Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

NOI CON LE MANI VOI CON LE PISTOLE...



Πριν μιλήσουμε για το CARLO JULIANI ας κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα να δούμε κάτι..

Επιστολή Αντιπρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Δ.Ντούμα..

Για να δούμε τι λέει το παλικάρι μας..

«Σ υ γ ν ώ μ η…. Ναι, αλλά από ποιον;
ΠΑΝΤΑ θεωρούσα κακό, κάποιος να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.
ΟΜΟΙΩΣ πάντα πίστευα, ότι οι Έλληνες Πολίτες, έχουν την καλύτερη Αστυνομία στον Κόσμο.
ΕΔΩ και ένα μήνα οι Συνάδελφοί μας των Αθηνών, βιώνουν όμως μια πραγματικά απίστευτη κατάσταση.
ΕΔΩ και ένα μήνα, οι αδικοπραξίες, οι βλασφημίες, οι ύβρεις, οι επιθέσεις κατά των Συναδέλφων μας, ιδιαιτέρως δε σε αυτούς που υπηρετούν στην Δ. Α. Επιχειρήσεων, έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας.
ΕΔΩ και ένα μήνα οργανωμένες μειοψηφίες επιβάλουν την θέλησή τους στους πολλούς.
ΕΔΩ και ένα μήνα προσβάλλονται βάναυσα οι Συνάδελφοί μας, ωσάν αυτοί να είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει στην δόλια Πατρίδα μας.
ΕΔΩ και ένα μήνα σημειώνεται παντελής απουσία Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας, ου μην αλλά και Συνδικαλιστικής.

ΒΛΕΠΑΜΕ την τεταμένη ατμόσφαιρα και πιέσαμε, ώστε να βγουν τα «οχήματα φραγμού», προκειμένου να «απομακρύνουμε» τους Συναδέλφους μας από τα ταραχοποιά εκείνα στοιχεία, των οποίων η δραστηριότητα διαφάνηκε νωρίς.

ΕΙΧΑΜΕ αποφασίσει, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους αγανακτισμένους, να θέσουμε το βασικό αμυντικό μας εργαλείο, την ασπίδα, παρά πόδα. Και το κάναμε…
ΑΣ μην ξεχνάμε, ότι από τα πρώτα (οικονομικά) θύματα του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, είμαστε κατά κύριο λόγο εμείς.

ΗΜΕΡΑ με την ημέρα, απέναντι στους Συναδέλφους μας έβγαιναν όλο και περισσότερο γκρίζοι «αγανακτισμένοι».

ΟΙ Συνάδελφοί μας, μετά τα δεκαοκτάωρα της Κερατέας, άρχισαν να «χτυπάνε» εικοσάωρα στο Σύνταγμα.

Η Κοινωνία μας παρακολουθούσε με τρόμο τα τεκταινόμενα πέριξ του Κοινοβουλίου.
ΟΠΟΙΟΣ ή όποια είχε προβλήματα στο σπίτι του, στην οικογένειά του, στον περίγυρό του, με τον εαυτό του, τα «ξεφόρτωνε» πάνω στους Συναδέλφους μας.

Οι λέξεις, ψυχραιμία, αυτοκυριαρχία, μην προκαλείτε ήταν η μόνιμη απάντηση άνωθεν στις αναφερόμενες μέσω ασυρμάτου αδικοπραξίες προς το Κέντρο Επιχειρήσεων. Προφανώς κάποιοι εκεί μέσα να αγνοούν ότι και οι Αστυνομικοί έχουν Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Κ. Ν. Σ.

ΔΗΘΕΝ «κοινωνικοί αγωνιστές», πρεζάκηδες, χαοτικοί, πρόστυχες γυναίκες, ξεπεσμένοι συνδικαλιστές, χούλιγκανς, σκίνχεντς και το κάθε «καρυδιάς καρύδι» ερχόταν και «ξεφόρτωνε» μπροστά στους Συναδέλφους μας. Προφανώς και αυτοί αγνοούσαν ότι καταφέρονταν εναντίον της «Δημοσίας Δυνάμεως».

ΕΝΔΕΚΑΧΡΟΝΑ, τέκνα μεταναστών, που η μόνη Ελληνική λέξη που μπορούσαν να προφέρουν ήταν το «μαλάκα», δεν δίσταζαν να την απευθύνουν εναντίον μας!!!

ΚΑΙ φθάσαμε στις 28 και 29 Ιουνίου, οπότε το σχέδιο ανωμαλίας έφθασε στην κορύφωσή του. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. 30.000 κιλά πέτρες και μάρμαρα. 1.500.000 ευρώ ζημιές. Η ζημιά στον τουρισμό απερίγραπτη. Μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις έκλεισαν. Εμπρησμοί. Λεηλασίες. Φόβος και τρόμος στους ανυποψίαστους και ήσυχους συμπολίτες μας. Δακρυγόνα. ΑΠΟ όλα αυτά η τηλεόραση δεν είδε τίποτα. Δεν μπορούσε να δει τον «Κανόνα Προσταγής» της Ελληνικής Πολιτείας προς τους Ενστόλους Αστυνομικούς. Είδε μόνο τις (ανύπαρκτες) σχέσεις «Αστυνομίας – ακροδεξιών».

ΜΙΑ ματιά στις προσαγωγές και στις συλλήψεις που έγιναν τις δύο ημέρες θα ήταν αρκούντως αποκαλυπτική. Ιδιαιτέρως αυτές του Τούρκου «Αχμέτ» και του Αλγερινού «Χασάν». Αλλά αυτά μάλλον αφορούν την πραγματική δημοσιογραφία…

ΑΦΗΣΑ τελευταίους τους 131 τραυματίες και ακρωτηριασμένους Συναδέλφους μας, οι οποίοι με αυταπάρνηση, γενναιότητα, αλληλεγγύη και πολύ κόπο κράτησαν όρθια την Δημοκρατία και την Ελευθερία στον ρημαγμένο αυτόν τόπο. Την Δημοκρατία όπως την επέβαλαν με την ψήφο τους οι Συμπολίτες μας.

ΚΟΝΤΑ σε αυτούς να μην παραλείψω τους Συναδέλφους μας της Υποδ/νσεως Τροχαίας Αθηνών και της Δ/νσης Αμέσου Δράσεως Αττικής με την ΄Αμεση Δράση και τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ.
Καλή η συγνώμη κύριε πρόεδρε της ΠΟΑΣΥ, αλλά από τότε που βγήκε, χάθηκε το φιλότιμο!

Δημήτριος Λ. Ντούμας
A' Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Α».

Τι να σχολιάσεις από όλα;

Κύριε Ντούμα έννοια σας...σε λέω και κύριε..

Κρατάω ένα σημείο μόνο..(έχει πει τόσα που δεν ξέρεις τι να πρωτοκρατήσεις..)

''ΑΦΗΣΑ τελευταίους τους 131 τραυματίες και ακρωτηριασμένους Συναδέλφους μας, οι οποίοι με αυταπάρνηση, γενναιότητα, αλληλεγγύη και πολύ κόπο κράτησαν όρθια την Δημοκρατία και την Ελευθερία στον ρημαγμένο αυτόν τόπο. Την Δημοκρατία όπως την επέβαλαν με την ψήφο τους οι Συμπολίτες μας.''

Δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα η Δημοκρατία σας(χούντα δηλαδή)..Θα πάει στο διάολο και μαζί θα πάτε και εσείς παρέα, ώστε να τη κρατάτε με γενναιότητα,αυταπάρνηση και αλληλεγγύη.

Το κάθε καρυδιάς καρύδι λοιπόν θα σε στείλει εκεί που σου αρμόζει..
Μην αναρωτιέσαι που..
Η προκλητικότητα σας πλέον ξεπερνάει κάθε σημείο..
Ο δολοφόνος λέει επιστρέφει πάντα στο τόπο του εγκλήματος.. και επέστρεψε αυτή τη φορά να υπερασπιστεί και τα υπόλοιπα ανθρωπόμορφα κτήνη..όντως εδώ του βγάζω το καπέλο..έχει αλληλεγγύη ο ένας στον άλλο δολοφόνο..

Το μόνο που μένει τώρα είναι να βγάλει επιστολή και η ομάδα(γουάου..) ΔΕΛΤΑ-ΜΕΒΓΑΛ(από τα ΟΚ να το αγοράζετε το γάλα-το έχει φθηνό) και να δηλώσουν πως στην Ερμού, έκαναν βόλτα και δεν τους άφησαν μερικά χιλιάδες πρεζάκια να χαρούν τη ''δημοκρατική'' τους ανάγκη, για χαλάρωση και ξένοιαστο περίπατο με τα μηχανάκια τους...Και για αυτό το λόγο πολλές φορές πέφταν με τις μηχανές πάνω στο κόσμο..γιατί το Κ.Ν.Σ τους δεν άντεχε άλλο..!

Έχουμε και εμείς Κ.Ν.Σ...και τότε θα καταλάβεις πως τα ραδίκια δεν είναι ανάποδα..είναι όπως πρέπει για κάτι δολοφόνους σαν εσένα και τους αλληλέγγυους φίλους σου..

Δεν σε απειλώ αλληλέγγυε μπατσάκο με θάνατο μη βιάζεσαι..εσύ ξέρεις από αυτά καλύτερα κιόλας..ξέρεις πως είναι να απειλείς(στη πράξη κιόλας)κάποιον με θάνατο..

Η απομόνωση που θα δεχτείς θα είναι ο θάνατος σου..γιατί όλοι εσείς δεν θα έχετε καμία θέση σε λίγο καιρό σε αυτό το κόσμο..όσο και να φαντάζει ουτοπικό-όσο και να φαντάζει μακρινό..



10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ CARLO



Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη δολοφονία του Carlo Juliani..
Ως ελάχιστο φόρο τιμής,ένα τραγούδι που γράφτηκε για τα επεισόδια του Reggio Di Calabria το 1971*.







Στίχοι-Μετάφραση

Reggio, la rabbia esplode la miccia brucia già
Ρήγιο, η λύσσα εκρήγνυται το φυτίλι έχει ήδη ανάψει
ma chi l'ha accesa sono gli stessi che vendon fame qua.
μα αυτοί που βάλαν τη φωτιά είναι αυτοί που έσπειραν την πείνα
Il capoluogo serve alla D.C. e ai mafiosi
Η πρωτεύουσα εξυπηρετεί τους χριστιανοδημοκράτες και τους μαφιόζους
per ottenere ancora più potere di quello che hanno già.
Για ν΄ αποκτήσουν ακόμα περισσότερη εξουσία απ' όση ήδη έχουν

Il sindaco Battaglia serve da copertura
Ο δήμαρχος Μπατάλια είναι απλό προκάλυμμα
dietro ha gli agrari, i proprietari tutta la mafia nera.
Πίσω του έχει τους γαιοκτήμονες, τους ιδιοκτήτες, όλη την μαφία της μαύρης οικονομίας
Non costa far promesse alla povera gente
Δεν του κοστίζουν οι υποσχέσεις στις φτωχές μάζες
che cosa importa se alla fine si fa scannar per niente.
Αυτό που 'χει σημασία είναι αν στο τέλος γλυτώσει το τομάρι του

Le barricate a Sbarre la gente spara già
Τα οδοφράγματα στο Σμπάρρε έχουν υψωθεί ήδη
spara miseria, spara la fame ma non sa contro chi.
κόντρα στην μιζέρια, κόντρα στην πείνα, ενάντια σε ποιόν δε ξέρουν
Fascisti con le bombe mafiosi col potere
Οι φασίστες με τις βόμβες, οι μαφιόζοι με την εξουσία
i proletari solo le braccia hanno da far valere.
Οι προλετάριοι μόνο στα χέρια τους μπορούν να υπολογίζουν
Fascisti quelle bombe vi scoppieranno in mano
Φασίστες, αυτές οι βόμβες θα σκάσουν στα χέρια σας
i comunisti alla violenza hanno risposto no.
Οι κομμουνιστές στη βία έχουν πει όχι




Η μνήμη του Carlo ακόμα και τώρα σπιλώνεται από κάτι παρόμοια μισανθρωπάκια σαν τον Ντούμα(αλά ιταλικά όμως).
Για όσους αγνοούν την απόφαση της ''δικαιοσύνης'' ας κάνουν ένα κλικ...

Για τους ανθρώπους της ελευθερίας θα είναι ΕΝΑΣ ακόμη άνθρωπος που η σφαίρα της ''δημοκρατίας'' του αφαίρεσε τη ζωή...και αυτή η σφαίρα έμεινε ατιμώρητη..όπως και όλες και οι άλλες..όπως και η ίδια η δημοκρατία τους..

* Reggio Di Calabria 1971
το ξέσπασμα της λαϊκής οργής ενάντια στην ακραία υποτίμηση του ιταλικού προλεταριάτου, ιδιαίτερα του Νότου, και στην κρατική στρατηγική της έντασης, με βόμβες στα τραίνα που μετέφεραν εργάτες απ' την κεντρική και βόρεια Ιταλία που κατέφθαναν να στηρίξουν (για πρώτη φορά) τις γενικές απεργίες των Καλαβρών συναδέλφων τους. Ταυτόχρονα, το κράτος σχεδίαζε την μεταφορά της πρωτεύουσας απ' το Ρήγιο στο Κατανζάρο, όπου το εργατικό κίνημα ήταν αδύναμο, για να τσακίσει την περηφάνια των κατοίκων του Ρήγιου που βρέθηκαν ενωμένοι γύρω απ' τους εργάτες, ενάντια στην κυβέρνηση και το κράτος που τους είχε καταδικάσει στην πείνα και την μετανάστευση. Στις συναυλίες αλληλεγγύης στους απεργούς, όπου και πρωτοπαίχτηκε αυτό το τραγούδι, γεννήθηκαν στιγμές ως τότε πρωτόγνωρες με πιτσιρικάδες ν' αναποδογυρίζουν αυτοκίνητα και να στήνουν οδοφράγματα. Το τραγούδι γράφτηκε κατόπιν παραγγελίας της κομμουνιστικής ομοσπονδίας, και αντανακλά κατά κάποιο τρόπο την οπτική της. Ας σημειωθεί ότι στη συναυλία του Ροζάρνο δεν παραβρέθηκε κανείς κάτοικος εκτός από ασφαλίτες, ενώ κάποιοι παρακολουθούσαν από μισόκλειστα παράθυρα.(πηγή athens.indymedia.org)



ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ-ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ






2 σχόλια:

HappyHour 16 Ιουλίου 2011 στις 10:20 μ.μ.  

Πολύ ωραία ανάρτηση!!!

ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΟΣ-ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ

Αυτοδιδακτος 28 Αυγούστου 2011 στις 3:34 μ.μ.  

Ίσως να χάνεις το δίκιο σου ξεστομίζοντας απειλές, αν και συμφωνώ μαζί σου πως το περιεχόμενο της επιστολής εύκολα θα αποτελούσε θέμα σατυρικής εκπομπής!

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP