Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΩ....

Το ξαναβάζω το τραγούδι της ΣΕΜΕΛΗΣ..Τωρα που γίναμε έστω και λίγοι περισσότεροι αξίζει να τη γνωρίσετε όσοι δε τη ξέρετε..πάντα δινω προσοχή στους στιχους..εδώ η ΣΕΜΕΛΗ έχει κυριολεκτικά δημιουργήσει..






Τετοιος Λαβυρινθος που είναι αυτή η ζωη τελικά οχι μονο χανόμαστε,αλλα πλέον δεν έχουμε και το κουράγιο πολλές φορές πια να προσπαθήσουμε να βρούμε μία άκρη..
ολο στα ιδια και στα ιδια γυρνάμε..με τους ίδιους πρωταγωνιστές..με το ίδιο σενάριο..
Οπλιζόμαστε λοιπόν με πίστη στον ευατό μας,και πείσμα και ξεκινάμε..τουλάχιστον ας μην αφεθούμε μπρόστα στο καθρέφτη και κοιταζόμαστε με λύπη για τον ευατό μας..
Η αρχη εκεί ξεκινάει..να βρουμε τα αγωνιώδη θέλω της καρδιάς μας..να τα βρούμε και να ξεκινήσουμε ενα μεγαλο ταξίδι ανέρευσης..
Στο δρόμο θα σου παρουσιαστούν δεκάδες άλλα απο αυτά που σκεφτόσουνα..συνέχεια θα μαθαίνεις,συνέχεια θα βρίσκεις και καινούργια πράγματα που θα σε γεμίζουν..
Τι νοημα έχει να κλειστουμε και να λέμε ενα ξερό..''δεν αλλάζει τιποτα''..ας μου πείτε τι νόημα υπάρχει?Το ιδανικό,αυτό το αδιαπραγμάτευτο ιδανικό της ΖΩΗΣ ΜΑΣ θα του δώσουμε οσο μπορούμε νόημα..θα του δώσουμε οσό το δυνατό περισσότερο αξία...
Το αξιζει ο Αντωνης,και ο καθε Αντώνης να προσπαθήσει..οπως μπορεί,με το τρόπο του..αλλά να προσπαθήσει και να μη φοβάται..
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Ολοι μιλάνε πως θα αλλάξουν τα πράγματα..λάθος ερώτηση φίλοι μου..κάνωντας σωστές ερωτήσεις θα βρεις τις σωστές απαντήσεις..
ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ?Αυτή ειναι η κατάλληλη για αρχή ερώτηση..Πρώτα εμείς και μετά έχει συνέχεια...
Οι περισσότεροι αναρωτιούνται πως..εαν δεν το βρεί ο καθένας μόνος του,εαν δεν τον ψάξει ,εαν δεν αναρωτηθεί πως μπορεί να το βρει τοτέ μαλλον δεν το πιστεύει..
Στο ταξίδι τα βρίσκεις ολα..εκεί θα τα βρεις..εαν δεν ταξιδέψεις μην περιμένεις τίποτα..
Και το ταξίδι θα τα έχει όλα..χαρές - λύπες,όνειρα τα πάντα..
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ..
Ας δώσουμε με τις πράξεις μας νόημα σε οτι ανασαίνει,...και αν δε βγει..δε πειράζει..πλέον θα ξέρουμε το τρόπο να το αποκτήσουμε...το θέμα είναι η προσπάθεια,και οχι τα λόγια..
2 Πράγματα σιχαίνομαι να βλέπω..
1ον:..ανθρώπους που δήθεν αγαπάνε τη ζωή τους,αλλά κάνουν τα πάντα για να τη κάνουν χειρότερη και μάλιστα λέγοντας πως η καρδιά τους τους φτάνει εκεί..έτσι για να έχουν άλλωθι να μην τους προσβάλει κάποιος για τα λάθη τους..
2ον:..όλους αυτούς που εδώ και 2 μηνες έχουν άποψη λέγοντας και κρίνωντας οτι γίνεται,που δεν συμμετέχουν σε καμία απο τις προσπάθειες που γίνονται(πορείες,ομιλίες,συγκεντρώσεις,κ.α),που κρίνουν όσα παιδιά συμμετέχουν αρνητικά,που και οι ιδιοι όμως τα ιδια ζητάνε..
Επειδή όμως δε συμμετέχουν φροντίζουν όλους αυτούς που συμμετέχουν να τους το παίξουν ξύπνιοι και με το τρόπο τους να τους λένε..''και που συμμετέχεις δε γίνεται και τιποτα,δε κάνεις και τιποτα παραπάνω απο μένα..''
ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΟΙΤΑΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..
Καλο Πάσχα σε όλους αυτούς..

ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΟΥΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ....

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΩ..





Κατά τα αλλά με όπλο την πίστη μας και τη καρδιά μας ας δώσουμε νοήμα σε οτι ώραιο ξεκινάει..ας ακολουθούμε αυτό που αξίζει..και ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:25 μ.μ.  

Καλησπέρα
ήρθα να σου πω ένα γεια , μιας και σε έχασα τελευταία.
Παίρνω κι εγώ λίγα όνειρα για το ταξίδι και λέω να ομορφύνουμε λιγάκι δρόμους , μονοπάτια, ότι ακολουθεί ο καθένας.

γεια

Artistz 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 μ.μ.  

γεια σου λενα!
ο καθενας να ομορφυνει το δρομο του..ακριβως!
φιλια πολλά λενα!

marianaonice 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:10 π.μ.  

Πολύ όμορφο!
Βοηθάει να ονειρευόμαστε!
:))

zoyzoy 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:37 μ.μ.  

Πολύ όμορφα και τα δύο τραγούδια.Κάνε αυτό που πιστεύεις εσύ καλό για σένα και άσε τους άλλους να λένε.Με λόγια δεν φτιάχνεται τίποτα!!
Καλό ΣΒΚ να'χεις!!

Φοίβη 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 6:09 μ.μ.  

Καλησπέρα Αντώνη,
Το ταξίδι μετράει, συμφωνώ. Αν δεν ταξιδέψεις θα πνιγείς. Κι εμείς είμαστε όλοι πνιγμένοι και πιανόμαστε ο ένας από τα μαλλιά του άλλου.
Μια μερίδα ανθρώπων προσπαθείτε να πιαστείτε από κάπου…. είσαστε μαύρα πρόβατα! Πνιγείτε και μην κάνετε φασαρία. Αφού όλες οι σανίδες είναι σάπιες, μονολογούν, τι προσπαθούν?
Δεν είμαι αισιόδοξη για τα πολιτικά δρώμενα, δεν με πείθουν οι αρχηγοί των κομμάτων όταν μου λένε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Τίποτα δεν μπορούν να αλλάξουν, όχι γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί δεν θα τους αφήσουν.
Εκείνο που με κάνει αισιόδοξη είναι κάτι μυαλά που λένε ότι πρώτα αλλάζουμε οι ίδιοι και μετά ο κόσμος…

Να σαι καλά.

Magdalenia.

Artistz 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:21 μ.μ.  

zoyzoy:Ευχαριστώ για το σχόλιο..ο καθενας μας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει και όχι οτι επιτάζει η εποχή και τα θέλω της.Καλο Σ/Κ.

Magdalenia:Συνφωνώ σε οσα λες magdalenia μου..εκτος απο κάτι..οτι και καλα δεν θα τους αφήσουν..Για να κλέβουν το κοσμο κατά εκατομμυρια ευρώ τους αφηνουν?εκεί παίρνουν πρωτοβουλιες και τα τσεπωνουν για τα καλά..Οταν ακούω τον κάθε βλάκα να λέει οτι ...''θέλει γενναίες πολιτικές αποφάσεις να πάρουμε για το καλο του τόπου''ειλικρινα εκεινη την ωρα σκεφτομαι οτι λενε..''θελει γενναίες πολιτικές αποφάσεις να πάρουμε για το καλό της τσεπη μας..''Τι να πεις?..Αντε να δουμε τι θα δουμε?
Δε το ξέχασα,εχουμε γιορτη σημερα..ΧΡΟΝΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ MAGDALENIA!ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ?

Georgia 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:16 π.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γεωργία 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:17 π.μ.  

Τελικά, όντως κάτι μου θυμίζει αυτό το post... ;) Να θυμάσαι ότι η Τύχει ευνοεί μόνο τους τολμηρούς. Επιτρέπεται το να φοβάσαι. Απαγορεύεται το να μένεις στάσιμος και να βυθίζεσαι στην απραξία.

Καλημέρα :)

alter ego 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:57 μ.μ.  

ΑΝΤΏΝΗ ελα να δεις το video.

Unknown 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:03 μ.μ.  

αντωνηκαλησπερα μολις γυρισα αυριο τα λέμε οκ και ευχαριστω

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP