Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

IF YOU TOLERATE THIS...THEN YOUR CHIDREN WILL BE NEXT

Καλοκαλιρι του 1998 και οι manic street preachers παρουσιάζουν ενα τραγούδι που μπαινει στο βιβλιο Γκίνες ως το τραγούδι με το μεγαλυτερο τίτλο που γράφτηκε ποτε...''IF YOU TOLERATE THIS THEN YOUR CHILDREN WILL BE NEXT..σύνθημα που δανίζονται απο μία αφίσα του ισπανικού εμφυλίου και φτάνει στο νουμερο 1 των charts..Χωρίς να το συνηδητοποιησει ολόκληρη η Ευρωπη σιγομουρμουρίζει για τους αναρχικούς και τους κουμμουνιστές του Ισπανικού Εμφυλίου,τραγουδά για τις Διεθνεις ταξιαρχίες ,για τους ξένους Εργάτες που έφθαναν στην Ισπανία για να δωσουν τη πρώτη μάχη εναντια στο φασισμό..(απόσπασμα απο την εκμομπή INFOWAR του ΣΚΑΙ που κάποιοι τη σταμάτησαν..)

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...



Τιποτα δεν ειναι τυχαίο απο ότι ζουμε..Τίποτα απολύτως...

Ολα ειναι αποτέλεσμα δικό μας..εμείς έχουμε δημιουργήσει αυτό το τερατούργημα που περπατούμε,και καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα,πρώτου μας χτυπήσει τη πόρτα μας η ηλιθιοτήτα των ημερών,και εμείς σαν σύχρονοι ηλίθιοι που είμαστε ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες να περάσει..

Η ηλιθιοτητα,η βλακεία,και όλα τα υποκοριστικά της μισανθρωπιάς έχουν μπει σε δεκάδες μυαλά,και φροντίζουν να αναπτύσσονται ολόενα και περισσότερο ειδικά εδω στη πατρίδα μας...Φροντιζουν να διοχευτεύουν την υπανθρωπιά τους παντού..

Δεν θα μπορουσαν και τα blog βέβαια να λείπουν απο αυτό το χωρό των σεσιμασμένων φασιστικών ηλίθιων τραμπούκων...

Και κινούνται και πονηρά τα κατοικίδια του Χιτλερ..

Εισβάλουν με αγαθούς τρόπους,βγάζουν το δηλητηριο τους,φεύγουν και γυρνάνε να δουν τα θυματα τους..ύπουλα πάντα με το στεφάνι της δημοκρατίας από πάνω για να τους προστατεύει απο τυχόν αδέσποτα χαστούκια που φεύγουν κατά ριπάς απο παντού..

Εγινε η δημοκρατία η προστασία του Φασίστα...

Αλήθεια πως νιώθετε απόγονοι του σοσιαλισμού,και της δημοκρατίας που κάθε φασιστικού γουρούνι σας χρησιμοποιεί τη δημοκρατία για να σας χειραγωγήσει και να κάνει οτι του καβλώσει;

Περιμέντε εσεις..ερχεται ο γιώργακης να σας σώσει..έρχεται και ο αλέξης..έρχεται και η αλεκα..

Οσο καιρό θα περιμένετε αναπαυτικά στο καναπεδάκι της επανάστασης που έχετε δημιουργήσει κάντε ενα ζάπινγκ να δείτε τι γίνετε...για να μη κουραστείτε σας λέω εγώ..μη πιαστεί και το χέρι σας(..απο το ζάπινγκ ντε,γιατι απο τη μαλακία λάστιχο το κάνατε τόσο καιρό)..


1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

«περιύβριση Αρχής», «κουκουλονόμος»

Το 1993 ο τότε υπουργός Κουβελάκης του Πασόκ(..πείτε με και Πασοκατζή τώρα) αποσύρει τον νόμο πέρι περιύβρισης της Αρχής.

Ενας νόμος που στόχο έχει την φίμωση της κριτικής,την φίμωσης της έλευθερης σκέψης και έκφρασης..

και έρχεται η κλονωποίηση του Πατακού που ονομάζεται Δένδιας και επαναφέρει το νόμο για να προστατεύσει τάχα μου τάχα μου το σωμα των Αστυνομικών..

Ο παραστάτης των κουκουλοφόρων(..λέγε με Αλέκα Παπαρήγα...σημαιοφόρος ειναι ο Φύρερ απο την Ελλάδα),κάνει τη μέγαλη δήλωση...«είναι άλλο πράγμα η κριτική που κάναμε στους κουκουλοφόρους και άλλο πράγμα να αποδεχθούμε τέτοιους στρατηγικούς σκοπούς που έχει η κυβέρνηση» .

Ρε Αλέκα σοβαρά μιλάς;Ασε μας ρε Αλέκα..Ασε μας ρε Αλέκα..Αντε για δειπνο με τον Φύρερ να τα πείτε(..γιατί τωρα τελευταία πολύ μαζί σας βλέπω..λετε η Αυριανή να είχε δίκιο στο δημοσίευμα της;)





Επαναφορά λοιπόν του Φασιστικού Νόμου ενός νόμου που δείχνει κατάφορα πλέον που ζούμε και τι θα έχουν να δουν απο δω και πέρα τα μάτια μας..μαζί βέβαια πάει σετάκι αυτό με τη κουκούλα..

Βρίζεις και φοράς κουκούλα;τι έκανες ρε προδότη της πατρίδας;πες μας ποια ξένα συμφεροντα βρίσκονται απο πίσω;θα φωνάξω την Αλέκα πες...

2 χρονάκια στο κύριο..ο επόμενος...
έβριζε και πεταγε πέτρες..3 χρονάκια(..ήταν βάριες οι πέτρες εξου και ο ενας χρόνο παραπάνω)..ο επόμενος...
έβριζε τους Μπάτσους...1 χρόνο(..τι είναι ενας χρόνος;έχεις ολη τη ζωη μπροστά σου να ζήσεις ελεύθερος..για ενα χρόνο φυλακή κανεις έτσι;)

Ετσι είναι παιδιά η δημοκρατία..έχουμε τους απλούς ανθρώπους και έχουμε και τους υπερ-ανθρωπους που δεν μπορεί να μιλήσει κανενας για αυτούς..κιχ δε θα βγάζει..
Τι και αν σε κλέβουν;σκάσε και προχώρα...
Τι και αν σε χτυπάνε(τα χοιρινά);σκάσε και προχώρα..
Τι και αν σε εξωθούν στην απελπισία με τη πολιτική τους;βούλωστο ρε μι μιλάς σου λέω...
Σκασμό λοιπόν στη δημοκρατια του Φύρερ και των άλλων δημοκρατικών ανθρώπων..


2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι σωστές δημοκρατίες έχουν και τη δικαιοσυνή που τους αρμόζει...

Να αγιάσει το στόμα αυτου που το πε..Ετσι είναι..Η δικαιοσύνη είναι συνιφασμένη να διέπεται με το πολίτευμα που έχουμε..

Ο Διδάκτωρ του μισανθρωπισμού,του κανιβαλισμού,του σκοταδισμού και όλων τον ΟΥ(..να κρατάει πολύ το ΟΥ παρακαλώ) ο μεγάλος λοιπον Κ.Πλεύρης...κρίθηκε αθώος σε δεύτερο βαθμό για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, εξαιτίας των όσων αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο «Οι Εβραίοι. Όλη η αλήθεια».

Ο ανθρωπος που στο όνομα της δημοκρατίας σας,σας ξεστομίζει οτι ''δημοκρατία έχουμε μπορουμε να λεμε ότι θέλουμε'',ας ρίξουμε μία ματιά τι λέει στο βιβλίο του(..βιβλίο;το λέμε και βιβλιο και δε ντρεπομάστε...)..διαβάστε λοιπόν και φέρτε το με αντιδιαστολή με το Νομο Δένδια για περιύβριση αρχής..συγκρίνετε λοιπον...

- «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα»-

«…Ξυπνήστε. Οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει…»

- «…Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι….φθάνει η ώρα των αντιποίνων»

- «Εβραίος και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές δηλαδή η μία αποκλείει την άλλη»

- «…Η όλη των εγκληματική συμπεριφορά δικαιολογεί τας πράξεις των Ναζί εναντίον των και κάτι περισσότερον. Τας δικαιώνει»,

- «…Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής: Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο την Ευρώπη από τους Εβραίους» κ.λπ ,κρίθηκε ότι δεν αποτελούν κάλεσμα σε βία και πρόκληση μίσους εναντίον των ελλήνων Εβραίων. Επίσης φράσεις όπως:- «…Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι»

- (κάτω από φωτογραφία του Άουσβιτς): «Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδον εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον»

- «…δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, παράσιτα, διαφθορείς…της ελεεινής Εβραίλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς»

- «Το ΖΥKLON B δεν ήτο παρά ένα δηλητηριώδες αέριον χρήσιμον δια τας απεντομώσεις των στρατοπέδων συγκεντρώσεως…όλα τα άλλα είναι παραμύθια της προπαγάνδας»

- «Η Εβραική πτωματολογία στην περίπτωση του Άουσβιτς απεδείχθη εξ αρχής ψευδεστάτη»

- «…Απελευθερωθείτε από την Εβραικήν προπαγάνδα, που σας εξαπατά με τα ψεύδη περί στρατοπέδων συγκεντρώσεως, θαλάμων αερίων, «φούρνων» και τα άλλα παραμύθια του ψευτο-ολοκαυτώματος..»

Ε; Τι λέτε;ωραία λόγια ε;λόγια ανθρωπιάς απο έναν ΑΝΘΡΩΠΟ με το Α κεφαλαίο παρακαλώ..
Τη πρώτη μέρα της δίκης του είχε τον εξής διάλογο με τη μάρτυρα Κ.Στάη..απολαύστε..

Πλεύρης: «Γιατί δεν μηνύσατε και τον Αδόλφο Χίτλερ για το βιβλίο«Ο Αγών μου»»

Στάη: «Να τον αναστήσετε και θα τον μηνύσουμε».

Πλεύρης: «Αμα σηκωθεί από τον τάφο θα σας τακτοποιήσει».

Τους μπάτσους δεν μπορείς να τους βρίζεις,και αν το κάνεις μπαίνεις φυλακή,το να λες οτι ενας Εβραίος πρέπει να μπει στο τάφο και να τον ρίξετε μέσα,κοινώς να λες ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ είναι δημοκρατικό και όχι μεμπτό;..Εκει φτάνει η Δημοκρατία σας;εκεί;

Ενα κτήνος να παροτρύνει το κοσμο να σκοτώσουν Εβραίους και να τον αθοωώνουν;ρε πάτε καλά;..

Και θα έρθετε αύριο στις πορείες και θα μαζεύετε παιδιά επειδη θα βρίζουν τους μπάτσους;

Και μαζί με το Πλεύρη υπάρχουν βέβαια οι άνθρωποι της ιστορίας και του απόλυτου σκοταδίσμου οι οποίοι κάνουν και σουλάτσο παντου στα Μ.Μ.Ε. και μίλάνε για το απόλυτο δημοκρατικό δικαίωμα να λέει ο καθένας τη γνώμη του,και μαζί με αυτό,ΟΛΑ αυτά τα κατοικίδια του Χιτλερ ξεκινάνε ενα απίστευτο πόλεμο κατά δεκάδων αλλων πραγμάτων που προσβάλουν κυρίως τη νεολαία,μιλώντας για Ασυλο,για ΝΤΟΥ σε χώρους κατάληψεις και άλλα πολλά.

Δημοκρατία σε αυτό που μας βολεύει-Φασισμός σε όλα τα άλλα με γνόμωνα ΠΑΝΤΑ την ιστορία μας και το Εθνος μας...

Και εσύ μαλάκα ΕΛΛΗΝΑ κάτσε και κοιμήσου...


3 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Δένδιας και τα υπόλοιπα κατοίκιδια αφου έκαναν μια βολτα και γαμήσαν οτι βρήκαν μπροστά τους,είπαν για το τέλος να κλείσουν με κάτι απλό...αφου θα τους έχουμε ξεσκίσει σκεφτήκαν,ας μαζέψουμε οσους αντιδράσουν με καταλήψεις χώρων αυτοοργάνωσης,αλλά και δημόσιων χώρων..

Με μπροστάρη τον αλλο δημοκράτη Σανιδά θα κάνουν ΝΤΟΥ σε χώρους κατάληψης για να δουν τάχα μου τάχα μου, αν γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, και αν η κατάληψη είναι παράνομη...

Δεν θέλει και πολύ μυαλό να σκεφτεί κάποιος πως στην άκρη του μυαλού είναι το ΑΣΥΛΟ..ξεκινάνε με τα χαμηλά και ανεβαινουν σε αυτά που πονάνε...Εδω να δείτε πως θα τους πονέσει,γιατί εδω πλέον φτάνουμε στο αποκορύφωμα της φασιστικής νοοτροπίας και της δικτακτώριας...

Τοσο καιρό με το βαμβάκι κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις και πλήτουν καίρια κύριως την νεολαία...

Μια νεολαιά που δυστηχως συνεχίζει να κινειταί με ταχύ ρυθμούς στο γκρεμό που η ίδια έφτιαξε..

Που συνεχίζει να μη σκέφτεται,και να καθοδηγείται..ακόμα και η σκέψη του πλέον φαντάζει καθοδηγούμενη..

Αυτό που φταίει και δυστήχως δύσκολα θα βρεθεί να δώσει λύσεις είναι η ύπαρξη ενος ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ πολυμορφικού...


Πολλά παιδιά με πολύ πάθος κιόλας προσπαθούν να κάνουν κάτι αλλά άλλο χρειάζεται αν θέλετε τη γνώμη μου παιδιά,που ειλικρινα σέβομαι τις προσπάθεις που κάνετε..

Δεν είναι δυνατόν ενας ανθρωπος που ψηφίζει Πασοκ ή ΝουΔου,να θέλει να συνυπάρξει σε ενα τέτοιο κίνημα..ενα κινημα χωρίς κομματική απόχρωση και το οποιο θα συγκεντρώνει όλα τους ανθρώπους και όλη τη νεολαια ωστε να παλέψουν απο κοινού χωρίς κάποιο χρώμα απο πάνω τους να τους κατευθύνει..που θα είναι αποκοινού μαζί(..με τις όποιες διαφορές του) και θα παλέυει ενωμένο..ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ..που θα διεκδικεί...

Ενα τέτοιο κίνημα ομως δε μπορεί να είναι ουτε Σεχτες,ουτε Επαναστατικοί Αγώνες..δεν μπορεί και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΕΝΟΠΛΟ...Το ενοπλό σημαίνει και το τέλος της λέξης Πολυμορφία..Στη Πολυμορφία δε χρειάζονται ΟΠΛΑ..Χρειάζονται Ανθρωποι που θα εμπνεύσουν το κόσμο,που θα του δημιουργήσουν ασφάλεια στα πιστεύω του...και οι οποίοι δεν θα φοβηθούν να μπουν μπρόστα στον αγώνα..Άνθρωποι τέτοιοι που θα τους βρεις όμως;..Υπάρχουν στην Μουσική;Στη Τεχνη;Που;..Αυτους ψάχνουμε..αλλά που;....

Ο Δεκεμβρης πέρασε..τι έμεινε;πάλι τα ιδια..αυτό ειναι καλοί μου φίλοι το μεγάλο στοιχημα για τους ανθρώπους που πρέπει να βγουν μπροστά και να υψώσουν τη γροθιά..να μη ξενερώνει ο κόσμος..γιατι ο κόσμος μετά το Δεκεμβρη ξενερωσε βλέπωντας να μη γινεται τίποτα και απεναντιας να γίνονται χειρότερα..Η ύπαρξη ενος κινηματος που δεν θα ξενερώνει αλλά θα δυναμώνει και θα αντιστεκέται περισσότερο..

Οσο τους ψάχνουμε ανακαλύπτουμε σιχαμένα μισανθρώπακια που μπαινουν μπροστά και μας προκαλούν αηδία..και αντι να τους πατήσουμε και να τους στείλουμε στα σκουπίδια(..στο σπίτι τους δηλαδή),τους δείνουμε και πάτημα να έχουν και λόγο στο όνομα της δημοκρατίας που εσείς επιλεξάτε,εσεις στηρίζετε,εσείς θέλετε να έχετε στη ζωή σας..και κατ'επέκταση στις ζωές μας..


Ανθρωποι με πάθος για αλλαγή που θα εστερνίζονται τις αγωνίες και τα θέλω τις νεολαίας,που δεν θα αποκλείουν παιδιά απο τον αντεξουσιαστικο και αναρχικό χώρο περιθωροποιώντας τους και άλλο(..Ο Χατζιδάκις καθόταν και τους άκουγε και τους στηρίζε...έσεις οι άνθρωποι οι επιφάνεις της τέχνης που είστε;)...



Ο Μάνος είχε τα αρχίδια και έβγαινε μπροστά,ολοι οι άλλοι που είστε;.
Βγειτε μπρόστα και εμπνεύστε τη νεολαία..βγείτε πρωτού να είναι αργά..

Υ.Γ.Αύριο στις 8 δίπλα στο Θόδωρα..χώρις κάμερες και τα λοιπά..όλοι δίπλα του έστω και τώρα..

Υ.Γ.2 Ξυπνήστε

Υ.Γ.3 Everything from Everyone-Nothing for Ourselves

Υ.Γ. 4 HEIL HITLER

Υ.Γ.5 Συνεχίστε να σφυρίζετε αδιάφορα όλοι και θα τον ξαναδείτε μπρόστα σας(..με αλλη φάτσα βέβαια...αλλά όλοι αυτοι θα μου πείτε την ίδια σκατόφατσα έχουν)



ΞΥΠΝΗΣΤΕ

11 σχόλια:

mariw 30 Μαρτίου 2009 στις 9:25 π.μ.  

Το έθνος μας απειλείται!

Υπέρ βωμών και εστιών!

Μα πρέπει να συντομεύουμε, Εξοχώτατε,
Εξοχώτατε, Εξοχώτατε
Εξοχώτατε, μας περιμένουν για το τσάι…

Ένθα ουκ έστι πόνος, ού λύπη…

Ένας ζητιάνος ξύνει τ’ αχαμνά του
ο άγνωστος στρατιώτης κρυώνει στο χιονόνερο
ο Υπουργός, χειρονομεί
μια γριά σταυροκοπιέται:

«Κύριε των Δυνάμεων…»

Των Δυτικών βέβαια δυνάμεων!

Σκασμός, σκασμός, σκασμός λοιπόν!
Μιλάει ο Υπουργός!


Τα γάντια χειροκροτούν
οι φαντάροι παρουσιάζουν όπλα
οι τράπεζες χωνεύουν τη λεία τους
δυο αστυνόμοι τρέχουν
ποιος είναι;
τίποτα, τίποτα
ποιος είναι;
ένας άνεργος
λιποθύμησε
μπορεί και να πέθανε
τίποτα.

Σκασμός, σκασμός λοιπόν, μιλάει ο Υπουργός!

Πρέπει να εξοπλισθώμεν, να διαφυλάξωμεν την ασφάλειαν του έθνους!
Μακάριοι οι πεινώντες και οι διψώντες… ω, σόρρυ, με συγχωρείτε… η ελευθερία της πατρίδος ήθελα να πω…

s.o.s

Φυσάει, φυσάει απόψε, φυσάει…
τρέχουν οι δρόμοι λαχανιασμένοι, φυσάει
κάτω από τις γέφυρες, φυσάει
μες τις κιθάρες φυσάει…


Τάσος Λειβαδίτης.


Τα είπε όλα ο ποιητής…

Artistz 30 Μαρτίου 2009 στις 9:38 π.μ.  

Καλημέρα..
Τα είπε πολύ καλά ο ποιητης..
πολυ καλά ομως..
''Πρέπει να εξοπλισθώμεν, να διαφυλάξωμεν την ασφάλειαν του έθνους!
Μακάριοι οι πεινώντες και οι διψώντες… ω, σόρρυ, με συγχωρείτε… η ελευθερία της πατρίδος ήθελα να πω…''
σε ενα δηστιχο τα λέει όλα..
φιλιά

HappyHour 30 Μαρτίου 2009 στις 11:26 π.μ.  

Α ρε Αντώνη πάλι έγραψες. Το ινφο γουορ ειναι κ στο ραδιοφωνο αν θυμαμαι καλα Κυριακη στις 11.00 π.μ.
Φιλια !

Artistz 30 Μαρτίου 2009 στις 3:19 μ.μ.  

Δεν ηξερα οτι είναι στο ραδιοφωνο τα παιδια απο το info-war..ειναι πραγματικα απαραδεκτο οτι μία τετοια ενημερωτικη και συνάμα εκμομπη-ντοκιμαντερ θα έλεγα,να τι κόψεις μόνο και μόνο επειδη έλεγε την αληθεια..
πειραζει και το εχουμε ξαναπει στις μερες μας η αληθεια να λεγεται,πόσο μαλλον να προβαλεται..
Και ειδικα το παραδειγμα του ισπανικου εμφυλιου ειναι το πιο φωτεινό..
φιλιά πολλά Αθηνά

Αυτόχθονας 30 Μαρτίου 2009 στις 8:21 μ.μ.  

Σκοτάδι.Εκεί θα φτάσουμε αν συνεχίσουμε την πτώση μας.

Πάλι καλά που υπάρχουν και οι κουκουλοφοόροι να μας ανάβουν κάνα φως. Να σπάνε λίγο το σκοτάδι που μας επιβαλλεται.Τώρα όμως τους λέμε και παράνομους...

όταν όμως άκους τον javaspa να φωνάζει:

"Γεννηθηκά μες στο τσιμέντο μα ανθίζω στο φως μοναδικός μου συντροφος ο εμφυτος αναρχισμός. Μοναδική αγκαλιά η όρεξη για ζωή και η διαθεσή μου να ξαναχτισω τον κόσμο απο την αρχή"

"Γιατι η γενιά σας ποτέ δεν πίστεψε σε μας, ποτε δεν πίστεψε σε κάτι νέο, όμως εμείς θα αλλάξουμε τον κόσμο"

Tότε φίλε κάτι φουντώνει μέσα σου. Μια ήδη αναμμένη φλόγα. Και νοιωθεις πως το φυτίλι δεν είναι μακρια και ο δεύτερος δεκέμβρης ζυγώνει...

mnisikakos 31 Μαρτίου 2009 στις 6:39 μ.μ.  

απο που ν' αρχίσω..1. δεν υπάρχει τέλειο πολίτευμα, 2. η νεολαία δεν κοιμάται--εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί όλους αυτούς τους βλάκες στα κομματικά τραπεζάκια στα πανεπιστήμια όλους τους έχω βαρεθέι δεξιούς και αριστερούς! γαιτί οι συνελεύσεις να είναι κομματοποιημένες? πόσες φορές τα έχουνε κάνει πλακάκια με καθηγητές για να κάνουν τις δουλείες τους αμφότεροι? και αυτό που με αηδιάζει περισσότεροι είναι ότι όλοι αυτοί κάποια στιγμή θα εξαργυρώσουν τη "συνδικαλιστική" τους δράση ανεβαίνοντας μελλοντικά στον κομματικό μηχανισμό και μπορεί και κανένας βλάκας απο αυτούς κάποτε να με κυβερνήσει!![χριστέ μου!]κανένας μα κανένας όμως, δεν έχει το σθένος να πεί έξω τα κόμματα απο το πανεπιστήμιο!
3. και ποιός μου λέει εμένα ότι τα σπασίματα στο κολωνάκι δεν ήταν προβοκατόρικα μόνο και μόνο για να κάνουν τους πολίτες να παραχωρήσουν μέρος της ελευθερίας τους προς όφελος της "ασφάλειάς τους", δηλ. ολο και περισσότεροι τάσσονται υπερ της κατάργησης του ασύλου και υπέρ του νόμου για την κουκούλα! μη βλέπουμε μόνο το δέντρο γαιτί χάνουμε το δάσος![νόμος γαι το άσυλο υπάρχει, γαιτί λοιπόν δεν εφαρμόζεται? ας ξεκινήσουμε πρώτα απο εκεί]

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ 31 Μαρτίου 2009 στις 7:17 μ.μ.  

Χείμαρρος, Θεέ μου, χείμαρρος!...

Λοιπόν... δυο γνωμούλες...
Ευτυχώς, το infowar ζει και βασιλεύει κάθε Κυριακή 11:00 100,3ΜΗz.
Απ' ό,τι ακούω, δεν υπολείπεται πολύ της τηλεόρασης...

Πλεύρης... ο καθένας ό,τι θέλει λέει!... Σημασία έχει ποιος τον ακούει...

Αυριανή... έλα τώρα!... Το Μικυμάους είναι πιο σοβαρό κι έγκυρο!...

Κατά τ' άλλα, για τους "νέους" νόμους... δε ξέρω ποιον να φοβηθώ περισσότερο, τους"Κακούς" ή τους "Ηλιθιους";...

Ουφ! Αυτά τα ολίγα...

-Εγκλώ

marianaonice 1 Απριλίου 2009 στις 1:15 π.μ.  

Τίποτε δεν είναι τυχαίο!
Συμφωνώ!!
Είμαστε υπεύθυνοι της μοίρας μας!!

Unknown 4 Απριλίου 2009 στις 7:11 μ.μ.  

paradwsame psixi kai pneuma se atoma pou ta pouloun gia perissotera xrimata.oi zwes mas simera feroun polla kerdi.dimokratia??poly miazei me keli tou gouantanamo.oti k na ekanes krinese gia alla k an k eisai athwos krinesai enoxos.
mas protrepeis na ksipnisoume.auto leei o enas ston allo.to thema einai na ksipnisoume alla oxi gia na allaksoume pleuro.sto xeri mas einai na antistathoume ston neo oloklhrwtismo,sta sofronistika kolastiria kai se otidipote mas isopedwnei kai mas kanei na apexthanomaste tin anthrwpini ratsa.



geia xara sta limeria s!!

Unknown 4 Απριλίου 2009 στις 7:57 μ.μ.  

για σου ρε αντώνη ....
γερά έτσι και δυνατά....
νάσαι καλά

Artistz 5 Απριλίου 2009 στις 3:01 π.μ.  

Καταρχην να ζητήσω ενα συγνώμη απο ολα τα παιδια που αφησαν σχολιο και δεν απαντησα αυτές τις μέρες..
Ο καθενας εχει τις υποχρεωσεις του και εγω για ενα αρκετο διαστημα δεν θα μπορώ να ειμαι μέσα και να ασχολουμε με το blog ενεργα...

Θα συνφωνησω με ολα τα σχολια,απλα μια πολυ μικρή τοποθετηση να κάνω..

mnisikakos:..Δημοκρατία-κομματικες νεολαίες..2 πραγματα τοσο δεμενα που χωρις το ενα δεν θα υπαρξει το αλλο..σπασε το τσαμπουκα του ενα,κοψε απο τη ρίζα τις νεολαιες και μετα να δεις τι ωραια που γινονται μερικα πραγματα..
Πολιτευμα δεν υπάρχει καλο;..εχουμε δει και κανενα να ξερουμε...δικτακτορια ειδαμε(..μας φτιάξαν δρόμους το ξέχασα συγνωμη Φύρερ),τη δημοκρατια τη ζουμε..υπάρχουν και αλλα..τιποτα δεν ειναι τελειο..αυτά τα 2 ομως ειναι καταστροφικά..

Ασυλο;τι να πω ρε κουκλα για το ασυλο..;τι να πω;..το ασυλο μπορει να εφαρμοστει με τους υπαρχουν νομους,αλλα έλα μου που δεν θέλουν να το εχουν..θα τα πουμε εν καιρω..

Εγκλωβισμενε και εγω εγκλωβισμενος ειμαι..thanks για τη πληροφορια για το infowar..να σαι καλα..

Οδυσσεα που εισαι παλικαρι μου;κοπιασε μια μερα να τα πουμε..εχουμε πολλα να πουμε..να εισαι καλα για το σχολιο..που δεν υπαρχει λογος να συμπληρωσω κάτι..

vereggaria καταρχην καλως ηρθες..
ειπες το πιο σημαντικο απο ολα..''να ξυπνησουμε αλλα οχι για να αλλαξουμε πλευρό..''συμφωνώ χωρις να συμπληρωσω..οποιος εχει μυαλό καταλαβαινει..

παναγιωτη thanks..να σαι καλά..

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP