Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Este es mi sitio...


Εσείς και αν με έχετε ταξιδέψει μουσικά..


ξανά και ξανά...


So live your dream beneath the northern horizon
Be at peace, set your heart in flight again
For the light is truth...
The light is you..



Εδώ λοιπόν και πάλι..



Μας αποχαιρετά και αυτό το καλοκαίρι σιγά σιγά..

Είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου να θέλω να περάσει αυτή η περίοδος.


Λίγο πολύ όλοι μας νιώθουμε ότι αυτό το χειμώνα έχουμε μπροστά μας πολλά να αποδείξουμε..

Θα μου πεις και θα έχεις δίκιο..''γιατί να μη το αποδείξουμε μέσα στο καλοκαίρι;''
Αυτό ανέκαθεν ήταν πάντα δύσκολο αλλά νομίζω ότι δεν αργεί ο καιρός που το καλοκαίρι σαν εποχή θα είναι στην ίδια κλίμακα με το φθινόπωρο και με όλες τις εποχές.

Κάποτε ήταν εποχή χαλάρωσης από τις δουλειές του καθένα..ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ όμως!



Τι όμως πρέπει να αποδείξουμε;
Ο καθένας νομίζω έχει χρέος απέναντι στον εαυτό του και σε αυτά που πιστεύει να γίνει το ορμητήριο και να συνεπάρει στο διάβα του ότι βρει..



Κάτσε γιατί πολύ αγριεμένος μπήκα..
Τόσο καιρό τα ίδια δεν λέμε;τόσο καιρό δεν υφίσταται αυτή η κατάσταση;τόσο καιρό αυτό δεν περιμένουμε όλοι μας;αποτέλεσμα;

Λοιπόν μάγκες..ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ που ξέραμε..ώρα να ξεχάσουμε το παρελθόν που ταλανίζει το μυαλό μας..ώρα να ξεχάσουμε τι είναι αυτό που μας κρατάει δεμένους χειροπόδαρα και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά..
Τα φαντάσματα ήρθε η ώρα να φύγουν από μπροστά μας..αρκετά τα αφήσαμε να μας τρομάζουν.
Μας ήθελαν και μας θέλουν να έχουμε το παρελθόν ως σημείο αναφοράς για το αύριο..ΟΧΙ πια!

Πλέον υπάρχει μπροστά μας ένα αύριο που δεν χωράει καθυστερήσεις,που δεν χωράει συναισθηματισμούς, που δεν χωράει περαιτέρω φαντάσματα του παρελθόντος.



Ο αγώνας οφείλει και πρέπει να είναι πολυμορφικός..ΟΧΙ μόνο στο δρόμο..εδώ δεν μιλάμε για πορείες μονάχα..εδώ μιλάμε πλέον για στάση ζωής!

Ας απαγκιστρωθούμε λοιπόν από το χθες και ας κοιτάξουμε κατάματα τι υπάρχει μπροστά μας..το τι υπάρχει λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε.

ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.



Αυτό που πρέπει να σταματήσει και μάλιστα το γρηγορότερο είναι η εσωστρέφεια μεταξύ μας.
..και πιο πολύ να σταματησούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να είμαστε κριτές και μάγκες στα λόγια.



ΒΑΡΕΘΗΚΑ το κάθε λογής μάγκα που στην ανάγκη του να εντυπωσιάσει θα το παίξει ο μεγαλύτερος επαναστάτης και έτοιμος για όλα και στη πράξη η λέξη μηδενικό είναι πολύ μικρή να το περιγράψει.

ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ μάγκες..Τερμα τα λόγια..Πράξεις τώρα..



Όσοι θέλετε να μείνετε στα λόγια καλώς θα το κάνετε..όχι όμως σε βάρος όσων επιλέγουν να δράσουν καθημερινά.
Επειδή μερικοί από σας δεν μπορείτε και δεν θέλετε να δράσετε αλλά δεν θέλετε να σας πουν και ότι δεν κάνετε τίποτα, επιλέγετε να μειώνετε αυτόν που μάχεται έστω και λίγο...για να τον κάνετε να νιώσει ότι και εσείς..ότι δηλαδή δεν προσφέρει απολύτως τίποτα μιας και η χώρα είναι σκατά και πάει λέγοντας..μάλιστα για να βγείτε και από πάνω προτείνετε διαφορετικούς τρόπους δράσεις(..που ούτε κατά διάνοια δεν τους κάνετε πράξη,απλά έτυχε κάπου να τους διαβάσετε),έτσι για να δείξετε ότι εσείς ξέρετε το σωστό δρόμο..
ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ όμως...

Μείνετε στο μικρόκοσμο σας και αφήστε τους άλλους να φτιάξουν ένα καλύτερο μικρόκοσμο για αυτούς και για τους δίπλα..

Η εσωστρέφεια που πολλοί επιλέγουν ως δράση θα πάρει αυτό που τις αναλογεί..την πλήρη απαξίωση!



Τις επόμενες μέρες και με τη βοήθεια τη δικιά σας θα ξεκινήσουμε αναλυτικά να δώσουμε τροφή για δράση..

Αν βάλεις μέσα στη λέξη δράση, τη λέξη ένοπλο τι θα βγει;...μόνο μία λέξη..''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ''

Για αυτό ας δώσουμε στη λέξη πολυμορφία τη δυναμική που τις αξίζει..ας μη τη καταστρέψουμε.



Το φετινό καλοκαίρι ομολογώ παρόλο τις δυσκολίες που είχε ότι σε τελική ανάλυση βγαίνει με θετικό πρόσημο για να μιλήσω και λίγο για μένα..

Η κυκλοθυμικότητα μου βέβαια έκανε τις επισκέψεις τις(..σιγά μην με άφηνε έτσι..)..όχι ανα τακτά χρονικά διαστήματα βέβαια αλλά ερχόταν..



Μέσα σε αυτό το κλίμα βέβαια είδα και πράγματα που δεν μου άρεσαν..συμπεριφορές δυσανάλογες του χαρακτήρα που έχω επιδείξει σε μερικούς,παρτιλίδικα ξεσπάσματα και μερικά ακόμα..μέσα στη ζωή είναι και αυτά βέβαια και δεν έχω πρόβλημα να τα αντιμετωπίζω και να τα βλέπω..άλλωστε και η δικιά μου κυκλοθυμικότητα είναι κάτι που δεν αρέσει στο κύκλο που υπάρχω..ζω με αυτή όμως και φροντίζω να μην την μεταφέρω πιο πέρα..άλλο να τη βλέπεις σε κάποιον και άλλο να στη μετάφερει..αυτοί που με ξέρουν(..το τονίζω ξανά..ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ)δέχονται τα όποια μειονεκτήματα μου και με πάνε ένα βήμα μπροστά..για τους άλλους θα τους πρότεινα να μείνουν στην επιφανειακή σχέση που τους διακρίνει με οτιδήποτε διαφορετικό στα μάτια τους..είναι αυτό που έλεγε ο Χατζιδάκις συνέχεια..''αν σε κάποιους δεν κάνεις για τους Χ λόγους θα τους είσαι ξενέρωτος...αυτό έμαθαν όμως να διακρίνουν από τη ζωή..αν δεις ότι μένεις πίσω μη πατήσεις γκάζι..ΑΠΛΑ ΦΥΓΕ..''



ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ όμως..πέρασαν!

Ώρα για άλλα πράγματα..



...Και κάτι τελευταίο..αν κάτι πραγματικά μου έλειψε το καλοκαίρι ήταν η Κρήτη..πολλές φορές με επισκέφθηκες..ακόμα πιο πολλά ταξίδια έκανα φέρνοντας στο μυαλό όλα αυτά που πέρασαν και όλα αυτά που δεν έγιναν.εσύ με τα τόσα λάθη σου(ποιος μιλάει δες..) ήσουν η μοναδική που με αποκωδικοποίησες...και το έδειξες με το καλύτερο τρόπο.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΌΛΑ ΌΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΓΙΑ ΌΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..




Νομίζω ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...με οδηγό το πάθος μας για αλλαγή ο φετινός χειμώνας θα είναι διαφορετικός..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.




Υ.Γ Τα πονηρά και υποτιμητικά γελάκια για τη μουσική που ακούω στα επιστρέφω με το κάτωθι τραγούδι..ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΑΓΚΕΣ..ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ!



Η Μουσική είναι επανάσταση και εμείς τα παιδιά της...







Υ.Γ 2 Este es mi sitio...

6 σχόλια:

BUTTERFLY 25 Αυγούστου 2010 στις 10:40 π.μ.  

Καλως ορισες πισω! Ετσι δυναμικα! Με οποιο τροπο μπορει και πιστευει ο καθενας!Οπως το ειπες "σταση ζωης"! Αυτο αν δεν αλλαξει, δεν αλλαζει τιποτα. Και δεν σου κρυβω οτι την ψιλοφοβαμαι αυτη την αλλαγη,αλλα ετσι ουτως η αλλως δεν παει αλλο, πιασαμε πατο.
Περιμενω με ανυπομονησια την τροφη για δραση που ειμαι σιγουρη θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον!
Για μενα η προκληση του αμεσου μελλοντος ειναι να απαγκιστρωθουμε απο στερεοτυπα, να μαθουμε να ανεχομαστε η μαλλον να αποδεχομαστε την διαφορετικοτητα του αλλου και να συνεργαζομαστε παιρνοντας το καλυτερο που εχει ο καθενας να δωσει. Δεν χωρανε φανατισμοι και στενομυαλιες σε εναν αγωνα που οφειλει να ειναι κοινος, οπως κοινος ειναι και ο λακος με τα φιδια που εχουμε πεσει...
Ιδωμεν λοιπον τι ψαρια θα πιασουμε κι αν εχει μεινει καποια ελπιδα να διασωσουμε...
Και παλι καλωσορισες!
(και φιλικα σου λεω: ξεκολλα με τη μουσικη, κανεις δεν γελαει -ελπιζω δηλαδη, γιατι αλλιως θα ειναι πολυ βλακας!!!- υποτιμητικα με σενα, αυτο γουσταρεις αυτο ακους, τελος!!!)

Artistz 25 Αυγούστου 2010 στις 12:02 μ.μ.  

Γεια σου Χριστίνα!

Καλώς σε βρήκα και πάλι.

Καταρχήν να σου ξεκαθαρίσω κάτι με τη μουσική.Ακόμα και να με ειρωνευόντουσαν για τη μουσική που ακούω θα αδιαφορούσα..δεν με αγγίζουν αυτά ειλικρινά.

Το συγκεκριμένο που έγραψα πήγαινε σε ένα άτομο(..ξέρει αυτός) που ειρωνεύτηκε με πολύ άσχημο τρόπο τη μουσική που ακούω και είπε κάτι όντως πολύ άσχημο νομίζοντας ότι εγώ δεν το ακούω..έλα όμως που και οι τοίχοι έχουν αυτιά!

Δε το έγραψα κακοδιάθετα όμως..δικαίωμα του και πάλι να πει ότι θέλει..δικαίωμα μου και έμενα να του απαντήσω ανάλογα.

Όσο για όλα τα άλλα θα τα πούμε αναλυτικά Χριστίνα.Φιλιά πολλά.

Πιστεύω να μην ακούς ακόμα Πάριο και Θεοδωρίδου(..ΝΤΟΙΝΓΚ..)

BUTTERFLY 25 Αυγούστου 2010 στις 1:31 μ.μ.  

Τοτε θα επαναλαβω οτι ειναι πολυ βλακας! Πως ειναι δυνατον να κοροϊδευεις καποιον για τη μουσικη που ακουει; Ειναι το ιδιο παραλογο με το να κοροϊδευεις καποιον επειδη τρωει σουσι η επειδη ειναι σινεφιλ! Anyway, πολυ ασχοληθηκα!
Φυσικα και εξακολουθω να ακουω Παριο και Θεοδωριδου! Και Καρρα! Και Ψαραντωνη! Και Χαινηδες! Καια Πυξ Λαξ! Και Διαφανα κρινα! Και Βισση! Και Σακη! Και Ιγκλεσιας! Και Σκορπιονς! Και και και...Αφου ξερεις οτι εγω θελω ποικιλια!

Artistz 25 Αυγούστου 2010 στις 2:23 μ.μ.  

Γεια σου ρε Χριστίνα..

..το σάκη γιατί τον έβαλες ρε κούκλα;

πες μαρτάκη καλύτερα..πες νίβο(μπλιαχ)..

πλάκα σε κάνω βέβαια..τίποτα απο αυτά να μη βάλεις..κράτα τα διάφανα τον ψαραντώνη τους χαίνηδες λίγο τους scorpions και άντε(..με το ζόρι κιόλας)λίγο καρρά για τα ντέρτια σου!!!

τσίμπα ένα τραγουδάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=95nR-SYUkz0&feature=related

Τον είδα πέρυσι στο Αμοργιανό πανηγύρι στη Κρήτη και ο άνθρωπος δεν παίζεται..

πάρε στίχους:

Όσα ταξίδια με το νου
κι αν έχω καμωμένα
αρχή και τέλος
έχουνε αγάπη μου εσένα

Στην άμμο γράφω σ΄άγαπώ
και παίζω με το κύμα
μα ΄ρχεται και μου το χαλά
Θέε μου δεν είναι κρίμα!!

BUTTERFLY 26 Αυγούστου 2010 στις 9:27 π.μ.  

Καλημερα! Ευχαριστω!
Χτυπας πολυ ευαισθητες χορδες! Ξερεις οτι με την Κρητη εχω θεμα! Μεγαλο! Κι απο οσα διαβασα, μαλλον κι εσυ...Και το συγκεκριμενο ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου κομματια...
Αν εχεις τιποτα νεοτερο για αυτο το προτζεκτ που συζηταγαμε το χειμωνα, πες μου, τωρα εχω εναν παραπανω λογο να θελω να αλλαξω τον κοσμο!
Αντε ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!

HappyHour 5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:40 μ.μ.  

Μα είναι μουσική αυτη που ακούς??? χαχαχαχαχα!
Και δεν θέλω αηδιες, άκου δεν περασε όπως θα ήθελε το καλοκαίρι. Έτσι; Έτσι; Νόμιζες ότι δεν θα το διάβαζα;Ε;Ε; Δεν σου μιλάω...

Πε...ιιιι!!!! Μια χαρά τα έγραψες!!! Πολύ ωραία μάλιστα και πολύ συμφωνώ. Σαν το παλιο καλό αερικό...που όλοι αγαπήσαμε.

Έλα πιάνουμε τα ταμπούρια μάγκες...

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP