Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

NEMESIS....


ΣΚΗΝΗ 1

Εκεί που νομίζεις πως έχεις πιάσει πάτο-ξαφνικά ανακαλύπτεις πως δεν είναι πάτος..αλλά μόνο ΚΕΝΟ..Δεν σταματάει η κατρακύλα με τίποτα,δεν λέει να μπει ένα γαμημένο STOP να τελειώνουμε.Να τελειώνουμε έγραψα και σαφώς είναι σχήμα λόγου.Σε δυσάρεστες καταστάσεις η λέξη τέλος δεν υφίσταται-απλά σε περιπτώσεις ελεύθερης πτώσης κάπου πρέπει να προσγειωθείς.Να προσγειωθείς-και να δεις τι έχει μείνει-να μαζέψεις όσα από τα κομμάτια σου είναι ενεργά-και να μπεις σε διαδικασία πλήρης ανοικοδόμησης.

Ενα είναι σίγουρο..ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ


ΣΚΗΝΗ 2
Φίλοι-γνωστοί και όλο το κα(κ-λ)ο συναπάντημα θεατές.Αφού πρώτα σου μεταφέρουν όλα τα κόμπλεξ τους-όλες τους τις ανασφάλειες-σε ζηλέψουν για κάποιες από τις επιλογές σου-κάνουν ότι κάνεις και εσύ-θέλουν να κάνουν μόνο ότι κάνεις και εσύ και άλλα πολλά όμορφα αράζουν και σα θλιμμένες χήρες σου λένε..''τι έχεις;''Ντύνονται με πέπλο συντροφικότητας και ξαφνικά πλασάρουν ενδιαφέρον..κάνουν και κάτι άλλο συνήθως...
ένα πράγμα είναι σίγουρο..ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΚΗΝΗ 3
Πάμε σε σένα τώρα..Πέφτοντας ξέρεις ότι μέσα από τα λάθη σου(να χαμε να λέγαμε) 2 πράγματα δεν μπορεί κανείς να στα χαλάσει..ΜΟΝΟ ΕΣΥ ο ίδιος μπορείς να βάλεις χέρι σε αυτά και να τα στείλεις και αυτά μέσα στη μιζέρια και την ανασφάλεια..
Ιδού η Ρόδος ιδού και εσύ..και άσε τον αέρα συντροφικότητας να νομίζει ότι μπορεί να μπει σε αυτά τα χωράφια..
ένα πράγμα είναι σίγουρο..ΕΣΥ ΟΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΣΚΗΝΗ 4
Μέτρα πολλά-ορίζοντας δύσκολος..Δίπλα σου-απέναντι σου-μαζί σου, μια χούφτα ανθρώπων που δίνουν και αυτοί το σάλπισμα να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια που μας καταδιώκει μέσα μας-που μας τρώει τα σωθικά-που αναζητούν συντροφικότητα και όχι γιαλαντζί συντροφικότητα με ζήλειες-κόμπλεξ και μοναξιές που τις βαπτίσαμε χαλάρωση και δημιουργία..
Ενα πράγμα είναι σίγουρο..Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ..

Σίγουρα αυτό δεν είναι μία μίζερη πραγματικότητα..
Σκηνές τέτοιες θα βρεις παντού..και το λέει και η λέξη..είναι σκηνές-δεν είναι όλη η ταινία..
Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρχουν αντανακλαστικά-να τα αφουγκράζεσαι και να είσαι ετοιμοπόλεμος για ότι θα επακολουθήσει.


και μία μικρή παρένθεση για αυτά που ζούμε..ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ λένε και ξαναλένε σε συλλογικότητες,σε συνελεύσεις,σε πορείες..ποιο άνοιγμα ρε μάγκες;μας δουλεύετε;το άνοιγμα που έχει κάνει όλη αυτή η λουμπεν-μεγαλοαστική τάξη στο κώλο μας και ο συρφετός από τους πολιτικούς-μαριόνετες,δεν αρκεί για να ξυπνήσει αυτός ο κόσμος;
Τι άλλο θέλει;σίγα μη πάμε να τον πιάσουμε και από το χεράκι να του πούμε να κατέβει στο δρόμο..μιλάμε για το κόσμο λες και είναι αθώες περιστέρες.
Αυτά σε άλλη ανάρτηση(να μη τη χάσετε..)

ΥΓ. ''Αρκετά χατήρια έκανες σε πολλούς-κάνε και σε σένα ένα και βάλε τέλος σε αυτό το πισωγύρισμα''

Υ.Γ 2 ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ-ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ




2 σχόλια:

BUTTERFLY 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8:52 μ.μ.  

Καλα τα λες... Οσο για τον κοσμο, ουτε αθωος ειναι ουτε αμετοχος, αλλα και πολλες φορες δεν συνειδητοποιει η φοβαται να πιστεψει...Καλως σε ξαναβρισκω!

HappyHour 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8:02 μ.μ.  

Μια παροιμία λέει "ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται". Παραφράζοντας λίγο, ο πεσμένος την πτώση δεν την φοβάται. Πεσμένοι είμαστε, τόσα χρόνια είμαστε κάτω, ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να ξε-σηκωθούμε και θα ακολουθήσουν κι οι άλλοι.

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP