Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ

Γεια χαρά λοιπόν σε όλους.


Τα γεγονότα πολλά,τα δυσάρεστα δε ακόμα περισσότερα.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώνεις..

Το πιο πρόσφατο είναι αυτό που συντελέστηκε χθες στα δικαστήρια της Άμφισσας με την αποφυλάκιση των 2 δολοφόνων του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Είναι ελεύθεροι λοιπόν...
Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει αυτό..όπως βέβαια και πολλά άλλα!Ένα άλλο ωραίο που άκουσα είχε να κάνει με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Παλαιστίνη και έχει να κάνει με την επίθεση που δέχθηκε πριν μία βδομάδα η αποστολή ελευθερίας των ακτιβιστών ανά το κόσμο.

Λέχθηκε λοιπόν ότι κακώς οι Τούρκοι ακτιβιστές επιτέθηκαν στα δολοφονικά κομάντο των Ισραηλινών.''Με αυτή τους τη κίνηση έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές όλων και κακώς επιτέθηκαν.''
Μάλιστα..
Και τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή;
Έπρεπε να τους καλωσορίσουν..να μη σου πω όπως πέφταν από το ελικόπτερο και έκαναν την επίθεση εκείνη την ώρα, να τους βοήθαγαν να μη χτυπήσουν τα παλικάρια.
Να μη σου πω να έκαναν και κανα γλέντι όλοι μαζί μετά..όχι παίζουμε!


Μέχρι να γίνει η επίθεση ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ μέσο δεν είχε αναφερθεί για την αποστολή της ελευθερίας.ΚΑΝΕΝΑ.
Πρέπει να έχουμε απώλειες ανθρώπων για να ενδιαφερθούν.
Θυσιάστηκαν κιόλας και μεις βγαίνουμε και από πάνω λέγοντας τους ως προβοκάτορες της αποστολής για πολιτικά παιχνίδια..και τους λέμε προβοκάτορες βέβαια γιατί είναι Τούρκοι..εάν ήταν κάποιας άλλης εθνικότητας θα εξυμνούσαμε τη γενναία πράξη τους.

Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με γιουσουφάκια τούρκικα..και όπου τουρκία πρέπει να βρούμε ένα άλλοθι για να χαρακτηρίσουμε τη πράξη τους.που ξέρουν αυτοί απο θυσία;τι ξέρουν αυτοί από ελευθερία;


Άλλοι λέγαν για πολιτικά παιχνίδια των Τούρκων στη Μεσόγειο, άλλοι λέγαν ότι θέλουν να επεκταθούν παντού, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του..και όλοι βέβαια με ύφος που διακρίνει τον Έλληνα,το ύφος ''εγώ καταλαβαίνω τι γίνεται, δείτε και εσείς και μη παρασύρεστε τόσο εύκολα..''Ο Ξερόλας ο Νεοέλληνας που όλα τα καταλαβαίνει και όλα τα ξέρει..


Και τα ξέρει ο Έλληνας γιατί έχει γαλουχηθεί με τη λέξη ελευθερία και ξέρει από αυτή..
Οι Τούρκοι είναι μόνο προκλητικοί,μουσουλμάνοι(εάν ήταν χριστιανοί μπορεί και να λέγαμε κανά καλό λόγο έτσι για την θρησκευτική αλληλεγγύη),γιουσουφάκια και άλλα πολλά..


Ανθρώπους δεν τους λες πάντως..και πως να τους πεις άλλωστε;

Μέσα σε όλα αυτά να επισημάνουμε ότι η κρίση συνεχίζεται..

...και θα συνεχίζεται!

Οι δολοφόνοι της MARFIN είναι ακόμα ελεύθεροι..όπως είναι και ο Κορκονέας βέβαια..
Μόνο στην Ελλάδα είπαμε οι δολοφόνοι είναι ελεύθεροι..ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!Και άλλα πολλά φίλοι μου..εάν απαριθμούσαμε αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας δεν θα σταματάγαμε καθημερινά να αραδιάζουμε δεκάδες αναρτήσεις..

Ευτυχώς τα ματάκια μας βλέπουν και όμορφα πράγματα..

Ένα από αυτά έλαβε χώρα στη Καλών Τεχνών τα τέλη Μαΐου και αναφέρομαι φυσικά στο B-FEST.
Για όποιον δεν έχει ενημερωθεί για όσα έγιναν το πενθήμερο στη καλών τεχνών ας ρίξει μία ματιά.Κλείνοντας να αναφερθώ σε μία εκπληκτική ελληνική μπάντα που χρόνια τώρα παρουσιάζει εκπληκτικές δουλειές.
Στο εξωτερικό ειναι ευρέως γνωστοί..εδώ στην Ελλάδα δύσκολα να αφήσεις τέτοια ακούσματα όταν έχεις γκρουπ όπως οι Ονιράμα και τραγουδιστές όπως ο Μύρωνας Στρατής.

Socos and the live project band λοιπόν..για αυτούς κιόλας που τους έχουν δει live ξέρουν.Χρόνια τώρα Μεγάλε Ψαράντωνη προσπαθούσες να παίξεις στο Ηρώδειο..έπρεπε να χρεοκοπήσει η χώρα για να τον αφήσουν αυτό το τεράστιο μουσικό και προπάντων άνθρωπο να μας μαγέψει..


Υ.Γ. Μην απελπίζεσαι και μην αγχώνεσαι..κάποια μέρα σκέψου πως όλα θα είναι ξανά και ξανά όπως τα ονειρεύτηκες..κάντο όμως αυτό που είπαμε..ΦΥΓΕ!

Υ.Γ. 1 Δε ζητάω πολλά..άλλωστε τίποτα δεν μου ανήκει..ούτε καν το πιο απλό πράγμα!

Υ.Γ. 2 Η καθημερινότητα γίνεται καλύτερη όταν στο τάδε μέρος με τους τάδε ανθρώπους δεν κάνεις τα τάδε πράγματα..μην κάνεις αυτό που φαίνεται λοιπόν.ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στη τάδε καθημερινότητα.

Υ.Γ. 3 Εαν είσαι υπερβολικός/η λοιπόν σου βρήκα τη λύση..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ

Υ.Γ. 4


Η ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP