Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΙΟ.Ζ...ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Θα με συγχωρήσει ο φίλος Οδυσσέας για τη μικρή παρέμβαση που κάνω.. μαζί ανεβάζουμε αυτή την ανάρτηση..απο κοινού παραθέτουμε μερικά απο τα ωραία που βλέπουμε να γίνονται..και σαφώς είναι απόψεις 2 ανθρώπων..δεν είναι μία!
Τόση οργη είχα χρόνια να ζήσω βλέπωντας όλα αυτά που διαδραματίζονται.Θα μου πεις χρόνια τα βλέπεις να γίνονται τώρα σε πείραξε;

Ναι λοιπόν τώρα με πείραξε.
Έλληνα καταναλωτή και Έλληνα συμβασιούχε..Έλληνα οικογενειάρχη και Έλληνα ψηφοφόρε μπράβο σου. Μπράβο σου λοιπόν..όχι!όχι! γιατί να φταίνε οι πολιτικοί; γιατί τα βάζετε μαζί τους; γιατί τα βάζετε με τους τσάτσους των τραπεζιτών; Γιατί τα βάζετε με τους πλουσιοπάροχους του συστήματος;

Τι σας έφταιξαν αυτοί; πάντα αυτό έκαναν..πάντα έτσι έπρατταν. Από το 1980 και έπειτα η πολιτική ζωή αυτού του τόπου είχε μία λέξη μπροστά..ΑΛΗΤΕΣ!..ΑΛΗΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Ξέσκισαν οτιδήποτε έβρισκαν στα διάβα τους..πλούτισαν, τσάκισαν και πάτησαν όλους τους έλληνες και μη αυτού του τόπου για να χτίσουν το δικό τους κόσμο..για να ζήσουν αυτοι και τα παιδιά τους άνετα..για να νιώσουν τη λέξη εξουσία στο πετσί τους..για να χτίσουν ένα σύστημα όπου και οι επόμενοι που θα ερχόντουσαν θα είχαν τα ίδια οφέλη!..που έχτισαν σπίτια και εξοχικά για να ζουν άνετα..

Πως θα σε εξαπατούσαν; Θα έφτιαχναν ένα πολιτικό σύστημα παρόμοιο του αθλητισμού και των ομάδων .που οι οπαδοί-φίλαθλοι..κοινώς ψηφοφόροι του κάθε κόμματος) θα υποστήριζαν με πάθος την ομάδα τους(το κόμμα τους δηλαδή)..ο κάθε ψηφοφόρος σε κάθε αναμέτρηση(βλέπε εκλογές) θα έπρεπε να διακρίνετε με πάθος για τη νίκη της ομάδας του(του κόμματος του)..θα έπρεπε να πάθος να στηρίζει τις πεποιθήσεις του κόμματος του γιατί δεν θα έπρεπε να δει μπροστά πρωταθλητή τον αντίπαλο..

Πότισαν με οργή τον κόσμο ανάμεσα τους..γιατί άραγε στα καθημερινά δρώμενα ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και των άλλων κομμάτων θα έπρεπε να είναι τόσο αντίθετος; όλοι τα ίδια, κάτω από μία βάση δεν θέλουμε;

Έπρεπε να μπει η λέξη ιδεολογία μέσα..έπρεπε να μπουν ταμπέλες ώστε να έχει επιχειρήματα ο κόσμος όταν θα μιλάει μαζι τους..να χωριστεί σε ομάδες, και να αποκτήσει και το πολιτικό σκηνικό ένα είδος ποδοσφαιρικού γηπέδου… έχουμε σε ποδοσφαιρικό σκηνικό τους παναθηναϊκούς και ολυμπιακούς και όλους τους άλλους και σε πολιτικό σκηνικό τους φασίστες(νεοδημοκράτες και σία) και τους δημοκράτες(πασοκ και σία..ούτε για ανέκδοτο..δημοκράτες;..γελάει ο ανύπαρκτος μέχρι δακρύων..και αναστήθηκε και πριν λίγες μέρες τρομάρα του)!

Έπρεπε ο κόσμος να είναι χωρισμένος..να νιωθει χωρισμένος..και να νιώθει σύμφωνα με αυτά που του έχουν πει και τον έχουν μάθει ΔΙΚΑΙΑ..
Δίκαια; Τι είναι δίκαιο άραγε; είναι;

Πολιτικό σύστημα φτιαγμένο για να εξωθεί τον όχλο σε συνεχή αντιπαράθεση.

Αφού ο κόσμος τρωγόταν μεταξύ του, οι ίδιοι από πίσω έκαναν ότι ήθελαν..τσακωνόντουσαν στους φίλους τους στα κανάλια για να δείξουν ότι η αντιπαράθεση είναι υπαρκτή αλλά μεταξύ τους ξέρουν πολύ καλά ότι το πολιτικό σκηνικό δεν εχει χαμένους ή νικητές για αυτούς που ασκούν εξουσία.

Και μέσα σε όλα αυτά ένας κόσμος που τα βλέπει όλα αυτά..τα ζει στο πετσί του.
Είδε να του τρώνε τα λεφτά, να του καταχράζουν την περιουσία του, να τον κάνουν να ζει σε συνθήκες τσίμα τσίμα. Και τι έκανε; ΤΙΠΟΤΑ
Και το ΤΙΠΟΤΑ όμως είχε την αιτιολογία του.

Έπρεπε ο κόσμος να φοβάται την ίδια του την αντίδραση.
Τον ποτίσαν με δυστυχία και πόνο ώστε να προχωράει και να λέει..’’ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ..ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ;..’’

Αφησαν τους ναρκομανείς και τους έμπορους ναρκωτικών ελεύθερους σε δεκάδες σημεία στην Αθήνα.
Για να τους βλέπουμε..για να βλέπουμε την δυστυχία και να λέμε..’’ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ…’’

Έφτιαξαν γκέτο μέσα στην κοινωνία, μέσα στη πόλη των Αθηνών…Π.Αμερικης-Βικτωρία-Κ.Πατησια και τα πέριξ..ένα γκέτο φτώχειας που η ανάγκη για ζωή θα έφερνε την κλοπή την βία και συνεπακόλουθος και την ατιμωρησία..Μέσα σε αυτό το γκέτο στρίμωξαν χιλιάδες μετανάστες..χιλιάδες ανθρώπους..γιατί τα γκέτο όταν δημιουργούνται, δημιουργούνται από φτώχεια και πόνο.

Επένδυσαν σε αυτό..Επένδυσαν στο φόβο.. έφτιαξαν ένα κόσμο που μέσα του ήταν αγχωμένος με αυτό που υπήρχε δίπλα του..

Και ενώ ξέρει ποιοι του δημιουργούν προβλήματα στη ζωή του ο άνθρωπος αντιδρά εκεί που δεν πρέπει..όχι γιατί δεν ξέρει, αλλα γιατί του μάθαν να λέει ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ…ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ..ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..

Αντίδραση λοιπόν ισχνή.. και όταν υπήρχε αντίδραση; Εκεί τι κάνουμε;
Δημιουργούμε λοιπόν την τρομοκρατία του πολίτη..αυτούς τους αιμοβόρους τρομοκράτες που θέλουν νεκρούς στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν την εξουσία.

Τι κάθομαι και σας αναλύω;
Αφού τα ξέρετε..καλά κιόλας..
Δείτε κατάσταση τώρα που έχουμε…
Σάββατο Μεσημέρι στην Ερμού αγανακτισμένοι έλληνες να τη πέφτουν σε μικροπωλητές «μαύρης» απόχρωσης… χρυσαφίζουν λέει οι απόγονοι της μαύρης φυλής και μεροκαματιάρηδες της ερμού φαλιρίζουν που δεν παίρνει ο κόσμος από αυτούς και προτιμά αυτά τα απολειφάδια.

Πρώτη επισήμανση..: το γεγονός ότι προτιμάνε τους «μαύρους» τι δείχνει; Μήπως ότι ο κόσμος δεν δέχεται την ακρίβεια του μεροκαματιάρη; Λέω μήπως;.. μήπως θέλει να αγοράζει με χαμηλό κόστος και η ποιότητα ας μην είναι τόσο καλή;.. γιατί αγανακτισμένε έλληνα την πέφτεις σε αυτούς;

Να εχει στηθεί ένα απίστευτο σκηνικό πραγματικά, με τους μπάτσους να κυνηγανε τους πλούσιους μαύρους μέχρι το θησείο-χτύπωντας τους και μαζί τους και αγανακτισμένα σκουλίκια εθνικιστικών ηλιθίων να είναι από πίσω και να τους τρέχουν και αυτοί… ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ταυτόχρονα οι φτωχοί πλήν τίμιοι μαγαζάτορες της Ερμού, ξεσπούσαν μέσα σε αναφιλητά σε χειροκροτήματα(!!!)βλέποντας τους μπάτσους να κάνουν αυτό για το οποίο γεννήθηκαν..
Λύθηκε πλέον το πρόβλημα.. πλέον λίγοι είναι αυτοί οι μαύροι που ακόμα πάνε τη πραμάτεια τους στην ερμού(..μάλλον είναι οι μαύροι που τα προσόντα τους ξεπερνάνε την πραγματικότητα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα).

Τωρα πλέον μπορεί η ο οικογενειάρχης να πάρει τα παιδιά του και την οικογένεια του και να πάει για ψώνια στην Ερμού..τέρμα οι φόβοι και τα ταμπού..κανένας άντρας πλεόν δεν φοβάται μήπως η γυναίκα του μπροστά στη θέα των υπερφυσικών μαύρων αντί να ψωνίζει τσαντούλες και μπριγιάν, να ψωνίζει κανά μαύρο..!!τώρα πλέον μπορεί περήφανα να περπατήσει και να ψωνίσει..και ας δώσει 100 ευρώ παραπάνω..αφού δεν θα γίνει κερατάς όλα επιτρέπονται..

Παραεμπόριο λένε και δεν ντρέπονται..αλλά όχι όχι… δεν κάνει να ψάχνουμε πως ο μαυρούλης βρέθηκε εκεί και η γυναίκα του στην πατρίδα τον περιμένει ..ο μαύρος γεννήθηκε και ζει με την ελπίδα κάποια στιγμή ο θεός να τον στείλει στην ερμού να πουλάει τσαντούλες και να μην κερδίζουν οι καημένοι οι έμποροι..

ΠΡΟΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ..
Κάποτε οι τρύπες θα αποτελούν παράδεισο για όλους σας..

Μετά την Ερμού λοιπόν και τα καθιζήματα τους μαύρους η αλλιώς μεγαλοψωλαραίους είχαμε και άλλα…

Πιάσαν την τρομακτική οργάνωση ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ..Μόνο που το έγραψα ένα κύμο φόβου με συνεπήρε… όλους σας ε;.. μη φοβάστε παιδιά.. μη!!!.. μέχρι να τους πιάσουν όλους μην κυκλοφορείτε στους δρόμους… βοηθήστε την αστυνομία που ξέρει τη δουλειά της να βρει αυτά τα αποβράσματα.. Pleaseeeeee…..ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ άλλωστε κυκλοφορούν μόνο τη νύχτα και μπορούμε εύκολα αν δεν κυκλοφορούμε να τους εντοπίσουμε..
Όπως πολύ σωστά είπε το τσόκαρο του ΑΛΤΕΡ(..συγγνώμη συγνώμη..σαγιονάρα ήθελα να πω) κυρία Μακρή οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι σαν αυτήν που ξυπνάει από το πρωί για να πάει να φέρει το Σολωμό στην οικογένεια(..και όχι το ψωμί..),οι άνθρωποι αυτοί κοιμούνται όλοι μέρα(..τεμπελόσκυλα δηλαδή), ξυπνάνε 5 το απόγευμα(..την ώρα που η Μακρή γαμιέται στην κυριολεξία στην δουλειά..στη κυριολεξία παιδιά..), πίνουν το καφέ τους και πιάνουν δουλειά το βράδυ(..την ώρα που η Μακρή δεν ξέρουμε τι κάνει..).

Η Μακρή βέβαια διακρίνεται για το πόσο σωστή σαν άνθρωπος είναι και πόσο πολύ αφουγκράζεται τα προβλήματα του Ελληνα.
Τι; Επειδή είναι υπέρ των μέτρων του Πασοκ; Και τι σημαίνει αυτό; Αγαπάει τόσο πολύ το γιωργάκη και δε το κρύβει.. τι και αν θίγονται τα δικαιώματα όλων;.. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΗ.

Στα μέσα αποβλάκωσης πλέον παίρνει μέρος και το πρώην γκομενάκι της βουλευτού της Νδ Χριστίνα ράπτη που ονομάζεται μαραγκάκης..ένας καταξιωμένος δικηγόρος που έκανε μαθήματα τις προάλλες για τη τρομοκρατία στη τηλεόραση.. είναι εμφανή πάντως τα σημάδια από το χωρισμό του..ας του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση…

Και μέσα σε αυτό το αλαλούμ λοιπόν εκπληκτικής ενημέρωσης πιάσαμε του μίσους τρομοκράτες και πλέον μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερο θάρρος.

Τι και αν σε κόβουν το μισθό;.. τον πιασαν αυτό που πέταξε μολότοφ στην εθνική τράπεζα;.. ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ.

Τι και αν δεν πάρεις πότε σύνταξη;.. πιασαν αυτούς που τρομοκρατούν τα πολιτικά όργανα;..ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ.

Τι και αν αυτοί πλουτίζουν καθημερινά χρησιμοποιώντας τον ιδρώτα σου;..πιασαν αυτούς που φτιάχνουν βόμβες και κάνουν τυφλά χτυπήματα;..ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ..

Τι και αν πεινάσουν τα παιδιά σου; Τι και αν πολιτικοί και δεκάδες άλλοι έχουν βίλες λιμουζίνες κλέβοντας εσένα; έχεις πρόβλημα; ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ… και γιατί να έχεις;

Πλουτίζει η εκκλησία; Να κάνεις το σταυρό σου που είσαι καλά και να αφήσεις τους άγιους πατέρες στο ιερό έργο τους..αμαν πια..όλα σου φταίνε..αυτοί αφιέρωσαν τη ζωή τους στο θεό και στο χριστό και εσύ πως βλασφημάς έτσι; Άκου εκεί πλουτίζει;.. ρε μαλάκα τους τρομοκράτες τους πιάσαν;..ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..

Σε κοροϊδεύουν και οι τραπεζίτες; Ε εσύ δεν τρώγεσαι τελικά. Καλά αντι να ευλογάς το θεό που υπήρξαν άνθρωποι σε αυτή τη κοινωνία να σου φυλάνε τα λεφτά και να μη στα κλέβουν οι μαύροι και οι αλβανοί που μπαίνουν στα σπίτια σου, εσύ λες ότι σε κοροϊδεύουν;

ΦΙΛΕ…;ΦΙΛΕ; ΞΕΧΑΣΕ ΠΙΑ ΤΗ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ..ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ..ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝ..
ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ..


Η κρίση συνεχίζει τα ίδια.. εκεί είναι η σταθερή η κατάσταση.. συνεχίζουν να γαμάνε χωρίς σάλιο..αρά δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε..πάμε σε άλλο…ψτώρα που η τρομοκρατία ξεσκεπάζεται δεν με νοιάζει τίποτα.

5.000.000 ευρω το ταμείο στήριξης για τη σωτηρία της πατρίδας..
Στέλνω 5.000.000 μούντζες στο καθένα που έβαλε έστω και 10 λεπτά.. 5 εκατομμύρια ευρώ;
Ε δεν είμαστε καλά… που ζούμε ανύπαρκτε..; που ζούμε;; τι κόσμος ηλίθιος είναι αυτός;
Η Βλακεία που σας περισσεύει τι κάνετε 10ευρα και την αφήνετε στο ταμείο;.. που πήγαν τα λεφτά είπε ο γιωργάκης..ΝΑ ΤΑ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ…

Δωστε λεφτά στη πατρίδα μαλάκες..δώστε μαλάκες… και μετά βγείτε στο παπαδάκη και κλάψτε με μαύρο δάκρυ.. βγείτε στο καμπουράκη και πείτε ..’’ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ’’…

Βγειτε στη τηλεόραση και πείτε το πόνο σας…
ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΡΟ ΠΙΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ δώστε τα λεφτά σας για τη σωτηρία… πριν τα έδινες χωρίς να ξέρεις ότι σε κλέβουν..ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΛΈΒΟΥΝ..είναι ένα ΒΗΜΑ μπροστά για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας αυτό…

Πλέον μαλάκα και ηλίθιε έλληνα μπορείς να συμμετάσχεις και εσύ στο παιχνίδι… πλέον δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ..τέρμα η αμφιβολία αν θα πιάσουν κόπο τα λεφτά σου..ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ..και το 1 ΕΥΡΩ κλέψιμο είναι…

Όταν λέει καταλογίζεις κάτι, καλό είναι να προτείνεις και κάτι εναλλακτικό ως λύση…
Τι να προτείνεις όταν βλέπεις όλα αυτά;

Ξεσκίζουν εδώ και μέρες τον Αντιεξουσιαστικό χώρο… αυτοί βλέπεις είναι το εύκολο θύμα σε κάθε τέτοια θέματα..όπου τρομοκρατία υπάρχει και η λέξη αναρχικός μέσα..
Οπου πολιτικός που επικρατεί η πουστιά και λαμωγιά γιατί υπάρχει η λέξη ασυλία;

Μπράβο λοιπόν…
Μπράβο Έλληνα για τη μαγκιά σου για το θάρρος σου για το μυαλό που έχεις… Μπράβο σου.
Βρίσε τώρα με όλο σου το είναι το βόθρο των Εξαρχείων για τους τρομοκράτες που τόσα χρόνια σε γαμάνε..βρίσε Ελληνα…

ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ να μη ξεχασουμε και απευθύνομαι σε λίγους βέβαια, τον Μάριο Ζ. και τη πορεία για την αποφυλάκιση του..ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.



Υ.Γ.1 Από κοινού ανάρτηση λοιπόν με το φίλο Οδύσσεα..δεν σε ξαναενοχλώ για την ώρα φίλε..συνέχισε έτσι όπως όμορφα ξεκίνησες τις αναρτήσεις σου εδώ..

5 σχόλια:

Αλέξανδρος Ζήβας 15 Απριλίου 2010 στις 3:12 μ.μ.  

….. Τίιιιι….; ‘’Έπεσε’’ η Χούντα…!; Χα – χα – χα….!.....

* ….. Σαλπίζουν σάλπιγγες οι σαλπιγκτές….,
πανηγυρίζουν κι οι «νικητές»….!

Αλλάζουν πρόσωπα στην Εξουσία….,
λαός γιορτάζει…., ‘’Δημοκρατία’’….!

Βαράτε, σάλπιγγες, ‘’Νίκης’’ σκοπούς….,
ραγιάδες, πάλι, σε Μαστροπούς….!.....

* ….. Αναπαράγουν το κακό….,
να διαιωνίζονται στην Εξουσία….,
κι αν στην ψυχή –τους μπει καλό….,
τρέχουν και εξορκίζονται….,
ξανά, να δαιμονίζονται….,
λαό να έχουν λεία….. κι αιώνια βασιλεία….,
κι άλλοι….. ‘’Δημοκρατία’’….,
στην άλλη….. ‘’ιστορία’’….,
κι αν θες….. ‘’μυθολογία’’….,…..
λαομπαιχτιά και ψέμα….,
οι βασιλιάδες δίχως στέμμα….!.....

* ….. Έχουμε….. πρωτότυπη….. Κυβέρνηση στον κόσμο….,
που….. με παπακαλόγερο….. μας παίζει τον….. ‘’παπά’’….!
Βρε…., τρικ παπάς….. και ντούμπλε φας….!

….. «….. ‘’Εδώ’’ είναι ο Δεσπότης….,
‘’εδώ’’ είν’ κι η παπαδιά….,
λαέ…., πού ‘ναι ο παπάς…!;»….!

Ψάχνουμε…., δε βλέπουμε…., κι εδώ…., Δημοκρατία….,
σε παλιοϋποδήματα ‘’τη γράφουν’’….. τα βαμπίρ….!
Βρε Εξουσία, πού το πάς…!;…..

* ….. Τη γνώμη του αλλάζει ο ξύπνιος….,
για’ σέβεται τον εαυτό του…..
και το ‘’συμφέρον’’ –του κοιτά….,…..
μα…., συ…., πού γνώμη…., αυτόφτυστε….,
μαζόχε λαουτζίκο….,
που στάλα, πια, δεν ντρέπεσαι….,
σαν σε πατούν…., να στέκεσαι….,
αντί να αντιστέκεσαι….!.....

* ….. Σικέ μιας ‘’Μοίρας’’ έρμαια….,
καταραμένο κλήρο
σας ‘δώσαν σκάρτη μοιρασιά
της Γης οι ‘’Μοιρο’’πλάστες….,…..
κι εσείς…., σαν τον δεχτήκατε….,
φτιάχνετε την ψυχή ‘’σας’’….,
ψυχή απ’ τα κουρέλια –τους
κι απ’ την ψευδαίσθησή σας….!.....

* ….. Κι οι λύκοι ήταν φυτοφάγοι….,
μα…., σαν τα πρόβατα…., ως κοπάδια….,
τα κλείσανε μέσα στις στάνες….,
τα είδαν ως κοιλιάς μοιράδια….!.....

* ….. Φτύσ’ –τους…., αν θες να ιδείς καλό….,
‘’ζουν και τ’ αδέσποτα….. και δεν πεθαίνουν…..’’….,
κι άντε μυαλό ν’ αλλάξεις κοίτααααα….,
θύμα νευρόσπαστο, εσύ, κι αυτοδοτό….,…..
«το δέντρο σαν μαραίνεται….,
φεύγουνε οι μαϊμούδες…..»…., Τσίτααααα….!.....

* ….. Βουρ στα Σατανεία…., άγρια Θηρία…., ‘’ λαοπρόβλητα ’’….,
η ζωή ζωή θα ήταν….,
αν τα Βάθρα βόθροι ήταν….. για τ’ απόβλητα….!.....

* ….. Στα ηλεκτροφόρα σύρματα τον αετό σαν ρίχνουν….,
το ρεύμα κόβεται μεμιάς κι η σκοτεινιά χαράζει…..
κι ο αετός…., πιο δυνατός…., πετά….. και δε σφαδάζει….!.....

* ….. Στοπ στα τζούφια λόγια….. και τα μοιρολόγια…., βουρ…., για ξέπλυμα….,
τη ζωή ζώντας θα ζούσες….,
τη ζωή –σου αν τιμούσες….. κι όχι τ’ άτιμα….!.....

* ….. Στης ‘’Τέχνης’’ τα μπακάλικα
οι άσωτοι μας φτύνουν….,
ιδέ….,
για λίγα ντόλαρς ξεπουλούν,
και, τ’ ‘’άσπρα’’…., για τα ‘’μαύρα’’….,
κι όποιος θε να ‘ναι αετός…..
να παίζει θέν’ τη σαύρα….,
αμ, δε….!.....

….: Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

Trilian 16 Απριλίου 2010 στις 4:42 μ.μ.  

...το τραγικο ειναι πως ακους νεα παιδια να χαφτουν οτι ακουνε... το μονο που θα πω ειναι να βγει συντομα το παιδι απο την φυλακη!όλα τα αλλα τα είπες...

zoyzoy 18 Απριλίου 2010 στις 10:43 π.μ.  

Τα είπες όλα δεν έχω να πω τίποτα!

Καλημέραααααα!

She 18 Απριλίου 2010 στις 4:48 μ.μ.  

σμουτς!

Crux 24 Απριλίου 2010 στις 1:25 μ.μ.  

Όταν κάθε μέρα ακούς τους ίδιους εγκληματίες να μιλάνε στα κανάλια και να κανακεύουν το λαό με το υποτιθέμενο ενδιαφέρον τους, πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να τους συμπαθήσεις και να αρχίσεις να τους πιστεύεις.
Αφού τους πιστέψεις και παρασυρθείς σημαίνει ότι τους έχεις αποβάλλει τις ευθύνες. Ευθύνες όμως είσαι σίγουρος πως υπάρχουν. Άρα που απομένει να τις φορτώσεις ; Εκεί που θα σου δείξουν οι εγκληματίες, άρα οι εχθροί των "φίλων" σου γίνονται και δικοί σου.
Το άλλο πρόβλημα είναι πως ο κόσμος παρατηρεί μόνο τα αποτελέσματα απ΄τα συμβάντα χωρίς να μπει στο κόπο να σκεφτεί πως προέκυψαν. Είναι πανεύκολο να πεις : "η τρομοκρατία είναι ανήθικο πράγμα". Όπως λανθασμένα θεωρεί πως ο μελαψός έμπορος γεννήθηκε για να ζημιώνει το ελληνικό εμπόριο, με την ίδια λογική θεωρεί πως ο τρομοκράτης γεννήθηκε με βίαιες και διαστροφικές τάσεις.
Πάντως πιστεύω πως αξίζει να σημειωθεί ότι η τρομοκρατία κατάφερε να αποσπάσει επιτυχημένα την προσοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα περί ΔΝΤ διαδραματιζόμενα.

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP