Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..


Μία βδομάδα λοιπόν πέρασε από τα όσα απίστευτα ζήσαμε στο Σύνταγμα.

Και πως να μην είναι απίστευτα;
Έχουμε τις ορδές των κουκουλοφόρων-παρακρατικών-ασφαλιτόμπατσων(οι οποίοι για να μη ξεχνιόμαστε κάποιος ξένος δάχτυλος τους έχει στείλει στη χώρα μας για να μας καταστρέψουν)να χαλάνε τη πορεία-αποκλεισμό(..εδώ γελάστε ελεύθερα)της βουλής και είναι να μην είναι απίστευτα τα πράγματα;

Η αλήθεια ενοχλεί,και μάλιστα πολλές φορές είναι τόσο ενοχλητική που δεν θέλουμε οι ίδιοι να το παραδεχτούμε γιατί σαν πλάσματα έχουμε μάθει να είμαστε εγωιστές και ισχυρογνώμων και να μην παραδεχόμαστε ότι σφάλαμε στο αρχικό μας συμπέρασμα ή γνώμη.

Τέτοιο ξεβράκωμα λοιπόν την 20 Οκτωβρίου δεν έχει ξαναγίνει(κάποια μέρα θα με θυμηθείτε θα την ευγνωμονούμε αυτή τη μέρα).
Ξεβράκωμα από παντού,και κυρίως στη πολιτική σκακιέρα από την αριστερή πλευρά..

Ένας -ένας τα κόμματα της αριστεράς(κοινοβουλευτικά ή μη)επιδόθηκαν σε ένα αλήστου μνήμης ξεβράκωμα με τις ανακοινώσεις τους.
Τα κόμματα που έχουν(είχαν, μάλλον είναι το σωστό) σαν πρόταγμα την ανατροπή-την εξέγερση(μιλάμε για θράσος..),την αντεπίθεση και όλα τα εξεγερτικά υλικά, απέδειξαν πως ο ρόλος τους πέρα από διακοσμητικός και επικίνδυνος, είναι και προσβλητικός για τους χιλιάδες των ανθρώπων που παλεύουν και θέλουν ένα καλύτερο κόσμο.

Να τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν τα πράγματα και να δούμε τι πραγματικά έγινε την 20 Οκτωβρίου και την επόμενη αυτής.

Αν ξεκινήσω να γράφω θα τελειώσω αύριο για αυτό λοιπόν θα σας βάλω ένα πιο περιεκτικό κείμενο που διάβασα-το οποίο με καλύπτει στο 100%..

Από τις δεκάδες ανακοινώσεις που έχουν βγει απο συλλογικότητες-κόμματα και ούτως καθεξής αυτή που πραγματικά αξίζει κανείς να διαβάσει, είναι αυτής της ΚΟΝΤΡΑΣ.
Περιττό να πω πως οι πολιτικές τους πεποιθήσεις και γενικότερα αυτά που προτάσσουν με φέρουν αντίθετο,στην ανακοίνωση τους όμως δίνουν μία επακριβή και άριστη θα έλεγα παρουσίαση των γεγονότων..αξίζει λοιπόν να το διαβάσει ο καθένας..

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά-μα τα κάνουμε τόσο δύσκολα.
Πρέπει να είσαι το λιγότερο αδαής και να πιστεύεις πως το ΠΑ.ΜΕ. ήταν εκεί γιατί ήθελε να περικυκλώσει τη Βουλή.

Πάμε στη στάση των ''κουκουλοφόρων-παρακρατικών''.
Αυτό το αστείο κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.Οταν μας βολεύει τους λέμε αναρχικούς-όταν όχι τους βάζουμε δέκα επίθετα.
Ας καταλάβει ο κόσμος επιτέλους(βάζω δύσκολα το ξέρω..)ότι μπροστά από τα ΚΝΑΤ δεν ήταν μόνο αναρχικοί αλλά απλός κόσμος/άνθρωποι που η εικόνα του κόκκινου στρατού τον έκανε να αηδιάζει και να τρελαίνεται για το πρωτοφανές καπέλωμα που δεχόταν.

Ας καταλάβει επιτέλους ο κόσμος πως ο αναρχικός χώρος δεν είναι ο μοναδικός που δυστυχώς παρεισφρυουν ''σκυλιά''της αστυνομίας..και δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να τους εντοπίσεις πόσο μάλλον σε μία σύγκρουση.

Θα σας πω κάτι τώρα που δε βλέπω κανείς να το λέει..

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως το ΚΚεψιλον κατέβαινε στη πορεία προχθές χωρίς να έχει περιφρούρηση,κοινώς δηλαδή ανοιχτό μπλοκ.
Να είναι ο κόσμος του δηλαδή με μέτωπο στη Βουλή(ανατριχιαστική εικόνα το μέτωπο στο κόσμο και μάλιστα με βωμολοχίες γηπεδικές-αλλά που να τα διαβάζεις αυτά;στα λέει και κάνενας;),με διάθεση συγκρουσιακή(όπως ήθελε όλος ο κόσμος-ή μήπως όχι;).
Η εικόνα δηλαδή που θα θέλαμε όλοι να είχαμε δει..

Ξέρετε ποιος είναι λοιπόν προβοκάτορας;
Αυτός που θα χτυπούσε το μπλοκ αν ήταν παραταγμένο έτσι(όπως δηλαδή και όλος ο κόσμος)..όποιος πεταγε πέτρα και μόλοτωφ στη θέα αυτή, αυτός είναι προβοκάτορας.

Ήξερε πολύ καλά τι έκανε το ΚΚεψιλον..και ήξερε οτι ο κόσμος θα αντιδράσει-και όλα τα ήξερε.

Αλλά ο ρόλος ενός αστικού κόμματος αυτός είναι,και φρόντισε το κκε να το τηρήσει κατά γράμμα.
Μαζί του και τα υπόλοιπα κόμματα(εξωκοινοβουλευτικά και μη).
Από που να αρχίσεις;απο το ΣΥΡΙΖΑ;απο το ΑΝΤΑΡΣΥΑ; πάρτο το ένα χτύπα τον άλλο..

Βλέπουν ότι η πίτα στις επόμενες εκλογές θα έχει πολύ πράγμα και σφάζονται όλα ποιο θα γλύψει περισσότερο το κόμμα του λαού(που έχει παραδοσιακά τις περισσότερες δυνάμεις).

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ(για να πάμε στο ζουμί)ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤ.

Αντι να καταδικάσουν την αστυνομία και όλοι μας αυτή τη στιγμή να είμαστε στους δρόμους(ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ) καθόμαστε και μιλάμε για τους προβοκάτορες που χτύπαγαν εργάτες.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ..;

Αυτό ναι είναι σφάλμα του κινήματος και του χώρου(δεν βάζω μέσα κανένα μα κανένα κόμμα-πλέον το κίνημα δεν έχει τίποτα να περιμένει από κόμματα αριστερά και δήθεν αντικαπιταλιστικά).

Οσο για τις μολότοφ το να λέμε τα προφανή είναι περιττό..ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ να πετάς βόμβες σε ανθρώπους που όσο και να ήταν προδοτική τους η στάση,δεν του πετάς μπουκάλια που μπορούν να τους αφαιρέσουν τη ζωή.

Για τα παλούκια βέβαια των ΚΝΑΤ δε μιλάει κανεις..αυτά βλέπεις σου χαϊδεύουν το κεφάλι αν πέσουν πάνω σου(δεν στο ανοίγουν το κεφάλι ΠΟΤΕ)..Υπάρχουν βέβαια τα γνωστά παπαγαλάκια που βρήκαν την απάντηση..
''Ηξερε το ΚΚΕ ότι θα τους τη πέσουν παρακρατικοί και ήταν έτοιμο να τους αποκρούσει..''
Τι να απαντήσεις τώρα σε αυτο;τι να πεις;..και οι αναρχικοί λοιπόν για αυτό βάζουν κουκούλες και μάσκες..γιατί ξέρουν ότι θα ρίξουν χημικά τα ΜΑΤ και θέλουν να προφυλαχθούν..δεν μας βολεύει αυτή η εκδοχή ε;ε βέβαια πως να μας βολεύει όταν έχουμε μάθει να συντηρούμε την ανασφάλεια μας με ψέματα και προπαγάνδα..πως ντε;

Για το ξύλο face to face ήταν κάτι που το επέλεξε το κόμμα του Περισσού..και για αυτό ήταν λογικό να πάρει απάντηση.

Στην επόμενη ανάρτηση θα μιλήσουμε για την υπόλοιπη αριστερά(..πιο αριστερά δε πάει)ώστε να τελειώνει μία και καλή το παραμυθί τους..

Ειναι γραφτό..ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ..

Ας είναι λοιπόν έτσι..κόντρα στους ανέμους κάθε εξουσίας..










ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ..

Υ.Γ.(προς Κ.Κ.Ε)..γιατί δεν πήγαν και σήμερα να φυλάξουν τις παρελάσεις τα παιδιά του Κ.Κ.Ε;παρακρατικοί και σήμερα τη κάναν τη δουλειά..

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗ

3 σχόλια:

HappyHour 29 Οκτωβρίου 2011 στις 2:53 π.μ.  

οχι ρε συ σήμερα ήταν οι κουκουλοφόροι του Συριζα που πρόσβαλαν το θεσμο του προεδρου και της δημακρατιας! χοχοχο ξερω και αλλα καλα ανεκδοτα :)

A Walk To Remember 29 Οκτωβρίου 2011 στις 3:48 μ.μ.  

πες τα ρε αντωνη
οντως μεγαλο λαθος που δεν αντιδρασαμε για την 2η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΚΡΑΤΟΥΣ Στα τελευταια 4 χρονια.
απογοητευση απολα...

Φανή 17 Νοεμβρίου 2011 στις 12:28 π.μ.  

Φιλε μου ετσι ειναι τα πραγματα.
ολοι οσοι ημασταν κατω εκεινη τη μερα αποδοκιμασαμε τη σταση τους, ο καθενας με τον δικο του τροπο. δεν υπηρξε ανθρωπος που να μην εβρισε το ΠΑ.ΜΕ οταν ειδε τι εκαναν. απο κει και περα ομως, θα πω κατι που το ειπα και σε ενα αλλο μπλογκ σε συζητηση για το ιδιο θεμα.
ναι, εννοειται οτι επρεπε να παρουν την απαντηση τους, αλλα εγω τουλαχιστον διαφωνω με την ωρα που εγινε η συγκρουση για 2 συγκεκριμενους λογους.. 1)ετσι οπως εφευγαν πετρες, μολοτοφ, κλπ, κινδυνευσε πολυς κοσμος, ειδικα στην αρχη του πεσιματος. 2)ολος αυτος ο κοσμος που ηταν στο συνταγμα εκεινη την ωρα, ειχε σκοπο να κατσει για πολυ ακομα. οταν εγινε το σκηνικο ομως εσπασε η μαζικοτητα. οπου φυγει-φυγει ηταν οι περισσοτεροι... αυτο κακο στο κινημα εκανε μονο..
γενικα ο κοσμος δεν ειχε συγκρουσιακη διαθεση απεναντι στο πα.με εκεινη την ωρα. ναι τους εκραζε, ναι ξεμπροστιαστηκαν, αλλα δεν θα εμπαινε σε διαδικασια εμπρακτης συγκρουσης γιατι ηταν εκει για αλλους λογους. αυτα κατα τη γνωμη μου..

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP