Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Οι αποδείξεις ενός προδιαγεγραμμένου εγκλήματος




Δεν θα αναφερθώ σε τίποτα από όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες..

Θα τα πούμε αναλυτικά εν καιρό
Διάβασα ομως αυτό εδώ..στο αλαλούμ που γίνεται τίποτα πλέον δεν μοιάζει αληθινό ή ψεύτικο.




Τι μπορεί απαντήσει σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της “Σοσιαλιστικής” Διεθνούς όταν ερωτηθεί (αν ερωτηθεί) σχετικά με το γιατί αγνόησε προσφορά 20 δις με 1,25% spread πριν από την ψήφιση των μέτρων στις 5/3, σέρνοντας έτσι συνειδητά και προδιαγεγραμμένα την χώρα και τους εργαζόμενους στο σφαγείο του ΔΝΤ;



αναδημοσίευση από: http://dosepasa.wordpress.com/


Περισσότερες πληροφορίες:

#1 μεταφορά σχολίων του μέλους bobfisher από Σχολιαστές Χωρίς Σύνοραdenyal 07-05-2010 13:35
Σήμερα το μεσημέρι αναρτήθηκε στο dosepasa αυτό:
dosepasa.wordpress.com/.../...

Πρόκειται για δύο έγγραφα της εταιρείας Hayman, που όπως θα δείτε αποτελούν μέρος της εμπιστευτικής αλληλογραφίας του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της ελλάδας. Αναφέρονται σε μια συμφωνία σύναψης δανείου με το εν λόγω fund, με ημερομηνίες Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Το σημείο κλειδί είναι ότι το σπρεντ δανεισμού που προσέφεραν ήταν 1,25%!!!!!!!!!!!!!!! ! Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της χώρας.

Αυτή η συμφωνία, που την επεδίωξε ο ίδιος ο ΓΑΠ, ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο ΔΝΤ. Γιατί; Δεν θα το πω κι αυτό τώρα, γιατί ακόμη δεσμεύομαι από αυτόν που μου τάχει αποκαλύψει, ο οποίος υπήρξε κι αυτός παλιό και σεβαστό μέλος της παλιοπαρέας του tvxs. Αυτός ο παλιός μας φίλος λοιπόν βρέθηκε στη θέση να μάθει ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ αυτά τα στοιχεία. Θέλω από σας να το διαδώσετε όσο μπορείτε και αν συμφωνήσετε σα συλλογικότητα να το ανεβάσετε και εδώ.

Γιατί και εδώ; Γιατί από το μεσημέρι που αναρτήθηκε αυτό στην ΠΑΣΑ έχουν γίνει τα μύρια παράξενα. Το κινητό μου (και του φίλου μας) είτε κλείνει, είτε στέλνει και λαμβάνει ανύπαρκτα μηνύματα, είτε μας κόβει όταν μιλάμε. Αυτό όμως που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, ήταν ότι ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ “ΠΑΣΑΣ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο administrator. Όταν έγινε αντιληπτό το ξανανεβάσαμε και αυτή τη στιγμή το μπλογκ της ΠΑΣΑΣ είναι κλειδωμένο μέχρι να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Ζητάω βοήθεια για δημοσιοποίηση σύντροφοι και φίλοι.

.../#comment-10230

--------



Δεν ξέρω ακριβώς πόσα πρέπει να πω ή τι πόσο μεγάλη έκταση της ιστορίας ξέρω, αλλά σας οφείλω μια εξήγηση για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και τις υπηρεσίες που προσφέρετε σε όλους μας. Θα υπάρχουν τεράστια κενά, αλλά αφενός τα πράγματα θα μαθευτούν σύντομα με λεπτομέρειες, αφετέρου ούτε εγώ τις γνωρίζω όλες ακόμη. Κι εγώ έχω ερωτηματικά, αλλά μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά για τη φερεγγυότητα των χαρτιών αυτών.

Έμαθα για την ιστορία αυτή πριν από περίπου δύο μήνες, αλλά είχα δεσμευτεί (και δεσμεύομαι ακόμη) έναντι κάποιου Φίλου, να μην πω τίποτα μέχρι να κρίνει εκείνος ότι πρέπει να βγει στον αέρα. Ο λόγος της καθυστέρησης αφορά τον ίδιο και την ασφάλειά του, καθότι αυτό το deal έγινε απολύτως κρυφά. Τόσο κρυφά μάλιστα, που τα περισσότερα μέρη του υπουργικού συμβουλίου ίσως να μη γνώριζαν τίποτα. Κι αυτό κρατείστε το.

Αυτό που έγινε τότε ήταν ότι ο ΓΑΠ είχε βγει στη γύρα για πηγές διαφοροποίησης στο δανεισμό της χώρας. Αυτές οι προσφορές, που απόσο γνωρίζω πράγματι κατέληξαν σε κάποιου είδους συμφωνία, προέβλεπαν το δανεισμό της χώρας για το ύψος του ποσού που βλέπετε, με επιτόκιο περίπου 1,5 μονάδα πάνω απ’ το γερμανικό. ΜΟΝΟ. Θυμηθείτε ότι τότε δεν είχαμε ακόμη την εκτόξευση που βλέπουμε σήμερα, αλλά και πάλι η προσφορά ήταν απόσο θυμάμαι στο μισό από το spread της εποχής. Οι διαπραγματεύσει
ς κρατήθηκαν κρυφές για λόγους που δεν τους γνωρίζω στην εντέλεια, αλλά πράγματι καρποφόρησαν.

Από τότε κάθε μέρα περιμένω να σκάσει αυτή η ιστορία και για να δω πόσο βαθιά πάει, αλλά και (ντρέπομαι και που το λέω) για να δω πόσο αξιόπιστος ήταν ο Φίλος μου. Τα μόνα σημάδια που είχα δει, ήταν κάτι σχετικές επιφυλακτικές δηλώσεις κάποιου στελέχους της αριστεράς (δεν ξέρω αν πρέπει να πω ποιός είναι, αλλά υποθέτω ότι θα τον ακούσουμε σύντομα να μιλαει γι αυτό) και ένα άρθρο στην εφημερίδα Αξία. Το άρθρο μίλαγε γενικά για διαφοροποίηση των πηγών δανεισμού, αλλά πέρασε στα ψιλά, τουλάχιστον απόσους δεν ήταν ψιλιασμένοι. Σήμερα λοιπόν ήρθε η πρώτη αποκάλυψη μέσα από την ΠΑΣΑ. Γιατί σήμερα; Αυτό μένει να το ρωτήσω, αλλά υποθέτω ότι όλοι μας μπορούμε να βρούμε μερικές εύλογες εξηγήσεις.

Όμως η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων είναι: Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε αυτό το χαρτί και έγιναν όλα αυτά; Γιατί το ΔΝΤ; Και εδώ δεν μπορώ να διαφωτίσω ακόμη ξεκάθαρα. Μπορώ όμως να πω εντελώς ξεκάθαρα ότι κάποιοι έγιναν πολύ πλούσιοι. Άλλοι έγιναν πολύ αρεστοί και η διεθνής διάσταση είναι τέτοια που το ξετύλιγμα του κουβαριού φτάνει (πιθανά) σε ηγέτες ξένων κρατών. Μπορώ να πω ακόμη ότι η ιστορία είναι τόσο εμετική που καταντάει πραγματικά επικίνδυνη, μιας και αν αποδειχθούν κάποτε όλα αυτά στο μέτρο που πρέπει, δεν θα βρεθεί καν ελικόπτερο για να σώσει τους υπαίτιους. Γιατί στην ουσία η χώρα πουλήθηκε κι αγοράστηκε όσο πιο στεγνά μπορεί να φανταστεί κανείς. Κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου.

Είναι πολύ γενικόλογα αυτά και το ξέρω. Εμένα τον ίδιο δεν θα με ικανοποιούσαν αυτά που σας γράφω, αλλά δεν θέλω να σας γεμίσω με πράγματα που έχω στο μυαλό μου, ούτε να μικρύνω αυτή την ιστορία ασχολούμενος με συνομωσιολογίες
. Υποθέτω ότι σύντομα όλα θα βγουν στη φόρα, μιας και πλέον έχει μάθει πολύς κόσμος γι αυτά. Κι αν πάνε να το πνίξουνε, να ξέρετε ότι υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι που θα το παλέψουν το θέμα.

Όσο για το ύφος μου όταν το έστειλα, ήταν πέρα για πέρα γνήσιο. Πέρα από την εξαφάνιση του κειμένου από την ΠΑΣΑ (πράγμα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει), το απόγευμα είχαμε φτάσει στο σημείο με το Φίλο μου να μη μπορούμε να επικοινωνήσουμε κανονικά στο κινητό. Εμφανίστηκαν από μηνύματα περιαγωγής, μέχρι ειδικές λειτουργίες για άτομα με ειδικές ανάγκες, πέσιμο της γραμμής ενώ μιλούσα εκτός σπιτιού, αντηχήσεις, και πραγματικά δεν θυμάμαι τώρα τι άλλο. Φτάσαμε στο σημείο να μπινελικώνουμε τον ωτακουστή, να λέμε “κλείστο ρε καριόλη” και να πέφτει η γραμμή. Ήταν σχεδόν αστείο, αλλά ομολογουμένως τα χρειάστηκα κι εγώ κι η γυναίκα μου. Δεν είχα ποτέ πριν στη ζωή μου μπλέξει με κάτι τόσο σοβαρό.

Δεν έχω να πω πολλά περισσότερα γιατί ήδη όλα αυτά είναι………. too much. Σε αυτή τη φάση κάποιοι άνθρωποι αποφασίσαμε να κάνουμε όσο περισσότερο θόρυβο μπορούμε και γι αυτό χρησιμοποίησα εσάς. Αν πρέπει να ζητήσω συγνώμη τη ζητάω, αλλά εσείς που φτιάξατε αυτό το στέκι το κάνατε ΚΑΙ γιατί θέλετε αλήθειες. Σας εγγυώμαι λοιπόν ότι αυτή είναι μια αλήθεια. Αν παρόλα αυτά δεν το πιστεύετε, απλώς περιμέντε με τα αυτιά ανοιχτά.



Αυτή λοιπόν είναι η αναδημοσίευση..ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Αθώοι άνθρωποι πάλι χάνουν τη ζωή τους..καλό ταξίδι στους 4 συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσα άδικα..τόσο άδικα.

Γεια χαρά.

2 σχόλια:

Ένας Κανένας 7 Μαΐου 2010 στις 11:52 μ.μ.  

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ......ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
http://blah-blasphemy.blogspot.com/2010/05/blog-post_3591.html

zoyzoy 8 Μαΐου 2010 στις 1:28 μ.μ.  

Θα περιμένω να βγάλεις και άλλα στοιχεία!
Κακώς την έπνιξες την ανάρτηση!

Να χαρούμε την Δημοκρατία μας!

Καλό ΣΒΚ με θαλασσινά!

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP