Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...

Πραγματικά ρε παιδιά δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω με αυτά που βλέπω ή να γελάω..μάλλον πρέπει να γελάω..μα δεν μπορείς πια..στέρεψαν τα δάκρυα και οι λυγμοι που λέει και ένα άσμα..

Οτι θα είχαμε αντιεξουσιαστές στην εξουσία(..τι είπε ρε παιδιά ο απίστευτος..;)αυτό δεν τα φανταζόμουνα..μία ερωτηση έκανα παιδιά και το λέω πολύ σοβαρά στην μητέρα μου..γιατί ρε μάνα τις λέω μέ γέννησες σε αυτή τη χώρα;τι στο διάολο φταίμε να ζούμε και να ανεχόμαστε σε όλη μας τη ζωή ενα μάτσο ηλίθιους και βλάκες..(..περίμενεις στη γωνία φίλε ψηφόφορε του Συρίζα να αρχίσεις πάλι για την αποχή ε..;)

Ας τα πάρουμε απο την αρχή(..μισό να ανάψω τσιγάρο..)

Εχουμε και λέμε λοιπόν..Καταρχήν μία προσωπική τοποθέτηση..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ

Να αναλύσω και να πω περί εκλογών όχι δεν θα το κάνω..τι να πω ρε παιδιά;τι να πω;
Αντιεξουσιαστες λοιπόν στη βουλή(..μα δε μπορεις σου λεω να μη γελάς)..με μολότωφ στα χέρια-με κόκκινες/μαυρες σημαίες στα χέρια-με κουκούλες..πω πω ανυπαρκτε στο παράδεισο είμαι..ειλικρινά παιδιά δε μπορώ να δουλέψω(..και πως να δουλεψεις βρε αντωνη όταν έξω γίνεται επανάσταση σε κάθε σημείο της χώρας;)...

Σήμερα λοιπόν στα Εξαρχεια στη πορεία που έγινε ήταν και ο Γιωργος κάτω[..τρόμαξα να τον γνωρίσω το μπαγάσα..με το ποδηλατακι του(..ελέγχεται η πληροφορία οτι είναι υβριδικό ΚΑΙ το ποδήλατο..όχι παίζουμε),με τη κουκουλίτσα του..ενας σωστός αντιεξουσιαστής σας λέω..εκεί που τρόμαξα λίγο να σας πω την αλήθεια ήταν όταν είδα το Παγκάλο να βρίζει τους ματατζήδες με το γνωστό συνθημα μπατσ-γουρ-δολοφ..πάει λέω,τους έφαγε ζωντανούς,ποιος να του εξηγεί οτι υπάρχουν και άλλα γουρούνια εκτός απο αυτά που έχει στη κοιλιά του(..αυτό δεν είναι κοιλιά,ο επιτάφιος να περασεις απο κάτω είναι..)]

Στο τέλος πέταξαν διαφορα τρικάκια-μοιράσαν φυλλάδια στο κόσμο αφισσοκόλησαν σε όλα τα πέριξ των εξαρχειων και απο ότι έμαθα κατευθύνθηκαν με πορεία στη βουλή για τις πρώτες δηλώσεις της αντιεξουσιαστικής κυβερνησης..
Κατα τη διάρκεια της πορείας σπάστηκαν πολλές τράπεζες[..με κύριο εκφραστη το σύντροφο βαγγέλη(..ή αλλιώς βάγγουρα-ή μπετονιέρα-ή αρκουδόβλακα ή βενιζελο).

Χαμός λοιπόν φίλοι μου στα εξάρχεια,χαμός στο Πειραία,χαμός απο εδώ χαμός απο εκεί..έ εντάξει μώρε αρχή είναι ακόμα..καθήστε και θα δουμε πολλά ακόμα..τίποτα μα τίποτα δεν μου προξενεί εντύπωση..και όλοι το ξέραν ότι έτσι θα γινόντουσαν τα πράγματα..και εδώ είμαστε φίλοι μου και ελπίζω να βγώ ψεύτης..στα εξάρχεια θα έχουμε άσχημα πράγματα..το κλείνω εδώ γιατί τρελαίνομαι στην ιδέα να χαθεί και άλλη ζώη,να χαθεί και άλλος άνθρωπος..Δεκεβρης έρχεται(..και Νοεμβρης φυσικά),δικαστήριο στη πόλη μου έχουμε για το ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ(αν και μου λέει πως πάμε για δίκη-παρώδια και βλεπω τα τρελα νερά του Ευριπου να γεμίζουν απο μοντελοπνίχτες και γουρουνάκια)και τα πράγματα θα είναι πολύ σοβαρα και όχι αστεία..

Αλλά η κατάσταση συνέχιζει να είναι για γέλια..θαυμάστε και συνεχίζουμε απο κάτω..



Ρε παιδιά δεν είναι για γέλια...μιλάμε ο ανθρωπος είναι για τα τσάγαλα..Αυτιά δεν βρέχει αγόρι μου..ροχάλες είναι αυτές που σκουπίζεις απο το πρόσωπο σου..και αυτές χάρη στις κάνουμε για να μη φας γιαούρτια(..σιγά μη πλήρωσουμε κιόλας για το πρόσωπο σου,το γιαούρτι λυπόμαστε που δε φταίει σε τίποτα να πέσει πάνω στη μοσχαροκεφαλή σου..)..

Αμ το άλλο..το διάβασα σήμερα στη κάλη φίλη Αθηνά για τσεκάρετε..θέλει ή δε θέλει μερίκες μάπες να στρώσει μετά..;τι να πεις..;..δεν είναι για γέλια παιδιά..ο ανθρωπος ξεπερνάει κάποια επικινδυνα όρια βλακείας και ηλιθιότητας..

Υπάρχουν όμως και άλλοι που φτάνουν σε αυτά τα όρια της βλακείας και της ηλιθιότητας..και εδώ πραγματικά φαίνεται τα πράγματα σοβαρεύουν σε μεγάλο βαθμό..
Νομπελ Ειρηνης λοιπόν σε ποιον..;..κάτσε να το γράψω μία φορα για να το πιστέψω..ο Μπαρακ Ομπάμα...Στον Μπάρακ Ομπάμα νόμπελ ειρήνης..ειρήνης!..Νομπελ Ειρήνης σε εναν άνθρωπο(..;;;) που στέλνει 15000 στρατιώτες στον Αφγανιστάν επιπλέον..τα λόγια περιτεύουν..ζούμε σε ένα κόσμο πραγματικό επικίνδυνο,που ολοένα και γίνεται πιο βάναυσος..


(..Θυμάμαι τον Αυτιά τώρα και το ομολογώ τι να κάνω..έχω σπάει στο γέλιο με το νούμερο)

Αυτα τα όλιγα παιδιά παρόλο που θέλω να πω και άλλα..βασίκα για άλλο ξεκίνησε άλλου έφτασε η σημερίνη ανάρτηση(..όπως πάντα)..

Κοντρα σε θέους και δαίμονες λοιπόν εμεις θα κάνουμε το κόσμο παραμύθι..είναι υποχρέωση μας άλλωστε να δώσουμε ζωντάνια και δράση στην καθημερινοτητα μας..

Στα πρώτα βήματα τους οι Χαίνηδες είχαν δίπλα το Μιλτιαδη Πασχαλίδη,γράφωντας ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ



''.....Εμεις οι δυο θα κάνουμε το κόσμο παραμύθι..''



Υ.Γ Η επομενη ανάρτηση είναι για σένα και σε ευχαριστώ που δέχθηκες για την αναδημοσίευση της ανάρτησης που έκανες και σου ζήτησα..

Υ.Γ. 2 Ρε το Τζίτζιρα τι σκαμπίλια έχει να φάει...

Υ.Γ.3 ......Οτι καλύτερο σε όλους..δεν μασαμε πουθένα..εμπρος για καλυτερες μέρες σε όλους..πυγμή κεφάλι ψηλά και πάμε δυνατά μάγκες..

Υ.Γ.4 Μαζεψτε τον Αυτιά παιδιά..μαζέψτε τον...

10 σχόλια:

mariw 19 Οκτωβρίου 2009 στις 7:50 π.μ.  

Η φαντασία στη εξουσία; Ναι καλά, θα θέλαμε.
Αντιεξουσιαστές στην εξουσία; Σχήμα οξύμωρο!!! Οπότε… ανέκδοτο που δεν γελάει κανείς.


«..με κύριο εκφραστη το σύντροφο βαγγέλη(..ή αλλιώς βάγγουρα-ή μπετονιέρα-ή αρκουδόβλακα ή βενιζελο»
ακόμα γελάω, τέλειο!!!!

Για το Νόμπελ «ειρήνης» τι να πω, ούτε αυτός που το πήρε δε το πιστεύει, νομίζει τον κάνουν φάρσα!!!

Για τον αυτιά δεν θα πω τίποτα, φοβάμαι μην χαλάσω το στομάχι μου!!! Ήπια και χθες το βράδυ, δεν θέλω και πολύ να πάρω αγκαλιά τη λεκάνη!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Με τον αντιεξουσιαστή Γιώργο να μας κυβερνάει και με τον νομπελίστα Ομπάμα πάνω από το κεφάλι μας όλα θα πάνε καλά.

Artistz 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:19 π.μ.  

Για να βλέπεις κάποιος στις μέρες μας Αυτιά πρέπει να τον βασανίζουν δεκάδες προβλήματα και να έχει μεγάλο καημό μέσα του..Αλλα έπεσα απο τα σύννεφα με τη παγκόσμια πρωτοτυπία που εφεύρε ο βλάκας..ήθελα να ξερα το ΕΣΡ που είναι..;είναι λίγο όλο αυτό..;...αλλά και απο την άλλη δεν μπορείς να μη γελάσεις με το μεγέθος της βλακείας και της ηλιθιότητας αυτού του ανθρώπου..

Μπορει να περναει ενα μεγάλο μέρος του κόσμου για βλάκες και χαζούς(..κυρίως της μεγάλης ηλικίας),με αυτά που τους δείχνει και τους παρουσιάζει,μπορεί να έχει πλουτίσει από ολο αυτό το ψέμα και την ηλιθιότητα, αλλά δεν πάύει να είναι ενα ηλιθιο απόβρασμα της τηλεόρασης..
Και απο δαύτους έχουμε πολλούς δυστηχώς!
Καλημέρα Μαρία!

Λερναία Υδρα 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 π.μ.  

Ελλάς το μεγαλείο σου.. Δεν θα σταματήσει ποτέ η κοροιδεία, η ψευτιά τους. Δεν αρκεί η κουκούλα, οι αφισούλες και οι διαδηλώσεις μόνο από μερικούς. Πρέπει όλοι να σηκωθούν από τον καναπέ τους και την βόλεψή τους για να αλλάξει κάτι. Αν αλλάξει( λέμε τώρα και ελπίζουμε)
Εδώ κολλάει και το "Μάνα γιατί με γέννησες μια νύχτα με φεγγάρι"
Το τραγούδι εκπλητκικό..

ΥΓ: να υποθέσω ότι λες την λέξη σκαμπίλια και γεμίζει το στόμα σου? χαχαχαχαχα
ΥΓ: ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,το εμπέδωσα σου λέω..

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!!!

zoyzoy 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 π.μ.  

Τι έγινες Αντώνη σε χάσαμε άκουσες εκλογές και εξαφανίστηκες??

Καλά δεν το συζητώ ο Αυτιάς ο μεγαλύτερος καραγκιόζης των πρωινών ήθελα να'ξερα υπάρχουν άτομα που τον βλέπουν??
Ασε τον Ψωμιάδη έχει καταπιεί κασέτα και κάθε μέρα λέει τα ίδια.Δεν ασχολούμαι με κανέναν.

Μακάρι να κάναμε τον κόσμο παραμύθι μήπως και τον γλυτώσουμε!!
Καλή εβδομάδα να'χεις με φιλιά θαλασσινά!!

Artistz 19 Οκτωβρίου 2009 στις 1:14 μ.μ.  

Καλημερα Λερναια..
Ελλας το μεγάλειο σου δεν εχει τελειωμο..και που σε ακόμα!
Επαγρυπνιση θέλει Λερναια και οπως πολυ σώστα είπες να φυγει ο καναπες απο το πισινο μας..
Με τη λεξη σκαμπίλια έχω θέμα..γεμιζει το στομα μου και το χέρι μου οταν το λεω..


Ελένη μου τι κανεις;οντως ακουσα εκλογες και πηρα τα βουνα..ελπιζω να εισαι και να περνας τελεια..
φιλια αερικά!

buzzer 19 Οκτωβρίου 2009 στις 2:31 μ.μ.  

Γεια σας κι από μένα!

Καλά... όταν διάβασα την ανάρτηση έπαθα ζημιά... Στο πολιτικό καθαρά κομμάτι και τις δηλώσεις των υπουργών δε θα σταθώ, για τον απλό λόγο ότι στην πολιτική για μένα όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος... είμαστε πολύυυ αρχή ακόμα.... τώρα, πάνω στη χαρά της νίκης πανε τα λόγια σύννεφο... σε κανα εξάμηνο τα ξαναλέμε και τότε να δω αν θα λένε τα ίδια...

Αυτό όμως που με βίδωσε πραγματικά είναι αυτός ο Αυτιάς... Ο Βασίλης Καϊλας ( με κάθε σεβασμό στον ηθοποιό, αναφέρομαι στο χαρακτήρα των ταινιών)της δημοσιογραφίας, που έκανε παντιέρα την επαρχιακή ταπεινή καταγωγή και τον αγώνα του να μορφωθεί και να βρεθεί εκεί που είναι.... και πού είσαι ρε φίλε;; πόσο πιο κάτω μπορείς να πας;;; Αξίζει για τα νούμερα να γίνεις ΤΟ νούμερο εσύ;;Δεοντολογία και ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!! Το ΕΣΡ αλήθεια μούγκα στη στρούγκα;;

Αει στα κομμάτια... ανακατεύτηκα!!!!

Artistz 19 Οκτωβρίου 2009 στις 2:59 μ.μ.  

Αυτη τη στιγμή Μάγια μου είμαι σίγουρος οτι το κάναλι του χαίρεται(..γιατί ολοι θα θέλουν να τον δουν τον Αυτιά τι θα πει εαν πεί),και ο Αυτιας σαν ηλίθιος που είναι στανταρ θα χαιρεται που ο κόσμος ασχολείται μαζι του..δεν τον νοιαζει ο λόγος που ασχολειται μαζι του τον νοιάζει οτι απλά ασχολείται!
Αυτο το γαμημένο ΕΣΡ που στο διάολο είναι..;μα είναι δυνατόν να σιωπά σε τέτοια ξεφτίλα;
Τι πρέπει να γίνει για να επέμβει;
Οσο και να λεμε οτι ο Αυτιας είναι βλάκας και χίλιαδυο άλλα νόμιζω οτι τέτοιοι άνθρωποι,όσο και αν η τηλεοραση έχει καταντήσει ενα κανιβαλιστικό μέσο διακίνησης ιδεών και πληροφόρησης,πρέπει να απομακρύνονται και να πηγαινουν στα σπίτια τους κλοτσιδόν!

Κατα τα άλλα η ανομία ξεκινάει απο τα Εξαρχεια..εκεί ειναι το προβλημα..για τους κανίβαλους τους τηλεορασης που κοροιδεύουν τον κόσμο τόσο απροκάλυπτα λόγος δεν γίνεται..τι να πω..;

Unknown 19 Οκτωβρίου 2009 στις 4:55 μ.μ.  

αντώνη καλώς σε ξαναβρίσκω και πολύ χάρηκα......ελπίζω και εσύ...για μια ακόμα φορά με αναγκάζεις να σου πω οτι σωστα τα λές και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου μόνο σε κάτι έχουμε μια μικρή διαφορά....στο τσιγάρο....χαχα κόψτο ρε φίλε κάνεις και στριφτά...
και στον αυτιά...όχι αντωνη κάτι τέτοια υποκείμενα γλείφτες...αξίζουν να γελοιοποιούνται κάθε μέρα.....και ως ψηφοφόρος του συριζα...δεν μου αρέσει να κρύβομαι θεωρώ ότι πιο σοβαρό αυτή την στιγμη...αν και εγω δεν ψήφισα.....μου την έδωσε...και δεν πήγα...δεν παυω όμως πολιτικός κάπου να ανήκω.....αυτά νάσαι καλά χάρηκα που τα ξαναπαμε...φίλε

Artistz 19 Οκτωβρίου 2009 στις 5:07 μ.μ.  

Γεια σου Παναγιώτη..χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ!
Phillip Morris κάνω για την ώρα,κάποια στιγμή θα το γυρίσω στα στριφτά γιατί δε συμφέρει..για να το κόψω θελει δουλεια πολύ!
Δεν θελω να γελοιοποιούνται Παναγιωτη,θέλω να παιρνουν αυτό που αξίζουν..δηλαδή το μπούλο!

Να σαι καλα Παναγιώτη!

HappyHour 20 Οκτωβρίου 2009 στις 3:29 μ.μ.  

Τι δεν είναι αντιεξουσιαστής ο Γιωργάκης, συγγνώμη ο Γιώργος εννοούσα, δεν είναι ; Α παπα, κακοήθειες ! Άλλωστε όπως τα λες είναι βγήκαν όλοι στο δρόμο Πάγκαλος, Μπένι κλπ κλπ.

Καλά ο Αυτιάς μεγάλος καραγκιόζης αλλά είναι πρωτοπορος, 20 χρόνια μπροστά, πρέπει να το παραδεχτείς, ο μόνος που μπορεί να μιλάει ζωντάνα με μαγνητοσκοπημένο βίντεο.

Έχεις δίκιο πάντως ότι ο κόσμος είναι βάναυσος αλλά και ηλίθιος, ή μάλλον όχι ηλίθιος, είναι περισσότερο αποχαυνωμένος, βολεμένος και έχει στραφεί στον εαυτούλη του. Αλλά τι να λέμε... όλο τα ίδια λέμε αλλά τίποτα δεν αλλάζει... και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι...

(Α HappyHour με λένε !)

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP