λοιπόν..θα σας κάνω τη χάρη και θα τα πούμε όπως πρέπει..

Την απάντηση μου φροντίζω να τη δίνω όπου πρέπει και ας αργώ λίγο...βλέπεις εαν δεν απαντάς εδώ μεσα όποτε θελει ο αλλος, θεωρείται αδυναμία ή δεν ξέρω και εγώ τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του..

Θα τα πουμε λοιπόν..

Χαμός γίνεται με τη φίμωση των blogs..μου αρέσει που σε μερικούς τους κάνει και απορεία..αυτό όμως που πραγματικά έχει ενδιαφερόν απο πολλούς εδώ μέσα που έχουν φωνή και μιλάνε για τη φίμωση των blogs και για την απο κοινού προσπάθεια όλων για κάτι πιο συλλογικό,είναι ότι διαχωρίζουν την θέση τους για την φίμωση των indymedia..Σοβαρά ρε μάγκες;..έτσι ε..;άλλο το blogs και άλλο ενα αντιεξουσιαστικό site δηλώνουν..βέβαια έτσι είναι...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ..ΜΠΡΑΒΟ!..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..Αντε κατεβείτε στο δρόμο και κάντε πορεία για τα blogs-και μετά χρεώστε τον αναρχικό χωρό εάν δεν στηρίξει την προσπάθεια σας(..που σαφώς ειναι δίκαιη..)!..

Μίλαμε για φίμωση της σκέψης,για φίμωση κάθε ίδεας και υπάρχουν άνθρωποι που ταμπελοποιούν ακόμα και την σκέψη..εκεί φίμωση(blogs), και στο indymedia δεν μας νοιάζει..τι να σας πω ρε παιδιά;..αντε καλύ δυναμη σε ότι κάνετε..

Τη θέση μου και την άποψη μου για το indymedia τη ξέρετε..τι άλλο να πω..;
για τη φίμωση των blogs τι να πω..;οτι ισχύει για το indymedia ισχυεί και για αυτό..ότι φίμωνεται,όποια σκέψη φυλακίζεται, είναι εξοργιστικό και συνάμα προσβλητικό..



Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατο του Carlo Giuliani.
Το να πεις κάτι για τον τρόπο με τον όποιο αφαιρέθηκε η ζωή απο ενά τόσο νέο παλικάρι δεν έχει νόημα..και δεν έχει νόημα, για το λόγο βέβαια ότι και τώρα που μιλάμε και άλλα παιδια τους αφαιρείται έτσι άδικα η ζωή απο ένστολα γουρούνια της δημοκρατίας..νόημα όμως έχει να μην ξεχνάμε..για όσους αγνοούν ακόμα και το τρόπο με τον οποίο έφυγε απο τη ζωή ας δουν το videaki.




Εχουν αναθαρήσει και οι πατριώτες αυτές τις μέρες..Ερχονται οι Τουρκοι σύντροφοι..τι δεν το μάθατε ακόμα;..βέβαια στη Τουρκία οι άνθωποι ούτε καν γνωρίζουν οτι θα κάνουν πόλεμο αλλά μικρή σημασία έχει..εδώ να είμαστε σε επιφυλακή και να μένει ο κόσμος σε εγρήγορση και να μη μιλάει για ότι άλλο γίνεται, και όλα καλά σύντροφοι..

..Τη πιάσαν και την οδήγησαν στα κρατήτηρια γιατί δεν είχε χαρτιά παραμονής στη ''πατρίδα'' μας..μη μπορώντας να πιστέψει οτι θα οδηγηθεί πίσω στη χώρα της έβαλε τέλος στη ζωή της αφού κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιο που την είχαν..Ο λόγος για μία νεαρή απο την Αλβανία που βρέθηκε κρεμασμένη στο κρατητηρίο ενός ...τμήματος.Ηθελε τόσο πολυ να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίζει να κλέβει,να βρωμίζει τη χώρα μας,και ενίοτε να πουλάει και ναρκωτικά που δεν άντεξε στην ιδέα οτι δεν θα τα ξανακάνει, και αυτοκτόνησε...
...Χωρίς λόγια..αυτό για όσους ακόμα θέλουν εκκαθάριση,στρατόπεδα και όλα τα λοιπά..αυτοκτονουν οι άνθρωποι και εμείες ακόμα μιλάμε για στρατόπεδα..



Συμπλήρωσε 30 μέρες κάνωντας απεργία πείνας ο Θοδωρής Ηλιόπουλος...κανένα αυτί δεν ιδρώνει βέβαια..εδώ ο Τενέζος έκατσε 120 μέρες στο δρόμο και δεν ασχολήθκε κανένας..για το Θοδωρή θα ασχοληθούν..;..κουραγιο Θοδώρη..Κουράγιο μάγκα..



Ψαραντώναρε σύντομα και απο κοντά..το νιώθω...



...Τιποτα δεν τέλειωσε ακόμα..όλα θα ξανα-ξεκινήσουν απο την αρχή...παντού..σε όλα τα επίπεδα..
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ...

4 σχόλια:

Φοίβη 6 Αυγούστου 2009 στις 9:40 π.μ.  

καλώς τον...

γράφε!



magdalena

BUTTERFLY 6 Αυγούστου 2009 στις 4:50 μ.μ.  

Καλησπερα!
Μα τι σαχλαμαρες καθεσαι κι ακους; Οποτε μπορει απανταει ο καθενας, ελεος πια!
Τη φαση που λες για το indymedia δεν τη ξερω...ειναι λιγο κουλο παντως να θες ελευθερια λογου για μερικους μονο...
Τον ανθρωπο στο βιντεο γιατι δεν τον μαζευει κανεις, μονο τρεχουν πανω και γυρω απο το σωμα του; Ανατριχιασα!
Οι απεργιες πεινας συνεχιζονται, αλλα κανεις δεν δινει σημασια, για να μη δημιουργηθει "δεδικασμενο"...
Τελειος ο Ψαραντωνης!
Αυτοκτονησε ε; Μαλιστα...Τοση δυστυχια, μα τοση δυστυχια...γιατι; Στην ουσια χωρις λογο, απλα για τα φραγκα και τη δυναμη...στραβομαρα....διανοητικη, ψυχικη, πνευματικη στραβομαρα...
Καλα να εισαι!!!

zoyzoy 7 Αυγούστου 2009 στις 12:00 μ.μ.  

Καλά έκανες και ξαναγύρισες!
Ο λόγος σου σπαθί και χρειάζεται εκεί που δεν κλείνουν τ'αυτιά τους!
Τα ωραία δυστυχώς κρατάν λίγο ο λόγος για τα "Διάφανα κρίνα"!
Και η επιλογή του Ψαραντώνη τέλεια!
Πως γίνεται να παντρεύεις το ροκ με τις προσευχές?
Μόνο εσύ τα κάνεις αυτά!:))

Τα χρόνια περνάνε αλλά δεν βελτιώνεται τίποτα τα γεγονότα επαναλαμβάνονται δυστυχώς και'μεις ακροατές!

Artistz 8 Αυγούστου 2009 στις 2:20 μ.μ.  

Ευχαριστω για τα σχολια σας..

Για το Ψαραντωνη εχω ετοιμασει κατι καλό..εν καιρο πιστευω να το φτιάξω και να το βάλω...τι να πω για αυτον τον ανθρωπο..;τι να πω; οσοι τον εχουν δει live εχουν καταλαβει οτι ο ανθρωπος ξεπερναει τη λογικη,ξεπερναει τα ορια της μουσικης..δεν ειναι απλα ενας μουσικος..ειναι κάτι πολυ παραπάνω.

Χριστινα οποτε θελει απανταει ο καθενας,σωστα το λες..αυτο λεω και εγω..μερικοι όμως και μερικες δεν ειναι οτι δεν το καταλαβαινουν,απλα τόσο τους κόβει τόσο λένε..μερικες και μερικοι ξεπερασαν καποια όρια όμως..για να τους δω απο δω και περα..φιλια πολλα να περνας ωραια Χριστινα.

Ελενη μου σε ευχαριστω για τα λογια σου..να παιρνας τελεια..οι προσευχες του Ψαραντωνη ειναι κατι παραπανω απο προσευχες..η τελειοτητα χτυπαει τελικες σε αυτον τον ανθρωπο..τετοια κοπέλια δεν υπαρχουν στις μερες μας..

Magdalenia καλη συνεχεια διακοπων και ξεκουρασης..φιλια!

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP