Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Ούτε ο Θεός(τους..) λοιπόν δε μπορούσε να κάνει κάτι για το μνημόνιο 3.Ήταν και θέλημα Θεού..(τους..)

Τώρα να κάτσουμε να γράψουμε τι μας περιμένει, ε νομίζω είναι χάσιμο χρόνου.Χρόνια τώρα(και τόσο οργανωμένα κιόλας)οδήγησαν τις εξελίξεις ώστε να φθάσουμε εδώ που φθάσαμε.

Θα ήθελα να γράψω τόσα..τόσα μα τόσα..θα επιμείνω μόνο σε κάτι όμως και θα λήξω απλά εδώ τη σεμνή τελετή αυτής της ανάρτησης.

Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

..Και αν δεν δουλέψουμε για αυτή τη γη τότε τα μνημόνια και όλα αυτά που ζούμε,δε θα ναι τίποτα στα όσα ακόμα θα δουν τα μάτια μας.

Να οργανωθούμε ακόμα πιο μαζικά-τα προτάγματα μας να γίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα στο κόσμο να στήσουμε δομές(περισσότερες) στις γειτονιές μας,να στηρίξουμε στις δουλειές μας(ποιες δουλειές θα μου πεις)τα σωματεία βάσης.

Προέχει όμως ένα..ΟΡΓΑΝΩΣΗ και πάλι ΟΡΓΑΝΩΣΗ σε όλα τα επίπεδα.
Δεν αρκούν διάολε μερικές χιλιάδων συντρόφων να τρέχουν μόνοι τους καθημερινά.Και αυτό δεν είναι παράπονο για το κόσμο που δεν συμμετέχει.Είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα μας.

Ας απαντήσουμε λοιπόν στη προσπάθεια εξόντωσης μας, οργανώνοντας τις αντιστάσεις μας.

Υ.Γ.''Δεν υπάρχουν μεγάλες μέρες''..Καμία μέρα-καμία απεργία δεν αρκεί από μόνη της για να δώσει το έναυσμα για γενικευμένη αντεπίθεση.Ούτε ο κόσμος αλλάζει μέσα σε μία μέρα ούτε το σύστημα.Θέλει πολύ σκληρή δουλειά καθημερινά.''Στο δρόμο γεννιούνται συνειδήσεις'' αλλά όταν η καθημερινότητα δεν συνάγει του επαναστατικού λογύδριου μας,ε τότε κλάψτα χαράλαμπε..

Υ.Γ.2 Να Σταματήσουμε να μιλάμε για επανάσταση και να οργανωθούμε.Η καθημερινότητα μας και η ζωή μας πρέπει να είναι αυτή που θα φέρει την επανάσταση και όχι τα βαρύγδουπα λόγια.

Υ.Γ.3 και μία αγγελία που μου ρθε από κάπου και θα μου επιτρέψετε να τη δημοσιεύσω παρόλο που το blog απεχθάνεται τους όρους αυτούς..''Πουλιούνται 40 βαρέα ένσημα(απο συμμετοχή σε πορείες) με αντάλλαγμα λίγη αξιοπρέπεια..''Ας ελπίσουμε κάποιος/α που θέλει λίγα ένσημα για να βγει από το δρόμο και να κάτσει μόνος του να συνεχίσει το επαναστατικό του έργο,να δώσει λίγη από την αξιοπρέπεια του στο φίλο/η που τα ζητάει..''στα ανταλλάγματα αν υπάρχουν και 3 μάσκες αντιασφυξιογόνες(μαύρη-μπλε-και σκουροπράσινη) με επι-προσθετο κασκέτο για τα μάτια θα σας ήμουν ευγνώμων, γιατί κάνω συλλογή και μου λείπουν αυτά τα 3 κομμάτια..''...η αλληλεγγύη το όπλο μας(τρομάρα σας πιάνετε και τη λέξη αυτή στο στόμα σας...)

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..

''Εμπρος αδέρφια εμπρος..''

7 σχόλια:

Ανώνυμος 8 Νοεμβρίου 2012 στις 10:42 μ.μ.  

Στο διημερο της ΑΚΑ στο Γκίνη σν θυμάσαι που τέθηκε ανοιχτά το θέμα της οργάνωσης του αναρχικού και όχι μόνο χώρου σε επίπεδα συνομοσπονδίας ψιλοχαωθήκαμε και από τότε;ενώ είπαμε θα συνεχίσουμε τη κουβέντα μας πήρε λίγο η μπάλα και τα γεγονότα.

Πολυμορφική οργάνωση παντού θέλει με ενιαίο πολιτικό πλαίσιο ως προς τα προτάγματα..δύσκολο αν και όχι ακατόρθωτο αν φύγουμε απο τη σεχταριστική διάθεση αρκετού κόσμου.

Οσο για το Υ.Γ 3 αν και δεν ξέρω για ποιο λόγο το γράφεις ακριβώς,είναι παγίδα να ασχολούμαστε με το κομμάτι αυτού του κόσμου που συνειδητά(ναι συνειδητα)επιλέγει να ναι θεατής με άποψη.Δεν είναι σεχταριστικό αυτό αν κρίνω πόσο κακό κάνουν όλοι αυτοί ως προς την ουσία με την απουσία τους στη πράξη.
Συντροφικά απο Βορρά..

Artistz 9 Νοεμβρίου 2012 στις 2:26 μ.μ.  

Δεν είπα ότι ασχολούμαστε με το κόσμο που απέχει(συμφωνώ συνειδητά..),απλά πήξαμε στα λόγια ρε συ..λόγια απο εδώ,λόγια απο κει..και οταν τους λες ελάτε να συνδιαμορφώσουμε ή κινητοποιηθείτε και μπείτε ενεργά στη καθημερινότητα όπου νομίζετε ότι μπορείτε να δώσετε περισσότερο,σε λένε ότι τους κάνεις και μαθήματα και ότι το παίζεις και καμπόσος.

Ξέρεις τι έχει αρχίσει να με τρελαίνει πολύ;
Αυτη η κουβέντα ότι ''ο καθένας κάνει ότι μπορεί και όσο μπορεί''.
Ο άλλος μπορεί να κάθεται στο σπίτι του όλη την μέρα και να νομίζει ότι έχει εξελίξει τους όρους της ''δράσης'' στη καθημερινότητα.Ε ναι,εν έτη 2012 θα μας τρελάνουν όλοι με τις ''φιλοσοφικές'' τους επαναστατικές δημιουργίες του εγκέφαλου τους,που όχι τίποτα άλλο μας λένε και σεχταριστές και ελιτιστές στη τελική, αν τους πούμε κάτι..

Και για να εξηγούμαστε βέβαια..σαφώς και ο καθένας κάνει ότι μπορεί και όσο μπορεί,αλλά ας το πουν αυτοί που όντως κάνουν κάτι σε αυτή τη γη..
Αν το να κοιτάω το ταβάνι να δω αν θα έρθει από μέσα από το τοίχο η επανάσταση ή η αντζελίνα τζολί(εάν σε πλακώσει τότε μπίνγκο..κάτι γίνεται σίγουρα)θεωρείται δράση που θα μας οδηγήσει στη κοινωνική απελευθέρωση,ε τότε ώρα για ξάπλα.

Πήξαμε ρε συ..και κάθεται τόσο κόσμος και στεναχωριέται που δεν έχει περισσότερη ώρα η μέρα για να προλάβει να κάνει και άλλα..και στο τέλος το πνίγουν και ενοχές που δεν βλέπει να γίνεται και κάτι.

Και κάτι ακόμα..

Ξέρουν μέσα τους τι γίνεται..το γαμημένο το image όμως πρέπει να έχει επαναστατική αύρα για να καλύψει το απόλυτο κενό που υπάρχει στο εσωτερικό..

Αερικά και συντροφικά

Φανή 9 Νοεμβρίου 2012 στις 6:37 μ.μ.  

εγω δυστυχως το μονο που βλεπω ειναι παραιτηση. θεωρητικα βαση ολων αυτων που συμβαινουν τα τελευταια χρονια, θα επρεπε να γινονται πολλα περισσοτερα πραγματα.
σε παρομοια συζητηση καποιος ελεγε οτι ποτε δεν ξαναγιναν τοσες απεργιες μεσα σε ενα χρονο κ οτι ουσιαστικα ο κοσμος σιγα σιγα αρχιζει να συσπειρωνεται.
δεν συμφωνω πολυ. βασικα δεν το βλεπω. αντιθετα βλεπω οτι ολο και περισσοτερος κοσμος κλεινεται στο καβουκι του απο φοβο. 'τοσες απεργιες, αλλαξε τιποτα?' σου λενε. οποτε ενα κομματι απο αυτους που ειχαν αρχισει σιγα σιγα να συμμετεχουν, τωρα απεχουν, οπως ειπατε κ οι δυο, συνειδητα. κ αυτο ειναι το χειροτερο..

taftar 15 Νοεμβρίου 2012 στις 1:11 π.μ.  

Συμφωνώ με όλους και καταλαβαίνω γιατί σας πιάνει απογοήτευση. Είναι όλα μπροστά στα μάτια μας κι αν είχαμε αποφασιστικότητα και μαζικότητα θα μπορούσαμε ν᾽αλλάξουμε πολλά. Κι αν με τόσα σκατά που τρώμε δεν κουνάμε, αυτό σημαίνει ότι το κάστρο δεν πέφτει. Και δυστυχώς θ᾽αρχίσει να πέφτει από κάτι τυχαίο, αλλά είναι σημαντικό εκείνη τη στιγμή να είμαστε όσο το δυνατόν αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία.
Που θέλω να καταλήξω; Είναι οκ να ξενερώνουμε, αλλά όχι να εγκαταλείπουμε. Οι σκατόψυχοι είναι τόσοι πολλοί κι εμείς τόσο λίγοι. Γι᾽αυτό ας κάνουμε ο ῾καθένας ότι μπορεί᾽κι όσοι αντέχουν το κάτι παραπάνω ή θα πρέπει να κάνουν υπομονή ή καμία τρέλα.
Το καλό στο τέλος θα επικρατήσει

Ανώνυμος 8 Ιανουαρίου 2013 στις 5:19 μ.μ.  

[url=http://clarithromycin.webs.com]purchase biaxin online
[/url]

Ανώνυμος 16 Ιανουαρίου 2013 στις 4:43 μ.μ.  

[url=http://www.freewebs.com/duloxetine-online/]buy duloxetine online
[/url] xeristar per l'ansia
duzela vs cymbalta
cymbalta for fibromyalgia reviews

wedding photographer 25 Μαρτίου 2013 στις 4:04 μ.μ.  

Αν δεν περιοριστούν κάποιοι αναρχοπατέρες δε γίνεται τίποτα.

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP