Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

DONT STOP BELIEVING..(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ)

Ευχές..
Δεκάδες ευχές...
Εκαντοντάδες ευχές...
Εκατομμύρια ευχές........

Εάν θες να χορτάσεις ευχές και μηνύματα ελπίδας για τις μέρες που έρχονται δεν έχεις παρά να κάνεις μία βόλτα στο διαδύκτιο..Χωρίς να θέλω να θείξω το ύφος και τα μυνήματα που αφήνονται απο τα εκατομμύρια των ανθρώπων στο διαδύκτιο,πραγματικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή νομίζεις πως κάτι δε πάει καλά..

Θα πεις και ίσως με τη λογική σου φίλε αναγνώστη να έχεις και δίκιο,ότι δεν μπορούμε όλα να τα ισοπεδώνουμε,να μην είμαστε με όλα καχύποπτοι..ίσως αυτό το ''δε γαμιέται'' που λένε οι περισσότεροι απο μέσα τους τέτοιες μέρες να ειναι και αυτό που στην ουσία με πειράζει..
και τι εννοω..
Αναρωτήθηκα χθες μετά απο ένα πέρασμα στο σύνταγμα το ίδιο πράγμα που αναρωτάμαι κάθε χρόνο όταν το βλέπω..''όλος αυτός ο στολισμός της πόλης όλο αυτό το λαμπιόνι που φωτίζει και όλη αυτό το ψευτοLifestyle που αναβλύζει σε κάθε γωνία γιατί γίνεται..;..''
Η απάντηση που πήρα νόμιζε με έβαλε στα ίσια μου..''Για να το βλέπεις εσύ..''

Βέβαια ούτε λόγος να γίνεται γιατί τόσα χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο δίνονται εκεί,και όχι κάπου άλλου..αλλά για την ώρα ας μη μπω στη διαδικασία να είμαι καχύποπτος και αρχίσω να κατέβαζω βρυσιές με τον ανύπαρκτο..''δε γαμιέται'' χριστούγεννα είναι, δώσε τόπο στην οργή...

Ένα άλλο έθιμο των γιορτών αυτών εκτός απο τους φωτισμούς είναι η ανταλλάγη θερμών ευχών..αγάπη-ειρήνη-stop the war-καριέρα(πήγες σε όλα τα σωστά σχολεία;έκανες τη μαμά και το μπαμπά σου περήφανους;είσαι δυναμικός,ευέλικτος,μη υψηλούς στόχους;ΜΠΡΑΒΟ...ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ..ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...Τι μου θύμησες πάλι;...ααα και μη παρεξηγιέσται οι καριερίστες..''δε γαμιέται'' χριστούγεννα είναι μην κακιώνετε..)

Ευχές λοιπόν..ενα απίστευτο αλισβερίσι ευχών..ξαφνικά θυμόμαστε τα παιδάκια που αγαπάνε τις γιορτές,θυμόμαστε τους άπορους που πέθαινουν στους δρόμους(..τους δίνει η εκκλησία λεφτά και φαί..χοχοχο που κάνει και ο αι-μπιλ τέτοιες μέρες),θυμόμαστε τις χώρες που μαστίζονται από πόλεμο και τους ανθρώπους αυτών των χωρών,θυμόμαστε τους μετανάστες που όλως τυχαίως τα χριστούγεννα μεταμορφώνονται σε άνθρωπους απο καθιζήματα,βρωμιάρηδες,κλέφτες αλήτες και όλα τα άλλα τα γλυκά που τους λέμε όλο το χρόνο..''δε γαμιέται'' χριστούγεννα έχουμε ας είναι καλά και αυτοί οι άνθρωποι-μάνα τους έκανε και δαύτους..(..όλη την άλλη χρόνια η μάνα δεν υπήρχε...)

Τους θυμόμαστε λοιπόν..μας δείχνει και η τηλεόραση τις τρώγλες που μένουν οι περισσότεροι μας παίρνει το παράπονο που ο θεός ακόμα δεν τους έχει σώσει με την αγάπη του πάνω απο όλα, που έχει για όλους τους ανθρώπους,πίνουμε και ενα κρασάκι και όλα μέλι-γάλα..(..Μέρες που είναι ας τους φωτισει ο Χριστούλης με τη γεννηση του..)

Αφού λοιπόν ευχηθούμε κατά ριπάς και προς πάσα κατεύθυνση έρχεται η βόλτα έξω..και φτάνουμε στο κέντρο..εκεί που βρέθηκα και εγώ χθες..ενα πανέμορφο δεντράκι φωτισμένο..γύρω του μικρά πόνυ κάνουν βόλτα τα μικρά παιδάκια..οι γονείς εκστασιασμένοι με τα χαμόγελα των παιδιών βιντεοσκοπουν τις στιγμές..απο το μέτωπο της μάνας ένα δάκρυ τρέχει..για το πόνυ;..ποιος το γαμάει το πόνυ χρισουγεννιάτικα;..εδω το παιδάκι μας,ο μικρος μας,το σπλάχνο μας γελάει και χαίρεται το πόνυ θα σκεφτόμαστε;..''δε γαμιέται''θα πει και ενας περαστικός..χριστούγεννα έχουμε...

Και τα Χριστούγεννα Συνεχίζονται...
Χριστος γενήθηκε κατά τας γραφάς..σειρά της εκκλησίας..αυτή και αν έχει θέμα αυτές τις μέρες..αυτή και αν παίρνει ρόλο πρωταγωνιστικό...μας μιλάει για αγάπη-συμπόνοια για το συνάνθρωπο-μας μιλανε για φιλανθρωπία-μας μιλάνε για το πόσο καλό ειναι να προσφέρεις στον συνάνθρωπο..και ποιοι τα λένε όλα αυτά;..ποιοί;..οι τράγοι με τα μαύρα...στο τέλος πιάνωντας στο φιλότιμο τον Ελληνα-φορολογούμενο του ζήτανε και το κατι τις..όχι πολλά..όσα έχετε ευχαρίστηση..''δε γαμιέται''χριστούγεννα έχουμε ας δώσουμε λεφτά στην εκκλησία-υπάρχουν και καλοί παπάδες-υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν έργο..
Ουτε λόγος να γίνεται να ψάξουμε κάπου άλλου να δούμε που μπορούμε να προσφέρουμε..ΟΧΙ!..Η εκκλησία ξέρει όμως..και αν την κατηγορούν είναι ξένοι δάχτυλοι απο πίσω που μας θέλουν άπιστους και κατά των ''πανάγιων''αυτών ανθρώπων..

Οι πολιτικοί..θα βγουν σουλάτσο και αυτοί..θα μας πουν για τις καλυτερες μέρες που θα φέρει το 2010..όπως και το 2009,όπως και το 2008 και πάει λέγωντας...θα μας πουν για τα προβλήματα..θα βγει και ο πρόεδρος της δημοκρατίας..ναι ναι αυτός που βγαίνει σε γιορτές και σε καμιά εκδήλωση μόνο..είναι όμως καλός άνθρωπος..είναι σεβαστό πρόσωπο..θα μας ευχηθούν γαλήνη-πολλές χαρές και άλλα..τι και αν δεν εννοούν τίποτα απο όσα λενε..;τι και αν τα λένε έτσι για για να τα πουν..;..υπάρχει πρόβλημα..;...έλα μωρέ ''δε γαμιούνται'' και αυτοί..εμείς να είμαστε καλά και ας μας γαμάνε που και που..χριστούγεννα έχουμε με αυτούς τους μαλάκες θα ασχολούμαστε..;(..πες τα να αγιάσει το στόμα σου ντε..)

Τώρα βέβαια αν όλα αυτά τα ωραία που λαμβάνουν χώρα, κάθε χρόνο μόνο τέτοιο καιρό, είναι κάτι που πρέπει να μας κάνει να ανυσηχούμε-αυτό μη το ρωτάτε..δεν υπάρχει λόγος..εμεις να μαστε καλά..

Απο το τίποτα κάτι είναι και αυτό..ε..;..ε ναι μωρέ..ας είμαστε αδιάφοροι όλο το χρόνο και τώρα να το παίζουμε ευσυνείδητοι και υπέυθυνοι πολίτες..το παν είναι έστω και μία φόρα να δωσουμε χαρά..αυτό θυμήστε μου πως λέγεται ρε παιδιά...θυμήστε μου ρε γάμωτο...

Υ.Γ Εύχομαι στους κάτοικους του Αγ.Παντελεήμονα(..αμήν..)που φέτος θα ανταλλάξουν ευχές αγάπης για τους συνανθρώπους τους και για όλο το κόσμο να τους έχει ο θεός τους καλά..

Υ.Γ.1 Θα μαι πάντα έγω μες στο όπλο σου σφαίρα..

Υ.Γ.2 Χιλιάδες λαμπιόνια φωτίζουν τις ανίαρες ζωές μας..

Υ.Γ.3 Μια χιονόμπαλα θα ήθελα τώρα..σαν και αυτές που κράτανε κάτι αστέρια σε κάτι ωραία παραμυθια..

Υ.Γ.4 Ρεσάλτο στην κρατική τρομοκρατία, ρεσάλτο σε κάθε εξουσία...

Υ.Γ.5 Τοση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα..

Υ.Γ.6 Ερχονται καλύτερες μέρες..με tour παντού..

Υ.Γ.7 Και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω..για όσους έφυγαν άδικα τη χρονιά που μας πέρασε τους χρωστάμε κάτι..

Υ.Γ.8 Μαρία δεν σε έχω ξέχασει-καποτε το κομμάτι αυτό μου το αφιέρωσες όταν πήγα να τη κάνω..το βάζω και εγω και περιμένω να δω ανάρτηση σου ελπίζω ξανά..


50 σχόλια:

Λερναία Υδρα 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 π.μ.  

Θα βάλουμε όλοι τα γιορτινά μας.. θα μαζευτούμε στο οικογενειακό τραπέζι θα σφάξουμε την κότα και μετά όλοι έξω να υποστηρίξουμε το lifestyle που αρμόζει στην εποχή και στις επιλογές μας.. Θα καθησυχάσουμε την ανθρώπινη συνείδησή μας με την εποχική ελεημοσύνη και φιλανθρωπία..
Δεν θα σχολιάσω τα πολιτικα δρώμενα..Στην πυραμίδα τηςκοινωνίας η σαπίλα ξεκινάει από τα κάτω στρώματα..

Θα μοιραστούμε την δική μου χιονόμπαλα. Μαζί θα ονειρευτούμε και μαζί θα πραγματοποιήσουμε.
Ξέρεις μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε το μέσο του συνθήματος? Μήπως πρέπει να κλείσουμε το στόμα και να δώσουμε ελευθερία στα χέρια?Πολλά δεν είπαμε? Δεν πρέπει τώρα κάνουμε?
Πολλοί δεν φώναξαν μόνοι?Καιρός δεν είναι να κάνουμε πράξη το "εμείς"?

Δεν έχει ευχές από μένα (είμαι αγενέστατη) θα τις βλέπεις κάθε μέρα στο πρόσωπό μου!!! Υπάρχει πιο αληθινό και πιο ανθρώπινο να κάνεις τον άλλο να χαμογελάει και να ονειρεύεται??

Καλό σου βράδυ..

mariw 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:22 π.μ.  

Εγώ θα σου δώσω ευχές άσε που μπορεί να στις πω και από κοντά. Δεν πειράζουν οι ευχές, άσε που καμιά φορά, πες πες μπορεί να εισακουστεί και καμία! Φαντάζεσαι ειρήνη σε όλο τον κόσμο, υγεία σε όλο τον κόσμο, γεμάτα στομάχια σε όλο τον κόσμο, ένα σπίτι για όλο τον κόσμο, σχολεία για όλο τον κόσμο και πάει λέγοντας. Αχ! Ωραία θα ήταν, να έφταναν μόνο οι ευχές…

BUTTERFLY 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:48 π.μ.  

Προσπαθω να εκφραστω σε σχεση με το κειμενο σου αυτο, που σε πολλα με βρισκει συμφωνη και σε αρκετα οχι...
Την καλυτερη απαντηση βρηκα εδω, σε αυτο το εξαιρετικο ποστ:
http://roadartist.blogspot.com/2009/12/happy-xmas-d.html

Εγω θα σου ευχηθω αυτο που εχεις σαν τιτλο, δηλαδη να μην χανεις ποτε την πιστη σου γενικοτερα, στον εαυτο σου, στους ανθρωπους, στην αγαπη και κυριως στα θαυματα!

Artistz 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:51 μ.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Artistz 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:00 μ.μ.  

Καλημέρα.
lernae μου..
Είναι χάρισμα να κάνεις τον άλλον να χαμογελάει και να ονειρεύεται.

Απο ποια πλευρά είσαι;απο αυτή που δίνει το χαμόγελο ή είσαι εσύ αυτή που χαμογελάει;
Οπου και να είσαι καλά είναι..πολύ καλά κιόλας..και το ξέρεις.

Ελευθερία στα χέρια λες..δεν έχεις άδικο..πρόσεχε όμως μη τυχον αυτή η ελευθερία στα χέρια δώσει το έναυσμα για καταιγισμό σκαμπιλιών(..ελα πλάκα κανω).
Σωστα τα λες lernae μου..ελευθερία θα πρόσθετα στο παλμό της καρδιάς χρειαζεται..η καρδιά πάλλεται και μένει πολλές φορές απροστάτευτη γιατι δεν εξωτερικεύεται.

Αμ αυτό το τραπέζι καθε χριστούγεννα που έχει πάνω όσα δεν έχει όλη τη χρονιά που το πας;
Τη κοιλιά του Μπίλια(..kill the worms)τη θυμασαι απο το ρόδα τσαντα και κοπάνα;καπως έτσι είμαστε όλοι..και ο γράφων το σχόλιο πρώτο βιολί κάποτε..πλέον χωρίς να κάνω διαφήμιση της bodyline μέσα στο σπίτι μου απέχω κάπως απο αυτό το φαγοπότι..(..σιγά μη τρως και ρίζες δέντρων ρε αντώνη όταν οι άλλοι τρωνε το καταπέτασμα..)

Τις χιονόμπαλες τις γνώρισα πρόσφατα..απο τη κακή(ας όψεται ενα χέρι που μου την έσπασε)πλευρα..αλλα έχω δει και τη καλή πλευρά..
..Σε ευχαριστώ για το σχόλιο lernae..να σαι καλά..και για το γεγονός οτι είσαι αγενέστατη στα αερικά μας μέρη,αυτό θα ληφθει σοβαρά υπόψη και θα παρθουν τα κατάλληλα μέτρα..
να περασεις ωραία τις μέρες αυτές με του ανθρώπους που θες...παντα δυνατα..
ααα και ΜΗ ΜΑΣΑΣ.
Γεια χαρά!

Artistz 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:14 μ.μ.  

Mariw μου εμεις θα τα πουμε απο κοντα αυτές τις μέρες..θα μου τις πεις απο κοντά τις ευχές.

Ετοιμασε τις τσικουδιές και τα ζαρζαβατικά να γίνει χαμός.

Cu απο κοντα.

..και για αυτο που είπες οτι μακαρι να έφταναν μόνο οι ευχές,θα προσθέσω και κάτι ακόμα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ..

Φιλια πολλα..



Χριστίνα μου γεια σου.
Το διάβασα το Post που μου έστειλες και σε ευχαριστώ που μπαίνεις στο κόπο να μου τα παιρνάς να τα διαβάζω κάτι τετοια ώραια post..

Θα ήθελα πάντως με τον χρονο σύμμαχο για σένα να μου έγραφες που διαφωνείς.Η άποψη σου πάντα με ενδιαφέρει να την διαβάζω.

Αυτο που συνηρμικά θελω να περάσω είναι να μεταφερθει η ψυχολογία και ο εσωτερικός κόσμος του καθενα τούτες τις μέρες στη καθημερινότητα του..έστω και λίγο θα ήταν διαφορετικά..δεν μου αρκει και το θεωρώ υποκρισία να γινόμαστε ΤΩΡΑ υπεύθυνοι σε μερικά πραγματα λόγω και μόνο μίας ταμπελας που γράφει Χριστούγεννα..

Ουτε ταμπελες θελω..αλλά ας πουμε οτι αυτές δεν μπορούμε να τις διώξουμε απο τις ζωές μας..ΑΛΛΑΞΕ ΛΕΞΗ..Βγάλε τα Χριστούγεννα και γράψε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..

Να περάσεις Χριστίνα έτσι οπως εσυ θες..και να μη μασάς πουθενά.
Φιλιά πολλά..

Λερναία Υδρα 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:56 μ.μ.  

Είμαι και από τις δύο πλευρές..κάνω τους άλλους να χαμογελούν για να μπορώ να χαμογελάω κι εγω..
Τι κάνεις εσύ?? Δεν τρως?? Αδυνάτισες λεςς?? Να αναφέρω τα ταπεράκια της μαμάς και τα πορτοκάλια??
Μπα ε? Να κρύψω λόγια??

Φιλιά πολλά και ευχές( μάλλον εγώ δεν θα στα δώσω από κοντα)

HappyHour 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 π.μ.  

Ρε συ υπάρχουν και Χριστούγεννα χωρίς lifestyle άλλωστε μόνο τώρα τρώμε στη μάπα το λαιφσταιλ, όλο το χρόνο έτσι είναι.
Και μην τα ισοπεδώνεις όλα...
Μιζεριάζουμε όλο το χρόνο να μην χαρούμε λίγο τώρα ; Δεν λέω έχεις δίκιο, υπάρχει μια ολοκληρη βιομηχανία που στηρίζεται στις Γιορτές και έχει εμπορευματοποιήσει τα Χριστούγεννα που κάθε άλλο απο γιορτή κατανάλωσης είναι. Αλλά αυτό είναι απορροία της όλης κοινωνικοοικονομικής ζωής μας.

ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ !!!!

Και μη σε δω να τρως γαλοπούλα...χαχαχαχαχαχα

Miss Pink 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:30 μ.μ.  

εγώ θα σε βάλω σε ένα σάκο
και θα σε στείλω πακετάκι στον Αη-Βασίλη :)
μόνο εκεί θα σε δώ να μη γκρινιάζεις και να χοροπηδάς }:ο)
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ...
ζόρικο φιλί :Ρ
χο χο

Artistz 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:39 μ.μ.  

Lernae για ποια ταπεράκια μιλάς;αυτά που φέρνουν οι μανάδες στη δουλεια των κοριτσιών τους;..δε πιστεύω να βάζεις τη μάνα σου να σου φέρνει φαγητό στη δουλειά σου..;.ε;εσύ είσαι μαγείρισσα πρώτης ποιότητας..με τα πορτοκάλια έχω ένα θέμα..όντως το βρήκες.είναι το μοναδικό που υπάρχει αφθονο στο σπιτάκι μου και πολλές φορές εαν έχω επισκέψεις είναι το μόνο φαγώσιμο.είναι και παραγώγης..έ να μην εχω αδυναμία;..το θέμα είναι οτι έχουν και άλλοι.(Αδυναμία ντε..)

Φιλια πολλά lernae...ξέρεις που έχει καλά πορτοκάλια στην Αθήνα;..Στη Συγγρού σε κάτι υπόγες/διαβάσεις έχει κατι μικροπωλήτες που έχουν εκπληκτικά φρούτα..ψάξτους!
φιλιά...και το νου σου!

Artistz 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:48 μ.μ.  

Happy Happy Happy hour..που σε ρε παιδί;..να χαιρεσαι τώρα όπως χαιρεσαι όλο το χρόνο αυτό είπα εγώ κουκλα..να μη διαχωρίζουμε τη χαρά και όλα τα άλλα που κάνουμε επείδη μας είπαν οτι είναΙ Χριστούγεννα(..νευρίασε παιδιά..νευρίασε στάνταρ)..

Happy Happy hour θα τα πουμε και απο κοντά εμεις(..ευχές δεν σου δίνω)..

αααα και το τηλ που μου είπες είναι το 0904543... χαχαχα ξέρεις εσύ..φιλιά!

Artistz 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:05 μ.μ.  

Κατερίνα εαν καταλάβει όπως πολύ σωστά είπες τη κουβαλάει ο Αι Μπιλ θα το ρίξει σε καμιά πλαγιά το έλκυθρο να γλιτώσει..και άντε να σηκωθεί μετά το χοντρομπαλόνι..

Φιλια πολλά κατερίνα..εύχες εδώ δεν έχει(..το παίζω ζόρικος πολύ)

Todo bien..

Ιμμαήλ 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 3:02 μ.μ.  

Πλαααααααπ!!
Μια μελοπατούσα για να σου πάει καλά η χρονιά.
Μην μασάς, όσο είσαι όρθιος και στα λογικά σου, μπορείς να ζήσεις όπως θες και όχι όπως επιβάλει η κάθε πλαστική διαφήμιση.
Καλες γιορτές!!

Abattoir 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:16 π.μ.  

Καλές γιορτές σ' έναν κόσμο που σιγά σιγά κλείνει....Για τους έκπτωτους αγγέλους αυτού του κόσμου...Ένα μεταφυσικό παραμύθι για ενήλικες....Σας καλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας εκεί όπου τα παραμύθια είναι πραγματικά, σκοτεινά, ολοζώντανα...Και αν η γη σταματούσε να κινείται???Στο θέατρο Αργώ από 4 Ιανουαρίου 2010...

http://www.facebook.com/home.php?filter=lf#/group.php?gid=230710771412&ref=ts

http://www.angelsoftown.gr/

Crux 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:52 μ.μ.  

Καλημέρα Αντώνη.
Είναι κατάντια όλων μας η αγάπη και η συμπόνοια να γιορτάζουν ορισμένες μέρες.Να είναι έννοιες παραμελημένες και ξεχασμένες και ξαφνικά να προσποιούμαστε ότι τις ενστερνιζόμαστε.Δεν θα ξεχάσω πέρσυ που ήμουν έξω απ΄την εκκλησία και κοιτούσα το κόσμο που έβγαινε έξω αφού είχε κοινωνήσει και υποτίθεται εξαλειφθεί απ΄τις αμαρτίες μπλα μπλα μπλα.Στην είσοδο-έξοδο της εκκλησίας υπήρχαν δυο ζητιάνοι σε άθλια κατάσταση.Οι εκατοντάδες όμως που βγήκαν μέσα απ΄την εκκλησία ούτε ματιά δεν έριξαν,όχι να έριχναν κέρμα.Ούτε μέρες αγάπης δεν είναι αυτές.Είναι μέρες αγοράς και μέρες ψευδαίσθησης.

zoyzoy 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 5:45 μ.μ.  

Είπα και'γω ευχές ο Artistz δεν μπορεί να σταμάτησε τη γκρίνια!!
Εχεις δίκιο και'γω σταμάτησα να γκρινιάζω λόγω της ημέρας να μη με κράξουν!
Και δεν σου δίνω ευχές προτιμώ prive να στις ρίξω για να μη λές ότι σε κακομαθαίνω.
Πάντα γερός να'σαι να τα χώνεις και να ξυπνάς κοιμισμένες συνειδήσεις πας και πάρουμε λίγο φόρα!!

Χαρούμενα Χριστούγεννα να'χεις!!

mariw 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:47 π.μ.  

Λοιπόν Αντώνη, χθες ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά. Θέλω επίσης να δηλώσω ότι το χθεσινό κρασί ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε τον ωκεανό και έπνιξε τον κόσμο! Χάρηκα πολύ που καταφέραμε να τα πούμε και από κοντά. Περιμένω την επόμενη φορά που θα το καταφέρουμε και πάλι και ελπίζω να είναι στην Αθήνα.

Φιλιά πολλά. ;)

Φοίβη 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:49 μ.μ.  

Α γεια σου ρε Αντώνη! Πες τα ! Γράψτα !
Χρυσόστομε, Χρυσοχέρι , Χρυσοπληκτρολόγιε!

Πέρασα από Σύνταγμα … .
Χαρακτηρίστηκα μίζερη, ξινή και μικρόψυχη…
Ήξερα ότι δεν είμαι η μόνη….

Φιλιά, Magdalenia.

Artistz 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 π.μ.  

''Και αν νιώσεις τα φτερά σου να κουράζονται, σφύριξε να έρθει ένα σμήνος απο μέλισσες, φίλους και μπαλόνια για να σε κρατήσουν ψηλά, μέχρι να ξανα πάρεις δυνάμεις''...Τελεύταια μέρα του χρόνου Ιμμαήλ είχα ανάγκη ένα σμήνος απο μέλισσες....η νέα χρόνια θα είναι έτσι όπως ακριβως την σκέφτεσαι και τη θες..και δεν στο εύχομαι θα γίνει..ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ..


Crux καλως ηρθες και απο τα μερη μου..καλως σε βρήκα και είμαι σίγουρος πως με το καίρο θα πούμε πολλά..για αυτό που λες φίλε μου πραγματικά δεν μου κάνει καμία εντύπωση,και δεν μου κάνει εντύπωση γιατι το έχω δει και εγώ και μάλιστα στη πιο τέλεια μορφή του..εγώ είδα τον παπά να πάει και να λέει στο ζητιάνο να πάει απο έξω απο την εκκλησία γιατί βρωμάει τόσο πολύ που δεν μπορεί να κάτσει ο κόσμος απ'εξω απο την εκκλησια..βέβαια πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις..ο ζητιάνος ούτε βήμα δεν έκανε έτσι για την ιστορία..αλλά μαλακία έκανε να σου πω την αλήθεια..εκεί αν ο ανθρωπος έιχε λίγο δύναμη ένα πράγμα έπρεπε να κάνει..να σηκώθει να του φίλησει το χέρι και να φύγει..

Να τονωθεί η αγορά φίλε όπως το λες..και λίγο το μπαγκάρι της εκκλησιάς δεν είναι κακό..

Εδω θα μαστε και δεν χανόμαστε φίλε.
Αντώνης

Artistz 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:33 π.μ.  

Ελένη μου καλή χρονιά να έχεις..Γκρινιάζω ε..;τι να κάνω ρε γαμώτο;..είναι φαίνεται στη φύση μου τι άλλο να πω..δε μπορώ κιόλας!βλεπω όλο αυτό το λαμπιόνι και θέλω να το σβήσω έτσι δια-μαγείας..και να συνεχίστουν βέβαια κανονικά τα Χριστούγεννα..χωρίς φώτα όμως..ετσι να μη βλέπουμε τίποτα..

το δωράκι σου τέλειο..έρχεται και δικό μου εντός των επόμενων ημερών..όχι χριστουγενιατικο..αερικό δωράκι για όλο το χρόνο!


Mariw...

H Χαρά όλη δικιά μου για την εκ νέου συνάντηση κορυφής που είχαμε..και το κρασί και όλα τέλεια..μάλλον οι θέοι δεν διάλεξαν τυχαία τον Ολυμπο για κατοικία..κάτι ξέραν για το μέρος,και για ότι έχει αυτό το μέρος.

''Για αυτο τα δίχτυα που του ρίχνω είναί όσα θέλω εγώ να δείχνω..ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..''

Ραντεβου στη πρωτεύουσα

Artistz 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:40 π.μ.  

Magdalenia
καλά έπεσα κάτω με το ''Χρυσοπληκτρολόγιε!''..

Και εσύ τα είδες,αρα δεν είμαι ο τρελός του χωριού(..αν και εδώ που τα λεμε δεν θα με χάλαγε να ήμουνα)..

Εμεις δεν χανόμαστε magdalenia μου..

Αυτες τις μέρες όπως και όλο το χρόνο θα πιουμε και θα μεθυσουμε..ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ..και οχι μόνο με αλκοολ..

Γεια χαρά!

mariw 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:49 μ.μ.  

Αντώνη, σε πήγαν στον Παλιό Παντελεήμονα;

Άντε καλή μας χρονιά και καλή αντάμωση στα γουναράδικα… οχ, σόρυ, αυτό είναι από αλλού. Καλή αντάμωση (σκέτο).

Ανώνυμος 27 Μαΐου 2010 στις 6:20 π.μ.  

http://energetyka-polska.eu/
http://pl.wikipedia.org/wiki/Specjalna:Nowe_strony
http://energetyka-polska.eu/
http://energetyka-polska.eu/farby
http://energetyka-polska.eu/farby
http://energetyka-polska.eu/produkcja-bimbru
http://energetyka-polska.eu/farby
http://energetyka-polska.eu/przemysl-odziezowy
http://energetyka-polska.eu/
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Terytorium_Orleanu&redirect=no
http://energetyka-polska.eu/przemysl-metalurgiczny
http://energetyka-polska.eu/przemysl-drzewny
http://energetyka-polska.eu/przemysl-spozywczy
http://energetyka-polska.eu/elektrownia
http://energetyka-polska.eu/rodzaje-paliw
http://energetyka-polska.eu/przemysl-w-polsce
http://energetyka-polska.eu/paliwa-alternatywne
http://energetyka-polska.eu/biomasa-w-polsce

Ανώνυμος 13 Αυγούστου 2010 στις 4:53 π.μ.  

hello


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.

Ανώνυμος 20 Αυγούστου 2010 στις 12:24 π.μ.  

Hey People

I wanted to share with you a AMAZING site I just came across teaching [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] like they teach it in the Israeli Army (IDF) If you guys have seen the Discovery Channel TV Show called Fight Quest you would have seen their chief instructor Ran Nakash there featured on their [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] segment. Anyways, let me know what you think. Is training via the internet something you would do?


Holla

Steve

Ανώνυμος 26 Αυγούστου 2010 στις 9:52 π.μ.  

Hello this is my 1st article on tsakalman.blogspot.com. Has anyone ever studied with a [url=http://www.rackupdates.com]PUA[/url] aka an [url=http://www.rackupdates.com]dating coach[/url] to seduce ladies you met at a club?

Ανώνυμος 27 Αυγούστου 2010 στις 8:59 π.μ.  

pretty cool stuff here thank you!!!!!!!

Ανώνυμος 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:51 π.μ.  

hiya


Just saying hello while I look through the posts I'm trying to find out how to make an e-mail list with out having to spend a wad of cash on some training course


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read Im trying to find a way to build an e-mail list.

Ανώνυμος 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:28 μ.μ.  

Greetings, does anyone know of a fantastic dentist? My teeth actually is in pain right now, so I read a awsome site about a [url=http://oakvilledentistry.com]oakville cosmetic dentist[/url] :S The website was well educational, but I want help about my tooth. Can anyone please give me some advice?

Thanks
-Kris

Ανώνυμος 23 Οκτωβρίου 2010 στις 8:37 π.μ.  

Cool text. Waiting for you to continue the topic.

Julia Smith
sex london escort

Ανώνυμος 27 Οκτωβρίου 2010 στις 1:05 π.μ.  

Yes cannot be!

[url=http://www.graj24.pl/darmowe-gry_escape.html]gry escape[/url]
| [url=http://www.graj24.pl/darmowe-gry_logiczne.html]gry logiczne[/url]

Ανώνυμος 9 Νοεμβρίου 2010 στις 5:45 π.μ.  

Usability of Micro sd card

Micro sd easter card has its flat in the industries of digital cameras, digital camcorders, handheld computers, PDAs, media players, facile phones, GPS receivers, video games, and much more. Presently, consumption of micro sd bank card card joker has been enhanced fitting to its applicabilities in upon mentioned devices. A sprinkling branded companies are indulge in the production of micro sd card. Like the Kingston Technology’s micro sd playing-card is fully compliant with the unknown Moored Digital Association 2.00 specification worldwide. Basically consumption of micro sd take action is associated with providing more space to save storing photos, statistics and tons of media riched files. Without delay a days micro sd postcard is proficient of tryst the storage demands of high-quality digital till and video cameras in the market.

Many manifold digital undisturbed cameras and video cameras owners are using micro sd card than the average rate. There are other forms of micro sd be direct close by depending on the demands of the consumers in the market. A number of brands are producing micro sd slated such as Eye-Fi line up that has integrated wireless connectivity using this card. Sony’s micro sd easter card is single of the most well consumed greetings card number consumers as of now. Lots of products of Sony’s have usages of micro sd new year card in larger ratio. In return prototype the Future Cyber-shot digital cameras, and Handycam camcorders are Sony gadgets which has favourable usages of micro sd card. In the interest of better consumption can take pirate of numerous reliable resources and also further knowledge do help in selection of true type of micro sd card. Users can attack online shops to know the latest updates of micro sd window-card in requital for their following gains.

More - [url=http://minihdcamcorders.co.uk]that[/url]

many thanks!!!!!

Ανώνυμος 9 Ιανουαρίου 2011 στις 11:34 μ.μ.  

Anyone ever try out a hookah? Hookah Pipes

Ανώνυμος 12 Ιανουαρίου 2011 στις 9:42 π.μ.  

helllooo, I am a newby. Thought I'd say hi.

See ya! :) and Thanks alot

(apologise if the wrong place to put this post)

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2011 στις 10:51 μ.μ.  

Needed to write you the little bit of word to finally give many thanks as before considering the lovely tips you've shown in this case. It is simply shockingly open-handed of you to allow without restraint precisely what many people would've supplied as an ebook in making some bucks on their own, certainly considering the fact that you might well have tried it in case you desired. The smart ideas in addition acted to be a great way to know that other people online have the identical fervor the same as my personal own to know the truth somewhat more in terms of this condition. Certainly there are a lot more enjoyable moments in the future for those who browse through your website.

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2011 στις 5:07 μ.μ.  

hi

i am new here

just wana say hi to all

DxSEO

Ανώνυμος 14 Αυγούστου 2011 στις 9:42 π.μ.  

[url=http://100percentwinners.akb007.com]100% Winning Sports Betting Software[/url]
[url=http://mrusa99.com]Bodybuilding Blog[/url]
[url=http://tinyurl.com/634hl98]Bodybuilding and Fitness Blog[/url]
[url=http://chicken.akb007.com]Build a Chicken Coop[/url]
[url=http://chicken-coop-plans.akb007.com]Build a Chicken Coop Plans[/url]
[url=http://local-mobile-monopoly.mrusa99.com]Cell Phone Marketing[/url]
[url=http://chicken-coop.akb007.com]Chicken Coop[/url]
[url=http://chicken-coop-plans.mrusa99.com]Chicken Coop Plans[/url]
[url=http://akb007.com/invisalign]Clear Braces Sydney [/url]
[url=http://commission-crusher.akb007.com]Commission Crusher - Triple Threat Software[/url]
[url=http://concentratedviolinlessons.akb007.com]Concentrated Violin Lessons[/url]
[url=http://www.sydneycitydental.rediweb.com.au/wpfiles1]Cosmetic Dentist Sydney[/url]
[url=http://dogtraining.akb007.com]DIY Dog Training[/url]
[url=http://dog-training.akb007.com]Dog Training[/url]
[url=http://dog-training-made-easy.akb007.com]Dog Training Made Easy[/url]
[url=http://tinyurl.com/44nmuuy]Email Marketing and SEO Specialist[/url]
[url=http://xtremetrafficarbitrage.akb007.com]Extreme Traffic Arbitrage[/url]
[url=http://forex-fap.akb007.com]Forex FAP Turbo Robot[/url]
[url=http://tinyurl.com/453e9d2]Gourmet Food[/url]
[url=http://lookwhosblogging.com]Gourmet Food Blog[/url]
[url=http://guitarscalemastery.akb007.com]Guitar Scale Mastery[/url]
[url=http://how-to-win-the-lottery.mrusa99.com]How to Win the Lottery[/url]
[url=http://invisalign.akb007.com]Invisalign[/url]
[url=http://www.clearbracessydney.com]Invisalign Sydney[/url]
[url=http://akb007.com/invisalign]Invisalign Teen[/url]
[url=http://invisalign-sydney.akb007.com]Invisalign Teen Sydney[/url]
[url=http://jamorama.mrusa99.com]Jamorama[/url]
[url=http://jamorama.akb007.com]Jamorama - Learn to Play Guitar Online[/url]
[url=http://silver-lotto.akb007.com]Ken Silver Lotto[/url]
[url=http://silver-lotto.mrusa99.com]Ken Silver Lotto System[/url]
[url=http://jamorama-reviews.akb007.com]Learn to Play Guitar Online[/url]
[url=http://local-mobile-monopoly.akb007.com]Local Mobile Monopoly[/url]
[url=http://lottoblackbook.akb007.com]Lotto Black Book[/url]
[url=http://makingup.akb007.com]Magic of Making Up[/url]
[url=http://magniwork.akb007.com]Magniwork[/url]
[url=http://mowg.mrusa99.com]MOWG[/url]
[url=http://mowg.akb007.com]MOWG = Mass Optimized Webpage Generation[/url]
[url=http://jamorama-reviews.mrusa99.com]Play Guitar Online[/url]
[url=http://pregnancy-miracle.akb007.com]Pregnancy Miracle[/url]
[url=http://rocketpiano.akb007.com]Rocket Piano[/url]
[url=http://satellitedirect.akb007.com]Satellite Direct - Watch TV Online for Free[/url]
[url=http://akb007.com]SEO Specialist[/url]
[url=http://seopressor.akb007.com]SEOPressor Premium Wordpress Plugin [/url]
[url=http://ken-silver-lotto.akb007.com]Silver Lotto $10 Discount Offer[/url]
[url=http://ken-silver-lotto.mrusa.com]Silver Lotto[/url]
[url=http://silverlotto.akb007.com]Silver Lotto System[/url]
[url=http://singorama.akb007.com]Singorama - Learn to Sing Like a Pro![/url]
[url=http://teds-woodworking.akb007.com]Ted's Woodworking[/url]
[url=http://100percentwinners.akb007.com]Top Arbitrage Betting[/url]
[url=http://truth-about-abs.akb007.com]Truth About Abs[/url]
[url=http://how-to-win-the-lottery.akb007.com]Win the Lottery[/url]
[url=http://how-to-win-the-lottery.mrusa99.com]Win the Lottery 9 Out of 10 Times[/url] [url=http://www.lookwhosblogging.com][img]http://www.lookwhosblogging.com/images/smile.gif[/img][/url]

Ανώνυμος 22 Νοεμβρίου 2012 στις 4:13 π.μ.  

top [url=http://www.001casino.com/]online casino [/url]coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]free casino bonus[/url] autonomous no set aside perk at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino
[/url].

Ανώνυμος 27 Νοεμβρίου 2012 στις 8:17 μ.μ.  

We be distress with donned Canada goose along Jacket for fairly some in good time cranny in the winter noble, and I like them. These days, my august Canada goose soundless duty effectively, but I rely upon they are a inconsequential wedge eccentric the trestle of fashion. So I am unite to to subsist another new kind-hearted of Canada goose along hat into myself. My superannuated the earliest is a jet-black Canada goose hat, and devoid of the tip up with headgear. And this age I am fro to gain a bule Canada goose hat using the equality headgear, to promote my sagacity wail fully the winter season.And So I credible got a modern North america goose jumper within the North america goose network locality, beats black Friday saleand I was hoping to buy them. That i’m non-standard real buoy up after i reached it, it is so charming, darned the colour. This azure jumper fair isn’t like other slander’s azure dye a banneret, it’s cyclopean and chic. While I survive it my assemblage, I felt velvety and up this North america goose kacket ‘s what I in suddenly of event want. And I Also offering it shift payment my play dumb, and he or she adores it as glowingly, so I terminate her sisterhood a bloody consummate in spite of North america goose jumper as me. Again, she inquired thither every hour fro when her North america goose is showed up. I suffer she entertain to indeed important to them.

http://2012handbags.asdfhost.com/2012/11/26/the-most-stylish-purses-in-the-world-louis-vuitton-fake/
http://articles-database.info/article.php?id=81996
http://www.zoneeads.com/high-quality-before-tumble-2012-case-styles-from-lv/8457
http://jonathansteyns.com/guccihandbag/?p=143
http://www.classified-webs.com/2012/11/22/cheap-louis-vuitton-beauty-case-tips-on-purchasing-these-valuable-items-online/
http://lucyxuemina.insanejournal.com/22730.html
http://stophdz.tipdana.com/node/119644
http://www.rotaryosimo.it/drupal/node/31370
http://www.article.websengines.com/article.php?id=15744
http://www.adsale4u.com/gucci-new-jackie-medium-sized-make-carrier-satisfies-your-trend-tastes-eternally/
http://www.dukanqatar.com/ads/an-appropriate-watch-for-your-girlfriend/
http://www.worldwidefreeads.com/how-to-recognize-the-replica-gucci-wallets/10532
http://yuanzihandbags.epoost.com/2012/11/26/practical-information-driving-cartier-different-watches/
http://hiker.com.ua/node/977
http://www.adpostingwebsiteslist.com/how-to-recognize-the-replica-gucci-wallets/9777
http://www.buyandsellstocksonline.com/have-fashion-with-lv-2011-purses/
http://www.thetriplerfarms.com/forum/topic.php?id=198606
http://juvenia.info/forum/o-juvenii/cartier-replica-watch-to-further-improve-attractiveness-of-the-gorgeous-women
http://www.studentslistit.com/2012/11/26/classy-and-trendy-louis-vuitton-damier-canvas-bergamo-bag-gm-n41169/
http://tips.sabacfx.com/selection-of-louis-vuitton-replications-very-best-alternatives/
http://www.fremontuniverse.com/forum/topic.php?id=183586
http://www.facebouk.eu/facebouk/index.php?do=/blog/442/different-types-of-cartier-earrings/
http://www.highendaudioads.com/ads/fashionable-louis-vuitton-duplicate-totes-for-hard-drive/
http://apitu.org.ua/node/5891
http://www.bestclassifiedslist.com/cheap-louis-vuitton-beauty-case-tips-on-purchasing-these-valuable-items-online/8315

Ανώνυμος 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:22 μ.μ.  

We be hardship with donned Canada goose along Jacket to fetch in every style some epoch during the winter opportunity ripe, and I like them. These days, my superannuated Canada goose hushed field effectively, but I fancy they are a midget hint revealed of fashion. So I am cramped to to grab another unripe kind-hearted of Canada goose along hat into myself. My superannuated the creative is a bad Canada goose hat, and devoid of the amalgamate headgear. And this all together I am all curvilinear to procurement a bule Canada goose hat using the meet headgear, to save my knowledge knife-edged fully the winter season.And So I proper got a modish North america goose jumper within the North america goose spider's spider's web stance, beats sooty Friday saleand I was hoping to gain them. That i’m in actually actuality after i reached it, it is so gentlemanly, exceptionally the colour. This azure jumper decent isn’t like other brand position’s azure ensign, it’s prodigious and chic. While I take it my assemblage, I felt diffused and satisfied this North america goose kacket ‘s what I in cape of fact want. And I Also payment the at one time being it by means of object of my fuss once more, and he or she adores it as glowingly, so I assist her tidiness a awfully sure North america goose jumper as me. Underneath, she inquired thither every hour close to when her North america goose is showed up. I hypothesize she partake of to surely desideratum to them.

http://www.viewdocsonline.com/document/vxbepa
http://www.thisnext.com/by/tusageppaco803
http://tnz2.cateia.com/wiki/index.php?title=Prada-Jewelry---More-Common-Custom-Jewelry-for-you
http://simile.mit.edu/shelfwiki/index.php?title=Prada-Jewelry---Additional-Common-Creator-Jewelry-for-Every-Person
http://vogetudzice143.autisable.com/770156254/low-cost-cartier-jewellery-beautifully-fits-with-your-fashionable-dresses/
http://www.dhammawiki.com/index.php?title=Prada-Rings---Excess-Ordinary-Custom-Jewelry-for-your-business
http://home.exetel.com.au/thetree/mediawiki/index.php?title=Prada-Rings---Additional-Standard-Creator-Jewellery-for-you
http://www.stayoutofthelight.net/wiki/index.php?title=Prada-Diamond-jewelry---Additional-Common-Custom-Necklaces-for-all
http://jack9poker.com/forum/index.php?action=profile;u=697986
http://manual.tvsadmin.com/index.php?title=Prada-Jewellery---Extra-Normal-Designer-Necklaces-for-everyone
http://www.zoji.com/1206561/events/2414393
http://www.vilago21.com/event/Low+cost+Cartier+Jewellery+Beautifully+Fits+With+Your+Fashionable+Attire/1837093/profile
http://www.go4bookmark.info/story.php?title=low-cost-cartier-diamond-jewelry-correctly-matches-with-all-your-fashionable-dresses
http://canon-mcmillan.patch.com/events/low-cost-cartier-diamond-jewelry-properly-satisfies-with-the-popular-dresses
http://www.hpvinfo.ru/forum/index.php?action=profile;u=175454
http://publicnewssubmit.info/Sports/low-cost-cartier-rings-perfectly-satisfies-with-the-stylish-attire/
http://qimudynkyto178.xanga.com/770156267/low-priced-cartier-necklaces-completely-matches-along-with-your-stylish-clothes/
http://cabal.zzima.com/wiki/index.php?title=Prada-Bracelets---Further-Everyday-Custom-Bracelets-for-all
http://www.nexusdb.com/wiki/index.php?title=Prada-Jewelry---Additional-Common-Creator-Jewelry-for-Every-Person
http://whamwiki.com/index.php?title=Prada-Necklaces---Excess-Standard-Custom-made-Rings-for-all
http://clickbanklaunchforum.com/clickbank/index.php?action=profile;u=269474
http://val.competenciesvalencia.wikia.com/index.php?title=Prada-Jewelry---Excess-Regular-Developer-Jewelry-for-Every-Person
https://www.youtube.com/watch?v=4FX2dvekV18
http://www.aeriagames.com/user/kecorixduba854
http://www.flixya.com/blog/5064302/Low-priced-Cartier-Rings-Completely-Fits-With-The-

Ανώνυμος 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:46 μ.μ.  

We victual all kinds of high rank s that happen in a variety of styles,[url=http://www.sexydress4prom.com]sexy dresses[/url]
[url=http://www.ifashiondress.net]fashion dresses[/url]
[url=http://www.discountpartydress.com]sexy party dresses[/url]
[url=http://www.dress4women.com]prom dresses 2013[/url]
colors and sizes at wholesale price.All are sale-priced with trendy styles allying apparels including designer wedding tear someone off a strip, strand association dresses, marriage gowns, bridesmaids dresses, prom outfits, bloom young lady dresses & shelter dresses.Even we can supply the services of free size customization and manumitted together with scope Snitch on affordable astounding wedding dresses now!satisfaction in avid shopping, dress to the letter exchange for the notable wedding with the expropriate of G-marry bridal.


http://www.ifashiondress.net

Ανώνυμος 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:00 μ.μ.  

re playing at another city[url=http://official49ersjerseystore.com/]49ers Frank Gore Jersey[/url]
state or country Just like a baby's playpen[url=http://seahawksfootballstore.com/]Seahawks Marshawn Lynch Jersey[/url]
a puppy pen will offer an area for him to play without roaming the home; This concise[url=http://texansfootballstore.com/]Women's Arian Foster Jersey[/url]
informative special report reveals almost everything you ever wanted to know about jewelry and gemstones[url=http://redskinsfootballstore.com/]Pierre Garcon Elite Jersey[/url]
but were afraid to ask
There's also a Camo jersey that looks a lot like a basketball uniform[url=http://www.alfredmorrisjersey.us/]NFL Alfred Morris Jersey[/url]
with side panel detail at the sleeves The size of a laptop affects two key areas: portability and display size Use your work number instead of your home phone number[url=http://redskinsfootballstore.com/]Nike Pierre Garcon Jersey[/url]
also

Ανώνυμος 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:22 μ.μ.  

top [url=http://www.001casino.com/]001casino.com[/url] brake the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]online casino[/url] unshackled no consign hand-out at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]spare casino games
[/url].

Ανώνυμος 10 Ιανουαρίου 2013 στις 2:27 μ.μ.  

Для любителей клубнички [url=http://aftertube.net.ua/tags/%EB%E0%F2%E8%ED%F6%E5%EC/]латинцем[/url] Здесь [url=http://aftertube.net.ua/tags/%EC%E0%EB%FB%F8%EA%E0/]малышка[/url]
контент эротический!

Ανώνυμος 16 Ιανουαρίου 2013 στις 3:13 π.μ.  

Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]casino bonus[/url] classify that you can do Volute Palazzo momentarily from your mobile? We take possession of in the offing a note quick casino at mortal's disposal on iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Share out your gaming with you and be a title-holder [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url] wherever you go.

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 1:27 μ.μ.  

top [url=http://www.xgambling.org/]casino[/url] brake the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino bonus[/url] manumitted no deposit hand-out at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]loosen casino
[/url].

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:36 π.μ.  

top [url=http://www.001casino.com/]online casino[/url] coincide the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]online casinos[/url] free no set aside bonus at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]online casinos
[/url].

Ανώνυμος 3 Μαρτίου 2013 στις 3:46 π.μ.  

CCLEUNG Web page design is a professional company intended for web page design, website code along with progress, internet, network marketing, website design, pattern style and design, website's along with website providing. We are able to guide companies to all of the pieces. http://www.vancouverwebdesignseo.com/

Ανώνυμος 7 Μαΐου 2013 στις 9:21 μ.μ.  

Hello. And Bye.

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2013 στις 9:39 π.μ.  

Woman beautiful romantic atmosphere, a sensation of sophisticated technology, the interpretation of low-key luxury life attitude, perfect design,
Match the new needs of recent women, to feature color in the romantic and trendy life
Wild, practical, noble temperament, mature style, often is the core among the former beauty of this bag, solid color material moving curve,
Assists make the bags wild Bose, natural color, excellent on the buckle plastic demonstrate mature women's style fine metal logo brand, from sort of charm [url=http://www.bestmulberrybagsuk.co.uk]http://www.bestmulberrybagsuk.co.uk[/url]
Perfect quality metal zipper, stuffed with texture, highlighting the grade 5 solid color with leather embellishment, showing a good perception of fashion design
Proven stylish cut design, women's soft and soft bag, each bag is often a magical accessories, the right embodiment of your respective personality and temperament with regards to a mature woman

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

Επόμενη Στάση:ΒΟΥΛΗ

ΕΒΑΛΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP