Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

BLACK BLOC ATTACK






Κράτος και κεφάλαιο δολοφονούν καθημερινά

και όχι μόνο με σφαίρες

βιώνουμε τις αιτίες-δεν περιμένουμε τις αφορμές

Όλοι στους δρόμους

Για την Αξιοπρέπεια-για την Ελευθερία





(..Εάν τυχόν διαβάζατε το πάνω μήνυμα χωρίς τη λέξη ΑΝΑΡΧΙΑ, και ότι είναι από την Ανοικτή Συνέλευση Αναρχικών για ενιαίο πολυμορφικό κίνημα, ίσως να του δίνατε τη σωστή διάσταση που αποτυπώνεται..τώρα είναι άλλο ένα τρικ των σεσημασμένων κουκουλοφόρων- μπαχαλάκηδων-φρικιών..)



Τελικά εδώ στην Ελλάδα όλα επαναλαμβάνονται..και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που δεν αφήνουν το παραμικρό ενδοιασμό για περαιτέρω σχόλια.. Είναι να απορείς με αυτούς που εθελοτυφλούν και δε βλέπουν την αλήθεια που ζωγραφίζεται πεντακάθαρα μπροστά τους..





Εδώ και 2 μήνες ακούμε για τους προστάτες του πολίτη(..ε αι στο διάολο),ακούμε από τους ίδιους τους ''αντιεξουσιαστές'' της πολιτικής όπως βαπτίστηκαν, για το κύμα αλλαγής και νοοτροπίας που θα συνεπάρει όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Πρώτα πειραματόζωα της πολιτικής των αντιεξουσιαστών οι κάτοικοι των Εξαρχείων..μέχρι και την ώρα που μιλάμε κάθε λογής χοιρινό έχει βρει το χώρο του στη περιοχή των Εξαρχείων..βέβαια ο καημένος ο μπατσάκος/κενα δεν φταίει ο ίδιος που είναι εκεί..ας όψωνται αυτοί οι αλήτες τα αφεντικά τους που τους στέλνουν..ο ίδιος δεν έχει τη παραμικρή ευθύνη..ακόμα και τα χημικά που πετάει δεν τα ρίχνει αυτός..μην κοιτάτε εσείς που φεύγουν από το χέρι του..είναι εικονική μπατσική και ελλαδική πραγματικότητα αυτό που γίνεται στα αλήθεια.

Αφού λοιπόν συνέχισαν άριστα το δόγμα Μαρκογιαννάκη περί ξύλου και τρομοκρατίας του πολίτη, συνεχίζουν ακάθεκτοι το θεάρεστο έργο τους..

5-6-7 Δεκεμβρίου(..και έχει και συνέχεια βέβαια) έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα εκδηλώσεις προς τιμήν του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου..εκδηλώσεις κατά τις κρατικής αυθαιρεσίας και καταστολής.. τι είχαμε.;. Με τι θέλετε να ξεκινήσουμε..; με αυτά που μαθαίνετε από τη tv ή με αυτά που γίνονται στα αλήθεια;..

Η λατρεμένη μας λοιπόν tv στάθηκε σε υψηλά στάνταρ..μίλησε για μηδενική ανοχή(..άλλη μαλάκια δεν μπορούσε να πει..;..)..μας μίλησε λοιπόν για την αποτελεσματική(..με όλη τη σημασία της λέξης) στάση της Αστυνομοκρατίας-έκαναν όλοι ευλαβικά το σταυρό τους που δεν είχαμε καμένα μαγαζιά και μπάχαλα από τους αλήτες-κουκουλοφόρους,γενικότερα ένα δείγμα ότι τα πήγαμε καλά σα κράτος..ε; άσχημα τα πήγαμε..; σε αυτά που δεν πήγαμε καλά ήταν σε 2 πράγματα..


1ο λάθος μας


Αλήτες-κουκουλοφόροι-αναρχικοί-μπαχαλάκηδες παραβιάζουν την είσοδο της πρυτανείας του πανεπιστημίου και ξυλοκοπούν με σιδηρολοστό και βαριοπούλα(..την πήραν τρέχοντας από το ''ρεσάλτο'' τα παιδιά και για αυτό δε βρέθηκε στα ευρήματα της μεγάλης αυτής επιτυχίας της ελ.ας.),ξυλοκοπούν λοιπόν τον πρύτανη Χρ.Κίττα..στην εντατική ο άνθρωπος με όλα αυτά που του έκαναν, πάλευε για τη ζωή του..Συζητήσεις ακολούθησαν..του δημοτικού βέβαια..γιατί λέει δεν ειδοποιήθηκε απευθείας η αστυνομία και να επέμβει στην πρυτανεία αφού υπήρχε προφανής απόπειρα δολοφονικής ενέργειας..





ΩΧ..ΩΧ..τι έγινε ρε παιδιά; ο Κίττας είναι αυτό η μετεμψύχωση του..; μά τους χίλιους κεραυνούς τι έγινε..; ούτε γρατσουνιά ο πρύτανης; αφού τον έσπασαν στο ξύλο με σιδηρολοστό..αφού ο πρεντεντέρης το είπε ξεκάθαρα ότι είναι δολοφονική ενέργεια αυτό που έγινε..τι έγινε ρε παιδιά στη φωτό..; ρε μήπως τελικά αυτοί οι κουκουλοφόροι σκηνοθετούν και τέτοια σκηνικά..;

Ο Πρύτανης Χρ.Κίττας ούτε ξυλοφορτώθηκε, ούτε σιδηρολοστό είδε να το χτυπάει..τι έγινε..; η φωτό μιλάει από μόνη της.. οι τηλεοράσεις βέβαια ξέρουν πως να μαγειρευούν σωστά..εδώ θα μασούσαν..;..άσυλο κύριοι σου λένε πλέον και έχουν το σκοπό τους..μας περιμένουν ωραίες μέρες..και ήδη το σκηνικό στήθηκε ωραία. Χτυπήθηκε λέει ο πρύτανης άρα δίνουμε στον εισαγγελέα την αρμοδιότητα να επέμβει κατά του ασύλου..όπως και έγινε βέβαια αφού στη πορεία της Τρίτης τα Μ.Α.Τ. ήταν παραταγμένα στα Προπύλαια μέσα στα όρια του ασύλου για να διαφυλάξουν το Πανεπιστήμιο, έπειτα από απαίτηση της πρυτάνεως του Πανεπιστημίου.

Έτσι λοιπόν, αυτό το πρώτο λάθος μας, με λίγο βαμβάκι παραπάνω το καλύψαμε..

2ο λάθος μας..

Πάμε στο άλλο λάθος μας..που εδώ έπρεπε ο Χρυσοχουντίδης να επέμβει αστραπιαία..το κύρος και τη περηφάνια του Έλληνα δε πρέπει να τη προσβάλεις..ο Έλληνας τρέφεται με αγνά αισθήματα για τη πατρίδα του..δεν μπορούν τα φρικιά να του χαλάνε την ωραία εικόνα..




Η αναρχική σημαία λοιπόν τη Κυριακή το μεσημέρι υψώθηκε στον Αττικό Ουρανό..από κάθε σπίτι ακουγόταν το κλάμα του παιδιού, η παρηγοριά της μάνας προς αυτό, η οργή του πατέρα για το τραγικό που βρήκε αυτό το τόπο ξαφνικά..
Ένα τεράστιο γιατί πλανιόταν πάνω από τη πόλη..ΓΙΑΤΙ..;ΓΙΑΤΙ να βγει η ελληνική σημαία..; τι τους έκανε η σημαία ώστε να τη βγάζουν, να τι καίνε, και να βάζουν αυτό το κορακίστικο στη θέση της..;
Μα καλά δεν βλέπει τα υπόλοιπα 10.000.000 ελλήνων πόσο σέβονται καθημερινά τη σημαία;
δε βλέπεις με τη αγάπη της φέρονται..; δεν κλέβουν-δεν μισούν το διπλανό τους-τρέφουν αγνά αισθήματα για τους μετανάστες..και και και και ..

Επειδή τα έχω ξαναγράψει, και έχω καταντήσει βαρετός(..και ας μην είναι σωστή η γνώμη μου για μερικούς από σας),βαρέθηκα το ίδιο τροπάριο κάθε φορά..αλήτες λέει επειδή κάψαν τη σημαία..επειδή δεν σέβονται αυτούς που μάτωσαν για αυτήν..ενώ εσείς που το λέτε τους σέβεστε όλους αυτούς; και μάλιστα καθημερινά κιόλας..
Στο Πολυτεχνείο το 73 το τανκς πάτησε αυτή τη σημαία..εκεί όμως την είχαν αλήτες στα χέρια τους τη σημαία και δεν πιανόταν ως κάτι ιερό που είναι όταν καίγεται από τα χέρια των κουκουλοφόρων..ο μέγιστος αρχι-ΜΑΛΑΚΑΣ καρατζαφέρης είχε δηλώσει πως τα τότε παιδιά δεν είχαν καταλάβει την αξία της σημαίας, γιατί αν την είχαν καταλάβει δεν θα ήταν στο Πολυτέχνειο..

Μας μιλάνε για σημαία και για ιδανικά αυτοί που καθημερινά τη βιάζουν, καθημερινά ασελγούν στους συνανθρώπους τους, που για να ζήσουν πατάνε πάνω σε πτώματα για να επιβιώσουν..και όλοι αυτοί εχουν γλώσσα, έχουν το ΘΡΑΣΣΟΣ να μιλάνε και να κρίνουν αυτούς που ιδεολογικά εγώ θα πω και δεν θα βάλω άλλα κριτήρια, πιστεύουν σε κάτι άλλο..;

Θα μιλήσει για σεβασμό ο Αδωνις και άλλοι πολλοί σε αυτούς που πέθαναν για τη σημαία..; ποιος μωρέ; αυτός που δεν σέβεται ίχνος ανθρώπινης φύσης πλην της ελληνικής..; και θα μιλήσουν όλοι αυτοί για σημαία..;

Βγήκαν παγανιά και εδώ στα μπλογκ όλοι..και κάνετε όλοι σας τους τιμητές της σημαίας..δεν ξέρω τι κάνετε στις ζωές σας μερικοί και δε με νοιάζει(..και καλά κάνετε ότι κάνετε),αλλά σταματήστε να βρίζετε έτσι παιδιά και ανθρώπους που ΟΥΤΕ καν ξέρετε τι κάνουν στη ζωή τους, και τι άνθρωποι είναι..είναι στο πετσί του έλληνα πάντως να βαφτίζει αυτούς που δεν τους αρέσει στο μάτι κάτι..άλλωτε αλήτες άλλωτε κουκουλοφόρους..

Δεν είδα κανέναν από όλους αυτούς στη πορεία της Κυριακής να παίρνει σβάρνα με τη μηχανή του άνθρωπο, και μάλιστα να του δίνουμε και άλλοθι και το ακόμα χειρότερο να μην ασχολούμαστε καν..Πήρε ο άλλος σβάρνα τη μηχανή και έπεφτε πάνω στο κόσμο και το περάσαμε στο ντούκου..αυτός δεν είναι επικίνδυνος..;..Τη σημαία να μη καίει...

Δεν είδα κανέναν από όλους αυτούς να ρίχνουν ξύλο με το τουλούμι και μάλιστα χωρίς αναισθητικό..να βαράει στο ψαχνό διαδηλωτές στο πνεύμα της μηδενικής ανοχής που μας έφερε στη ζωή ο Μίχαλος ο Χρυσοχοίδης..και δώστου χημικά και δώστου γκλομπιές..πάρε να χεις κόσμε..τη σημαία την έκαψες;..ΟΧΙ..μία χαρά πας συνέχισε..

Κυριακή στην αντίστοιχη πορεία στη Θεσσαλονίκη, νεαρό παιδί που δεν συμμετείχε στη πορεία κυνηγιέται από δεκάδες χοιρινά μπλε και πράσινα..αποτέλεσμα.; να του φορτώνουν τσάντα με μολότοφ ως ενοχοποιητικό στοιχείο και να το συλλαμβάνουν..η κάμερα του zouglaκια που τα κατέγραφε όλα αυτά δεν έγινε αντιληπτή από τα χοιρινά με τις στολές.
Πάντα αυτό έκαναν, τώρα και με αποδείξεις..έκαψες μήπως τη σημαία παιδί μου; ΟΧΙ..συνέχισε ακάθεκτος παιδί μου..

Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα εάν δεν είχες ταυτότητα μαζί σου δεν υπήρχε λόγος να βγεις έξω..και γιατί να βγεις; κάτσε σπίτι σου βρε αδερφέ! έξω να βγεις; που; εκεί που κάνουν πορείες οι αλήτες και τα μαλακισμένα;700 προσαγωγές στην Αθήνα..πάντα στο πλευρό του πολίτη και για το πολίτη. Βγαίνεις τώρα από το σπίτι σου και καταλαβαίνεις ότι ταυτότητα δεν έχεις..μην τρελαίνεσαι..τα μπατσάκια είναι εκεί για να σου δώσουν τη λύση..θα περάσεις ευχάριστα τις επόμενες ώρες σου στη ΓΑ.ΔΑ. με πολύ κέφι με τραγούδι, όπως όλες οι σοσιαλιστικές χώρες έτσι και εδώ..το νου σου μαλακισμένο όμως μη κάψεις τη σημαία..εκεί όχι!

Έχουμε και λέμε λοιπόν..Πέρασε 1 χρόνος από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου απο τον δολοφόνο Ε.ΚΟΡΚΟΝΕΑ..Η αστυνομία με πρωτεργάτη τον Μ.Χρυσοχοίδη συνεχίζει ένα άνευ όρου παραλήρημα..
Είναι εξοργιστικό να σου μιλάνε για μηδενική ανοχή αυτοί που έχουν καταργήσει κάθε τι ανθρώπινο και αξιοπρεπές..που καθημερινά βιάζουν χιλιάδες όνειρα..που σπρώχνουν στην ανεργία χιλιάδες άλλους..που ζητάνε απο το κόσμο να τους βοηθήσει ώστε να λύσουν τη τρομοκρατία στην Ελλάδα..είναι πρωτάκουστο..οι τρομοκράτες να ζητάνε τη βοήθεια του κόσμου..και το χειρότερο..; να ανταποκρίνονται τα πλήθη(..τα κοιμώμενα)..και μάλιστα να κάνουν και κριτική.

Έχουμε λοιπόν τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό χώρο..με τα λάθη του ΝΑΙ..ή οχι οχι..ας το πάμε αλλιώς..
Μαθήματα περί αναρχίας και το τι σημαίνει δεν είμαι αρμόδιος να κάνω..ο καθένας που οφείλει να έχει άποψη ΣΩΣΤΗ και όχι κατευθυνόμενη οφείλει να ξέρει τι σημαίνει Α-ΝΑΡΧΙΑ..Οι αναρχικοί/αντιεξουσιαστες επιθυμούν την πλήρη σύγκρουση με την εξουσία-και κατ' επέκταση με αυτούς που την αποτελούν.
Οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής είναι ένα από τα συστατικά του χώρου που λαμβάνουν χώρα συνήθως σε πορείες και ειδικότερα δε σε πορείες όπως αυτές τις 6 Δεκεμβρίου..

Δεν σας κάνει εντύπωση που πορεία στα Μ.Μ.Ε θα γίνει θέμα μόνο όταν υπάρχουν συγκρούσεις;..γιατί δεν γίνονται οι αρκετές πορείες που λαμβάνουν χώρα καθόλα τη διάρκεια της χρονιάς;

Εγω ξέρω ένα πράγμα..Εαν ο Δεκεμβρης του 2008 δεν είχε συγκρούσεις αυτή τη στιγμή δεν θα μιλάγαμε για αυτόν..και τον Δεκέμβρη θα είχαμε ξεχάσει και τον Αλέξανδρο..και κακά τα ψέματα και δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε ο Αναρχικός χώρος ήταν καθημερινά στο δρόμο με δυναμικές πορείες(..και όχι σπασίματα μικρών μαγαζιών)..ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΣΠΑΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Δεν είδα κανέναν να λέει για τη κίνηση των Αναρχικών να πληρώσουν το περίπτερο που καταλάθος έσπασαν στη Θεσσαλονίκη πέρυσι το Δεκέμβριο.
Απεναντίας όλοι με μία φωνή φώναζαν για τους κουκουλοφόρους(..φωτογραφίζοντας τους αναρχικούς βέβαια)που έσπαγαν τα μαγαζιά..το περίπτερο γιατί το πλήρωσαν δηλαδή;..για τα μάτια του κόσμου..;..διερωτώμαι για να ξέρω ρε παιδιά..

Βαρέθηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια..δεν με ενδιαφέρει τι είναι σωστό τι είναι λάθος..βλέπω τη κάρδια μου και αναλογίζομαι το παλμό της για να κατευθύνω την οργή μου..το ξέρω πως σε πολλά μπορεί να σκέφτομαι λάθος..δεν με ενδιαφέρει όμως..
Θυμάμαι ακόμα τον φοιτητή στη Θεσσαλονίκη που τον σκοτώνουν στο ξύλο..θυμάμαι και διαβάζω για τα δεκάδες περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας..ε και.; μήπως ιδρώνει κανένα αυτί όταν η εξουσία διατάζει.;.
Δεδομένη θεωρείται στο μυαλό μας, και αυτό το δεδομένο είναι που θα μας βασανίζει..


Ας μη συνεχίσω άλλο..βαρέθηκα..βαρέθηκα..που είναι η αλλυλεγύη; που είναι η δράση μας απέναντι σε τόση ωμή βαρβαρότητα;…έχουμε γίνει κριτικοί-έχουμε γίνει τιμητές-έχουμε γίνει ξερόλες-έχουμε γίνει δε ξέρω και εγώ τι άλλο..γράφουμε γράφουμε γράφουμε τι στο καλό πλέον να σου κάνει η γραφή και μόνο..;..και το λέω για μένα μάγκες δεν απευθύνεται προς κανένα αυτή η τοποθέτηση..

Να χέσω και τις ιδεολογίες να χέσω την αλληλεγγύη μας που λέμε πως έχουμε,να χέσω τα γαμοκόμματα σας και ειδικά της ψευτοαριστεράς, να χέσω το κολοκράτος που ζω που μου μαθαίνει να σέβομαι τα ψευτικα και να αποφεύγω την αλήθεια..να να να..

Όλα τα παραπάνω δεν εκφράζουν σε κάνενα σημείο ανθρωπους που κυριολεκτικά ξεχωρίζουν και κάνουν μεγάλες προσπάθειες..άλλωστε το έχω ξαναπει..δεν μιλάω και δεν κρίνω με γνώμονα αυτά που βλέπω από τους άλλους..βλέπω και τον ευατό μου μέσα σε αυτά που βρίζω..είναι ένα είδος αυτοκριτικής να το πω καλύτερα..

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΛΟΙΠΟΝ…
Πλέον χρειάζεται πιο δυναμική συνεχεια..στη λέξη δύναμη δεν μπαίνει το ένοπλο..πόσες φορές πρέπει να το πω ώστε εσύ ο ένας ο μαλάκας που συνέχεια παίζεις με τα Playmobill σου και στέλνεις στο gmail και με λες πως είμαι υπέρ της βίας και άλλα τέτοια..;..

Αυτοί μπερδεύουνε τη βία με τη δύναμη-την αλητεία με τη μιζέρια… ποιοι άραγε μπερδεύουν τη βία με τη δύναμη;..οι αναρχικοί ε..;.. μα δε ντρεπόμαστε λίγο;
Χάρηκα πολύ στη ΝΕΤ που τη Κυριακή ξεκίνησε το δελτίο λέγοντας λεζάντα..’’Με σημαία τους τη Βία..’’…Μα πόσο πολύ σας πόνεσε η σημαία κρεμασμένη;… οι 300 αλήτες της Βουλής που γαμάνε με τη βία της τσέπης ποια έχουν για σημαία..; Με ποια σημαία μπροστά κάνουν ότι κάνουν..; με ποια ρε παιδιά;..γιατί η ιστορία να είναι πάντα μπροστά και να μη μιλάμε για το τώρα;..γιατί..; Ρομαντικοί που γίνατε όλοι σας.. σκεφτείτε τη σημαία και αφήστε τους άλλους να σας γαμάνε με αυτή..και όταν θα σας γαμάνε να απαντάτε έτσι..’’καποιοι πλήρωσαν με αίμα για να είμαι ελευθερος τώρα και να λέω τη γνώμη μου, θα δείξω ασέβεια αν πάω κόντρα στη σημαία ..’’.. αυτό να λέτε.. υπάκουα στρατιωτάκια..

ΕΙΜΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ
ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΔΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΧΤΥΠΑΝΕ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ..; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΊΝΑΙ;..ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥΓΚΑ ΟΜΩΣ..ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ..Ε ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;..ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ..


ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΓΑΜΩ..



Υ.Γ.Έρχεται και στη βουλή...



Υ.Γ 1 ''Μου χες πει πως θα ρθει κάποια μέρα ότι αντικρύζω θα το ερωτεύομαι..τώρα αρχίζω και θυμάμαι..''



Υ.Γ 2 Αλήθεια...



Υ.Γ 3 Ο Πόλεμος ξεκίνησε-ο πόλεμος αρχίζει, αλήτη - φασίστα - Χρυσοχοίδη



Υ.Γ 4 Δεν ξεχνώ - Δεν συγχωρώ



Υ.Γ 5 Εχει πολύ tour ακόμα λέμε..

Σ’ έψαχνα στα πιο βαθιά νερά
Μα ήσουν μια σταγόνα στο ποτήρι μου
Νόμιζα πως είσαι μακριά
Μα έφευγες μακριά για το χατίρι μου





Τάχατε κι όποιος δε μεθά κι όποιος δεν τραγουδήσει
κι όποιος στ' αγκάθια περπατά μια μέρα δεν θ' αφήσει
τ' αγαπημένο μας νησί που έτσι γερά πατούμε
Βάλτε να πιούμε...




16 σχόλια:

Αυτόχθονας 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 5:11 μ.μ.  

Πφφφφφ.... Τι να πεις ρε φιλε; τι να πεις;

Ηταν η πρωτη φορα που πραγματικα εζησα τα γεγονοτα στο πετσι μου οπως λεμε και πραγματικα τα συναισθηματα που περνουσαν απο μεσα μου εκεινη την ημερα δεν λεγονται...

Απο που να αρχισεις;Απο το πεσιμο με τα μηχανακια στο συνταγμα;Απο την προσπαθεια των μπατσων να μπουν στο ασυλο πριν καν αρχισει η πορεια; Απο την πολιορκια που ακολουθησε την πορεια; Τι να πρωτοπεις;

Σεβασμο λενε; Πραγματικα αυτο που θα θελα να τους πω ειναι ετσι ακριβως ωμα οπως στο λεω: "Παρτε τα αρχιδια μου". Οταν εισαι 14 και εισαι αναγκασμενος να βιωνεις ολο το σκατοσυστημα απο την αρχη ως το τελος δεν εχει χωρο για σεβασμους... Ποιον να σεβαστω; Τον μπατσο που με κοιταγε στα ματια και μου φωναζε "Ελα ρε αμα εισαι αντρας"; Τον υπουργο που καταφερε να μας πολιορκησει για ωρες και δεχοταν συγχαρητηρια για αυτο;Ποιον; Ολοι αυτοι υπο το καμουφλαζ της σημαιας δρουνε...

Και οχι οτι εγω ειμαι υπερ η κατα του καψιματος της σημαιας. Απλως δεν με ενδιαφερει αυτο το πανι οπως και το καψιμο του... Αλλα δεν κατηγορω κανεναν απο αυτους που την καψανε. Δεν την καψανε ουτε γιατι τους χαλαει ο Κολοκωτρονης ουτε γιατι δεν σεβονται τις μαχες του '40. Την καψανε γιατι συμβολιζει ακριβως οτι μισουμε:Την παρακμη που εχει φτασει η ελλαδα να ενδιαφερεται ποιο πολυ για ενα πανι παρα για μια 55χρονη μαθηματικο που θα μπορουσε να ειχε χασει ακομα και την ζωη της.

Χυμα τα λεω και το ξερω... Δεν με νοιαζει ομως οτι ενιωσα γραφω... Αν και αντε να πεις με λεξεις τι σε διαπερναει σε τετοιες στιγμες... Αυτα τα ολιγα...Εις το επανειδειν...

ψιτ ψιτ 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 5:15 μ.μ.  

kala λες...αντε και στη Βουλη

αναρχοβλαχος 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:10 μ.μ.  

πω ρε φιλε,πολυ το γουσταρα το κειμενο σου,και ξερεις κατι,με ανακουφιζει λιγο να ξερω οτι και αλλοι εκει εξω,στην ομορφη μας κοινωνια,εχουν τους ιδιους πανω κατω προβληματισμους,εχουν τις ιδιες σκεψεις..
τους πειραξε το κατεβασμα της σημαιας και το καψιμο της..Οταν ομως κανουν παρελασει τα φασισταρια στην Αθηνα με τις σημαιες σηκωμενες,εκει δε του πειραζει..
γαμω την υποκρισια τους,γαμω την κοινωνια τους..Προτιμω να την καιω χιλιες φορες την ημερα,παρα να την "τιμαει" ο καρατζαφερης και οι χρυσαυγιτες..
το ποσο χαρηκα που υψωθηκε η σημαια της Αναρχιας δεν λεγετε,πραγματικα..
Η Σημαια ολου του κοσμου..
επομενη σταση,βουλη μαγκες...αντε να τελειωνουμε με την σαπιλα..

zoyzoy 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:13 μ.μ.  

Αντώνη πως να μην είσαι αγανακτισμένος με όλα τούτα που συμβαίνουν?Δυστυχώς μια ομάδα νεαρών δεν φτιάχνει το σύστημα εξοργίζεται αντιδρά μα δεν φτάνει η φωνή μέχρι εκεί που πρέπει να ξυπνήσει κοιμισμένες συνειδήσεις.
Πρόσεχε τον εαυτό σου!Μη γίνεις θύμα τους δεν αξίζει να θυσιάζεσαι για 1000άδες αγνώμονες!

Καλό ΣΒΚ να'χεις!!

Artistz 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:49 μ.μ.  

Οδυσσέα φίλε μου γεια σου.
Το νεαρό της ηλικίας σου,και το ξερεις οτι στο εχω ξαναπει δείχνει το δρόμο σε πολλούς..σε χαίρομαι πολύ για το τρόπο που σκέφτεσαι μάγκα μου..και οχι επειδή συμφωνώ..σε μερικά ίσως και να διαφωνουμε..αλλά μαγκα μου και το λέω χωρίς να ντρέπομαι σε πείσμα μερικών εδώ μέσα,στα μάτια σου και στην όργη σου βλέπω τα χαμένα μου παιδικά χρόνια(.όχι οτι τώρα είμαι μεγάλος),τα μαθητικά μου χρόνια που αντί να είναι δυναμικής και απαίτησης ήταν κάτι άλλο..
Δε στο λέω(..και το ξέρεις πολύ καλα,άλλωστε τα χουμε πει και απο κοντά)για να σε ανεβάσω..ούτε το έχεις ανάγκη,ούτε τίποτα..εχεις το μυαλό σου και τη καρδιά σου που σε οδηγούν ωραία φίλε μου..και αν εσύ χαιρεσαι μία που με γνώρισες εγώ χαίρομαι διπλά που μέρα με τη μέρα βλέπω ενα παιδί 15 χρονών να έχει περισσότερο καρδιά απο όλο το συρφετό πολλών και εδώ και έξω.
Οσο για τη πορεία τι να πεις;τι να πεις;αφου έκαναν πλύση εγκεφάλου σε όλους για τους καταστροφείς που έρχονται να κάψουν την Αθήνα,για τη βία που θα υπάρξει στο τέλος γάμησαν και όλη τη πορεία με ξύλο και χημικά έτσι για επίδειξη δύναμης..και που όλα αυτά;1 χρόνο μετά τη δολοφόνια απο το συνάδελφο δολοφόνο τους εν ονόματι Κορκονέα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Δυνατά μάγκα μου..

Artistz 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:07 μ.μ.  

Φίλε μου αναρχόβλαχε με τους χρυσαυγίτες δεν ασχολούνται γιατί ξέρουν οτι και λίγοι είναι και ότι αυτοί ουσιαστικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα..αλλά εκει φαίνεται η υποκρισία τους..έχουν αφήσει να αλωνίζουν οι φασίστες και να σκοτωνουν κυριολεκτικά κόσμο,τους εχουν αφήσει να στέκονται στο πλευρό της αστυνομίας και να συνεργάζονται μαζί(..τα αδερφάκια παντα μαζι-μαζί πάνε),τους έχουν αφήσει να ρίχνουν σπρει πιπεριού σε όσους δεν δέχονται τα χαρτιά τους..κοινώς τους έχουν ξαμολυσει.και τους έχουν ξαμολύσει γιατί στην ουσία τους έχουν ανάγκη..θα έγραφα χιλιάδες πράγματα φίλε μου αλλά ας μη κουράσω.

Για τη σημαία τι να πεις..;το σχόλιο του Αυτοχθονα είναι νομίζω αυτό που με καλύπτει αρκετά..την ''τιμάει''φίλε ο Καρατζαφύρερ τη σημαία..όπως τη τίμαγε και ο Χουντόδουλος που ζήταγε ντου στη πόλη,όπως και ο Ανθιμος ο ξεφτλισμένος που ζητάει εθνικοσοσιαλιστική χώρα και αυτόν μπροστάρη ώστε να πάρουμε τη πόλη πίσω..και δεκάδες άλλους που σουλατσάρουν στη νοημοσύνη του κόσμου,που τους έχουν σαν πρότυπα,που τους σέβονται κιόλας..να πια είναι η σημαία!αυτή είναι..
Επόμενη στάση Βουλή..
Γεια σου φίλε μου

Artistz 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:22 μ.μ.  

Ελένη μου ειλικρίνα σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο..ξέρω οτι απο τις αρχές με διαβάζεις,με παροτρύνεις να γράφω γενικότερα μου στέκεσαι..και ειναι μεγάλη μου χαρά αυτό.
Προσέχω Ελένη μου..προσέχω.Θύματα όπως βλέπεις γινόμαστε όλοι..χωρίς να γινόμαστε βίαιοι όπως αλλοι,χωρίς να επιζητάμε αίμα όπως άλλοι..μία πιο καθαρή ζωή θέλουμε,χωρίς να μας εξουσιάζουν οι τρομοκράτες της γραβάτας και της καρέκλας..που σκοτώνουν καθημερινά τόσο κόσμο(..και μεταφορικα και κυριολεκτικά)..
Αυτο που πραγματικα με στεναχωρεί είναι οτι προσπαθούν να βάλουν τη λέξη βία σε όσα παιδιά και ανθρώπους αγωνίζονται όπως μπορούν..και το κακό είναι οτι στη νοημοσύνη του κόσμου αυτό εχει περάσει..οι αλήτες οι αναρχικοί οι κουκουλοφόροι.
Οι αναρχικοί βλέπεις τους στερούν το μισθό που αξίζουν,οι αναρχικοί εχουν σκοτώσει χιλιάδες μανάδες και παιδιά ανα το κόσμο με προληπτικους πολέμους,οι αναρχικοί ψάχνουν για πετρελαιο και χρήμα και σκοτώνουν τα πάντα στο διάβα τους,οι αναρχικοί φτιάχνουν οικονομικά κραχ και κρίσεις για μεγαλύτερη εκμεταλευση,οι αναρχικοί σκοτώνουν τους μεταναστες που φεύγουν απο τις πατρίδες τους που λιμοκτονούν,οι αναρχικοί δεν μαθαινουν στα παιδιά μας γράμματα και τα έχουν σαν μολυβένια στρατιωτάκια στο σχολειο,οι αναρχικοί πυροβολάνε παιδιά στο δρόμο,οι αναρχικοί σουλατσάρουν με μαχαίρια στο δρόμο..και δεκάδες άλλα ελένη μου..δεκάδες..

Αλλα είπαμε..πρέπει να υπάρχει εχθρός στη κοινωνία..και αν δεν υπάρχει τον δημιουργούμε..
Καλο Σαββατοκύριακο

Αυτόχθονας 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:31 μ.μ.  

Αντωνη φιλε μου ο λογος σου με ανεβαζει παντα! Να σαι καλα να μας λες καμια καλη κουβεντα γιατι ειμαστε μολις 14(βαζοντας τον εαυτο μου στην ευρυτερη ομαδα των παιδιων της ηλικιας μου) και το μονο που ακουμε ειναι κριτικη για το σωστο , το ηθικο και ολα τα αλλα... Παει χαθηκε η μαγεια του να ανακαλυπτεις μονος σου τωρα σου τα βαζουν στο μυαλο θες δε θες...

Επειδη το νοημα αυτων που συμβαινουν δεν ειναι μονο το στενο των γεγονοτων, της σημαιας και των χημικων αλλα παει παραπερα, πρεπει να κοιταξουμε τι θα κανουμε απο εδω και μπρος γιατι αυτος ο κοσμος δεν βασταει αλλο.

Και κατι τελευταιο που ακουσα στην τηλεοραση (κοιτα να δεις που εβρεθη και κατι καλο μεσα σαυτον τον σωρο απο σκουπιδια). Ελεγε λοιπον ενας ομιλιτης πως συμφωνα με εναν γαλλο φιλοσοφο στην κοινωνια υπαρχουν συμβαντα και γεγονοτα. Γεγονοτα ειναι αυτα που ειναι προβλεψιμο να συμβουν και μπορουν να αντιμετωπιστουν ενω συμβαντα αυτα που ξεπηδουν διχως κανεις να το περιμενει και δεν υπαρχει περιπτωση να κατασταλλουν.Παραδειγμα συμβανος ειναι ο δεκεμβρης του 08. Λεει λοιπον ο ομιλιτης οτι ο Χρυσοχοιδης με τις πραξεις του ετοιμαζει το επομενο συμβαν.

Αυτα απο εδω.

Υ.Γ. Αν μου χεις στειλει κανα μειλ και δεν εχω απαντησει φταιει που κατι εχει παθει ο λογαριασμος μου και δεν μπορω να μπω.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:29 μ.μ.  

Καλησπέρες Αντώνη.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ

Τι να σχολιάσω; Σε μια δημοσίευση τα δήλωσες όλα.
Τι να προσθέσω εγώ; Όσοι βρεθήκαμε στους δρόμους αυτές τις μέρες τα βιώσαμε το πετσί μας.
Όλα τα χημικά της αποθήκης τους να αδειάζουν αναίσχυντα δίπλα τους μαθητές μας, ανελέητο κυνήγι , απρόκλητη βία.
Μπάτσοι σε αλυσίδα γύρω από το Πανεπιστήμιο, να το φυλάνε από ποιούς;ΜΑΘΗΤΕΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ και ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
Δε μιλάμε για απλή παραβίαση ασύλου-στο πεζοδρόμιο πατούσαν τα χοιρινά, ναι αλλά πώς να μπω στο χωρο του ασύλου όταν περιφρουρείται;
Στην πράξη ήρθη το άσυλο.

Τρίτη απόγευμα στην πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή, 3 χιλιάδες άνθρωποι είχαμε ο καθένας τον δικό του μπάτσο. Εικόνες κατεχόμενης πόλης.

Η σημαία θα κυματίσει στη Βουλή, θα μείνει να αναδύει αέρα ελευθερίας πάνω από τα αποκαϊδια του μπουρδέλου. Το σαθρό κουφάρι της εξουσίας ζέχνει απελπισία.

Έξω Οι Δρόμοι Αναπνέουν Διψασμένοι Ανοιχτοί

τα λέμε εκεί

mariw 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:10 π.μ.  

Διάβαζα την Κυριακή (δεν θυμάμαι σε ποια εφημερίδα) το εξής:
«Ο διαχειριστείς μιας πολυκατοικίας παίρνει όλα τα χρήματα για τα κοινόχρηστα και εξαφανίζεται. Οι μισοί ένοικοι ξεσηκώνονται, φωνάζουν, τα σπάνε και αρνούνται να ξαναπληρώσουν , οι παλιοαναρχικοί, οι αλήτες αντιεξουσιαστές. Οι άλλοι μισοί πάλι δεν διαμαρτύρονται, σκύβουν το κεφάλι και ξαναπληρώνουν. Αυτοί είναι οι νομοταγείς μαλάκες.»
Για το κάψιμο της σημαίας τώρα. Το κακό είναι ότι οι άνθρωποι μένουν στο γεγονός, δεν βλέπουν τον συμβολισμό πίσω από αυτό ή μάλλον βλέπουν αυτό που τους λένε να δουν. Δεν λέω να πάρουμε όλοι από μία σημαία και να αρχίσουμε να βάζουμε φωτιές. Υπήρξαν φορές που και εγώ θύμωσα που την κάψανε, γιατί αυτοί που το κάνανε, το κάνανε μόνο για εντυπωσιασμό, δεν υπήρχε λόγος.

buzzer 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 5:28 μ.μ.  

Καλησπέρα Αντώνη!

Τι γίνεται νεαρέ;;; Θυμώνουμε βλέπω... δεν πειράζει.. καλός είναι ο θυμός...είναι υγιές συναίσθημα... η δουλειά είναι να μη γίνει άκρατη απελπισία και συνθλιπτική αντιδραστική ισοπέδωση... αλλά δε σε φοβάμαι... μυαλό έχεις και σίγουρα θα το χρησιμοποιήσεις σωστά...

Τους βαρέθηκα και τους σιχτίρισα όλους Αντώνη!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!!!!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ!!!! Δεν τους αντέχω πλεον λόγω τιμής... και αυτούς που διαχειρίζονται καταστάσεις όντας φορείς εξουσίας και μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας και τους άλλους... τους "μυαλωμένους" που καίνε και σπάνε... δε θέλω να ασχοληθώ με κανέναν τους πια...

Ναι.. έπεσε αρκετή δουλειά και σ΄αυτή αφοσιώνομαι αυτό τον καιρό...στα βιβλία μου είμαι καλύτερα!!!

Αέρα στα πανιά!!!!!!!

Καλό απόγευμα!!!!!

και... αν αργήσουμε να τα ξαναπούμε...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!! Ό,τι επιθυμείς για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους!!!!:))

Artistz 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:20 μ.μ.  

Βαλε φωτιά σε ότι σε καίει σε ότι σου τρώει τη ψυχή..

Το άσυλο βαδίζει σιγά σιγά στην ώρα του..το πάνε απο εδώ το πάνε απο κει,θα ερθει η στιγμή να το εξαφανίσουν και αυτό..το κακο είναι οτι οι ίδιοι ΄δρουν προβοκατόρικα ωστε να καταλύσει το ασυλο..και εδώ θέλει την επιστρατευση των φοτητων κυρίως ώστε να βρουν αυτούς που δρουν προβοκατόρικα..άκουσα ενα βλάκα να λέει..πως δεν ειναι δυνατον οταν γίνεται ενα γεγονός κατευθείαν να κ΄λείνει το πολυτεχνείο και κάθε πανεπιστημιακή σχολή..και ποια θα κλείσουν ρε φίλε.;οι εκκλησίες;

Μηδενικη ανοχή λεει ο Χρυσοχοιδης-αυτό που καταλαβαινω εγώ είναι το μηδενικό μυαλό που υπάρχει στο συνολο της κοινωνίας.

Στραβά αρμενίζαμε στραβά αρμενιζουμε στραβά θα αρμενίσουμε..

ενα πραγμα δεν θα είναι στραβό..
Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..

Και η συμαία δες ακόμα και σημερα πόσο πολύ τους πονάει..μεχρί χθες τα καλόπαιδα του Λαος φώναζαν σε πάνελ..αυτοι να δεις πως θα κρυφτουν στις τρυπες τους..αυτοι να δεις..

Τραγουδάκι αφιερώμενο...

Rage against the machine-Freedom

Artistz 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:30 μ.μ.  

Μαρία μου γεια σου..σε λιγες μερες θα μαι στα μερη σου..θα σου στειλω που θα μαι ωστε να μου πεις πληροφοριες και άλλα βέβαια..να με κατευθυνεις σωστα και να ερθεις να πιουμε κανα 10κιλο τσικουδια να ζεσταθουμε..

Στα του σχολίου σου τωρα..
Αυτο ακριβως λεμε όλοι..Η σημαια ουδεποτε καμενη υποδηλωνει μη σεβασμο σε αυτους που ματωσαν για τις αξιες τους..ουδεποτε και ποτε..αλλωστε ποτε εδώ στην Ελλάδα δεν κοιταμε τις αντικειμενικες συνθηκες που υπάρχουν ωστε να κρινουμε ενα γεγονος..

Στην αρχαία ελλάδα το να κανεις πολεμο με μία πόλη κράτος ήταν υπερηφάνια για τους κατοικους και μάλιστα υπηρχαν φορες που το επιδιωκαν..τι θα πουμε τώρα δηλαδή;..να κανουμε εμφυλιο στηριζομενη σε αυτη τη σκέψη που υπήρχε παλία..;αλλο τότε αλλο τωρα..και μπορεί το παραδειγμα μου να μην είναι τόσο σωστό αλλα νομίζω καταλαβαινεις πως το εννοω..

Εδω Μαρία μου όπως θελουν καποιοι θα μας το παρουσιάσουν..και οπως θα το παρουσιασουν έτσι θα ναι κιόλας για το κόσμο που το βλεπει.

Πολυ σωστο το παραδειγμα σου..παρα πολυ σωστο κουκλα..

Θ σου στειλω να ξέρεις για την εκδρομη μου..
Πολλα φιλιά

Artistz 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:38 μ.μ.  

Μάγια μου γεια σου.
Τα καλύτερα σου εύχομαι και σενα οπως παντα..ειτε εχουμε γιορτές είτε όχι..
Οπως και εσυ βέβαια..

Τους βαρεθηκες εσυ τους βαρεθηκα εγω..τους βάρεθηκαν όλοι..τι κάνουμε τώρα..;
εσυ με τα βίβλια σου,εχεις το παραδεισο σου..
εγω..

τελοσπαντον..κατι έχω και εγώ αλλά σαν ον επίμονο φαίνεται ζητάω πολλά..ή μάλλον να το πω καλυτερα..ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ..

Ακουγεται λίγο εγωιστικο..μόνο ετσι θα λέω οτι προσπαθησα..εαν οντως προσπαθησω να τα έχω όλα..και τα όλα δεν είναι λεφτά-αυτοκινητα-παπουτσια 350 ευρω και παει λέγωντας..

Δεν χανόμαστε εμεις..
να αφήσεις λίγο το χιόνι στις μερες που λέμε οτι εχουμε Χριστουγεννα(..είμαι προκλητικός συγχώρα με..αλλα΄θα σκαγα αν δε το λεγα)και να κανεις μία επισκεψη να δεις τι κανουμε αλλα να μας πεις και εσυ τι κανεις..

Δύναμη-τσαμπουκάς και όλα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ..

Το δρόμο εσυ το ξέρεις..

Γεια χαρα

Ανώνυμος 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:33 μ.μ.  

Καλημέρα.
Με νευριάζει απίστευτα να ακούω την φράση ''οι αναρχικοί τα έσπασαν''. ο κόσμος, με την βοήθεια φυσικά των μμε, νομίζει ότι αναρχία=βία=κωλόπαιδα. αλλά φυσικά για να καταλάβει τι του γίνεται θα πρέπει να φήσει λίγο τις μεσημεριανές εκπομπές, την λαμπίρη και το κάθε γκομενάκι που χαζογελά, και να διαβάσει, να μάθει, να ενημερωθεί, να προδγειωθεί στην πραγματικότητα και όχι να το παίζει ηλίθιος με φράσεις και απορίες του στυλ ''μα γίνονται ξυλοδαρμοί στα κρατητήρια? μα χτυπά η αστυνομία?''. όταν πέρυσι ένας καθηγητής είπε ότι είδε πολλούς κουκουλοφόρους να βγαίνουν απο κλούβες τις αστυνομίας, τον έθαψαν και δεν προβλήθηκε η δήλωσή του απο κανένα μμε. θα καταλήξουμε σαν την αμερική, που τους ξεβρακώνουν κανονικά στο μετρό για χάρη προστασίας απο την τρομοκρατία και τα ζώα, αντί να αντιδράσουν που παραβιάζονται τα δικαιώματά τους κατάφωρα, λένε και ευχαριστώ.
καλά μας κάνουν και μας πηδάνε κανονικά, αφού εμείς τους στεκόμαστε, που μας ελέγχουν αφού αφηνόμαστε να μας φοβίζουν. που κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά και βολευόμαστε, βάζουμε ετικέτες.
ασε, αυτη η κατάντια δεν μπορεί να χωρέσει σε λίγες γραμμές.
αλίμονο σε όσους κοιμούνται.

η μελισσούλα

υγ: προσπαθώ να αναρτήσω το σχόλιο ενώ είμαι συνδεδεμένη με τον Blogger, αλλά μου κάνει νερά, για αυτό διάλεξα την επιλογή 'ανώνυμος'

Crux 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:38 μ.μ.  

Καλώς σας βρήκα.Συμφωνώ με όλα τα προειπωμένα.Η αναρχία είναι έννοια που διαστρεβλώθηκε και κατηγορήθηκε τόσο άδικα όσο καμία άλλη.Είναι ψυχοφθόρο και το έχουμε νιώσει όλοι μας να επανακαθορίζουμε έννοιες και να επαναλαμβάνουμε τα ίδια.Θέλω να ελπίζω πως κάποια στιγμή αυτή η προκατάληψη θα πάψει να υπάρχει.
Καλή συνέχεια.

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP