Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ(..ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ?)

Σαν πολλά μαζεύτηκαν τα σύννεφα του μη λογικού μέσα στη σκέψη μας.

Μετά τη δολοφονία του ΑΛΕΞΗ υπάρχει μία σειρά από γεγονότα όπου η αλληλουχία τους δε στέκει..Όχι βέβαια ότι εδώ στην Ελλάδα υπάρχει κάτι που να στέκει αλλά πλέον τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο πλέον …και δεν είναι μόνο η αστυνομική βία που έχει χάσει τον έλεγχο(..όχι ότι τον είχε και ποτέ..).

Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται τις τελευταίες μέρες, ας δώσουμε(..ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον) μια ερμηνεία πάνω σε αυτά τα γεγονότα, και να καταλήξουμε σε χρήσιμα συμπεράσματα και τρόπους λύσεις.

1 ΓΕΓΟΝΟΣ:
Αστυνομικός πυροβολεί παιδί

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΕΞΗ

ΑΙΤΙΑ / ΛΟΓΟΙ:
Αστυνομική αυθαιρεσία

ΤΡΟΠΟΣ ΛΥΣΗΣ:
??????????


2 ΓΕΓΟΝΟΣ:
Πόλεμος στη Παλαιστίνη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Μόνο ΕΝΑ..ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΙΤΙΑ / ΛΟΓΟΙ:
Παραλογισμός Εξουσίας(?),
Η.Π.Α(?),ΙΣΡΑΗΛ(?)
Τρομοκρατία(?),Χαμάς(?)Κουκουλοφοροι(?)


ΤΡΟΠΟΣ ΛΥΣΗΣ:
?????




3 ΓΕΓΟΝΟΣ:
Άγνωστοι πυροβολούν αστυνομικούς

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Τραυματισμός Διαμαντή Ματζούνη

ΑΙΤΙΑ ΛΟΓΟΙ:
Παρακράτος(..?..),
Τρομοκρατία(..?..),

Τηλεόραση(..?..),
Κουκουλοφόροι(?)

ΤΡΟΠΟΣ ΛΥΣΗΣ:
??????





4 ΓΕΓΟΝΟΣ:
Μεταφορά όπλων(?) από τον Αστακό

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Θα δειξει…

ΑΙΤΙΑ ΛΟΓΟΙ:
Βοήθεια στο Ισραηλ(!!!!)

ΤΡΟΠΟΣ ΛΥΣΗΣ:
Να επέμβουν οι κουκουλοφοροι(?)





5 ΓΕΓΟΝΟΣ
Έξαρση Αστυνομικής Βίας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΧΟΥΝΤΑ Στους δρόμους

ΑΙΤΙΑ / ΛΟΓΟΙ:
Βοήθεια στη κυβέρνηση

ΤΡΟΠΟΣ ΛΥΣΗΣ:
??????




6 ΓΕΓΟΝΟΣ:
Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου Μεταναστών/στριων
και θάνατος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και άλλων αλλοδαπών

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Ανθρώπινη Κτηνωδία

ΑΙΤΙΑ / ΛΟΓΟΙ:
Ρατσιστική αντίληψη του τρίπτυχου:Αστυνομία – Πολιτεία – Άνθρωπος με λίγο απο Πατρίς - θρησκεία - Οικογένοια

ΤΡΟΠΟΣ ΛΥΣΗΣ:
Απέλαση(?)



7 ΓΕΓΟΝΟΣ:
Απαγωγές Εφοπλιστών-Γιατρών-εμπορων ναρκωτικών κ.α.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Ηδη 1 θάνατος και έχει και συνέχεια..

ΑΙΤΙΑ / ΛΟΓΟΙ:Λεφτά(..μόνο αυτό?)

ΤΡΟΠΟΣ ΛΥΣΗΣ:
??????



8 ΓΕΓΟΝΟΣ:
Σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Παραβιάσεις εναερίων χώρων και στις 2 χώρες(..δε το ξέρατε ότι εμείς κάνουμε παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου?...αδιάβαστα παιδια μου...

ΑΙΤΙΑ / ΛΟΓΟΙ:
Εδώ σας θέλω…

ΤΡΟΠΟΣ ΛΥΣΗΣ:
ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...



Εάν προσέξουμε αναλυτικά τη κάρτα θα δούμε ότι όλα μέσα περιέχουν σαν αποτέλεσμα τη λέξη ΒΙΑ.
Όλα από κει ξεκινάνε..
Ας κάνουμε κάτι διαφορετικό σήμερα…
Ας μη σχολιάσουμε τα αυτονόητα(..τα οποία όλα τα παιδιά εδώ στο διαδίκτυο, φρόντισαν και μπράβο τους να αναδείξουν και να καυτηριάσουν και αναφέρομαι για τα γεγονότα της Παρασκευής τα οποία τα έζησα και ένιωσα την απίστευτη αηδία και να μη πω τι άλλο..)..
Ας τη πάμε αλλού τη βάρκα σήμερα..Ας τη ταξιδέψουμε αλλού να δούμε που θα μας βγάλει..Κρατάτε κουπί λοιπόν.



Θα μπορούσαμε ακόμα και φιλοσοφικά να δώσουμε και να διατυπώσουμε πολλές θεωρίες για όλα αυτά που γίνονται και να δώσουμε ειλικρινή και δυνατά πάνω από όλα συμπεράσματα..
Ας το διευκολύνουμε λίγο το πράγμα για το φίλο αναγνώστη …ας μιλήσουμε με πιο απλή γλώσσα, και ας αφήσουμε το μυαλό μας να σκεφτεί λίγο πιο παραδίπλα ακόμα..



Σε κάθε χώρα η οποία δοκιμάζεται από προβλήματα οι εκάστοτε κυβερνήσεις πάντα(..άλλοτε πολύ-άλλοτε λίγο, ανάλογα ποια χώρα είναι και τι παρελθόν έχει) προσπαθούσαν να βρουν τρόπους όταν ο κόσμος εξεγείρετο να αντιμετωπίσουν τη λαϊκή εξέγερση..


Όταν μια κυβέρνηση τώρα ήθελε να περάσει νομοσχέδια και πολιτικές γιατί έτσι τις πρότασσαν(..και έτσι ήταν και το δικό της συμφέρον..) είχε πάντα πολλούς τρόπους για να το πετύχει.


Εδώ στην Ελλάδα λοιπόν αυτό το χουμε ζήσει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια(..και σε όλο το κόσμο βέβαια γίνεται αυτό..)


Πάντα μια κυβέρνηση έβρισκε το τρόπο για να σε κοιμίσει και μπροστά από τα μάτια σου να σου περάσει ότι γουστάρει.


Τις τελευταίες μέρες λοιπόν έχει ξεκινήσει ένα θέμα με τα όπλα που θα μεταφέρει το αμερικανικών συμφερόντων πλοίο που θα φύγει από τον ΑΣΤΑΚΟ με προορισμό το Ισραήλ. Το πρώτο ερώτημα που μου γενάτε και νομίζω και εσάς είναι γιατί οι Αμερικάνοι να επιλέξουν αυτό το λιμάνι για αναχώρηση προς το Ισραήλ?..Τι έχει η Ελλάδα που τη κάνει ασφαλή ώστε να ξεκινήσει το πλοίο από εκεί? Δηλαδή τώρα για να καταλάβω..

Οι Αμερικανοί(..δε μιλάμε για τους Ελβετούς..μιλάμε για τους Αμερικανους) δε μπορούσαν να στείλουν το πλοίο από τη Ρώμη? Από την Ισπανία? Από τη Πορτογαλία? Από τη Κύπρο?...Άντε και το τρώω το επιδόρπιο λοιπόν… Εμείς δεν ήμασταν που βάλαμε βέτο στα Σκόπια κάτω από αφόρητες πιέσεις της Η.Π.Α? εμείς δεν είμαστε που συνάψαμε νέες διμερείς εμπορικές σχέσεις με τη Ρωσία και δείξαμε ξεκάθαρα πως στηρίζουμε τη πολιτική Πουτιν?
(..για σας που προτρέξατε να πανηγυρίσετε που ο Πουτιν έστειλε για ασκήσεις στο Αιγαίο το στρατό του, αυτός σας απάντησε με μια εκπληκτική άσκηση μαζί με τα Τουρκικά αεροπλάνα στη Μεσογειο..)..εμείς λοιπόν δε δείξαμε με τη στάση μας(..ποια?)ότι ερχόμαστε αντίθετοι στη πολιτική των Η.Π.Α? ..


Για σκεφτείτε λοιπόν. μήπως γίνεται κάτι άλλο? μήπως δεν είναι μόνο το γεγονός ότι εμείς εδώ έχουμε και άλλα προβλήματα και μπορούμε να το φάμε αμάσητο? μήπως κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω? λέω μήπως?..έχουμε και ένα ιστορικό σαν λαός που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει περίτρανα με τις επιλογές του, ώστε να τον θεωρεί ο άλλος μαλάκα ..ή μήπως δεν είναι έτσι?


Συνεχιζοντας(..και αν θέλετε ενώστε τα στο τέλος..ίσως βοηθήσει..)το συλλογισμό μου σας λέω και κάτι άλλο.


Πριν λίγες μέρες(..και χθες στο μονομελές πρωτοδικείο) έγινε η πρώτη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των εταιρειών Siemens AG και Siemens ΑΕ με την οποία για οσους δε ξέρουν, περίπου 700 πολίτες(..γιατι τόσοι λίγοι?) ζητούν από τα ελληνικά δικαστήρια να επιβάλλουν στις 2 εταιρείες τη δημοσιοποίηση όλων των αποδεικτικών στοιχείων που υπάρχουν και αφορούν παράνομες χρηματοδοτήσεις κομμάτων και πολιτικών στην Ελλάδα.


Εάν δεν υπάρξουν αποτελέσματα ξέρετε πολύ καλά πως τα Ανώτατα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια μετέπειτα και τα οποία δε καταλαβαίνουν από μαλακιες( απόδειξη η από ημερών δικαίωση των ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη και τη καταδίκη του αστυνομικού που πρωτοδίκως αθοώθηκε στη χώρα μας)…

Σκεφτείτε τώρα λοιπόν 100.000 πολίτες(..για αρχη)να να κάνουν αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα..ΟΧΙ 700.λετε να γίνει κάτι? ακόμα και εδώ στην Ελλάδα..Μήπως συμφέρει κάποιον/ους αυτό το πράγμα να μη διογκωθεί? να μη πάρει τη διάσταση που πρέπει?...


Συνεχίζω το συλλογισμό μου(..ενώστε το με όλα τα αλλά αν θέλετε..)..Τι είναι αυτό που τον Έλληνα εδώ και χρόνια(να μη πω πάντα..)τον έκανε να φοβάται, να ξυπνάει και να μην εφησυχάζει με αποτέλεσμα να ξεχνάει τα μύρια προβλήματα που έχει?..ευκολάκι για όλους σας..Διένεξη των σχέσεων με τη Τουρκία ακριβώς!!Συγχαρητήρια! Κερδίσατε ακόμα λίγο παραπληροφόρηση και ένα κομμάτι αποχαύνωσης προσφορά του/της…(εδώ σας θέλω ποιανού άραγε?).
Συνεχείς προκλητικότητα από πλευράς τουρκιας, απειλές για σύρραξη και πάει λέγοντας..


Είναι λέτε έτσι τα πράγματα? Για να δούμε οι Τουρκικές εφημερίδες και τα Μ.Μ.Ε τι λένε?..Ε τι στο διάολο εδώ μιλάμε για σύρραξη για έντονα επεισόδια..για να δούμε εκεί πως ετοιμάζονται..


ΩΧ..ΩΧ..Μ.Μ.Ε δε λένε τίποτα?..μπα μαλακία θα έκανα και θα έπεσα στο STAR της Τουρκίας..για να δω τα άλλα! Ζάπινγκ λοιπόν!..ελα μουνί στο τόπο σου..τίποτα? μα ούτε μια κουβέντα?..Όχι ρε σεις.. σιγά μη πιστέψω τα Μ.Μ.Ε..Θα προέλαβαν να μάθουν πως δουλεύουν τα δικά μας και άρχισαν και αυτοί τα ίδια ώστε να παραπληροφορήσουν το κόσμο τους..Θα πάω στις εφημερίδες..Όλο και κάποιος Τριανταφυλλόπουλος θα υπάρχει εκεί δε γίνεται..


Απ’ έξω τίποτα..(λες να πήρα την αντίστοιχη ESPRESSO?)..ας πάρω άλλη..μπα τίποτα γυρνάω σελιδα, γυρνάω σελίδα.. να!να!να!να!ναι ρε πουστη μου το λένε!..ουφ και πάνω που νόμιζα πώς η κυβέρνηση μου με κοροϊδεύει..στην 18 σελίδα λοιπόν σε 5 γραμμές..


Ο αρχικός ενθουσιασμός μου όμως φεύγει, και ερωτήματα εκτοξεύονται σαν τα δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας.


5 γραμμές για κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύρραξη μεταξύ των 2 γείτονων χωρών?
Σε 5 γραμμές περικλείουν την ανησυχία τους ότι η χώρα τους μπορεί να περιέλθει σε σοβαρή και εμπόλεμη κατάσταση?
Σε 5 γραμμές δείχνουν την ανησυχία τους ότι τα παιδιά τους μπορεί να επιστρατευτούν?
Έτοιμες και οι μολότοφ τώρα!… Ανησυχεί και ο Πάγκαλος..Αμαν!..κάτι δε πάει καλά..κάτι δε μου αρέσει στο γλυκό..


Δεν ανησυχούν οι Τούρκοι και ανησυχεί ο πάγκαλος? Η μήπως λέω μήπως(.εσένα ρωτάω βρε χαζέ εθνικιστή που με διαβάζεις τώρα και ντρέπεσαι να απαντήσεις μπουμπούκο)..σε ρωτάω λοιπόν χρυσό μου αυγό..Είναι τόσο πολεμοκάπηλοι οι Τούρκοι που θεωρούν δεδομένη μια σύρραξη και δεν ασχολούνται καν? Η μήπως..λέω μήπως χρυσο μου αυγό έχουν με πιο σοβαρά πράγματα αν ασχοληθούν? Δεν θα προετοίμαζαν τον κόσμο τους? το κάνουν χωρίς να τους καταλάβουμε για να μας αιφνιδιάσουν ε? Η μήπως κάποιο δαχτυλάκι(..τόσο δα μικρό ) πυρπολίζει την ένταση για άλλους σκοπούς? ε?
3 σε 1 για αρχή λοιπόν ..


Κοίταξε να δεις τώρα διάολε που το μυαλό του πιτσιρίκα του 26 χρόνου το γαμημένο του το κεφάλι δηλαδή, ρε γαμώτο που θέλει να κάνει την ουσία μεγαλύτερη..


Αναταραχή στη νεολαία, επιπρόσθετη αστυνομική βία, άσυλο, τρομοκρατικά(..εδώ γελάμε)χτυπήματα(..εδώ όμως δε γελάμε)σε αστυνομικούς, απαγωγές ανθρώπων που θα προκαλέσουν αίσθηση και σκεπτικισμό, έξαρση.. κοινώς πολύ ένταση και σε μερικά από αυτά χώρις σαφές ενδείξεις από πού να προέρχονται…


Για να σας δώσω ένα παράδειγμα εάν έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος από τη φυλακή, ή μάλλον όχι να έβγαινε από το τρελάδικο ή μάλλον όχι αν ήταν ακόμα στο τρελάδικο και έλεγε το εξής:


‘’Εγώ παιδιά πιστεύω πως το χτύπημα στους αστυνομικούς προέρχεται από ανθρώπους προσκείμενους στους κύκλους αυτής της αντίληψης(..διεφθαρμένη αστυνομία-εθνικιστικοι κύκλοι-ΛΑΟΣ-κυβέρνηση )για να αλλάξουν την ρώτα που ήδη υπάρχει και την αντιστροφή του κλίματος με έμμεσο σκοπό το απροσανατολισμο της κοινής γνωμης’’…


Παίζει εκείνη την ώρα να προσυπόγραφαν την άμεση συμμετοχή του σε ξένα συμφέροντα που θέλουν το κακό στη πατρίδα μας και να τον έστελναν σούμπιτο στο Βρωμοκαίκειο.



ΆΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ-ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ-ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ(..ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ)…ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ..
ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΕΛΛΑΔΑ…



ΑΥΤΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ?..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ..ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ,ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ(..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ)…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ.. ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ.. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ, ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΟΠΛΑ,SIEMENS ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΣΟΥΜΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ….


ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

6 σχόλια:

Φοίβη 15 Ιανουαρίου 2009 στις 3:39 μ.μ.  

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι …
Το μυαλό σου, η στάση σου, η ωριμότητα που αντιμετωπίζεις κάποια θέματα όμως, με εκπλήσσει..
Με αναγκάζεις να σου πω ακόμα μια φορά, πως χαίρομαι που είσαι εδώ.
Η αναφορά σου, στους γείτονες με βάζει σε σκέψεις .
Επειδή τηλεόραση δεν βλέπω, μπαίνω και σε διαβάζω και ενημερώνομαι για θέματα που με ενδιαφέρουν, και από ότι βλέπω, καλά κάνω, γιατί και να άνοιγα το χαζοκούτι, μαύρα μεσάνυχτα θα είχα….
Άλλαξε όσα ονόματα θες, μικρέ μου Αλ Καπόνε(!), αλλά μείνε όπως είσαι …

Υ.σ.
Δεν ξέρω αν χρειάζεται να στο καταθέσω, αλλά …
μην της κολλήσεις καμιά ταμπέλα της ξανθιάς, ως τέκνο της Χρυσής Αυγής….
Ελπίζω να διακρίνεις το χιουμοράκι μου όσο αφορά στο τζουτζούκο και τον Miro.

Magdaleina.

Artistz 15 Ιανουαρίου 2009 στις 3:54 μ.μ.  

MAGDALENIA ΜΟΥ καταρχήν σε ευχαριστω για τα λογια σου..
εννοειται πως καταλαβαινω το χιουμορ σου για τον τζουτζουκο και το miro..
αλλα ακομα και να τους υποστηριζες και να είχες καλές προθεσεις για αυτους δεν θα ειχα κανένα προβλημα..το γεγονος οτι μπορει και σε μερικα πραγματα να ειχαμε διαφορετικες αποψεις ειναι δημιουργικο..και ειναι δημιουργικο γιατι πανω απο ολα δειχνεις τεραστιο σεβασμο με οποιον μιλας και για οποιο θεμα μιλας..οπως θα είχες προσεξει εδω πηγα να ανοιξω διαλογο με εναν ανθρωπο που ειναι εντελώς σε αλλο μήκος κυματος..αλλά οπως θα ειδες οταν βλέπω ανθρωπους να μην σεβονται τα απολυτως ανθρωπινα,οσα και να εχουν να μου πουν δε μπορω να επικοινωνησω..
Με σενα οπως βλέπεις εχουμε κοινη ταυτιση αποψεων σε παρα πολλα..και ειναι και μενα μεγάλη μου τιμή που σε διαβάζω..
καλο μεσημέρι..

zoyzoy 15 Ιανουαρίου 2009 στις 6:54 μ.μ.  

Εχεις δίκιο να σκέφτεσαι έτσι για την κατάσταση που βιώνουμε δεν φταίμε σαν λαός οι κυβερνήσεις φταίνε και οι πράξεις τους.

Eύη Καφούρου Αλιπράντη 16 Ιανουαρίου 2009 στις 1:10 π.μ.  

απλά καλησπέρα ακόμα δε έχω σκεφτεί πως θα σχολιάσω όσα λες, θα επανέλθω αύριο με καθαρό μυαλο...

Ανώνυμος 16 Ιανουαρίου 2009 στις 1:17 π.μ.  

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ και το ξέρεις , δεν έχω ψαχτεί όσο εσύ αλλά έχω καταλάβει λίγα κι εγώ , όπως ότι χορεύουμε , πηδάμε, γελάμε και κλαίμε στους ρυθμούς που μας δίνουν.

Τώρα ποιος είναι αυτός που τα ορίζει όλα αυτά , μέχρι εκεί δεν μπορώ να φτάσω.

Το μονό σίγουρο είναι πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, γεγονότα που ξεκινούν λίγο πριν η λίγο μετά από κάθε τι σημαντικό που γίνεται και που αν μείνει καιρό στην επιφάνεια μπορεί να προβληματίσει τον κόσμο.

Όπως και το ότι κάθε τι που γίνεται πλέον δεν μας βγάζει σε καλό.
Αυτά .

Unknown 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 π.μ.  

συμφωνώ μαζί σου....απολυτα πολυ ωραίο σχολιο αναρτηση σκέψη σου
για μιά φορά ακόμα μπράβο....
τα σέβη μου πριγκηπα....artistz

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP