Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

R.I.P..(ΕΚΛΟΓΙΚΟ)


Δημοτικές εκλογές λοιπόν.
Το παραμύθι με τη ψήφο βέβαια πότε δε σταμάτα.

Και όχι βέβαια για το ποιον θα ψηφίσεις(ωραία ερώτηση!Γεμίσαμε ικανούς ανθρώπους πάλι),αλλά για το αν θα πρέπει να ψηφίσεις.

Βλέπω λοιπόν το παρακάτω βιντεάκι.





Τώρα να μπεις στη λογική να απαντήσεις σε κάτι τέτοιο είναι το λιγότερο χάσιμο χρόνου.
Επειδή όμως και χρόνο έχουμε και μνήμη έχουμε και από όλα έχουμε, ας πούμε δύο λογάκια.

Καταρχήν κοιτάξτε τι ωραίο σκίτσο σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ο ρουφιάνος(youtube) ..Από τη μία ένα αγνό δημοσιογράφο,έναν υπηρέτη της προπαγάνδας(συγνώμη της δημοσιογραφίας ήθελα να πω..),και από την άλλη έναν τίμιο απολιφάδι του ναζισμού και της μισανθρωπιάς(..συγνώμη και πάλι καλοί μου φίλοι...τίμιο υποψήφιο για το δήμο αθηναίων ήθελα να πω..).



Ας πάρουμε τον εκ του δεξιός στην οθόνη(ο αριστερός απορρίπτεται λόγω βλακείας..χαλάλι σου τρισμέγιστε Νικόλα Χατζηνικολάου).

Ο λόγος του Ευαγγέλιο..μιλάει στη καρδιά σου αυτός ο άνθρωπος(..είμαι στα down μου και με πιάσαν οι γλύκες βλέπεις..άκου έκει άνθρωπο).Η κάθε λέξη του, ο κάθε του μορφασμός, ένα χάδι στην ανθρωπότητα...το ξέρω τι σκέφτεσαι φίλε αναγνώστη..γιατί η τεχνολογία δεν έχει ακόμα προοδεύσει ώστε να μπαίνουμε μέσα στη τηλεόραση κάτι τέτοιες στιγμές..να του φιλήσουμε το χέρι αυτού του άγιου ανθρώπου[..οι κοπέλες ή οι αντρες(..αυτό να δω ανύπαρκτε και θα σε πιστέψω μετά) που τυχόν τρέφουν αισθήματα σεξιστικής φύσεως για τον κύριο θα τους παρακαλούσα να κρατήσουν τις ορμές τους(σας καταλαβαίνω πως είναι κομματάκι δύσκόλο..υπομονή παιδιά..)]

3 ευρώ φίλε αναγνώστη και ξένοιασες..
3 ευρώ και τέρμα οι σκοτούρες..

Πλέον κανένας μετανάστης δεν θα σας ενοχλεί..

Με μόνο 3 ευρώ(..μη φας ένα γύρο μία μέρα βρε αδερφέ,τι σου ζητάει ο απόγονος του Χιτλερ;)



Δε θα φας ένα γύρο[..είναι δοκιμασία το ξέρω..ειδικά αν είναι και καλός ο γύρος και δεν είναι κανένα γατάκι όπως έβαλε ο άλλος στη χαλκίδα και έψαχνες γάτα στη πόλη για 3 μήνες και δεν έβρισκες καμία(..απίστευτο και όμως αληθίνο φίλοι μου),δε θα φας γύρο λοιπόν,αλλά σκέψου τι θα φάνε οι άλλοι για σένα..θα φάνε φίλε μου όλους τους λαθρομετανάστες ανεπίδεκτους μαθήσεως που τόλμησαν να πατήσουν σε αυτή την ιερή πόλη.



Για να κοπεί η πλάκα..

Προσωπικά ο εν λόγω βλάκας μου είναι αδιάφορος..και αυτός και το σινάφι του.



Το θέμα είναι τι κάνουμε όλοι εμείς.
Πως αντιδρούμε και πως οργανώνουμε τη ζωή μας μπροστά σε τόση ξεφτίλα που μας περιστοιχίζει.

Η αλληλεγγύη μας σε κάθε ανθρώπινη ζωή είτε αυτή είναι λευκή σαρκός είτε έγχρωμης πλέον είναι σε καθεστώς διαπραγματεύσιμο.
Γιατί μερικοί προτίμησαν να σπείρουν το τρόμο σε σένα και σε σένα και σε σένα και σε μερικά εκατομμύρια ακόμα.



Η απάντηση δεν είναι οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ φίλε μου.
Δεν θα πάρει κανένας μιχαλολιάκος απάντηση αν ψηφίσουν όλοι και δεν μπει στη δημοτικό συμβούλιο.



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Εκεί δώσε απάντηση..με τη στήριξη σου,με το χαμόγελο σου και με τη φωνή σου.

Τώρα αν νομίζεις πως αν ψηφίσεις θα έχει και αποτέλεσμα...βουρ στη κάλπη!



Τα έχουμε ξαναπεί για τις εκλογές και γενικότερα για την ψήφο, ας μην αναλωθούμε ξανά στα ίδια..



Σε όσους θα ψηφίσουν θα τους πρότεινα να θυμηθούν κάτι..κλικ παρακαλώ στο βιντεάκι..









Καθετί που ανασαίνει ζητάει να δοθεί
ματώνει τα νύχια του, παλεύει με κτήνη
είναι σπόρος που πέφτει σε άγονη γη
κι όμως βγάζει φύλλα, ανθίζει, διψάει να ομορφύνει

Κι ας φυσάνε οι ανέμοι κι ας κυλάει η βροχή
κι ας ρωτούνε τα ποτάμια, κι ας πεθαίνουμε ξένοι
κάθε τι που ανασαίνει τρυφερά νοσταλγεί
μες στους πάγους της γης
ένα γέλιο ζεστό σαν φωτιά αναμμένη


5 Μέρες μετά ζητήσαν τη ψήφο σου...και βγήκαν και έκαναν και δημοκρατικές διαδηλώσεις με χιλιάδες κόσμο απο κάτω..ούτε τους νεκρούς δεν σέβονται,εμάς τους ζωντανούς θα σεβαστούν..;

Αυτοί και τώρα ζητάνε τη ψήφο σου..

Υπάρχει και άλλος δρόμος μάγκες..

Γεια χαρά..



Οταν πέφτει σε τοίχο ο χρόνος μοιάζει με ήχο,
ΜΟΝΑΞΙΑ
και η ζωή μου ρολόι δίχως δείκτες κυλάει
ΑΡΓΑ
να βγει ήλιος,χαρά μου,και να μείνει μακρία μου
η παγωνιά
η ψυχή μου να ανοίξει να μην ξαναντυθεί,
στα μαβιά
να βρει σώμα η καρδιά μου
για να ξαναχτυπήσει..
ΞΑΝΑ

10 σχόλια:

BUTTERFLY 1 Οκτωβρίου 2010 στις 12:58 μ.μ.  

Για τις εκλογες τα εχουμε ξαναπει. Πιστευω ακραδαντα πως οφειλουμε να στελνουμε με την ψηφο μας ενα μηνυμα...
Για τους λαθρομεταναστες, εννοω βεβαια αυτους που ΔΕΝ βιαζουν, ΔΕΝ σκοτωνουν, ΔΕΝ κλεβουν, ΔΕΝ πωλουν ναρκωτικα, οπλα και σαρκα, επισης τα εχουμε πει. Η ανθρωπινη ζωη ειναι υπεραξια και αυτο για μενα δεν αλλαζει, ουτε φυσικα εχει χρωμα. Αλλα, οταν εχεις μια θρησκεια απο πισω που προωθει τη βια και την παιδεραστια, πως να εμπιστευτεις εναν ανθρωπο μεγαλωμενο με τις αρχες αυτες; Οταν εχεις ενα κρατος που τον εγκληματια λαθρομεταναστη οχι μονο δεν τον τιμωρει, αλλα τον προστατευει, που σου κοβει παροχες για τις οποιες δουλευεις και μοχθεις και τις παρεχει δωρεαν στους λαθρομεταναστες, ειναι δυνατον να μην εχεις οργη; Το κακο ειναι που η οργη διοχετευεται προς λαθος κατευθυνση και αντι να στραφει στην ηγεσια και στην ανυπαρκτη εως προδοτικη μεταναστευτικη πολιτικη η στους λαθρεμπορους που πουλανε και αγοραζουν για 500 ευρω τις ζωες, στρεφεται τυφλα και με μισος εναντια στους ανθρωπους αυτους, που ηταν τοσο χαρουμενοι και ασφαλεις στη χωρα τους, ωστε να επιλεξουν να καθαριζουν τζαμια στα φαναρια της Ελλαδας! Ξαναλεω ομως...η ανθρωπινη ζωη ειναι και πρεπει να ειναι υπεραξια!
Οσο για αυτους που λενε "μην τους δινετε χρηματα στα φαναρια, μην τους δινετε φαγητο η δουλεια, για να τα μαζεψουν και να φυγουν" τους θεωρω ανεγκεφαλους. Οι ανθρωποι αυτοι δεν θα φυγουν, γιατι απλουστατα δεν μπορουν λογω συνθηκης Δουβλινου, ειτε γιατι κινδυνευουν πολυ περισσοτερο αν γυρισουν πισω και δεν εχουν που αλλου να πανε...Οποτε με το να τους εξωθεις στην πεινα και την εξαθλιωση ακομα περισσοτερο, ειναι σαν να τους εξωθεις στην βια και στην κλοπη. Βαζεις δηλαδη τα χερια σου και βγαζεις τα ματια σου...
Καλο μηνα κι απο εδω, Αντωνη!

zoyzoy 2 Οκτωβρίου 2010 στις 7:36 μ.μ.  

Εγώ έχω αποφασίσει ν'απέχω απ'τις εκλογές.Θα'ναι η πρώτη φορά αλλά δεν πάει άλλο αρκετή κοροϊδία έχω φάει όλα αυτά τα χρόνια!
Όχι ότι θ'αλλάξει η πολιτική πορεία με την αποχή μου αλλά εγώ θα'χω την ικανοποίηση μέσα μου ότι δεν συνέβαλα στην καταστροφή αυτή της χώρας μου!
Γιατί δεν βλέπω κανένα ικανό ν'αξίζει τη εξουσία όλοι κάφροι καπηλεύονται τη ψήφο του πολίτη.

Καλό ΣΒΚ με θαλασσινά!!

the writer 3 Οκτωβρίου 2010 στις 10:11 π.μ.  

Μωρέ η ανικανότητα πάει σύννεφο. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε...

HappyHour 3 Οκτωβρίου 2010 στις 11:42 μ.μ.  

Καλά τι να πω; Ο τύπος είναι το λιγότερο γελοίος και βέβαια καραφασίστας του κερατά! Ακου λέει θα κάνουμε σώματα ιδιωτικής αστυνομίας απο μέλη του κόμματος. Έγω λέω να στείλει ΟΛΑ τα μέλη του κόμματος εθελοντές πεζοναύτες στο Ιρακ και το Αφγανιστάν να χτυπήσουν στη ρίζα το κακό!

Πεταλούδα, κοίτα όταν ο λαθρομετανάστης όπως λες (λες και ο νόμιμος με το λαθραίο έχουν διαφορά, μετανάστες είναι κι οι δυο για τον ίδιο λόγο) βιάζει και σκοτώνει και κλέβει κρίνεται ως εγκληματίας και μόνο. Δεν διαφέρει καθόλου από τον έλληνα εγκληματία. Λες "Αλλα, οταν εχεις μια θρησκεια απο πισω που προωθει τη βια και την παιδεραστια, πως να εμπιστευτεις εναν ανθρωπο μεγαλωμενο με τις αρχες αυτες; " ελπίζω να μην εννοείς τον ισλαμισμό; Γιατί τότε τι να πούμε για τους βιασμούς των ιερέων της καθολικής εκκλησίας ή για τα δικά μας τα χαίρια με τους Παντελεήμωνες και τα κεριά αν θυμάσαι... Και στο λέω εγώ αυτό, που δηλώνω απερίφραστα ότι ειμαι Χριστιανή Ορθόδοξη.Χριστιανισμός σημαίνει αγάπη προς τον πλησίον και μάλιστα προς τον κατατρεγμένο και βασανισμένο πλησίον. Η διαφορετικοτητα της θρησκείας δεν τους κάνει λιγότερο ανθρώπους.

Όσο για τις εκλογές κι έγω μέχρι τις προηγούμενες εκλογές ήμουν υπέρμαχη υπέρ της ψήφου ως δικαιώματος και άλλες τέτοιες ρομαντικές μπαρούφες ! Όμως ξέρεις κάτι τώρα πια είναι εμφανές ότι η ψήφος είναι μιαν απάτη του συστήματος. Είναι η ψευδαίσθηση ότι έχεις δύναμη. Δεν μπορώ πλέον να στηρίζω αυτό το σύστημα με την ψήφο μου. Δεν υπάρχει επιλογή, όλοι και εννοώ ΟΛΟΙ όσοι μετέχουν ή θέλουν να μετάσχουν σε αυτό το κοινοβουλευτικό σύστημα στηρίζουν αυτό το πολιτικό σύστημα που μας έφερε εδω που μας έφερε. Όσο λειτουργούν τα πράγματα ύπο αυτό το καθεστώς προκοπή δεν βλέπω.

BUTTERFLY 4 Οκτωβρίου 2010 στις 10:44 π.μ.  

Καλημερα Χαπι!
Ναι, μιλαω για τον Ισλαμισμο. Οπως λεω,βεβαια, δεν ειναι ολοι οι Ισλαμιστες ιδιοι. Δεν θεωρω κατωτερο ανθρωπο εναν Ισλαμιστη. Θεωερω ομως πως η ιδια η θρησκεια αυτη στην εποχη μας και με τον τροπο που εχει καταληξει να διδασκεται (περισσοτερα για αυτο αν θες να μαθεις για το πως ηταν και πως ειναι σου συστηνω ανεπιφυλακτα το βιβλιο Χαρταετοι πανω απο την πολη, δεν θυμαμαι συγγραφεα, αλλα ειναι συγκλονιστικο!!) εξωθει τον πιστο να χρησιμοποιησει τα πιο αγρια ενστικτα του. Φαντασου οτι σε μια θρησκεια που διδασκει την αγαπη προς τον πλησιον και παλι καποιοι κανουν τοσο ειδεχθη εγκληματα! Ποσο μαλλον αν διδασκε οτι δεν ειναι και κακο αυτο! Θα ηταν 4πλασια τα κρουσματα πιστευω. Δεν κατηγορω τη θρησκεια φυσικα, αλλα το πως οι ανθρωποι την εχουν καταντησει...
Οσον αφορα την ψηφο, δεν συμφωνω. Το συστημα σαφως και πρεπει να αλλαξει, οσο ομως δεν αλλαζει μονο απο μεσα μπορεις ΙΣΩΣ να το πολεμησεις. Δεν θα δωσω σε κανεναν την ικανοποιηση να μιλαει για πλαστες πλειοψηφιες και αποδοχη του λαου! Οταν υπαρχει 30% αποχη, παει να πει οτι ψηφιζει το 70% των ψηφοφορων. Το 40% του 70% ειναι προφανως πολυ λιγοτεροι ψηφοι απο το 40% του 100%, αν ψηφιζαν ολοι. Κι η αποχη δεν προσμετραται φυσικα στο αποτελεσμα...Οποτε, θα βγαινουν και θα πανηγυριζουν παλι για λαϊκη στηριξη και μπαρμπουτσαλα! Ε, οχι! Μπορει να μην αλλαζει το γεγονος οτι θα μας πηδηξουν, αλλα δεν θα τους πω κι ευχαριστω απο πανω!!! Αυτη βεβαια ειναι η δικη μου αποψη.
Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Artistz 6 Οκτωβρίου 2010 στις 4:21 μ.μ.  

Χριστίνα και melon γεια χαρά.
Δεν θέλω να προσθέσω κάτι σε όλα αυτά που είπατε.
Ο καθένας έχει την άποψη του και τα πιστεύω του.
Απλά μόνο ενα πράγμα μόνο θέλω να πω.
Δεν γνωρίζω το βιβλίο χριστίνα που είπες,ούτε το περιεχόμενο του.
Λες οτι μέσα απο τη θρησκεία τους(ισλαμισμό) εξωθούν το πιστό να χρησιμοποιεί τα πιο άγρια ένστικτά του.
Την ίδια ώρα ο Άνθιμος υπενθυμίζει στο ποίμνιο του την ανάγκη για αλύτρωτες πατρίδες.
Μήπως υπάρχει κάποιο κοινό ανάμεσα σε αυτά τα δύο;

Αυτοοργάνωση των ζωών μας.Μέσα στη πόλη μας,μέσα στις συνοικίες μας,μέσα στις παρέες μας.
Και μετά να δεις τι ωραία φαντάζει η αποχή..
Αυτοοργάνωση όμως..παραδείγματα πολλά υπάρχουν(ακόμα και εδώ στην Ελλάδα)
ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΤΕΛΟΣ-ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ

Artistz 6 Οκτωβρίου 2010 στις 4:23 μ.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
BUTTERFLY 7 Οκτωβρίου 2010 στις 4:24 μ.μ.  

Το βιβλιο ειναι μυθιστορημα και εχει γραφτει απο εναν Αφγανο που μετα την βιαιη εγκατασταση των Ταλιμπαν, αναγκαστηκε να φυγει στην Αμερικη με την οικογενεια του, για να μην τους σκοτωσουν. Μιλαει για το Ισλαμικο Αφγανισταν προ Ταλιμπαν, οπου τονιζει εντονα την παρουσια του θρησκευτικου αισθηματος, με βαση την αγαπη και το σεβασμο, αλλα και τις αυστηρες αρχες. Με την ελευση των Ταλιμπαν, το σκηνικο αλλαζει, η βια γινεται καθημερινοτητα, η γυναικα απομακρυνεται απο καθε δραστηριοτητα και αντιμετωπιζεται σαν αντικειμενο ιδιοκτησιας, οι βιασμοι παιδιων γινονται καθημερινοτητα. Οποιος τολμησει να αντιταχθει στον παραλογισμο αυτον, βαφτιζεται αυτοματως απιστος και συλλαμβανεται, βασανιζεται, θανατωνεται.
Παραφραση προφανως του οτι η Ευα με το μηλο ευθυνεται για την πτωση απο τον Παραδεισο, οποτε ολες οι γυναικες ειναι αμαρτωλες σαν την Ευα και υπευθυνες για ολα τα δεινα του ανθρωπου, γι' αυτο θα πρεπει να ζουν μια ζωη βασανιστικη και να μην τους επιτρεπεται καμια απολυτως χαρα. Φυσικα, παρανοικη παραφραση που αποτυπωνεται πιο εντονα ακομα στο δευτερο βιβλιο του, Η πολη των χρυσων ηλιων. Εκτοτε, ετσι γαλουχειται μια ολοκληρη γενια ανθρωπων, στη βια και στο μισος, στο ονομα παντα του θεου.
Για αυτο λεω στη Χαπι πως δεν κατηγορω τη θρησκεια αλλα το πως την καταντησαν.
Η διαφορα με την περιπτωση του Ανθιμου και το Χριστιανισμο εν γενει, ειναι οτι ακομα και με την απειλη της κολασης, η θρησκεια βασιζεται παντα στην ελευθερη βουληση του ανθρωπου. Με αλλα λογια, ο Χριστιανος μπορει να αγνοησει τον Ανθιμο, χωρις αυτο να αλλαξει την πιστη του. Αντιθετα, στον Ισλαμισμο, αυτος που αμφισβητει βαφτιζεται αυτοματως απιστος, καταδικασμενος σε κολαστηριο σε αυτον τον κοσμο και τον επομενο. Γεννιουνται και μεγαλωνουν στο μισος και στο φοβο...
Καλησπερα Αντωνη!'

Φοίβη 9 Οκτωβρίου 2010 στις 6:34 μ.μ.  

τσακαλεεεεεεεεε

φιλιά βρε χαμένο..

καλό σκ.

Μια μικρή Βροχοποιός 10 Οκτωβρίου 2010 στις 9:59 μ.μ.  

Σκέτη απογοήτευση
Απλά αυτό
Δεν θέλω χρυσαυγήτες,ούτε νεοδημοκράτες,ούτε πασόκια, ούτε κ.κ.ε., ούτε τίποτα
Θέλω ανθρώπους.
Αυτό θέλω και δεν βρίσκω
Κρίμα στις ζωές που χάθηκαν και χάνονται
Κρίμα και στα επόμενα χρόνια μαζικής αποβλάκωσης και κλεψίματος.
Και οι λαθρομετανάστες έκαναν την μικρότερη ζημιά εδώ πέρα
Μια πατρίδα ψάχνουν κι αυτοί
Έχουν διαλυθεί όλα, τέλος πάντων
Σωστό σε βρίσκω..

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP