Κυριακή 5 Απριλίου 2009

MATRIX - ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ...

Τσιμπιέμαι τις τελευταιες μέρες για όλα αυτά που ζω..

Μαλλον απο τις πολλές φορές που έχω δει το Matrix νομίζω οτι ζω σε μια εικονική πραγματικότητα και κάποιος θα με αποσυνδέσει κάποια στιγμή(..χωρίς να τον πάρω τηλέφωνο...)..Τελοσπαντον το μέλλον θα δείξει...(..Φροντισε Morfeas να με αποσυνδεσεις χωρίς να σου κάνω κλήση..)

Παμε στα δικά μας...

Καταρχην να πω οτι λόγω αρκέτων δουλειών που μαζεύτηκαν(πρόσεχε μην πάθεις υπερκόπωση στο τέλος), έχω χασει πολλα επεισόδια(..και για αρκετό διαστημα θα χάσω και αλλα επεισοδια απο την σπαρταριστή κομωδια που λέγεται ''ΕΛΛΑΣ'')


Επισης να ξέρουν μερικοί οτι δεν τους εχω ξεχάσει και οτι θα απαντήσω σε ότι έχω αφησει κενό..

Λιγα πραγματα σημερα φίλοι μου..

Θοδωρα αν κατά τυχη με διαβάσεις θα σου ζητήσω κάτι..ή μάλλον θα σου εκμυστηρευτώ κάτι..

Ενα μεγάλο Συγνώμη..Συγνωμη που δε μπορώ ρε Θοδωρα..που δε μπορώ να είμαι και εγώ στο πλευρο σου όπως εγώ θα ηθελα..Συγνωμη μέσα απο τη καρδιά μου..και αν νομίζεις οτι τα λέω έτσι για να το πω,τότε ΝΑΙ ΕΣΥ μπορεις να το πεις...κανένας αλλος όμως..Εσύ τραβάς το Γολγοθα σου και ξέρεις τι είναι το σωστό και τι ΟΧΙ..


Δε την αξίζουμε τη θυσία σου Θοδωρα...Δεν μας αξίζει να παλεύεις εσυ και εμεις να καθόμαστε...

Θοδωρα θέλεις τη γνώμη μου..μην φευγεις σαν ηρωας..κανένας μας δεν τον αξίζει..ξερεις τι να κανεις;

Κάτσε εκει και τρώγε απο το πρωί μεχρι το βραδυ...και μοιρασε μας και τυρόπιτες και ζαμπονόπιτες και κυρίως λουκανοπιτες(..συνηθισμενο φαγητό για μας τους Ελληνες)..ξεφτυλισε μας ετσι ρε Θοδωρα..αυτό αξίζουμε...

Μεσα λοιπον στη κτηνωδία αυτής της χωρας υπήρχαν και μερίκα όμορφα πράγματα που δίνουν χαρά και ζωντάνια...

Θυμαμαι μικρός στο χωριό που εβλεπα τη Γιαγιά μου(..απο ψηλά μας καμαρώνεις όλους καλύτερα) να μου φέρνει μικρά κατσικάκια και αρνάκια να τα παίρνω αγκαλιά(..σας βρήκα πως θα με βρίζετε μερικοί εδώ μέσα...να με λέτε ΤΣΟΠΑΝΗ..δε ξέρετε που δε ξερετε πειτε το εκεί να αγιάσει το στόμα σας)....Δεν θυμαμαι τα τελευταια χρόνια να έχω ζήσει τετοιες εικόνες ανθρωπιας και ζωής...

Πριν λιγες μέρες λοιπόν...

Σε χωριό της δυτικής Μακεδονίας, ήταν ένας γάιδαρος δεμένος σε ένα δέντρο, κουρασμένος και πεινασμένος.

Τα παιδιά του χωριού τον έλυσαν γιατί τον λυπήθηκαν.

Ο γάιδαρος μπήκε στον πρώτο κήπο που βρήκε με ανοιχτή την πόρτα κι έφαγε δυο λάχανα. Ο ιδιοκτήτης του κήπου αντί να τον διώξει και να κλείσει την πόρτα, τον ξυλοκόπησε άγρια.

Η αιτία της βίαιης αντίδρασης ήταν η παραβατική συμπεριφορά του γαιδάρου, που μπήκε απρόσκλητος στον κήπο κι έφαγε δυο λάχανα.

Ο ιδιοκτήτης του γαιδάρου, μη ξέροντας τι να κανει, στράφηκε για βοήθεια στους ανθρώπους γνωστής ΜΚΟ που μετέφεραν το τραυματισμένο ζώο-που κείτονταν ανήμπορο στη μέση του δρόμου, στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου.

Μετά από 10 μέρες σκληρού αγώνα των εθελοντων, φίλων, εργαζόμενων και κτηνιάτρων κι αφού το ζώο ακόμη δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του τον μετέφεραν για πιο ειδική φροντίδα σε Ειδικό Καταφύγιο στα Τρίκαλα. Εκεί, μετά από συνολικά δεκαέξι μέρες, ο Κλάρενς υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν ταιριάζουν στον 21ο μας αιώνα. Η φύση δεν μας ανήκει, εμείς της ανήκουμε για αυτό ας φροντίσουμε να συνυπάρξουμε αρμονικά με τους συγκάτοικούς μας σε αυτόν τον πλανήτη.(.το άρθρο απο το τρομοκρατικό site athens.indymedia)







Εδω σε απλά ζωάκια συμπεριφερόμαστε έτσι και θέλουμε να αλλάξουμε και το κόσμο;
Αντε καληνύχτα σας...




Υ.Γ. Λευτεριά στον Αναρχικό Ρουσσόπουλο που απαλοτρίωσε όλες τις τσέπες των ηλίθιων Ελλήνων..

Υ.Γ.2 Λευτεριά στον Αντιεξουσιαστή-ΠαπαΕφραιμ που απαλοτρίωσε τα παγκάρια όλων των εκκλησιών

Υ.Γ.3 Λευτεριά στον Αντιρρησία Συνείδησης Δένδια που δεν απαλοτρίωσε τίποτα...ελευθερώστε τον απο τη βλακέια του..

Υ.Γ.4. Καλη Λευτεριά σε όλες τις ετοιμόγενες...

Ωρα για επιστροφή στο MATRIX..



2 ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX...ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..









16 σχόλια:

patsnik 5 Απριλίου 2009 στις 10:07 π.μ.  

"Τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν ταιριάζουν στον 21ο μας αιώνα."

Όμως πώς το εννοείς αυτό; Εννοείς πως η εικόνα αυτή θυμίζει παλιότερες neaterdal εποχές;

"Διαφωνώ".. Αν κοιτάξεις την αλλαγή των συμπεριφορών ανά την Ελλάδα, τις αλλαγές των αξιών και τις μετατοπίσεις των ενδιαφερόντων μας, αυτές οι εικόνες είναι ίσως αυτές που έρχονται από το μέλλον... Και αυτό είναι θλιβερό...

Me_To_aSeToN_STo_XeRi 5 Απριλίου 2009 στις 12:18 μ.μ.  

Αρχίζω να πιστεύω πως μόνο τέτοιες εικόνες ταιριάζουν στην εποχή μας.Δυστυχώς.

Φοίβη 5 Απριλίου 2009 στις 12:21 μ.μ.  

καλημέρα, χαίρομαι που επέστρεψες κι ας μου έκανες μαυρη την καρδιά πρωί, πρωί...
δεν είναι δυνατόν! νόμιζα πως έκανες πλάκα για τον γάιδαρο...
αλλα δεν πρέπει να μου κάνει εντύπωση τίποτα πια..εδώ δέρνουν συνταξιούχους και σκοτώνουν ανιληκους στο γαιδαράκο θα κολλήσουν...

morfea και το δικό μου καλώδιο σε παρακαλώ...ΤΩΡΑ!

φιλιά
Magdalenia

Lefki 5 Απριλίου 2009 στις 5:14 μ.μ.  

Όμορφα... πολύ όμορφα. Δεν μας φτάνει η αγριότητα μεταξύ μας, επεκτεινόμαστε και στα ζώα. Του'φαγε, λέει, δύο λάχανα. Ο γάιδαρος. Και τον σκότωσε στο ξύλο. Αυτούς δηλαδή που του κλέβουν τη ζωή του ολόκληρη, που τον πηδάνε μέρα - νύχτα και που δεν του δίνουν σύνταξη, δεν τον αμοίβουν με ανθρώπινο μισθό, που τον κοροϊδεύουν....γιατί δεν τους κάνει τίποτα?
Το κωλόπαιδο του κερατά, που σκότωσε ένα αθώο ζωάκι... Αυτόν δηλαδή, αν έκλεβε γιατί πεινούσε (όπως έκανε και ο γαϊδαράκος) έπρεπε να του κάνουμε το ίδιο?
Τι μαλάκες θεέ μου...
Πώς? Μα πώς να πάμε μπροστά? Πώς???
Το @ σκότωσε ένα γαϊδαράκο.

ΥΓ. Συγγνώμη, αλλά έχω βαρεθεί να είμαι παθητικός δέκτης τέτοιων συμπεριφορών και το πήρα απόφαση. Θα μιλάω και θα βρίζω.

zoyzoy 5 Απριλίου 2009 στις 10:37 μ.μ.  

Αχ Αντώνη χτύπησες φλέβα με την ιστορία του γαΐδαράκου,έχουμε καταντήσει τόσο ανελέητοι με αυτές τις αποτρόπεες πράξεις μας.Και βάζω και μένα μέσα γιατί παρακολουθώ διαμαρτύρομαι απ΄την καρέκλα.Αυτό δεν είναι αγάπη προς τα ζώα είναι υποκρισία.Χαίρομαι και ζηλεύω αυτούς που βρίσκουν τον χρόνο και αφιερώνουν φροντίζοντας τέτοια ανυπεράσπιστα και αβοήθητα ζώα. Καλή εβδομάδα να'χεις! ένα παρόμοιο έγκλημα έχω και'γω αυτές τις μέρες!!

Artistz 5 Απριλίου 2009 στις 11:19 μ.μ.  

Νικολα φίλε μου,καταρχην να σου πω οτι το αρθρο και τα λεγομενα που εχει μεσα ειναι απο τα παιδια του indymedia..Ειναι πολυ σωστο αυτό που λες οτι αυτές οι εικονες,ειναι εικονες του μελλοντος μας..Σιγουρα δε πιστεύω πως αυτή η εικονα θυμιζει παλιες εποχες..Ουτε πιστευω οτι οι παλιες εποχες πρεπει να λησμονιούνται..Το τωρα ειναι που με καιει..και εμενα τετοιες εικονες στον αιωνα που ζουμε τις θεωρω ως αποτελεσμα ολων των αιώνων που περασαν και που δεν φροντισαν να μάθουν οτι η λεξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΑ πρέπει να υπαρχει σε καθε μυαλό..Τωρα μας φταινε τα γαιδουρακια,τα προβατα που θα γινουν παραλανωμα(..κολλαω σε αυτή τη κωλολέξη) του πυρος τωρα το ΠΑΣΧΑ για να γιορτασουμε την Ανασταση(..και στο οποιο σαν υπήρετης δυστηχως του συστηματος θα το τιμησω και θα φαω και εγώ)..εκει είναι τα λάθη των αιώνων..στο πως μάθαν να εκφράζουμε ακόμα και τις υποτιθέμενες χαρές(..οπως η Ανάσταση)..τελοσπατων το πλατιαζω και θα ξεφύγω πολύ..

λες να ταιριάζουν τετοιες εικόνες μόνο;δε νομίζω..υπάρχουν και αλλες..εικόνες ζωής που απο αυτες πρέπει να εμπνευστουμε όλοι..χαρηκα που σε βρήκα εδω..

magdalenia...ο Κλαρενς ειναι καλυτερα εκει που είναι..τι να κανει με τοση απανθρωπια διπλα του..;τουλαχιστον εφυγε βλέπωντας εστω και στο τελειωμα της ζωης του ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δίπλα του..ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που νοιάστηκαν για αυτόν..

Καλωδιάκι βρηκα σε ενα νησί,απο κει μπαινω στο κοσμο του Matrix..ωραίο νησι το άτιμο..ελπιζω να μη με ξεσυνδεσουν αποτομα γιατι βλέπω να φωνάζω τον Σμιθ και να συμμαχώ για τη καταστροφη της Ζαιον(..ας μη γράψω το νησι)..
Φιλια Magdalenia

Artistz 5 Απριλίου 2009 στις 11:47 μ.μ.  

λευκη και λίγα λες για το παλιο μαλακα..αλλά βέβαια στην Ελλας του 2009 πιο επικινδυνος είναι Ο Βουτσης Βογιατζής που κλέβει μια τράπεζα(..και το οποιο ειναι ποινική πράξη..αλλά ας μη το ανοίξουμε αυτό το θεμα),παρά ενα καθίκι το οποιο ΣΚΟΤΩΝΕΙ ενα συγκατοικο μας στη γη που πατούμε..
Η βλακεια περισσεύει παντού..αλλά πλέον διαρρέει παντού προς ολα τα μηκη και πλάτη της γης..

ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΜΠΑΡΙΖΑ..

Αντε πια με τα κτήνη..τους βαρεθηκα..

Ελένη μου και εγω νιωθω ενοχος που πολλες φορές δε μπορω να κανω κατι..που μενω απαθης..το πιο τρομακτικο ειναι οτι υπάρχουν ανθρωποι που σε τετοια σκηνικα δεν νιώθουν τιποτα..που βλεπωντας ενα γαιδαουρακι νεκρο λενε δε βαριέσαι..

Πριν λιγο καιρο επαισε φωτιά σε μι απολυκατοικια που μενει ενας φιλος μου οπου μενουν και πολλοι μετανάστες εκει..
Βγαινωντας εξω αναρωτιοταν ο φιλος μου αν προλαβαν να βγουν οι ανθρωποι(..σε 2 διαμερισματα 35 άτομα..)..ξερεις τι του ειπε μια γυναικα διπλα;..''αστους μωρε,μακαρι να μη μπορεσαν,να γλιτωσουμε απο δαυτους..δε τους βλεπεις για τι δολοφονικες φάτσες μιλάμε..''

Μακαρι να μη μπορεσαν..το ακους;να καιγόντουσαν δηλαδη..η τιμωρια για τη δολοφονικη του φατσα..
ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ..

Φιλια πολλα

HappyHour 6 Απριλίου 2009 στις 12:14 μ.μ.  

Νόμιζω πως δεν είναι άξιος σχολιασμού αυτός ο άνθρωπος(;)που ξυλοκόπησε τον γάιδαρο. Πόσο βλάκας να είσαι για να δείρεις το γαιδούρι γιατί για να μην το ξανακάνει ; Πιστεύω ότι παλαιότερα οι άνθρωποι σέβονταν πολύ περισσότερο τη ζωή ανθρώπων και ζώων, ειδικά όταν τα ζώα ήταν οικόσιτα τα προστάτευαν ως περιουσία τους γιατί μέσω αυτών ζούσαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα σκότωναν για να τραφούν,το βρίσκω παράλογο να μην γίνεται άλλωστε, είχαν όμως σεβασμό. Δηλαδή αν αυτό γινόταν πιο παλιά το πολύ πολύ αυτός που του έφαγε τα λάχανα το ζωντανό να πήγαινε στον ιδιοκτήτη του και να τον πλάκωνε στις σφαλιάρες. Όσο για το αρνί που τρώμε το Πάσχα υπάρχει συμβολισμός,μην ξεχνάς ότι είναι θρησκευτική γιορτή η Ανάσταση και όχι χαπενινγκ.
Όμως ξέρεις κάτι ας μην μείνουμε στον ξυλοδαρμό του ζώου γιατί κινδυνεύουμε να γίνουμε σαν κι αυτούς που παιζουν κλασσική μουσική στα καγκουρώ για την ψυχική τους ηρεμία ενώ κάθε 5 δευτερόλεπτα ένα παιδί στην Αφρική πεθαίνει! Εκεί θα έπρεπε να στεκόμαστε κάθε μέρα και γι αυτό να λέμε αλλά ξέχασα έχουμε την Μαριάννα Βαρδινογιάννη μας και μας βγάζει ασπροπρόσωπους.
φιλιά θα τα πούμε...

Miss Pink 6 Απριλίου 2009 στις 1:18 μ.μ.  

... όλα μας φταίνε ...
και ξεσπάμε εκεί που μας παίρνει να το παίζουμε μάγκες...

Artistz 6 Απριλίου 2009 στις 2:50 μ.μ.  

karerina μου,εχεις απολυτο δικιο..απόλυτο..ξεσπαμε εκει που μας περνει...εκει που ξερουμε πως δεν θα παθουμε τίποτα..
Ξεφτιλισμενοι υποκριτες μία ζωη..
Σορυ που σε ολα τα μηνυματα εχω κολλησει και βριζω αλλα ρε παιδια δεν μπορω..δεν ειναι δυνατον να σκοτωνουμε γαιδουράκια για 2 λαχανα και μετα να λεμε πως ειμαστε μεροκαματιαρηδες και πως πειναμε,και πως ολη τη μερα δουλευουμε για τα παιδακια μας και αλλα τετοια...
Αμαν πια με την υποκρισια..


Αθηνα μου τι κάνεις;πιστευω να εισαι καλα..λοιπον σε αυτα που λες δεν αντιλεγω..δικιο εχεις..απλα 2 επισημανσεις..
δεν νομιζω οτι παλια τα σεβοντουσαν πιο πολυ..απλα τώρα ειναι οι καταστασεις τέτοιες και το εκφραζουν ακομα πιο στυγνά..ακομα πιο παλιανθρωποι..
Για τα αρνακια αθηνα μου οπως και για καθε ζωο συνφωνω οτι ειναι παραλογο να μη τρεφομαστε..απλα διαφωνω καθετα με τον συμβολισμο του Πασχα να σφαζονται εκκατομυρια αρνάκια για να φαμε και να γιορτασουμε την ανασταση του θεανθρωπου..ετσι ηθελε ο χριστος να τον γιορτασουμε στην ανασταση του;σφαζοντας κατα ριπας το πιο ομορφο ζωακι,το ζωακι που μπηκε στο ναο της Ιερουσαλημ...;με αυτο μπηκε..αφου εφτασε με το γαιδουρακι...και δεν βγαζω τον ευατο μου απέξω...αν και προσπαθω να αποφευγω να τρωω κρεας την ημερα του Πασχα(..ειδικα αρνι και οποιοδηποτε αλλο βέβαια)..αλλα να εξηγιιουμαστε πως δε το παιζω κανενας ζωοφιλος που ξαφνικα ερχεται και κανει μαθηματα ηθικης για τα προβατακια..
Η μαριαννα..πολυ ωραια το εγραψες κουκλα..ετσι ακριβως....
Ευχαριστω για το σχολιο..θα τα πουμε Αθηνα

Unknown 6 Απριλίου 2009 στις 8:08 μ.μ.  

geia xara!
kai ta zwa skotwnoun kai ta zwa kinigoun kai thireuoun alla me ti diafora oti droun me enstikto kai de katarriptoun oute parapoioun kanena fisiko nomo k kanona.oi anthrwpoi pou auto pou tous kanei na diaferoun apo t zwa einai o logos k to mialo, katarriptei olous tous nomous tis fisis tou.k skotwnei k kaiei k katastrefei tin idia t t fisi.simfwnw mazi s.ta zwakia ti mas ftene?prokeimenou na diksoume tin eksousia ,ta zwa einai ta pio eualwta.de exoun milia na mas poun ai gamisou.kai se auto de eimai katholou antikeimeniki k oute thelw na ginw.
leuteria se olous.

xeretoures

Ανώνυμος 6 Απριλίου 2009 στις 9:02 μ.μ.  

δεν υπαρχούν λόγια για να χαρακτηρισεις αυτόν που το έκανε.

ανθρωποι που νομιζουμε πως δεν υπαρχει τιποτε σαν κι εμας, τα χαλια μας εχουν υπερβει κάθε όριο.


γεια

patsnik 7 Απριλίου 2009 στις 4:40 μ.μ.  

Λοιπόν,

@ Αντώνης

Ναι έχεις δίκιο! ΛΕΣ "Ουτε πιστευω οτι οι παλιες εποχες πρεπει να λησμονιούνται..Το τωρα ειναι που με καιει..και εμενα τετοιες εικονες στον αιωνα που ζουμε τις θεωρω ως αποτελεσμα ολων των αιώνων που περασαν και που δεν φροντισαν να μάθουν οτι η λεξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΑ πρέπει να υπαρχει σε καθε μυαλό.."

Δεν χρειάζεται να είναι οι αιώνες... ρίξε μια ματιά στο κείμενο που σου έλεγα ότι ετοίμαζα "Ελληνική Ιστορία.. είναι κεφάτη γυρίζει απ' του Βερόπουλου". Θα δείς ότι 20 χρόνια αρκούν για να ξεχάσουμε πως είμαστε άνθρωποι γενικότερα...

@ Happy Hour.

Λες "Πόσο βλάκας να είσαι για να δείρεις το γαιδούρι γιατί για να μην το ξανακάνει ;"

Πέθανα στο γέλιο...! Thanks! :P

@ Katerina, Artistz, Vereggaria περί του σχολίου "εσπάμε εκεί που μας παίρνει να το παίζουμε μάγκες"

Παρακαλώ σας ( που λένε και οι κρητικοί ) να ακούσετε ενα τραγούδι από Stereo Nova (μουσικοί...ποιητές με Κωσταντίνο Βήτα ) με τίτλο "ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" από το CD "Στερεο Νοβα"

Υπάρχει μέσα μια φράση που θέλω να πω εδώ... "Από παιδί αναρωτιόμουν, ποιός έχει τη δύναμη; Αυτός που χτυπάει ή αυτός που πονάει; Βαθιά μέσα τους θα γελούν αν πεθάνεις γιατί μισούν αυτό που είσαι κι αυτό που κάνεις"

Αν κάποιος ενδιαφέρεται, mail me και το στέλνω.. !

Καλησπέρα!

Ανώνυμος 7 Απριλίου 2009 στις 9:20 μ.μ.  

Αφού το ξέρεις, ότι είμαστε κάφροι!
Κάφροι με κ κεφαλαίο!

Artistz 9 Απριλίου 2009 στις 11:56 π.μ.  

Οχι απλα καφροι,πλεον ξεπερναμε καθε οριο καφρίλας και ηλιθιότητας..τι αλλο θα δουμε δεν ξέρω ακομη..λες πιάσαμε πατο δε πάει αλλο,και ομως παντα κάτω απο το πάτο υπάρχει και άλλος πάτος..και πάει λέγωντας..

Νικόλα το κομματι τον ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ ειναι απλα μαγικό..Βασικα οτι εκαναν οι Στερεο αλλα και μετεπειτα αυτά που κάνει ο Κωνσταντινος αποτελουν όαση πραγματικά...
Οσο για το κειμενο σου τα σχολια θα στα κανω στο χώρο σου..
Να σαι καλά..

Λενα μου σιγά τα χάλια..ισα ισα που δειχνουμε το αληθινο μας προσωπο..οντως δεν υπαρχουν λόγια να το χαρακτηρισεις..φιλιά

vereggeria σε ευχαριστώ πολυ για το σχολιο σου..δεν μπορω να πω κατι παραπάνω..με καλυψες..''τα ζωα ειναι τα πιο ευάλωτα..δεν εχουν μιλιά να μας πουν αντε γαμίσου..''ετσι ακριβώς..εαν ειχαν μιλιά κουκλα μου ουτε σημασια δεν θα μας διναν..ουτε καν στο κοπο να μας βρισουν δεν θα εμπαιναν..φιλιά

mnisikakos 9 Απριλίου 2009 στις 8:48 μ.μ.  

στεναχωρέθηκα ρε γαμώτο...αλλά βλέπεις δεν υπάρχει νομοθεσία υπερ της προστασίας των ζώων να του κόψουν τον κώλο!(αν και νομίζω ότι έχει βγεί σχετική απόφαση στο παρελθόν αλλά δε θυμάμαι ρε γαμώτο ακριβώς), στο εξωτερικό έχουν αστυνομία ζώων και έτσι και σε πιάσουν να κακοποιείς ζώα ή να τα κρατάς υπό άθλιες συνθήκες παίρνεις τον πούλο!

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP